Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x25 - Ganajozásért csoki, henyélésért lófasz se’

2016. április 19. 07:56 - sixx

 vlcsnap-00001.png

Beköszöntött az a hét a lakosságra, amire csak Norbert és esetleg Attila vágyott: a távozó Sándor Norbit nevezte ki gazdának, ami praktikusan azt jelenti a tanyasiak számára, hogy bele fognak gebedni a melóba, és ha egy szalmaszál is csálén áll, akkor a tejbegrízadag lefeleződik. Szép kilátások, ért velem egyet Anikó is, akit végre nem farmerbe, hanem szoknyába öltöztettek, és a cukiságfaktort erősítendő megdobták egy nyúllal meg egy pónilóval is. Jelentem, működik.

Furán indul a hét, a kiesés utáni buli, az asztalon táncoló Gergő és a hullarészegen faszikra mászó Dia helyett Barnit látjuk meló közben, a legaranyosabb ebből az, amikor Szinti Barni füleit igazgatja kicsit, illetve testépítő Gábor permanensen csodálkozásra nyílt szája. Jön a postás, hoz levelet, Sándor bosszúja van benne, és miközben Brigi a macskakaparást igyekszik megfejteni Norbin végig látszik, hogy mondgyadárbazdmeg, és amikor mondja, márminthogy Sándor annyira rühelli a tanyasiakat, hogy képes egy megalomán seggfejt a nyakukba ültetni, akkor kis híjén felugrik, de visszafogja magát, leül az asztalfőre, átveszi a Kasszát és a Naplót, és nekilát. Rendet tenni.

vlcsnap-00003.png

A Norbiátusban egy szabál van: aki dolgozik, kap enni, aki nem, az kevesebbet, a luxuscikkek meg szépen maradjanak meg a halódó nyugat ópiumának, igazi magyar munkásnak nem kell se szappan, se csoki, se dohány. Ja, de az kell, de ebből majd később lesz balhé. Norbi tulajdonképpen ara használja a nyitóbeszédet, hogy Brigit elküldje a vérbe, szar volt a hét, szar volt az állatoknak, szar volt a rendelés, költekezés, az bezzeg van, munka meg lófasz se, de ebből elég volt. Luxust majd annak fejében lehet venni, ahogy az illető dolgozott. És hogy ki dönti el, hogy a meló minősége megfelel-e az elvártnak? Hát a Tanyamentő Testvér egy személyben, esetleg Attila, a csicska is véleményezhet. Ja, és tessék kitenni az asztalra az összes luxuscikket, mert Norbi akarja szétosztani őket.

vlcsnap-00005.png

Na itt borul a buli, mennyé’ te a faszomba Norbi-hangulat uralkodik, mert milyen alapon kéri be a régebben vásárolt luxust, pl. Brigi hetek óta csak veszi a csokit, de nem eszi (mert majd egyszer olvasztott csokiban akarja a pináját mosni???), szóval kabbe Norbi, és takarodj a csokimtól. Heni természetesen a leghangosabb és legidegesítőbb ellenző, ő az a fajta ember, aki egy alapvetően gyökérként viselkedő másikat (Norbi) is képes valemennyire szimpatikussá tenni, mert nem hagyja abba a pofázást, és keresztbe beszél mindenkivel. Norbi viszont rafkós, és tudja, hogy bizonyos dolgokban engednie kell, hadd hajoljon az emberanyag, ne törjön. Luxuscikkek maradnak mindenkinél, de mostantól csak az kap, aki dolgozik. Ja, és fél hétkor itten reggeli van, ha Szinti vagy Heni bealszik, akkor fél adagot kap.

