Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x27 - A nemzetközi helyzet egyre fokozódik (18+)

2016. április 21. 09:00 - Dzsudibí

Kisebb kihagyás után újra itt vagyok, rendszeres olvasóim nagy örömére (akikből 3 is van: drága Édesanyám, aki mindig büszkeséggel konstatálja, hogy kicsi lányából olyan nagy ember lett, hogy az interneten DEGRADÁL másokat; a férjem, akinek minden poszt megjelenése után legkésőbb 10 perccel kötelező jelleggel prezentálnia kell a kedvenc részeit a posztból, külön kiemelve, hogy még mindig milyen kibaszott vicces vagyok; illetve természetesen jómagam, mert ugye mi büszkeség az az embernek, ha ilyen színvonalas műsorokhoz adhatja a nevét, még ha csak ily közvetett módon is.) Na de, már megint elkalandoztam. Anikóval nyitunk, akit egy aranyos, benyugtatózott pónika szagolgat.

1_3.png

Dicsőséges Norbert seregei felszabadították a Farm addig elnyomásban élő lakóit, és még Szinti, a közveszélyes munkakerülő is ígéretet tett Norbert elvtársnak, hogy mostantól nem lesz rest felkelni reggelente a többi proletárral; amennyiben díszes kis valagát éjjelente Norbi öléhez dörzsölgeti a kulák lakosztályban, úgy cserébe kényelmes ágyban pihenheti ki a munkakerülés fáradalmait. Reggel persze már kurvára nincs kedve kikelni az ágyból, Norbi keltegetné, de Szinti inkább megpróbálja meggyőzni, hogy ő végezze el helyette a Barni körüli teendőket. 

2_3.png

Attila kaszál, Sanya is, csak ő sarlóval, Attila meg is mondja a frankót a riportólban, miszerint látja ő, hogy Sanya próbálkozik, de "még mindig nem kerek a perec", jelentsen ez bármit is. Briginek problémát jelent, hogy a kismalacok úgy esznek, mint a disznók, hogy száradna ketté hosszában, aki a genetikát feltalálta, ugye. Gábor érdeklődik, hogy kire teszi majd a jelét, Brigi Sanyát szemelte ki magának, de Norbi elvtárs és a légzéshez és fingáshoz szükséges minimális agysejt halmazból gazdálkodó Gábor inkább Heni felé terelgetné. 

3_3.png

Norbi a reggeli darált moslék jóízű kanalazgatása közben rögtönzött, nem reprezentatív közvélemény kutatást tart arról, hogy zavar-e valakit az, hogy Szinti még reggel kilenckor is a csúnyáját vakargatja az ágyon, amíg mások már letudták a feladataikat. A kutatás eredménye az, hogy tulajdonképpen senkit nem zavar a dolog, csak magát Norbit, na meg persze Sanyát, aki mindössze három napja kezdett el részt venni a Farm fenntartásához szükséges munkafolyamatokban, de azóta ránézésre többet öregedett és jobban elfáradt, mint a többi játékos együttvéve. 

4_3.png

Érkezik Anikó, merthogy ugye felvirradt az ötödik kiválasztás napja, a proletárok megint a kivégzőosztag elé küldhetik az általuk legfeleslegesebbnek/legidegesítőbbnek/leglustábbnak ítélt elvtársukat. Anikó megemlíti az éles váltást, ami Sanya munkamorálját jellemzi, mióta már másodszor is haza akarták küldeni a francba Farm lakói. Sanya egyébként is megviselt orcáját mély ráncok keresztezik, úgy tűnik ő is sejti, hogy nem kerek az a kibaszott perec. A következő interjúalany maga I. Felszabadító Norbert, aki az M1 híradót megszégyenítő magabiztossággal sorolja, hogy hogyan növekedett a termelékenység 200, a lelkesedés 300, és az életszínvonal 500 százalékkal, amióta ő itten a kihaénnem. Persze, jó politikushoz illően megemlíti, hogy ez nem neki, hanem a becsületes parasztoknak köszönhető, akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat.

5_3.png

Természetesen szóba kerül Szinti koránkeléshez fűződő viszonya is, Norbert nehezményezi, hogy Szinti megígérte neki, hogy a kényelmes ágyért cserébe fel fog kelni reggelente (kivéve pénteken, mert azért a bulika után mégsem ébredhet gyűrötten), mire Szinti közli, hogy jól átbaszta Norbertet, ugyanis ő nem ígért semmit, csak MONDTA, mert amit ő megígér, az úgy is lesz, kéremszépen, nem mondhatja azt senki sem, hogy ő egy megbízhatatlan szar ember. Kapunk még egy kicsit abból, hogy engemnemérdekelavéleményed, jóvanhelószia, nekem kellemetlen, ugorjunk.

6_3.png

Jön Heni véleménye, aki a glasznoszty jegyében el is mondja, hogy Norbi egy szar, egyenlőbb az egyenlők között, meg a dohányt is berendelte kérdés nélkül, ezzel azt hiszem el is intézte, hogy amennyiben sok jelet kap, bárki ellenében őt küldi párbajozni Norbert. Ismét egy magasröptű párbeszéd következik, ezúttal Heni és Norbert között arról, hogy majd ki látja meg, kinek a véleménye kinek nem számít, és ki mit nem ért. Az egyetlen igazán szórakoztató az egész jelenetben Sanya, aki már az öklét rágcsálja izgalmában, de minek, úgyis ő lesz a másik, akire a jeleket pakolják. 

