Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x30 - Sanya kolbászból fonja a kerítést is

2016. április 24. 09:00 - sixx

vlcsnap-00001_1.png

Nagy egók feszülne egymásnak a mai párbajban, mondja Zé, aki a szürke zakóban, barna gatyában és csillogósra suvickolt cipőben tökre beleillik a vidéki gazdákról alkotott általános képünkbe, Sly meg Andy mehet a picsába a gumicsimmával meg a zizegős piacos mackóval.

Az első szegmens unalmas, mint a dög, mert a nők leülnek odafent és Heni végrendeletét beszélik át, Dóri és Szinti is szeretne gazda lenni, utóbbit hallva az állatok idegesen nézegetnek a stábra, mondjátok, hogy csak viccel a csaj. Kibaszásból lesz a papíron, Norbi fog mosogatni, mondja Heni, aki közben egy tégelyből valami fehér szarral keni magát. Attilát Sanya mellé delegálja, hogy idegbeteg legyen, bónusznak megtiltja, hogy dolgozzon, amitől úgyis megőrül. A nők a következő körben Attilára szegezik a jelet, oszt kalap, ezt Dia javasolta, a falusi gangszta. A csajok azon vannak leginkább kiakadva, hogy Henit a súlya miatt baszlatják, amiben igazuk van, annyi, de annyi minden miatt lehet pellengérre állítani, ne pont a genetikával találják már meg.

vlcsnap-00002.png

Közjáték: Gábor odalent fingott. Sanya is. Gábor, aki lassan messze a legviccesebb szereplő lesz, nagyon szűk nadrágban járkál, ami a permanensen kanos Diának nagyon nehéz perceket okoz. Brigi kérdésére, miszerint Dia a fasznak nézi Gábor farkát, nem kapunk választ, csak egy nyögéssel vegyes hörgést.

vlcsnap-00003_1.png

Sanya és Heni kimegy a ház elé, hogy megbeszéljék a kettőjük közötti feszkót. Sanya nagyjából hat percen át mondja a következőt: Heni, hangos vagy, nem tudok tőled aludni. Ez a baja neki. Heninek meg az a baja, hogy bemószerolta Sanyát, és amikor ez kiderült, akkor Sanya nekiesett, és Heni azóta haragszik rá. Komoly probléma mindkettő, abban megegyezhetünk. A fürdőszobában Szinti meg Brigi arra a konszenzusra jut, hogy nem lenne baj, ha Sanya gyönne vissza. Ilyen barátok mellé tényleg nem kell ellenség. Heni és Sanya tovább baszogatja egymást, mivel egyikőjük sem annyira érdekes, lapozunk. A vágás fasza, miközben ezek egymást marják hangban, a képen a ház nyugovóra tér.

vlcsnap-00004_1.png

vlcsnap-00005_1.png

Másnap reggel Gergő, Gábor, a szamár és egy eke nekilát fellazítani a földet. Az ekét tartai kéne rendesen, nem megy annyira, így amikor a szamarat vezető Gergő ráfordul a borsóra, rosszat sejtek, ki is ugrik az eszköz párszor a szétszáradt földből, kész csoda, hogy Gábornak mindkét lába megvan. A legjobb az egészben persze a tornácól pofázó Attila, aki a magasból osztja az eszet, és mint mindent, ezt is jobban tudja, de megunja a nézelődést, lemegy a farmfitnesszbe, ahol a nyuszik laknak, és összeereszti őket, hogy buffantsanak egyet. Az olyan, mint a kanolás, csak másik tájnyelvben. Bent vajat akarnak köpülni, le van írva hogy kell, nem úgy csinálják, nem is jön össze, köszönjük szépen.

vlcsnap-00006_1.png

Megjön a fukszos szatócs, jöhet a luxuscikkelosztásmayhem. Gábor nem hitte volna, hogy ennyi minden létezik a világban, de a legnagyobb hatást a görögdinnye tette rá:

A szatócs vajat venne, mondja naki Norbi, hogy van valami tejtermék, de kurvára nem vaj, nem baj, vaj, nem vaj, baj van, ha nem veszi meg, mondhatná, de nem mondja, hanem amikor meglátja a vajszerűséget, akkor int, hogy kösz, de nem. Norbi vesz egy-egy nyalókát a népnek, meg még egy ládányi cuccot, amiben van budipapír (minek, mondja Szinti), testápoló, kolbász, alma, hagyma, kávé, sok szarság. Mindenki elégedett, a budipapírt nem érti senki, maradt félmilla. Norbi, te csicska, nem arról volt szó, hogy nem kap senki luxuscikket, csak aki dógozik, he? A nyugalom átmeneti, Norbi ránéz a kismalacokra, és szól Heninek, hogy tiszta szar az alom, cserélni kéne. Két napja volt cserélve, válaszol éles hangon Heni, és már mindenki tudja, hogy ebből balhé lesz. Norbi felbassza magát, takarítani kell, mondja, és előkerül Heni pici agya, gyermektelensége, meg a fasz tudja mi, a végén van bekussoltatás, a pofa szopásra való használata, Norbi a droid, Heni az irányító, Heni a való világban nem végez szar munkát, jó, én itt kicsekkolom az agyamat.

