Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x2 -A sírós traktorosok faluja

2016. április 22. 09:00 - sixx

_dsc0188.JPG

Na, most jön az igazi keménység, Karda Bea 2,5 millióból összerántott funkyretró bulikája, illetve egy traktoros menyegző, amiről csak remélni tudom, hogy olyan lesz, mint ez az indiai filmrészlet, de előre tudom, hogy csalódnom kell majd. Basszameg.

Az epizód elejéből sokat elvisz a hogyvoltozás meg a szabályismertetés, ha emiatt maradunk le valami fontosról, soha nem bocsátom meg magamnak. Ja, azt meg azért ne feledjük egy percig sem, hogy itten komoly dolgokról van szó, mert a legvégén egy fehér szteccslimóból kilép majd egy fekete zoknis, farmeros, barna bőrcipős láb és a hozzá tartozó test, és viszi az egyik némbert megálomnászútni.

Funky babe

Bea és párja sztorija azzal kezdődött, hogy Bejja nagyon kíváncsi természet, és regisztrált egy online társkereső oldalra, de barna parókába, álcának használt napszemüvegben. Ha a valamelyik műsorkészítőnek van egy kis vér a pucájában, forgat egy Tinderreality-t Bejjával. Naszóval online összefutott egy első blikkre rém szimpatikus faszival, aki azt sem tudta, ki az a Bejja, és ez jó, gondoltam magamban még Bejja kissé önkritikus megerősítése előtt, és attól sem menekült el, hogy a képen egy barna nő nézett rá, a randin meg szőke jelent meg. A többi meg ahogy mondani szokás, történelem.

_dsc0213.JPG

A lagzira Bejja egy veterán limuzinban és a Ricse zenéjére érkezik, ez jó húzás. A helyszín egyébként a Széchenyi-fürdő, ami mondjuk exkluzívabb, mint a faluháza, de annyira azért nem kell elesni tőle, mint a három másik ara teszi, akik közül Ági rendesen ráparázik, hogyan fogadják majd a pesti híresemberek, de Andi erre is rá tud tenni egy lapáttal:

Féltem, el fognak nyomni minket, falusiakat.

Mert itten embert, pontosabban falusiakat esznek rutinszerűen, azért. A terem díszítése nekem sztenderd esküvősnek tűnik, vörös, arany brokát, lógó baszok, mittudomén, a násznépben meg olyan Fontos Emberek, mint Nádas György vagy Sütő Enikő, illetve egy boglyasfejű, végig Stevie Wonder-napszemüveget viselő fazon, akit nekem ismernem kéne szerintem, és tudni is, hogy akkor most vak, vagy csak szimplán gyökér a szemüveggel, de nem tudom ki az. Ja, és Sasvári lovasszínész úr is ottan van, kezet is csókol a három vendégarának, akik ettől elájulnak picit, a túl sok evőeszköztől meg megrettennek, falun csak hármat használnak.

_dsc0306.JPG

Ajaj, gyerekek, sok az evőeszköz.

Anitát megrészegíti a celebsereglet, igyekszik kihasználni a helyzetet, mondja, remélem sok szelfi lett belőle. Bejja pánsíp hangjaira vonul be amiért valakit nagyon pofán kéne vágni. A bevonulás utáni rögtönzött tánc(?) zseniális, nincs ember a földön, aki értené, mi a fasz történik, Bejja vergődik az asztalok között, mutatjuk dzsifben:

wtf_1.gif

Ja, a ceremónia? Mer’ hogy arról nem volt szó semennyi? Ott van a helyszínen, kivonult a hivatalból egy csaj és olvassa amit kell. Aztán egy ponton Nádas György, az egykori Hugyos Jóska magához ragadja a mikrofont, és aszongya, hogy na akkor most, hogy ezzel végeztünk, lehet menni csoportképet készíteni, mire szólnak neki, hogy Gyurikám, bazdmeg, sok kokót toltál, még csak egy igen hangzott el. Sírok. Ági a ceremóniáról is tud azért jót mondani:

Egyszerű volt, mégis visszafogott.