71.png

72.png

7_3.png

Még megtudjuk azt is, hogy Dia eddig felnézett Attilára, ugyanis egy napon születtek, de mióta a nők nagy tisztelője, Attila tegnap Diának is beolvasott, azóta már ez a megszakíthatatlannak tűnő vérkötelék sem számít többé. Attila hátradől, ő nem magyarázkodik itt senkinek, mert mondott valamit, és az úgy is van, tetszik nekem ez az érvelés, beépítem én is a kommunikációs eszköztáramba. 

8_3.png

Sorban ütődnek a szegek a táblába, még tán kicsit izgulnék is, hogy mi lesz a kiválasztás vége, ha a., nem tudnám, hogy úgyis megint Henit, Attilát és Sanyát akarják a Farm deszkalécein kívül tudni, és b., az izgalom fenntartásának látszatát is keresztbe épp csak nem szaró kameramen nem mindig azt mutatná, akire az éppen felszólaló a jelét pakolja majd. Attilában Heni turkál késsel, legalábbis érzése szerint, Sanya úgy gondolja, hogy Heni szerelmes belé, Gábor pedig háromszor fut neki a provokáló szónak, mire sikerül egyben elhadarnia, hogy Henire adja voksát, amivel ki is érdemel Henitől egy "megöllek álmodban te kis g.ci" nézést.  

- Elvetted a szűziességemet. (Dia)

9_3.png

Egy szó, mint száz, Sanya és Heni 3-3, míg Attila 2 jelet kap, így közöttük dől el, hogy ki fog párbajozni a héten. A házhoz visszatérvén tanúi lehetünk, hogy Attila bizony zokni nélkül hordja a gumicsizmát, aminek csak a gondolatától is üvöltve ráz a hideg, a jövőben komoly pénzösszegeket kell majd arra áldoznom, hogy a retinámba égett jelenetet drogokkal, sokkterápiával, és a kényszerzubbony kúraszerű használatával enyhítsék valahogyan. 

10_2.png

Attila és Norbert, akik egy hét alatt ősellenségekből legjobb barátok lettek, megbeszélik, hogy ki kire és miért pakolta a jeleket, miközben Gábor az alapvető higiéniai szempontokat figyelembe véve akkurátusan szagmintát vesz előbb a bal, majd jobb hónaljából. Attila átmegy taktikai buldózerbe, és Henit fűzi, hogy vigye ki Diát, aki viszont nem Diát akarja kivinni, és akinek valami megmagyarázhatatlan dolog történt a farmerjával. Visszatérve a házba gyorsan körbe is fut az asszonyok között Attila gerinctelenségét hirdetve, mi több, ellenforradalmat szít és besúgóhálózat kiépítését veti fel. 

11_2.png

12_2.png

13.png

Sanya csalódott Brigiben, mert ugye itt testvérnek a testvérrel karöltve fel kellene állnia, szembeszállni a gonosz és elnyomó rendszerrel, és nemet mondani a kiválasztásra, hiszen ez nem egy játék, ahol a gyengék és semmirekellők kipotyognak, hanem egy szövetség, ahol nincs helye jelek egymásra pakolászásának. Újabb üvöltözés következik, amibe Szinti is beszáll, a vita témája a megunhatatlan ki dolgozik többet kinél, kinek van és kinek nincs igaza, és kit nem érdekel, hogy a másik mit mond séma mentén halad, általános értem én, csak leszarom arckifejezéssel minden résztvevő részéről, ezzel el is telik az adás maradék része, az előzetesből kiderül, hogy a következő részben is ugyanezt láthatjuk majd. 

Címkék: 18+ a farm
269 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alsophila grahami 2016.04.22. 01:17:03

@Perspektíva: Azért az nem olyan biztos, ahogy a kor előrehaladtával bölcsebbé is válik az ember, úgy higgad le az indulatosabbja is; jó, nem mindegyik, de általánosságban a tapasztalat bölcsebbé tesz - Dóri hozza ezt a farmon, Gergő meg... ismertem ilyen pasit, félelmetesen emlékeztet a kutyásra - nem csak habitusra, temperamentumra, de a külső jegyekben is, kivéve a kutyanyalogatást -, nah, ő ugyanilyen nyugodt, lassú, megfontolt lélek volt, nem igazán lehetett kihozni a sodrából, és az érdekessége abban rejlett, hogy a kigyúrt, kisportolt, csupa izom külső kellő magassággal társulva éles ellentétben állt a szelíd lelkével és az intelligenciájával, szóval sok mindenre számított tőle, aki életében először találkozott vele, csak éppen filozofikus csevejre nem, mégis azt kapta, mert ő ilyen volt, és igazából élvezte is az emberek megrökönyödését, amivel reagáltak erre a disszonáns jelenségre... szóval szerintem Gergő is ilyen, bár nyilván neki is van gyenge pontja - asszem éppen ezt sikerült megbirizgálnia az első napokban cipőfűzős Gizellának, amikor volt egy kis kiabálás, de azóta sem - pedig Attisnak is szúrja a szemét a kezdetektől a srác, bele is állt párszor, de mindhiába (pl. tehén-ganajozós sztori). Egy szó mint száz, vsz nyugisak ők ketten a való életben is, de pl. Brigi már biztosan nem az, ő csak szerepet játszik a magára erőltetett nyugalommal éppen úgy, mint a türelmes "mindenkit meghallgatok, mindenkivel fair vagyok, mindenkinek segítek" attitűddel...