Na, párbaj, Heni és Sanya is választhat magának társat, Brigi Henihez, Gergő Sanyához kerül, mire Sanya kimondja a nevet, halálra unom magam. Gergő nem érti a dolgot, ráadásul a csaja ellen kell nyomulnia, nahát. A párbaj kolbásztöltés, ami szar munka, csicskameló, nem Heninek, az irányítónak való. Lépésekre van bontva a feladat, először le kell darálni a szalonnát és a húst, utána be kell fűszerezni, össze kell gyúrni a masszát, és négy kiló kolbászt megcsinálni. A segítő az utolsó részben tevékenyen, a gyúrásban homokóra forgatásával vesz részt. Ha attól eltekintünk, hogy Heni a való világban írányító, Sanya meg a konyhába csak kajálni megy be, a zászló egyértelműen Heninek áll.

Hittem én.

Erre Sanya úgy ledarálta a négy kiló húst és szalonnát, mint a szart, és mire Heni egy adaggal végzett, Sanya már a fűszerezésen is túl van, pedig az elején még az olyan tanácsok is jól jöttek neki, hogy hosszában vágd a szalonnát, ill. a bőrét szedd le. Erővel viszont sokkal jobban bírta, és ugyan Heni kezdett feljönni rá, de Sanya a töltésnél is ráérzett a tempóra, meg súgtak is neki kintről (nem volt tiltva) és leverte Henit, aki menet közben és a párbaj után is képes volt beszólni, mert ő már csak ilyen karakter, hiányozni is fog a műsorból kurvára, mert ha lapos volt egy epizód, akkor jött Heni, és két mondattal felbaszta az agyát mindenkinek.

A párbaj utóélete az, hogy Sanya kiakad Gergőre, aki fullra belecsiucskult Brigi csudapinájába, és már menet közben is segített a csajának. Norbi bólogat is, hogy faszom, nem is dolgozik, sőt, Brigi is észrevette, hogy a pasija egy papucs. Gábor odamegy Sanyához, és ez történik:

Ugye, hogy a legjobb figura? Heni elhúz, szevasz, este meg jön a tetemrehívás, ami eredetileg a heti gazdának való beszólás lenne, de egy össznépi anyázás lesz belőle. Norbi jó gazda vót, maradt pénz, nem volt éhezés, de a dohányzás, az nagyon félre lett kezelve, mondja Gergő, és nagyon ellenvélemény (Heni hiányában) nincsen. Aztán Sanya meg elmagyarázza Gergőnk, hogy a szabadidejében kanoljon, és ne munkaidőben. Norbi megvédi, amikor nem volt melója, Brigizett, amíg volt, melózott. Csak akkor lehet mást csinálni, ha a munka megvan. Gergő kicsit puffog a végén, mrt kurva vicces, hogy pont Sanya, a munkakerülő pofázik, de mindegy.

Címkék: a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2016.04.25. 22:11:04

@Cérnahuszár: őszinte legyek? Engem eddig sem érdekelt igazán ez a románc-vonal:)

csincsilla72 2016.04.25. 22:11:48

@Cérnahuszár: Ez majd akkor jön el, amikor már nincsenek érzelmek. Most még vannak. Legalábbis Gergő részéről.

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:12:56

Gábor és a kajástál.
Hát amikor vége lett a tombola huzásnak, és bementünk ugye a lakásba, ott nagyon nagy meglepetés várt szerintem mindannyiunkat. megláttam az asztalon azt a nagy, mennyei szépen diszitett, az a, ugye étel, pfuuu, nem sok kellett hogy megemelkedjen a ..., télleg itt még nem volt rá példa,nem tudom miért, anniyra feliga(cut), de az a látvány olyan mintha egy meztelen nöt látnák egy honap után, pfuu nagyon durva volt...

Sanda.Ipse 2016.04.25. 22:13:39

@csincsilla72: Ja vannak. Leginkább negatív érzelmek, amit csalódásnak hívnak.

Empty Bee 2016.04.25. 22:16:47

@Chuck Νorris: Gábor megismerkedik az alapvető emberi ösztönök világával.

alsophila grahami 2016.04.25. 22:17:18

@Sanda.Ipse: egy köztes megoldást tudnék elképzelni a végletesek helyett, mondjuk, lehet egymással normalizálni a kapcsolatot úgy, hogy nem fújunk egymásra, ugyanakkor nem is sündörgünk oda a másikhoz annak önkéntes száműzetését megzavarva, hogy elnézést kérjünk tőle, amiért az megalázott, majd mi számon mertük mindezt kérni tőle... esetleg hagyni lehetett volna legalább egy jelképes kicsike ideig, hogy magával szembenézzen az, aki láthatóan nem csak a nézőknek, a többieknek, a pasijának, de önmagának is hazudozik...
ez tényleg gyermeteg elképzelés lenne tőlem, @csincsilla72: ? nem kell, hogy puffogjon, hogy tüntetőleg ne szóljon a másikhoz, de azért lábtörlő se legyen már; mérték, értitek, mérték... na mindegy, nem ragozom... :)

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:18:41

amugy tök jó hogy végre van mit tárgyalni, meg minden, de ugy látom elsikkadtatok azon amit irtam, miszerint a nagyonrészeg brigi, mindig ugy idözitette a kamera elötti smaciakciokat, hogy vagy a kezét, vagy Norbi a demizsont a szájuk elé tette. Én speciel egy smárolos jelenetet nem láttam tisztán. Nekem ne mondja senki hogy egy spontán részeges esetnél, a szereplöi arra figyel hogy az ominozus mozdulat takarva legyen.
1szóval jol meg volkt rendezve az egész. még jol ki is nevették a láthatóan nem beavatott Gábort amikor komolyan probálta békiteni öket :)

alsophila grahami 2016.04.25. 22:19:34

@Sanda.Ipse: támogatom!! :) a spirálost is, majd megosztod azért velünk? :)

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:21:57

@alsophila.grahami: én is így gondolom, mindenki magának húzza meg a határvonalat, de aztán nincs sírás utána hogy az alma kukacos. Ő vette el, a nagy megbocsájtás jegyében, úgy hogy már tudta mi vesz ki a kosárból.