Na, akkor igen? Igen. Fotózkodás, ami azzal jár, hogy a hidegben mindenki majd’ szétfagy, és menekülnek be a terembe. Bejja olyan, mint Csipkerózsika, mondja az ifjú férj, az arák szerint viszont a ruha eccerű, mint a bot, uszályos, de azt nem csatolták fel, Bejja meg nem érzi jól magát, de ettől énekel, egy Repülj még! című nótát, amit akár a V’Moto Rock-életműből is előszedhettek volna, mármint a zenei alapot. Andrea szerint több áhítat és beleélés kellett vóna bele. A kaja önkiszolgáló rendszerben történik, de még mielőtt rávetnék magukat a halomra, Bejja lecsekkolja, jól van-e mindenki, jól. Andinak bejön az előétel, ami fura, mert kutyázott eddig mindent. Ági szerint a leves savanyú volt, Anita, a bevallottak meghatott falusi viszont mindent megzabált, mert finomság volt és exkluzivitás, mellette meg Sasvári művész úr.

A celebfelhozatalba újabb arc érkezik, Éliás valaki, énekes, A Dalban is volt, ott sem érdekelt senkit. A falra közben képeket vetítenek Bejjáék elmúlt hat évéről, szórványos taps, igyunk már, baszki, Éliás kalapban énekel, Bejja forgatja az arákat, de baj van, a zene nem 3+2 és nincs elhányok a falig sem, így nem lehet táncolni, legalábbis Andi szerint, aki attól is kiborult, hogy Bejja végigénekelte a bulit, mert hát miért tesz ilyet valaki. Ahogy fogy az alkohol, úgy erősödik a mulatós fíling, limbó, vonatozás, emeletes torta. Anita szerint a vonatozás volt a csúcs, Én itt hagyom abba, mert legszívesebben kiharapnám a vénámat. Az értékelés majd a végin, pár pont azért: Ági a ruhára 6-ot ad, mert Bejja feszt igazgatta, a hangulat Andi szerint tíz, mert a zene fos volt, a helyszínnel Anita nem volt megelégedve, a körasztalok miatt 8.

A traktorok hisznek a könnyeknek

Andi az internetten, így két tével ösmerkedett egy csetszobában, ahol a faszija, egy elég egyszerű arcú traktorbuzi fiatalember 3 hónapon át fűzte. A traktirbuziság itten elég hangsúlyos úgymond, a bemutatkozó kisfilmben is szerepel egy piros járgány, Zsóti felirattal. Namármost a nagy napon Zsóti(?) beleül egy sokkal nagyobb, zöld traktorba, és megy vele Seregélyesen, ahol ezen láthatóan nem csodálkozik senki, azaz vagy mindenki tud Zsóti traktorobszessziójáról, vagy a faluban minden nap traktoros lagzit tartanak. Vagy mindkettő. Bejja aszonyga, ilyet még soha, sehol, falusi lagziba’ meg még nem volt sose. Oszt az első adásban??? Ott kettőn is, Bejja, csak nem emlékszel a kajakómától, vagy időrendben nem stimmolunk.

_dsc5581.JPG

A hangulatot Bejja bájosnak tartja, ehhez, gondolom, hozzájárul a saccra 17 éves vőfély, aki a vőlegény helyett köszön el a szülőktől, és baszki, ezen a ponton mindenki elkezd bömbölni, pontosabban nem mindenki, csak a férfiak. de kajakra, a vőlegény hüppög, az apja telesírja a zakóujját, és törölget, mi van itt? Bejjának az a hagyomány, hogy mindegy hol járnak, enni kell. Mennek a lányos házhoz, Andit nem adják, én aszondom Zsótinak, hogy figyelj, te kérted, nem adják, akkor nincs mit tenni, irány a traktor, és lehet “gyere őrült” feliratokat rajzolgatni a búzatáblába félmeztelenül. A faluban a lila valamiért nagyon népszerű szín egyébként, Zsótinak (aki asszem István) több helyi erőt is felkínálnak, mind lilában és fodorban, de Zsóti hajthatatlan, neki a szőke tincsekkel súlyosbított Andi kell, megkapja. Tapsolunk, nem lilában van. A háttérben minden férfi sír, Anita szerint ez rendben van.

_dsc0680.JPG

Megint zabálni kell, Bejja örül is, süti, hurka, kolbász, fasírt, mire bejutnak a helyszínre, Bejja tele lesz, mint a pap zsákja. Zsóti az arákat viszi el egy körre, de nem úgy, hanem traktorral, és Bejja majdnem kapott egy lehetőséget arra, hogy vezessen, de a Totalcar kamerái nem voltak ott, így ezt passzolták. A ceremónia helyszíne nem túl nagy, Andi abroncsos ruhája alig fér el, és folyamatosan el kell húzódnia Zsóti mellől, mert az rábőg a ruhára, alig tudja kimondani az igent. A sírás folytatódik, innentől ha nem írom külön, hogy valaki nem sírt, az azt jelenti, hogy ha helyi férfi, akkor bőg. Bejja szerint Andi bűbájos. Majd ha megnézi ezt az adást, rájön. A menet átvonul a falun, Bejja örül, mert tele van, mint a pap zsákja, viszont a templomi esküvés még csak most jön.