Anickmármás 2016.04.22. 07:05:49

A Heni Brigit fogja kivinni és teljesen mindegy ki fog visszajönni.Gergő lesz a HG ,így talán többet fogjuk látni,ha Heni esik ki,akkor talán Diát nevezi meg. Heninek nem sikerült közel kerülni senkihez,hogy finoman fogalmazzak.Ő egy hárpia aki a saját életét vágja tönkre,mert már a közelébe sem mernek menni .40+ évesen már nem fog változni.

Perspektíva 2016.04.22. 07:35:37

@alsophila.grahami: Egyetértek. Én Brigit a kezdetektől művésznőnek gondoltam. Nekem a kinti története is kitalációnak tűnik. Valahogy érdekes akart lenni. Norbinak azt mondta, hogy a beköltözés előtt még a párjával sírt. Aztán néhány nap múlva Gergővel "játszott".

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 07:42:20

@Anickmármás: Örülnék az általad felvázolt forgatókönyvnek, de sajnos nem így lesz... Heni csak Sanya és Szinti között fog gondolkozni, és most, hogy Szintivel Dia révén kvázi szövetkezik paraszthajszálnyiak lesznek a különbségek, de még mindig Szintire tippelnék (viszont Sanya sem lenne meglepetés).

nosce 2016.04.22. 07:50:18

@alsophila.grahami: @Anickmármás:
Ezt jól előadtátok, de nagyon eltévedtetek, még Sixx is csak nézte de nem látta az adást :) mert aki több adásban is elviszi a műsoridő majd 20%-t az per definitionem nem lehet szar egy valóságsóban. De ha Heni kiesik akkor majd lehet fél óráig nézni ahogy attila a tehénszart lapátolja a másik fél órában meg Norbi issza a tejet Dóri kavargatja a rántást Brigi mosogat sanya meg bicepszizik a vizes vödörrel. Meg talán Gábor is elvennie 5 percet ahogy megküzd egy mondattal, mert az is csak azért vicces mert megvágják meghallgatni, élőben nagyon ütne. A farm karakterei befáradtak Attila se rohangál már reggel az állatokhoz a női szekció egy rakás szar Brigi nem dug Dia nem kanol Cinti nem leszbizik, Norbi meg egy bepunnyadt kivénhedt diktátor nak tűnik, csak Heni viszi a sót. Mit néznétek nélküle ?

Perspektíva 2016.04.22. 07:50:42

@VV Erőlegény: Nem azt mondta, hogy lányt nem fog kihívni? A fiúkat akarja megtizedelni.

,, 2016.04.22. 07:54:43

@Anickmármás: @VV Erőlegény: én is szintire tippelek, sanya bizonyította h ügyes, öngyilkos merénylet lenne kihívni. Szinti viszont tuti kieső, semmilyen területen nem kiemelkedő. Az vígasztal, h innentől viszont már nem lesz potyautas, talán láthatunk igazi párbajokat is.

Perspektíva 2016.04.22. 08:02:22

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): De most Szintivel van. Miért nem Brigi? Erősebbnek vagy védettebbnek gondolod?

Sanda.Ipse 2016.04.22. 08:05:43

@Perspektíva: legfeljebb a Kutyás bosszújától félne egy párbajon:)

,, 2016.04.22. 08:07:55

@Perspektíva: igen, Brigit erősebb ellenfélnek gondolom sokkal, súlyban talán 1 kategória szintivel, de erőnlétben nem biztos. Kitartásban, értelmi képességben mindenképpen jobb nála, plusz sokkal összeszedettebb is. Úgyhogy a leggyengébb láncszem szinti.

Anickmármás 2016.04.22. 08:12:12

@nosce: Nem lehet tudni kit visz ki és ki jön vissza , minden csak feltételezés. Azt mondod ha Heni marad kint, nem lesz veszekedés? Ez a veszekedés a só?
Jelen helyzetben annyira kitaszítottnak látom Henit,hogy azt szeretném ő jöjjön vissza most,bárki ellen.

lac64 2016.04.22. 08:12:19

@nosce: Milyen sót visz? Én már unom a folyamatos vitáit. Sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb volt pl. Gábor hamvába halt fejőfolyosós ötletének megvalósítása.