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:24:02

@Chuck Νorris: na megnézem újra.
én azt gondoltam azért nevetnek rajta, mert olyat próbál rendbetenni amihez semmi köze.

csincsilla72 2016.04.25. 22:24:22

@alsophila.grahami: Pont hogy van tartása:-) Még ilyen körülmények között is meg tudja mutatni, hogy Ő BEZZEG tud kedves és megbocsátó lenni. Kegyet gyakorolni. Föléemelkedik a másiknak. Miután finoman közölte vele, hogy egy ribanc:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.25. 22:26:21

@csincsilla72: a finom közlés jó,de utána levegőnek nézni

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:28:01

@csincsilla72: ez nem tartás.
öngól
aki egyszer megcsinálja, az megcsinálja többször is.

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:30:51

de még ha nem is volt kamu, nekem elég fura hogy egyszerre ennyi ember vesziti el az önkontrollját. Ott van ugyebár Norbi és Attila, nekik is van kinn csajuk, tudják hogy Brigi más "csaja", mégis rányomulnak. Norbit ennél értelmesebbnek gondoltam mintsem hogy részegen rányomuljon más nöjére.
a harmadik Cinti, na nála nem csodálkozok semmin, buta kis picsa.

csincsilla72 2016.04.25. 22:33:28

@Cérnahuszár: És akkor páros lábbal kirúghatja.
@PeniValdes: Ja, hogy nézze, amint Brigi zokogva sajnáltatja magát?
Ebből nem tudna jól kijönni. Kedélyek lenyugtatva, balhé elkerülve. Addig a pár napig, amíg Brigi még ott van.

csincsilla72 2016.04.25. 22:34:03

@Chuck Νorris: valami nagyon szar alkoholt kaphattak. Vagy volt benne valami.

etikette 2016.04.25. 22:34:17

nem értem. a tegnapi előzetesben smárolt Attilával ma pedig nem volt ilyen rész az összefoglalóban? :S

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:35:27

@Cérnahuszár: nekem tipikusan az jött le, hogy Brigi és Dia is mosolyognak szegény gáboron aki önhatalmulag belevetetette magát a jelenetbe.
amugy azt sem értem, minek mentek fel a dugószobába, talán mert az van bekamerázva? felmennek az emeletre, miközben lenn van a dj, lenn van a pia, lenn van sok hely.

csincsilla72 2016.04.25. 22:36:31

@PeniValdes: persze, csak éppen ott kell egymás mellett élniük.
Ne legyetek már ennyire gyerekesek! :-) Ez nem így működik.

Empty Bee 2016.04.25. 22:38:06

@Chuck Νorris: Direkt nyomultak rá, hogy beleköpjenek (lol) a gerlepár poharába. Attis már ezen pörög egy ideje, oltogatta is a többieket, hogy a következő lépés Gergő és Brigi szétszedése. Az, hogy ezt Attis hogy egyezteti össze az "imádott szejelmem kint vár, ezért zokogva fát ültetek a szülinapjára" című színjátékkal, az számomra is talány. Amúgy tök jó dolog ez az alkohol, minden féregséget rá lehet kenni!

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:38:12

@csincsilla72: de minek még 1 kört futni?
engem egyszer beszéltek rá ilyenre, és nekem lett igazam, megint megcsinálta az illető
már elsőre esetnél sem voltam fontos neki már
tök felesleges körök ezek, csak az idő megy
ha meg azt mondja hogy megjavul, esetleg be is tartja, csak alárendelt viszonyban maradhat mindig is, ott marad a sara
semmi értelme

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:38:57

@etikette: a regnapi jelenetben is csak ilyen nyakcsokolgatos dörgölödös volt a fürdöhelységben, smacisra nem emlékszem :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.25. 22:39:39

@csincsilla72: bocs,de nem kell barátkozni hasonlókkal,kommunikációt arrakorlátiozni hogy hozol vizet? semi többre.

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:39:40

@csincsilla72: hát igen ezt nem akartam mondani... kis bugatopor csodákra képes.

csincsilla72 2016.04.25. 22:41:48

@Cérnahuszár: Csak az idő megy, ez cuki:-)
Hát ott benn másuk sincs, csak idejük. Ők most benne vannak egy játék kellős közepében. A magánéletben elküldi a picsába, oszt vége. De odabenn össze vannak zárva, Gergő nagyobb műsort nem akar, elkerülni nem tudják egymást. Látszólag továbblépnek, de a bizalomnak annyi. Brigi előbb-utóbb kiesik, azt meg kivárja békében, nyugiban. magában meg azt gondol, amit akar.

csincsilla72 2016.04.25. 22:43:10

@PeniValdes: Még az is lehet, hogy ez lesz belőle. De most saját lelki békéje érdekében így zárta rövidre.