Én konkrétan nyitott szemmel aludtam a templomban. (Anita)

_dsc0815.JPG

Vonulnak megint, de most legalább a faluházára, azaz a művház nagytermébe, ahol a világítás full harsány, és ez nagyon nem jön be Bejjának, hangulat semmi. Anita szerint az ültetési rend hiánya gáz, Bejja meg azért baszogatja Andit, hogy intézze el neki, hogy a pincér ott legyen a seggében folyamatosan és hozza a piát. Zsóti erre elmagyarázza, hogy nagyvárosi művészség ide vagy oda, itt az a hagyomány, hogy a vendég feláll, oszt szed meg tőt magának, és kész. Bejja annyira ráakad erre a pincértémára, hogy random az asztal körül járó nőket molesztál, maga a pincér? Nem? Akkor ki? Nem vicc, elhangzott. Ági szerint jüó lett volna, ha ezt elmondják a násznépnek is, mármint azt, hogy önkiszolgáló a buli. Ágikám, van neked szemed, nem? Ha mindenki feláll, és spejzolja az Unikumot, akkor neked is ideje megmozdulnod. Nem így lesz, a három ara végigháborogja a vacsit, mert otthagyták őket egy asztal végiben, és mindenki leszarja őket.

_dsc0863.JPG

Tyukhúggyal nyitunk, legalábbis ránézésre, mert menü nincs, Anita szerint az íze szar. Közben Andi átöltözik egy másik menyasszonyi ruhába, ami egy pillanatra megzavarja Bejjáékat, mér nem bordóban van? Mert csak, nem mindegy neked? A nyitótánc az annyi, hogy Zsóti áll, mint egy traktor, Andi meg vonaglik körülötte, ezt utána Bejjával is eljátssza. Az arák végre táncolnak, cukiskodnak, de Bejja szerint senki nem mozgott rendesen, pedig a zene egyhangú volt, a mulatós műfaj ugye nem ismeri a 22/46-od tempót. A kaja folytatódik, de mivel semmire nincs kiírva, hogy mi, csak találomra szednek. Sótlan, lapos, semleges, hangzik el, és minden hideg, a panír vastag, de legalább a savanyúság fasza. A pörköltöt zabáló Bejja kap egy extra tányérnyi birkapörköltöt, amit visszautasít, mert nem szereti. Ági és Anita bepróbálja, de kis híján hánynak. Fasza a buli, na.

_dsc0949.JPG

Az este végére Bejja énekel megint, van táncolás, és előkerülnek a nejloninges rokonok is hálistennek. Ági sír a röhögéstől, amikor Bejját az általa rühellt mulatós zenére forgatják rojtosra. A buliról Bejja annyit mond, hogy ez a lagzi nem a vendégeknek, hanem Andinak ls Zsótinak készült, a végére pedig előkerül egy halom zöld és fehér lufi is, amiket egy kamerás drón vigyázó szemei előtt eresztenek tova, nagyszerű a kép, na. Egy dolog, míg el nem felejtem: a zenei rendezőnek pacsi, kurva jól össze volt szedve az epizód zeneileg. Na, akkor értékelés, Ági szerint a kaja hideg és szar volt, 4 pont. Anita öt pontot ad a helyszínre, mert művház fíling volt, Bejja a hangulatra 16-ot ver oda.

Ki megy álomnászútra?

A négy nő áll egy reptéren, és várja a fehér szteccslimót, amiből majd valaki kilép, és ez a valaki a győztes férje. Anita szerint Bejja a legnagyobb ellenfele, Bejjéának Anitáé tetszett legjobban. Ági nem sok esélyt ad magának, Andi infarktusközeli állapotban remeg. Megjön az autó, és kiszáll belőle Anita faszija, ők utaznak. 95 pontot kaptak, és mivel együtt még nem voltak külföldön soha, nagyon örülnek, és én is, mert szimpatikusak voltak és Anita nem volt feleslegesen geci sose. Andi nagyon kiborul, egy ponttal maradt le, és mivel még ő sem volt soha sehol, most kicsit megsajnáltam. Ági 74 ponttal zárt, és nem csalódott, sőt, Bejja dettó 94 pontot kapott, de nagyon nem bánja, és jó jósnőnek tartja magát.

screen_shot_2016-04-22_at_06_23_54.png

Jövő héten VV Béci fog igent mondani, ami azt jelenti, hogy VV Gigi is ott lesz, meg ilyesmi. Aztán meg lesz egy dominikai esküvés is, WTF. Jó lesz ez az évad, már látom.