,, 2016.04.22. 08:12:37

@Sanda.Ipse: hát az elég nagy csavar lenne, ha szinti legyőzne bárkit, de hajrá, szeretem az ilyen meglepiket:)

nosce 2016.04.22. 08:17:20

@lac64:
ne viccelj már néznéd 1 órát gábort ahogy kalapácsolja eszetlenül a fadarabokat ? Nyilván a vita azért került be mert az volt a legérdekesebb, ha Gábor Voltaire-ről adna elő egy fullizgalmasat akkor azt tennék be, vagy Attila és Sanya lenyomna egy standup-ot akkor azt, de nem, heni mozgatja a sót az ő vitái teszik érdekesebbé a többi karaktert is. A fő karakter Attila és Heni csak meg kell nézni a müsoridőket

Sanda.Ipse 2016.04.22. 08:17:32

@Anickmármás: azért ne felejtsük el, hogy ő taszigatja saját magát egyre kijjebb. Ez nem VV. Itt igazán az (lenne) érdekes, hogy a résztvevők miképpen találják fel magukat egy számukra idegen közegben.

Sanda.Ipse 2016.04.22. 08:19:38

@nosce: ne bántsd Gábort. Remekül lehet rajta szórakozni. Igazi Fülig Jimmy tipus.

nosce 2016.04.22. 08:22:42

@Sanda.Ipse:
nem bántom, de már leirtam h azér vicces mert úgy vágják, de csak töltelék karakternek jó mert 1 óra cselekményéből lehet 15 sec vicceset vágni, az nagyon kevés egy 1 órás műsoridőre

lac64 2016.04.22. 08:23:33

@nosce: Bocs, hadd döntsem már el, hogy számomra mi érdekes. Borzasztóan unom azt, hogy Heni mindenből vitát generál. Ha ilyenre lennék kíváncsi, akkor Mónika sót néznék, ugyanis Heni nagyon sok esetben azt a színvonalat hozza.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 08:25:36

Heni megfogadta, h sóelem legyen, csak túltolja a biciklit....

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.22. 08:26:19

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: a legnagyobb baj, h kicsit sem szerethető. De maradjon csak bent. Cintit viheti, nem fog hiányozni.

Cérnahuszár 2016.04.22. 08:27:00

@lac64: ezzel én is így vagyok, inkább néznék poénokat, és melyik a legnagyobb bolond, mint az összeférhetetlenséget és piszkálódást.

Sanda.Ipse 2016.04.22. 08:27:02

@lac64: egyetértek. Számomra kifejezetten unalmas. A szókincse meg kimerül a "szánalmas" és "kettős mérce" sűrű alkalmazásával.

nosce 2016.04.22. 08:28:45

@lac64:
"Bocs, hadd döntsem már el, hogy számomra mi érdekes. "
ja bocs nem tetted oda h NEKED volt érdekesebb én azt hittem általánosságban beszélünk.

Anickmármás 2016.04.22. 08:33:25

@Sanda.Ipse: Minden kiválasztásnál benne volt a pakliban,érik Heni kiesése de ha lehet ne Sanya, vagy Cinike ejtse ki.

nosce 2016.04.22. 08:34:38

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll:
az h túltolta-e majd később derül ki, de mi is ezt javasoltuk neki emlékszel. Unalmas szarnak minek bemenni ? Különben már Attila is elkezdett vele szövetkezni meg puncsol neki az azért valamit jelent.

lac64 2016.04.22. 08:36:35

@nosce: Ezt írtam: "Én már unom". Ebből melyik rész utal az általánosságra? :)

Perspektíva 2016.04.22. 08:36:36

Henivel az a baj, hogy minden adásban ugyan olyan. Mindig kötekedő, vitázó, stb. Az is jó stratégia lenne, ha egy másik oldalát is bemutatná...ha van neki.

,, 2016.04.22. 08:36:47

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: én nem értem, csak az ismertség volt a célja? Az lehet h sokáig eljut, de a fődíjra nem tartom esélyesnek, éppen a viselkedése miatt.

Sanda.Ipse 2016.04.22. 08:37:15

@nosce: ha személyes ismerősötök, akkor érthetőbb, hogy minden áron véditek. Aki nem ismeri, annak viszont egy antipatikus, házsártos, unalmas nőszemély. Ha kinyitja a száját már sejthető, hogy mit fog mondani.

nosce 2016.04.22. 08:38:41

@lac64:
ezt irtad:
"Sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb volt pl. Gábor hamvába halt fejőfolyosós ötletének megvalósítása."
Én Gáborra írtam választ, itt melyik szó utal arra h szerinted ? :)

nosce 2016.04.22. 08:41:32

@Sanda.Ipse:
nem védjük, én csak megvilágítom más szemszögből a történéseket, akkor is ezt tenném ha vadidegen lenne ahoyg az volt sokk VV-ben. És igen @Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nak igaza van ennek a kockázata h a háromba be is jut akkor is kevés az esélye

Chuck Νorris 2016.04.22. 08:41:58

Heni vs Szibti ki tud tovább aludni párbaj durván izgalmas lenne.