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:43:36

@Empty Bee: direkt? norbi kiszurna a fantasztikus négyese (Norbi, Gergő, Dóri, Brigi) két tagjával, akivel két napja még együtt szövetkezik?
vagy Szinti aki kiszurna direkt a nöcsapattal? :)
egyedül Attilának lenne rá igazi indoka, direkt, na de pont öt nem láttuk még smárkezdeményezni sem :)

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:43:41

@csincsilla72: gergő nem ilyen rafinált
egyenes ember
azt is egyenesen megmondta briginek hogy büdi az alkoholtól.

etikette 2016.04.25. 22:44:10

@Chuck Νorris: ach so köszi akkor rosszul emlékeztem :)

alsophila grahami 2016.04.25. 22:45:18

@Cérnahuszár: +1@csincsilla72: erre gondolok én is, hogy nem igazán kapnak alkoholt, max hetente egyszer, és ki tudja, mennyit, lehet, hogy most többet kaptak, és/vagy valami kerítésszaggatósabbat... @Chuck Νorris: na ezt nem értettem én sem, mi volt abban a fenenagy extraság, hogy Norbi megnyitotta a HG-szobát? miért és mennyivel jobb ott lerészegedni, mint lent a nappaliban, vagy a fenti közös hálóban? miközben igen, lent van a zeneforrás?? a pia és a mosdóhelység, amit az öfi tanúsága szerint gyakran látogattak - minden alkalommal megmászták a lépcsősort csutkarészegen?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 22:45:36

Majd egy nő egyszer elmagyarázhatná nekem, hogy mi történt tegnap Brigivel? Férfiból vagyok, egyszerűen csak kapkodtam a fejemet....

alsophila grahami 2016.04.25. 22:47:26

@Empty Bee: meg azért a "semmire se emlékszem" formula se rossz... ;)

etikette 2016.04.25. 22:49:19

hát messze a Dóri a legnormálisabb ebben a házban :) Nem ő hozza a nézettséget de emberileg nagyon ott van

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:49:52

@VV Erőlegény:
sexhiánya van de erősen
az alkohol meg elmosta a gátlásokat, és már nem nézte ki-mi csak legyen valami.
gergő felé sem igazi az érzelme, csak valami pótlék

Chuck Νorris 2016.04.25. 22:50:08

@alsophila.grahami: látod igazi nyomozok vagyunk, melyik akarsz lenni Starsky vagy Hutch? :)

amugy az is röhejes, mikor Brigi megy a pokroccal - Dia kérdezi hova hova? erre Brigi - go home.
itt volt a vágás, ez lett a nagy izgató kérdés 2 napra, Brigi hazamegy??
na neeem csak ledöglött a kerités mellé, és siránkozott egy sort :)

csincsilla72 2016.04.25. 22:50:21

@Cérnahuszár: de hát megmondta világosan a riportólban, hogy a bizalomnak annyi. Ez nem változik meg attól, hogy nagylelkűen megbocsátott Mindenki Brigijének. Briginek ennyit szánt. A többit majd észreveszi... Ha lesz rá ideje.

Empty Bee 2016.04.25. 22:50:27

@VV Erőlegény: Én nő vagyok, de én se értem (és tiniként sem értettem), hogy ebben mi a jó. Majd ha Brigi kiesik, tedd fel neki a kérdést blikkchaten :D Bár szerintem a "balanszba kellett kerülnöm", "kicsit elengedtem magamat", "szükségem volt pozitív rezgésekre" válaszoknál többre ne számíts.

csincsilla72 2016.04.25. 22:53:10

@VV Erőlegény: Brigi nem szereti Gergőt. Adódott egy "ereszd el a hajam"-szitu, és eszébe sem jutott, hogy mekkora fájdalmat okozhat. Kellett a pia, és szerintem benne van egy nagy adag feszültség is, ami most felengedett. Ő így mulat. Elmondta az ólban, hogy neki van egy ilyen oldala is. No, nemhiába van otthon 3 gyerek.

alsophila grahami 2016.04.25. 22:53:45

@VV Erőlegény: pfff... én is csak akpkodtam a fejem, bár megboldogult egyetemista koromban volt részem féktelen bulikázásokban, mint az egyetemistáknak úgy általában, de ilyen szintű lealjasodásban még nem volt részem, és már nem is tervezek semmi hasonlót se; de akinek van ötlete, magyarázata a Brigi-effektre, szívesen venném én is, mert amúgy a genetikára fogom, ő ilyen és kész.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 22:55:40

Igazából, ha Briginek kell az adrenalin, akkor csak hagynia kellett volna megkanoltatni magát a kutyás által, azt úgy sem tették volna be 12-es karikánál a műsorba a gyerekek szeme láttára, és még érthető is lett volna... De ezzel mit akart bizonyítani, hogy csak a Kutyás miatt tujult eddig a műsorban a kezdetek óta! Komolyan mondom ennek a nőnek a motyogós nyafogása már amúgy is marha idegesítő volt... Norbi meg kb mintha majdnem ugyanolyan szándékból ment volna a Kutyáshoz, mint annó a Szúnyogcsődör, amikor meg akarta magát üttetni. Ez a Norbi gyerek sem fogja megnyerni ezt a műsort, mert nagyon sok sunyi tulajdonsága van...

Empty Bee 2016.04.25. 22:56:26

@csincsilla72: " Ő így mulat." Ez jó reklám volt a maradék 5 férfinek az országban, aki esetleg bevállalná 35 évesen, három gyerekkel.

csincsilla72 2016.04.25. 22:57:37

@Empty Bee: Hát, ebben maximálisan egyetértünk.