Címkék: négy esküvő
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2016.04.22. 09:40:54

Kissé korán kaptam el a posztot, mert feltűnő vót a nyerítésem!:))) Kösziiii, jót szórakoztam. Ez a Bejja asszonka egyszerűen nagyszerű:) de jobb olvasni, mint látni:D
Erre a fél Igen-re megtörtént egy sztori vidéken, mondjuk nem tennap, de igaz vót.:D
Amikor a házasulandó felek egybehangzó igen kijelentése "felemásra" sikeredett, oszt újra kellett ismételni, mert a határozott vőlegény kijelentése (nem viccből) igen határozott "kííívánom" vót!:) Picit viszketős volt a helyzet, mondta az anyakönyvvezető, de egyedi:.)))

AgeeZ 2016.04.22. 11:11:15

Sixx: fogadni mertem volna, hogy benne lesz a hogyvoltban, amikor valamelyik ara azt mondta valamire, hogy másfél egész nap. Én ennél a mondatnál visítottam fel :)

Veeroy 2016.04.22. 11:15:47

Szuper a poszt, mint mindig! Megemlékeznék még a narráció-írókról is, nekik is menjen egy pacsi! Epres pedig ( gyanítom ő a hang ) remekül hozza a sorok közötti iróniát. Bőgős Zsóti tényleg cukipofa volt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 11:30:45

engem ez egy halotti torra emlékeztetett

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 11:42:54

egyébként a férj az egy Mikó istván hasonmás,ha jól tippelek

jófej házisárkány 2016.04.22. 13:30:23

Muszáj javítanom: a limóból egy farmergatyás láb lépett ki fekete cipőben, fehér zoknival, és bár nem vagyok egy Lakatos Márk, de ez az összeállítás konkrétan fájdalmat okozott. Ahogy azon is ledöbbentem, hogy harmincas (vagy hatvanas) nőknek nincs egy szövetkabátjuk, amit elegánsabb megjelenést igénylő helyzetben felvehetnének.

Na de a következő két adás kiguvadt szemekkel fogom lesni, ugyanis az egyik ara a barátnőm, így én is részt vettem egy viasatos esküvőn, lehet, hogy három másodperc erejéig én is feltűnök a képernyőn.

csiberibe 2016.04.22. 18:39:24

Beát nem az eszéért szeretjük (ha szeretjük), de a kisujjában több élet van, mint a másik háromnak...

legelső MortalWombat 2016.04.22. 21:15:16

Megnéztem az epizódot, majd elolvastam ezt a posztot
Talán holnap reggelre helyreáll a rekeszizmom, és a könnyeim is felszáradnak.
A narráció írójának gratulálok, pazar volt.
A zenei rendezőnek külön gratulálok, hibátlan választások voltak.

legelső MortalWombat 2016.04.22. 21:25:11

Sixx: gratula a poszthoz , hozza a sztenderdeket.
Szerintem semmi baj nincs Zsótival. Hogy stílusos legyek: Markáns, mint egy MTZ!

mollyhooper 2016.04.24. 11:01:21

Ez az a műsor ami teljesen elveszi a kedvem az esküvőktől. Ennyi rajzolt szemöldökű, strasszos műkörmös, agyon bondorított habcsóknak öltözött nőt egy rakáson! A magyar lakosság túlnyomó többségének semmi, de semmi ízlése nincsen. Egy művelődési ház neon ledizókkal felékesített terme csak rémálmaimban jön elő esküvői helyszínként. Egy nagy valag pénzt elköltenek egy atom giccses, ízléstelen esküvőre, miközben fele annyiból szépet is lehetne csinálni.

2016.04.25. 08:24:31

ízlelgetem a szót: traktorobszesszió...zseniális, be kell építenem az aktív szókincsembe, bár még nem tudom hogyan, de kell!

vitaygeorgina 2016.04.28. 12:51:18

Én nem tudom, mikor olvastam olyasmit, amin végig hangosan röhögtem, de még most sem bírom abbahagyni a röhögést. A traktorobszesszió és az "egyszerű volt, mégis visszafogott" volt a csúcs.
süti beállítások módosítása