,, 2016.04.22. 08:45:33

@nosce: ha nem is nyeri meg a fődíjat, ettől még kamatoztathatja az ismertségét, pl el tudom képzelni h a kövi dzsungeles műsorba már őt is meghívják. Ez is egy stratégia, a 20 v mennyi milla helyett hosszú távban gondolkodik

lac64 2016.04.22. 08:45:57

@nosce: SZERINTEM (így ok?) rossz taktikát javasoltatok neki, ha most azt játssza, amit megbeszéltetek. Ugyanis teljesen egysíkú a játéka, ráadásul bent és kint is visszataszítóvá válik. Lehet, hogy valahogy eljut a döntőig, de ott a stílusa miatt szerintem nem fog nyerni.

2016.04.22. 08:48:14

heni nem csak sóelemként ment be, hanem nyerni is. ehhez viszont kell a végén a nézőke is. amúgy meg uncsi, h állandóan meg kell magyarázni a bizonyítványát. játszani nem jól játszik, nem ilyen tanácsokat kapott anno kint.

Anickmármás 2016.04.22. 08:49:21

@nosce: Én azt javasoltam volna neki egy kicsit legyen szerethetőbb, nem a nézőknek,hanem a bentlakóknak. Nem értem miért kell mindenért veszekednie.

lac64 2016.04.22. 08:50:18

@nosce: B*sszus, most a szőrszálat hasogatod? Az első mondatban ott volt az "én". A kedvedért írjam ki az összes mondatban?

nosce 2016.04.22. 08:51:30

@Biriksz_Krokiksz!:
nem kell semmit megmagyarázni a 20% műsoridő magáért beszél :)

lac64 2016.04.22. 08:51:54

@Chuck Νorris: Kérdés, van-e erre több napnyi műsoridő :)

nosce 2016.04.22. 08:52:55

@lac64:
nem hasogatok semmit én nem úgy értettem h arra is vonatkozik, nyilván nem azt írom akkor amit.

2016.04.22. 08:54:39

@nosce: értem és megértem én, de mennyire hasznos az a 20%? mert egyelőre csak szimpátiát veszít általa...

nosce 2016.04.22. 08:55:03

@Anickmármás:
én értem, de ezt most nem irom le, talán csak utána ha már nem lesz bent, ha még érdekes.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 08:55:55

@Biriksz_Krokiksz!: de legalább beszélnek róla..vkinek az is elég....

nosce 2016.04.22. 08:56:13

@Biriksz_Krokiksz!:
és nézd meg h a sajt vaj faszom készítést is egyedül ő tanulta meg pedig városi lány ugye

Perspektíva 2016.04.22. 08:57:16

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Ez, mint hosszútávú stratégia? Ahhoz egy kicsit szerethetőnek is kellene lenni. Vagy legalább érdekesnek. Na, hát ő egyik sem.

nosce 2016.04.22. 08:57:33

@PeniValdes: @Biriksz_Krokiksz!:
szted miért kell egy negativ karakter mindig egy soriba ? :)

Sanda.Ipse 2016.04.22. 09:00:37

@nosce: egy "jó" negatív karakter mindig elmés, szellemes. Ez a nő sajna nem az.

2016.04.22. 09:00:39

@nosce: igen, az piros pont. ami viszont nem tetszik, h abból amennyit és ahogy a képernyőre kerül (20%) nem ő profitál (egyelőre) csak a csatorna (nézik, mert balhézik).
és azért a balhézás meg a tujulás között van átmenet is, még mielőtt ez lenne az ellenérv bki részéről is...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.22. 09:02:16

@nosce: igen vkinek annak kell lennie,bár szerintem a népszerűség jobb

2016.04.22. 09:02:45

@nosce: ;)))) nemtom emléxel-e, de pl én VVViki fan voltam XDXDXD

,, 2016.04.22. 09:03:11

@Perspektíva: próbáltam pozitív lenni:)

nosce 2016.04.22. 09:03:24

@Anickmármás:
"Én azt javasoltam volna neki egy kicsit legyen szerethetőbb,"
De a szerethetőség mindig viszonyul valamihez, egy uncsi karakternél ki nem szarja le h szerethető vagy sem ? De amyúgy persze igazad van csak nagyon nehéz a váltás pl. VV5Pettinek se sikerült, de lehet h nem is akarta

2016.04.22. 09:05:20

@Sanda.Ipse: pedig biztos az, csak azt már nem mutizzák.

Anickmármás 2016.04.22. 09:06:41

@nosce: Ha szerethető akkor a véleményét is respektálják,persze akkor kell megszólalni ha igaza van és nem közbemogyogni ezt azt.

nosce 2016.04.22. 09:13:28

@Anickmármás:
ez nem, és a keverés h a háromig a játékosok szavaznak utána a nézők sokkal bonyolultabb játék. És persze az is igaz h csak elvekről vitázrunk és csak amig ez egy lehetőség volt utána amikor tény már nem, mert ugye nem lehet.

nosce 2016.04.22. 09:14:24

@PeniValdes:
na persze mert te mindig érzed :)

nosce 2016.04.22. 09:16:11

@Sanda.Ipse:
"egy "jó" negatív karakter mindig elmés, szellemes"

vagy geci :) na off

Cérnahuszár 2016.04.22. 09:16:13

@nosce: mit gondolsz arról hogy vvEdina azért bukta a népszerűségét (sztem a játékot is mert elkezdett huzakodni a pasiért? Akkor lett negatív karakter, sokan csalódtak benne. A végjátékot meg robin nyerte, az se volt egy összeférhetetlen alak, a többit aki "hozta" a sót, lapátra tették. Az emberek mindig a szerethető /szerethetőbb karaktert választják.