Cérnahuszár 2016.04.25. 22:59:06

@csincsilla72: én nem gondolom hogy csak a konfrontációt akarja kerülni, de majd meglátjuk
késő van, léptem

Empty Bee 2016.04.25. 23:02:38

Mostantól Brigi hivatalos neve nyálon lőtt lány.

csincsilla72 2016.04.25. 23:03:18

@Cérnahuszár: persze, én is csak okoskodom itten, magamból kiindulva. Fene se tudja, mi van Gergő fejében.

Chuck Νorris 2016.04.25. 23:03:28

36:45 kor kezdődik a kinti jelenetsor Gergő és Brigi között amikor 3 kameraállás is veszi a "spontán" beszélgetést. közbe látni/hallani a vágásokat mikor van a 'csapó 186 Brigi és Gergő beszélget" :)

etikette 2016.04.25. 23:04:05

érdeklődnék hogy Attila nem kelt fel? máskor hajnalban ellátja az összes állatot egymaga, ha nem figyel oda akkor még a környékbeli farm állatait is...de ma hol volt? :P

tejfölbiztosítás 2016.04.25. 23:07:18

@csincsilla72: gyáá. A hallgatag szakállasok mindig annyi prekoncepci-jót kapnak! Introvertált, noés. Mondjuk egy showban tényleg inverz figuraként hat. Ha megnézzük, a Brigis smárrcselekmények előtt ő volt a papucs, a loholó pincsi, mostmeg napfényre buggyant, ki is az érett emberi jószág. Mindez mindvégig ott lapult a Gergőgyermekben, csak nem volt szitu, amiben kijelezze.
Attila nagyon katatón módon mosta kezeit a lavórban beilluminálva.:DD Mentálisan el volt merülve bele teljesen, alálassulva a folyamatnak. Ezt érdemes visszatekinteni.
Meg ez a Gáborgyermek bebaszva, hátemberek... Hogy ez a Gábor milyen egy jógyerek! (Beszéld meg a barátoddal, temegkussojjál:) Demostkomolyan, inkább ez, mint ész+intrikus-könyöklős-kicsinyespolgár, inkább a jóindulatú ésde aranyos. Mindig gondolkodom, hogy a terhesség alatt mi stressz érhette az anyát. Ezt nem minőségjelzőként, csak mindig jó tudni a körítést is.
@Chuck Νorris: beivva mi is lehet, hogy ezt tettük volna. Ki gondolkodik olyankor? Főleg, ha közelebb lehetsz istenhez (emelet).
A kameraérzék beivódik a tudatodba a napok, hetek során, én ennek tudom be az ösztönös takarást. Szintiát én csak lakótelepi rikácsgépnek hívom. Ha a mellkasra kerülne - ja boccs, márr vannn - tetkó, na de olyan igazi, amerikais, meg mééégeltúlzottabb smink, akkor viszont lakókocsielőtti rikácsológép lenne. Nem tudom melyik a felsőbbfok:) de elégg taszít a prolizmusa. De hát neki ott ez a szerepe nekije...
@etikette: a demizson mögött volt.

Chuck Νorris 2016.04.25. 23:07:48

az is vicces mikor Brigi a keményebb füvetlen területre teszi le a takaróját (nyilván mert ki van jelölve neki elöre a kamerák miatt ) , ahelyett hogy az 1 méterre lévő puha hosszu füre tenné :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 23:08:18

@Cérnahuszár: @Empty Bee: @csincsilla72: @alsophila.grahami: Köszönöm a válaszokat, én is afelé hajlok, hogy ez a kapcsolat a kezdetek óta egy életszerűtlen lófing volt, mert ez a két ember abszolút nem illik egymáshoz. Szerintem egyébként a Kutyás is színészkedik, talán ezt érezhette meg Brigi is, és ezért provokálta a buliban szándékosan. A Kutyás most szépen átmehetett mártírba. Ez az állítólagos "love" vonal minden volt csak szórakoztató nem, és a jövője sem érdekel, remélem, hogy nem is fog a szemünk előtt beteljesedni az elkövetkezendő hetekben!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 23:09:45

@Empty Bee: Indirekt módon már Kongóval is smárolt... :-)

alsophila grahami 2016.04.25. 23:09:50

@Chuck Νorris: szőke vagyok, bevállalom Hutchinsont, ha nem bánod ;) ja, tényleg, át lettünk verve megint, mint a múltkor a malac-gate-tel, amikor már azt hittük Attis és Norbi ugrott össze, de csak a röfik után nyenyegtek, és azt se annyira, mint ahogyan az előzetesből sejteni lehetett... meg vagyunk itt vezetve, de hát ezt tudtuk eddig is. :)

@Cérnahuszár: nekem is ez a privát tapasztalatom, nem csak ebben, másban is, újabb esélyt adni nem több puszta időhúzásnál, a szakítás halogatásánál, alapvetően különböző értékítéletek ritkán simulnak össze; persze lehet vég nélkül tűrni is, de minek? ha csak nem mártíralkat vagy és közös megegyezéssel - mert hogy tranzakcióanalízis és miegyéb esete forog fenn - de ebbe már ne menjünk bele... ;)

Empty Bee 2016.04.25. 23:11:16

@VV Erőlegény: És Kongón keresztül Kongó nemiszervével és a többi haszonállat seggével is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 23:11:21

@VV Erőlegény: Vagy lehet, hogy Brigi csak büntetni akarta a Kutyást, mert az a műsor eleje óta időnként csalja őt a kutyájával ? :-)

etikette 2016.04.25. 23:13:49

@VV Erőlegény: ebben van valami! tulajdonképpen a kutyának lenne joga mártírkodni és kiakadni hiszen ő már évek óta élettársa Gergőnek és akkor most jön a 3puttonyos és bezavar nekik :D