2016.04.22. 09:17:27

@Anickmármás: itt tök átlagemberek vannak jobbára (az átlagot nem negatívan írtam, azaz nem kizárólag ostobenkó műcicik, meg izompisták), és emiatt nagyon visszatetsző az a viselkedésmód, ahogy leszólja a játékostársait. nem is túl kreatívan, mert nagyrészt ugyanazokat a frázisokat mantrázza.

(az vót má', h "félszerzet")?

nosce 2016.04.22. 09:17:54

@Cérnahuszár:
ez igaz, VVEdina bepasizott sztem az volt a baj

Cérnahuszár 2016.04.22. 09:20:52

@nosce: sztem az nem, az egy jó lehetőség volt, hanem az hogy nem játszotta el az elhagyott szegin lányt, elkezdett küzdeni a pasiért.

nosce 2016.04.22. 09:27:24

@Cérnahuszár:
nézd akit a kamera előtt megdugnak az soha nem fog nyerni MO-n, sztem.
de tényleg off

Anickmármás 2016.04.22. 09:27:53

@nosce:VV Edina mindenkit kikérdezett hogy mi a véleménye erről és erről, aztán visszamondta mit hallott és ezért jutott előbbre Lacinál Mondhatni egy ge.i kis besúgó volt..

Cérnahuszár 2016.04.22. 09:29:06

@Anickmármás: taktikázott, nekem tetszett hogy a nézőket is beavatta mit gondol

Cérnahuszár 2016.04.22. 09:30:34

@nosce: nem tudom, ezen még nem filóztam, lehet benne valami

2016.04.22. 09:31:22

@Cérnahuszár: az a baj, h esse feltétlenül van így, robin előtt zsinórban nyertek megosztó karakterek (attila, alek, aurélia)

most pedig kivárunk! XD

Berborosz 2016.04.22. 09:36:52

@nosce: Meg azt is javasoltátok neki, hogy szerezzen szövetségest. Nem tette. Ha szombaton nyer, akkor kíváncsi vagyok, képes lesz-e Attila szövetségét elfogadni.

Valószínűleg nyer, mert tényleg szükség van az ő negatív karakterére - most még.

Cérnahuszár 2016.04.22. 09:37:35

@Biriksz_Krokiksz!: azokat nem néztem, auréliát ismertem talán a végén kezdtem nézni a hajam égnek állt tőle, mondjuk ott egyiknek sem adtam volna
az lehet hogy az emberek megcsömörlöttek az összeférhetetlen karakterektől?

2016.04.22. 09:40:23

@Cérnahuszár: simán lehet. de korai még találgatni. (mondjuk attól még bulikahh)

sixx · http://comment.blog.hu 2016.04.22. 09:41:14

@nosce: nem azt mondtam, hogy szar, hanem azt, hogy idegesítő. nem szabadna kiesnie, az egyértelmű, ennyire nem vagyok hülye.

lac64 2016.04.22. 09:46:19

@Berber Oroszlán: Az Attilával szövetség érdekes dolog. Szerintem egyrészt azzal, hogy a lányoknak elárulta Atti ajánlatát, gyakorlatilag nem tud úgy szövetkezni Attilával, hogy ne bukja a lányok szövetségét. Másrészt arról álmodozott, hogy a fiúkat kell megosztani és egymás ellen párbajoztatni. Azt most nehezen tudom elképzelni, hogy Norbi, Gergő, Gábor és Sanya egymást válasszák, egyedül Atti, aki az előző négyesből többet is kivinne. Márpedig erősen kérdéses, hogy melyikkel szemben tudna biztosan visszajönni.

,, 2016.04.22. 09:51:39

@sixx: szerinted nyerhet a végén?

csincsilla72 2016.04.22. 09:52:46

Én viszont nem bánnám, ha az ő karaktere eltűnne. Igazából Norbi 2, abból egy is elég. Nem szórakoztató és szarkavarónak is gyenge. Egysíkú a játéka és csati sem mutat belőle többet, csak a veszekedő hárpiát.
Teljesen megértem, hogy a barinők védik és ragaszkodnak hozzá, nyilván én is kiállnék egy hozzám közel álló mellett. De így, ismeretlenül... hát, kösz, inkább ne. Most ő az a kategória, akinél egyszerűen leveszem a hangot, ha megszólal.
Negatív karakterek tényleg nem ártanak egy ilyen műsorban, de itt egy kicsit túltolták őket. Norbi, Attila, Sanya, marják egymást rendesen, de rajtuk legalább lehet röhögni. Henin nem.

Perspektíva 2016.04.22. 10:09:52

@csincsilla72: Na igen, Attis új szókapcsolatokat gyárt: " sánta retek" :)... Heni meg ugyanazt hajtogatja három hete.

tejfölbiztosítás 2016.04.22. 10:21:21

Bennem egyre inkább ennek az egésznek az etikussága merül fel, Heninek lassan nem marad nem agonisztikus-közeli megnyilvánulása, létrezdülése. Ő hallja a nevét. Nem tudom mi van még ebben a szexhiáyon kívül, de mást ilyenkor már idegorvoshoz küld a környezete. Itt meg cirkuszi majomként nézi az ország, ahogy kikészül. Ha egyszer igazán kifakad az operaénekes hangján, minden tévéképernyő bereped a vehemenciától. Igen kifejező az egész, főleg ahogy minden - bevágott - verbális kommunikációjában eluralja a hangját a sértődöttség és a hajszál híjján előtörő, vegytiszta és fékezhetetlen hisztéria. A kasztingon nyilván ezt látták elörre.

csincsilla72 2016.04.22. 10:25:57

@tejfölbiztosítás: Ez a fajta stressz mindenkit megvisel, de ez a lényege. Kiléptetik őket a komfortzónájukból és ők ezt önként vállalják. Engem sokkal jobban izgat, hogy egy nyilvánvalóan beteg embert hogy lehet beengedni. Nem Henire, hanem Attisra gondolok.

tejfölbiztosítás 2016.04.22. 13:06:40

@csincsilla72: jajj, ne már. Attila esetében nincs "de ez a lényege"? Nem vagyunk egyformán összerakva, Attila nem betegebb mint egy átlagnéző. Ebben a kontextusban és környezetben igazi showman, nélküle elég sótlan lenne a produkció. Sokadszorra és élvezhető az őrült tekintete a baltatánca után a főcímben.:D Prosztó az emberekkel, olyan környezetből jött, amilyenből, nem felmentendő írom, hanem mint tényt. Ugyanakkor ha megfigyelted, az állatok felé kiemelt empátiával és figyelemmel bír és legyünk őszinték, sokszor érdemesebbek rá, mint az ember a kicsinyes kis intrikáival. Van benne életbölcselet, jó gondolatok, tettvágy, önazonosság (nagyon fontos). Az emberekhez meg nem vezet nála kifinomult út, Gergőhöz sem tudott szimpla kérdéssel közeledni, hanem ösztönlényként kiakadt annak milyenségén.:)) Szerintem kezelhető fószer, ha valaki nem a 32 fogas amerikai mosolyra és egyéb, külsőségi manírokra bukik és azok mentén ítél, hanem gondolkodva él (ettől még nem lesz kevésbé baltával faragott a modora).

Valami azt súgja nekem, hogy Heni nem erre ment be, nem ezt vállalta, nem ilyen szintű "ezt". Valahol belül neked is? Bírom, hogy nem szorult a legtöbb emberbe annyi erkölcsi és szociális érzék, érzékenység, hogy meg ne magyarázná magának valami rémegyszerű és rémkompakt megokolással, hogy miért is jó az, amit lát. Ez infantilizmus, szerintem. Ha közelfogadásnak örvendene a végtagok levágása, te is és még jópár tíztezren ugyanúgy rábolintanának a dologra és arra is ugyanez lenne az érv, hogy hát ez erről szól, meg hát ők vállalták (hogy mi élvezhessük). Van egy pont, ahonnan be kellene kapcsolnia az emberségnek, de ha van is ilyen villogó, az igen gyakran átkonvertálódik hasonló magyarázatokba. Én ezektől élesen elhatárolódom és javaslom, te is vizsgáld felül magadban az ilyen fajta hozzáállást.

alsophila grahami 2016.04.22. 13:51:07

@Anickmármás: Az biztos, hogy én is ezt javasoltam volna neki, csakis ezt, mert ha szerethető a bentiek számára, máris az lesz a nézőnek is; de kérdés, hogy alkatilag vajon alkalmas-e erre, mert nekem nagyon úgy jön le, hogy ő alapvetően konfliktuskereső, -gerjesztő, -fenntartó alkat, aki nehezen enged el bármit (pitbull-like), mintha ebből nyerné az erejét ...

alsophila grahami 2016.04.22. 14:00:51

@nosce: Ez az ő esetében sajnos kontraproduktív, nem szeretik sem bent, sem kint, ha netán el is jutna a döntőig - amit kizártnak tartok, mert úgy nézem, a szerkiknek elég jó a ritmusérzékük, és most a nézői akaratot is mintha figyelembe vennék, szemben a VV-kkel -, szóval ha valami csoda folytán mégis bejutna a végső hármasba, innen kintről a kutya nem fog rá szavazni a közvetlen családján és baráti körén kívül, de az édeskevés lesz a győzelemhez, lássuk be... Sajnos, ahogyan Gizella-Daninak, úgy neki is abszolút negatív a megítélése idekint, és innen már nem tud vsz visszajönni - persze nem is akar, mert gondolom, fogalma nincs arról, hogy milyennek látszik kívülről.