Chuck Νorris 2016.04.25. 23:17:45

@tejfölbiztosítás: 99%ban biztos vagyok hogy az öszes realitybe komolyan instruálják menet közben a játékosokat, elsősorban a nézői visszajelzések alapján. (Igen a VVkbe is, ott is 1000x elveszik a live kamerát, vajh miért) itt is van közönségfelmérés mire végyik a néző, (pld most GÁbor a sztár mert vicces, akkor kapjon több percet), a forgatókönyvek legalább egy héttel elöre meg vannak irva, milyen szálat vigyenek a müsorban.
A TV/Filmezés nem egy olyan szakma ahol beküldünk 12 embert a tanyába és majd lesz vmi :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 23:18:10

@etikette: Ez is jó! A kismalacra is határozottan féltékeny volt Kongó... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.25. 23:20:54

@Chuck Νorris: Nem hiszek a túlzott instruálásokban, viszont az tény, hogy Gábort most állandóan beszéltetik, ahogy a VV7-ben Fannit, és anno Alekoszt is...

Chuck Νorris 2016.04.25. 23:48:01

@VV Erőlegény: én nem akarlak gyözködni, mert néhány dologrol akkor is érdemes témázni, ha az valójában lehet csak egy "film történése" de erre a müsorra is 100 fős stáb ment ki. ha minden be van kamerázva , mikrofonozva, minek a 100 ember?
a sok ember föleg a külsö felvételeknél kell ahol nincs teljes lefedettség a kameráknak, kell a mozgó alakulat is, zajmikrofonosok. most pld a gergő+brigi dumcsinál 3 kamera vette a dolgokat (2 rögzitett+1 kézi) ezt elöre le kell beszélni.
viszont ha elöre meg kell beszélni akkor nyilván van egy megirt történet, nem a játékos szól be a szerkesztöknek hogy - gyertek megyünk beszélgetni. remélem érted mire célzok :)

Well... 2016.04.26. 00:50:20

@Chuck Νorris: konkretan arrol beszelsz, h a reality-hoz annyi koze van, h igazi emberek jaccak, egy igazi farmon, igazi kamerak elott....ismered azt a kifejezest, hogy "Volkssturm" , konkretan ezen az elven muxik minden reality show. Mikor nincs tobb profi katonad , akkor behivod a civileket. a Tv-s korokben ez igy zajlik, miert fizesunk Seinfeld-nek 1 millio $ epizodonkent, mikor a nepek ugyanakkora lelkesedessel neznek par amator "szineszt" akik 100e $ -ert csinalnak 15 epizodot, igy konkretan megsporolsz 14900000$ szezononkent.....hulyenek is megeri, es a nepeknek meg mindegy mit neznek mikor lapatoljak a fejukbe a mikro-s vacsorat....szep uj vilag :DDDDD

Furore Carcosa 2016.04.26. 01:06:36

@Chuck Νorris: „a forgatókönyvek legalább egy héttel elöre meg vannak irva, milyen szálat vigyenek a müsorban...”
Ha egy héttel előre megírt kemény szkripttel dolgoznának, akkor már rég a béka segge alatt lenne a nézettség, mert a trash-fanoknak nem lenne elég kefélés/bulikázás/anyázás, a magamféléknek meg nem lenne elég stratégia és szociális interakció. Lebegtetett szálak vannak, amiket a spontán felvetődő reakciókra varrnak rá a szerkesztők.
A Brigi-Gergő válsághoz:
1) Egy igényesebb realityben jó taktika okos ribancot játszani. Brigiből viszont most a pia hatására a buta ribanc jött ki.
2) A show-románc, eltekintve a szabályt erősítő ritka kivételektől, kizárólag akkor működik, ha érzelmi alap nélkül nyomják a szereplők. Egyébként csak hiszti lesz belőle (a trashben), vagy gagyi dráma (a stratégiai realityben).

Furore Carcosa 2016.04.26. 01:19:03

@VV Erőlegény: „Norbi meg kb mintha majdnem ugyanolyan szándékból ment volna a Kutyáshoz, mint annó a Szúnyogcsődör, amikor meg akarta magát üttetni.”
Favágó Norbi nem a szívem csücske, de itt kénytelen vagyok ellentmondani neked. Részéről ez a mácsóság rokonszenvesebbik oldala volt, miszerint oké, iccaka tajtrészegen rányomultam a nődre, de most már kivirradt, itten vagyok, vállalom érte a felelősséget. Elég sokszor volt alkalmam tanulmányozni élőben ezt a viselkedésmintát.

Furore Carcosa 2016.04.26. 01:38:13

@VV Erőlegény: „Majd egy nő egyszer elmagyarázhatná nekem, hogy mi történt tegnap Brigivel? Férfiból vagyok, egyszerűen csak kapkodtam a fejemet...”
Kérlek szépen, állok szolgálatodra. Az érzelmi önkontrollja már régóta a hatérértéken rezgett, a show-románcba is emiatt fulladt bele. Nem bírta a gyűrődést, megpróbált piával lazítani, amit alapból nem bír,, és a sovány farmkoszt ezt csak súlyosbította. Eredmény: stresszoldás helyett totális lebőgés minden vonalon.
Bennem is volt már hasonló szintű drukk, amikor zsenge koromban bemutatkozós karácsonyhétre mentem az aktuális lovagom családjához. Négy napig kifogástalanul játszottam a szende szüzet papa-mama előtt. Az ötödiken egy nemtomhanyadfokú rokonhoz mentünk látogatóba, aki pálinkával kínált. Következő emlékem, hogy sugárban körbehányom a kocsit és a lakást. (Bár előtte, ha hihetek a beszámolóknak, nem smároltam boldog-boldogtalannal.)