Anickmármás 2016.04.22. 14:16:13

@alsophila.grahami: Tudod mi volt megdöbbentő? Amit Sanyi a tűzoltó írt róla,pedig nem láttuk hogy konfliktusa lett volna Henivel.

alsophila grahami 2016.04.22. 14:19:57

@tejfölbiztosítás: Egyetértek, mindenben. Pontosan ilyen, és pontosan ezért válogatták be, de hogy ez így messze nem etikus, az is biztos. Csak hogy az összes trash-reality ezekre a karakterekre épít, a sérült, pszichopata, antiszociális személyiségek üzembiztosan szolgáltatják a napi cirkusz-adagot, amiből aztán össze lehet vágni egy tuti vérnyomásemelő öfit., és a nézettség garantált, plusz a bulvármédia is megél ezekből... Aztán, amikor kijönnek a játékból ezek a - mondjuk ki - kihasznált emberkék, jellemzően háromféleképpen, vagy a három különféle variációi szerint reagálják le a kritikákat: 1./ leszarják a kritikákákat és kritizálókat; 2./ pontosan ezt és így akarták eredetileg is játszani; 3./ a valóságban ők egészen mások: vérkorrektek, őszinték, cukimukik és szerethetők, csakis a játékban voltak ilyenek, persze tökszándékosan és előre eltervezetten (ld. 1. pont)... Dani is éppen ezt adja, amióta csak meglátta a negatív visszajelzéseket, és a VV-sek esetében is ez volt a reakció, akár győztesről, akár vesztesről volt szó. Szerencsére van olyan is, akinek nem kell majd magyarázkodnia, ilyen pl Dóri, Gergő, de nyilván rájuk nem lehet trash-realityt építeni, viszont kiváló győztes-alanyok; ja, és még az olyan gyöngyszemek is, mint Gábor, akin be lehet szakadni, mégis csupa jóindulat, abszolút szerethető karakter, de ilyet a legnehezebb találni egy-egy castingon...

alsophila grahami 2016.04.22. 14:25:33

@Anickmármás: Igenigen, írtam én is ezt tegnap, de ami még ennél is beszédesebb volt számomra, hogy senki meg nem védte, de még csak fel sem hördült ezen egyik játékostárs sem, még azok se, akikhez közel áll bent, elvileg (mert aztán ki tudja, lehet, hogy rég átlátnak rajta, csak nem akarnak mindenáron konfrontálódni vele, mert akkor oda a tuja-taktikájuk;). Ez mindennél beszédesebb, csak a szerkik nem törekednek mindent megmutatni nekünk, cseppekben adagolják a a napi cirkuszt, hogy ne unjunk rá idő előtt. ;)

alsophila grahami 2016.04.22. 14:49:57

@csincsilla72: Ezzel is egyet kell értsek, az egy dolog, hogy a hangot kilövöm én is, a látványt meg kommentolvasgatással ignorálom, de tényleg szükség van egy ilyen figurára, aki öncélúan kötekszik, marja, akit éppen kipécézett? Amikor vannak más konfliktusgenerátorok köztük, akik adekvát módon, valós véleménykülönbségek, satöbbik miatt ugranak össze, nem pusztán azért, hogy képernyőre kerüljenek, vagy így próbálják kicsinálni az ellenfeleket... A hangja is azért olyan fülsértő, mert kiérződik belőle a hisztérikusság, és ez akkor jött ki a legjobban pl,, amikor a cukor miatt balhézott Norbival, és a kamera a remegő kezére fókuszált; ebből jól látszott, hogy csak magára erőlteti ezt a "leszarom" stílust, amivel a konfliktusokat kezeli, belül közben meg túlfeszültség-alert van, bármikor robbanhat (talán a szerkik is ebben reménykednek, de ez... na ez minimum inkorrekt tőlük, maradjunk annyiban).

alsophila grahami 2016.04.22. 15:07:53

@Perspektíva: Jah xDD Attissal amúgy nem lenne különösebb baj szerintem, ha vissza bírná fogni, ill le bírná vetni a mocskolódó vitastílusát, még vicces is lenne, vagyis így is az, csak keserű szájízzel nevet rajta az ember, mert a szóhasználatai nehezen felejthetők egy-egy fájtja után... sokszor éppen a szóhasználata váltja ki a hangos összeugrást, nem is az, ami miatt zúgolódott - de vsz rászólhattak a riportban, mert mostanában mintha látványosan visszavett volna ezekből, pl. a mostani kiválasztáson Diával is, hiába erőltette volna Anikó, egy-egy "ááeáh"-val lerendezte inkább, látszott, hogy belemenne, de inkább nem, hogy ne legyen gond...
Kár, hogy olyan korán lett hetigazda, mert a teljhatalom kihozta belőle az állatot, amit jobb lett volna nem megismernünk, ha ezután lenne csak hetigazda, már nem engedne meg magának ilyen szintű mocskolódást a "napszámosaival", és jóval kedvezőbb lenne a megítélése idekint, még drukkolni is tudnék neki - egyelőre nem tudok, bár szeretnék, mert kétségtelenül színes, sokoldalú figura, kell oda a karaktere, nagyon is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.22. 16:23:23

@nosce: A Kutyás műsorideje a játék eleje óta a nullához konvergál mégis meggyőződésem, hogy összességében most ő kinn a legnépszerűbb!
süti beállítások módosítása