Furore Carcosa 2016.04.26. 01:46:25

@Empty Bee: „Attis már ezen pörög egy ideje, oltogatta is a többieket, hogy a következő lépés Gergő és Brigi szétszedése.”
Stratégiailag abszolút igaza van. Ha összeáll egy show-románc-páros, szét kell robbantani őket, mert az ugye egy kétvoksos blokk, és minél kevesebben maradnak játékban, annál nagyobb súllyal esik latba.

Well... 2016.04.26. 02:08:56

@Furore Carcosa: az atis fosik attol , h parbajoznia kell eze proszal masokat eloterbe tolni, lehet taktikanak Tunik, de sirhat orakat az asszony mèg a gyerek utan, viszont megmondta felfektetne az osszes csajost az asztalra oszt toszna mindet. Aranyber

Sanda.Ipse 2016.04.26. 05:49:51

@etikette: Mikor Norbi odament Gergőhöz reggel, megköszönte neki, hogy már ellátta helyettük az összes állatot.

etikette 2016.04.26. 06:35:23

@Sanda.Ipse: igen, szerencsére az állatok nem sérültek a hajcihő miatt

Sanda.Ipse 2016.04.26. 06:56:26

Lányok, asszonyok!
Az miféle logika, hogy ha én fogom a kezed, mikor magad alatt vagy, neked cserébe el kell tűrnöd, hogy a szemed láttára fűvel-fával (férfivel, nővel) kokettálok?

Pácsó Ármándó 2016.04.26. 07:24:03

Brigi ha lazítani akart, miért nem Gergőt környékezte meg? Inkább végighaknizta a falunapot a műsorával.

Sanda.Ipse 2016.04.26. 07:28:48

@Pácsó Ármándó: erre egyszerű a válasz: Gergő számára nem egy részeg bulika jelenti a lazítást:)

Empty Bee 2016.04.26. 07:37:25

@Sanda.Ipse: Ezt férfiaktól is megkérdezheted, mert ők is sokszor zsarolják ki a félrekúráshoz az engedélyt utólag. Ez jellemfüggő, nem férfi és nő kérdése.

Pácsó Ármándó 2016.04.26. 07:58:51

@Sanda.Ipse: Legalább foghatta volna végig Brigi kezét viszonzásul a buliban :-)

Cérnahuszár 2016.04.26. 08:01:23

@Empty Bee: ja, a pasiknál az szokott lenni a zsarolási adu ász, hogy de te banya voltál velem, vagy nem adtál puncikát, ne csodálkozz ha félrenéztem
felelősség áthárítás mindig volt, van és lesz

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:06:16

@Empty Bee: mivel ez jelen esetben Brigi magyarázata volt, azt hittem, valamiféle női logika:)

lac64 2016.04.26. 08:07:08

@Chuck Νorris: Nekem is furcsa volt ez az ereszd el a hajamat. Az az érdekes, hogy amikor bort kapnak, mindig kiüti őket, pedig a mennyiség szerintem nem indokolná. Hát szerintem nem Norbi és Atti nyomult Brigire, hanem Brigi mindenkire. A fiúk annyiban voltak hibásak, hogy nem utasították vissza.

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:11:46

@lac64: aki hasonló esetben visszautasított volna egy nyomulós részeg nőt, éppen Gergő lett volna.

lac64 2016.04.26. 08:12:25

@VV Erőlegény: "Norbi meg kb mintha majdnem ugyanolyan szándékból ment volna a Kutyáshoz, mint annó a Szúnyogcsődör, amikor meg akarta magát üttetni."

Hát nem. Norbi a szövetségesei közé sorolta Gergőt. Szerintem reggel rájött, hogy nagy hibát követett el, és a maga módján próbált javítani a helyzeten. Megköszönte, hogy ellátta helyettük az állatokat, és próbált érdeklődni, hogy mi van Gergővel. Mondjuk egy bocsánat nem csúszott ki a száján, bár Gergő helyében pont nem is érdekelne

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:14:04

@Empty Bee: csupán egy irracionális álkérdés volt:) (mint Brigi magyarázata)

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:15:28

@lac64: Norbi arra lett volna kíváncsi, mennyit tud Gergő, aki nem volt ott, mikor a nő rányomult.

lac64 2016.04.26. 08:16:46

@Sanda.Ipse: Az biztos, mondjuk ő eleve nem ivott. Arra azért kíváncsi lennék, hogy józanul mit lépett volna Atti és Norbi ebben a helyzetben.

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:26:10

A háromszoros párbaj-bajnok hol volt a bulika alatt?
Őt nem kapta el Brigi.

Reláció 2016.04.26. 08:29:42

Könyves Kálmán k**** nagyot tévedett. ;)

Sanda.Ipse 2016.04.26. 08:40:01

@Reláció: merthogy lennének mégis boszik?

Anickmármás 2016.04.26. 09:39:53

@VV Erőlegény: Brigi alapból ilyen mindenki Brigije. Nem ez volt az első buli ahol így viselkedett abban biztos vagyok.Norbi sokkal jobban tetszik neki mint Gergő,ha kicsit ráhajt a buliban Norbi láthattuk volna mennyire nem zavarja a kamera sem és a gyermekei sem. Érezni lehetett,hogy valami nem stimmel ebben a nőben, a nős férfi mese is sántít nekem valahol.

Anickmármás 2016.04.26. 09:50:36

Azt is el tudom képzelni,hogy egy csinos kameramannak mutogatta magát.

mézescsók 2016.04.26. 10:15:41

00@VV Erőlegény: Túl van hájpolva ez a Brigi dolog, szerintem sokkal egyszerűbb a történet. Adott Brigi, aki igencsak fiatalon szült két gyereket. Hogy házasságban-e vagy nem, az most lényegtelen. Hogy fiatalon, azt abból gondolom, hogy most 35 éves és amikor a rádióüzenetet kapták, az első üzenje a fia volt, aki a hangja alapján már nem kiskamasz. Valamiért egyedül maradt, és így gyerekeket nevelni még akkor sem madárfütty, ha különben van mellette család, mert a felelősség az övé.
Aztán összegabalyodik egy se veled - se nélküled kapcsolatba, amelyikből ismét gyerek születik. Nos, hát ez sem kurvaság még, bár nekem foglalt pasi mindig tabu volt Viszont nem az én ízlésem szerint való, ami szinénn érdektelen körülmény.. Ebben nyűglődik - nem mondhatnám, hogy nem oldhatná meg,, de valamiért nem tud kilépni a dologból. Vagy nem akar. Eddig semmi különös sncs ebben a történetben, nem példátlan.
Abban viszont szinte biztos vagyok, hogy nem túl sok lehetősége adódik felhőtlen hülyéskedésre, flörtölésre, csajoskodó kellemledő, kihívó, női vonzerejét próbálgató pasihülyítésre. Szerinten a hétköznapok terheti között nem volt alkalma megélni dolgokat, amire ezek a bulok alkalmasak.
Hogy hogyan viselkedett részegen? Hát rondán. A részeg pasas sem valami szívderítő látvány, de egy nő fényévekkel rondább, ráadásul gátlástalanabb is ilyenkor.
Szóval szerintem nem viselkedett másként, mint ahogy elvárható volt tőle.
Akinek a viselkedése meglep bennünket részeg állapotában, arra józan állapotában sem figyeltünl oda. Nem mutat újat, mást, csak ami benne van. Esetleg lazábban, gátlástalanabbul. előhozva a titkolt vágyakat. Talán szeretett volna egyszer hülyének, dögösnek és nem megfontolt, józan anyukának lenni. Talán. Én így gondolom.
Gergő meg egy dinnye. Ha egyszer előfordul, akkor elő fog fordulni máskor is.Rádumálhatja magát az ember, hogy végülis nem történt de facto megcsaád, de azért a bizalom valahol elveszett.
azt már csak zárójelben jegyzem meg, a játék szempontjából olyan alkalmat szalasztott el (nem szakított Brigivel), ami később még a hátrányára lehet.
Nem a fentiek miatt nem szeretem egyikőjüket sem.

Alajka Bal 2016.04.26. 10:42:46

No megnéztem végre a részt....
Brigi : kiélt fejű, ronda, öreg 3 gyerekkel, hát mi a faszt akar ez ????
Térden állva szopkodhatná a f@szát Gergőnek, hogy egyáltalán szóba áll vele!
Ehelyett bebaszik mint az állat és mindenkivel smár, flörtöl, száraz-basz ?
Gergő helyébe másnap pofán basztam volna (ha más nem, virtuálisan) aztán húzzon a picsába. Nyerni nem fog Brigi, de legalább utálják kinn és benn egyaránt :)
Gergő: retardált a fazon,de jól néz ki, jószívű és korban is optimális. Ha kijön 25-48 ig a nők csapatokban fognak rajta csüngeni. Különösen a kutya-buzik :) Brigit úgy hagyja ott mint a huzat (nagyon helyesen) A helyében (ha lenne rá gusztusom) megcsinálnám a koponyafejűt és dobnám a francba.

Alajka Bal 2016.04.26. 11:11:55

Szia Pen! szerintem a 25-35 is játszik,de ha Nekedvan igazad akkor is klasszisokkal jobb , mint a nyávogó.
Mondjuk ha nekem ilyen nyávogó nőm lenne (nem lenne:) leragasztanám a száját az biztos.
Az meg különösen undorító volt , ahogy másnap el akarta kenni a dolgokat!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 11:14:25

@Alajka Bal: persze hogy jobb,csak jelenleg Gergő csak a kedvességét tudja nyújtani meg a kutyáját,és ez inkább a 30-40 köztiek vonzója

Alajka Bal 2016.04.26. 11:21:18

@PeniValdes: Igazad van !
Aki még rettentően idegesít az a dísz-leszbi Cinti az állandó orrhangú proli rikácsolásával...
Ismerek ilyeneket öregebb kiadásban, borzalmasak...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 11:22:42

@Alajka Bal: félve vallom be,hogy nekem hasonló hangszínem van mint Cintinek,igaz én nem rikácsolok..

Alajka Bal 2016.04.26. 13:20:36

@PeniValdes: Félve vallom be, hogy Te vagy itt az egyik kedvenc kommenetelőm ( a másik kedvencem nickjét elfelejtettem, de majd eszembe jut , ha meglátom) ! :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.26. 13:25:38

@Alajka Bal: aha tehát több vasat tartasz tűzbe! na ennyit rólad:D
süti beállítások módosítása