vlcsnap-00006.png

Itt előkerül Attila mártíromsága, és a buzgómócsing lét elviselhetetlensége is, mert a kék szemét a nap 90 százalékában vészjóslóan forgató faszi minden állatot lerendez már hajnalban, ami azt jelenti, hogy a többieknek nem lesz mit csinálni = nem jut luxus. Norbi jelzi az előző héten még szájbaköpött csicskának, hogy vegyen vissza, ellenőrizzen és súgjon be nyugodtan, de más helyett ne ganajozzon, ha lehet. Attila nagylelkűen belemegy a dologba, hiába no, rendes ember ez valahol. Norbi abban sem szarakodik sokat, hogy megnevezze a heréket, Szinti, Heni és Sanya lófaszt sem csinál, nekik kell összeszedniük magukat a luxusért leginkább. A beosztásból lesz egy kis kavar, mert Norbi permanensen a konyhában/házban sürgőforgó fehércselédeket akar, Brigi, Dia, Heni és Dóri folyamatosan bent lesz és dolgozik, és kész. Dia aszongya, ketten elegek erre, lehetne napi bontásban váltani a párokat, addig a másik kettő meg gondolom napozik, vagy bikinivonalat restaurál. Norbi ettől begőzöl, itten az lesz, amit én mondok, lófaszt a seggetekbe, négyen egymás hegyén-hátán, oszt kalap.

vlcsnap-00008.png

Megjön Sly és Andy, kecskéket hoznak, kicsiket és nagyokat, van vagy 30. Ja, és adnak tejet. Amiből lehet kurva sok mindent csinálni, a kecskesajt meg finom is hozzá, ugye. A feladat: a kecskéket nm elveszíteni, erre van ugye a karám, amit építettek a szerencsétlenek, ott tartják majd a kecskéket, bár éjszakára a gidákat el kell tőlük választani, mert ha nem, akkor reggel nem fejés lesz, hanem kurvaanyázás. Hogy Attila hogy fog minden reggel 20 kecskét megfejni, azt nem tudom, ahogy azt sem, mikor fog aludni, mert az ugye teljesen egyértelmű, hogy mindent ő fog csinálni, tán még a kocát is megugorja Pista helyett, ha sokáig nem történik semmi azon a fronton. Leszögezem sokadjára: a kiskecskénél viccesebb állat nincsen, nekem nagy álmom egy kecskefarm, mindegy. A kerítés, amit egy héten át ácsoltak, lófaszt se ér, az a kecske, ami ezen nem jut át, hazudik.

vlcsnap-00012.png

Sly viszi a disznókat, és nem fizet egy vasat sem, mert Pista nem kúrt. Ezen a tanyasiak kiakadnak, hát baszki, beletettük a melót, szerettük, ganajoztuk, etettük, faszom, félpénz legalább jár. Sly szerint a pofájuk jár, más nem. Közben Szinti és Sanya összekap, van egy vénemberezés benne, egy mindjártlerúgom is, és egy senkiházi idióta is. Gábor egyedül vigyáz a kecskékre, ebből baj lesz baszki.

Sly elviszi Pistát, mindenki örül, Norbi meg a kerítésre szabadítja a népet, mert a kecske csalafinta állat, és meglép hamar. S lőn, egy gida ki is mászik az egyik lyukon, amiben az a legviccesebb, hogy mellette négyen állnak és nézik. Attila üvölt, a faszombabazdmegmár, de hasztalan. Jó kis hét lesz ez, szerintem a tanyasiak fele a kecskéket fogja kergetni az erdőben naphosszat. Ja, egy kecske bukta = 500 000 mínusz, szóval észnél kell lenni.

vlcsnap-00016.png

És ha már pénz, azzal sem stimmolnak a dolgok, 341 000 van a kasszában, ami Norbi szerint kevés. Ebből 150 000 a dohány, mert az kell feltétlen, 191 000-ből meg lesz búza és krumpli, Dóri szerint ebből ki lehet húzni a hetet, ő megoldja. Norbi leül, rendel, nem egyeztet senkivel, listát ír. A postás megjön, vinné a listát, amit át kell írni, a dohány marad, a kaja mennyisége csökken, nagyon helyes. Brigi tetemre van hívva, mennyi pénz maradt a rendelés után, he? Miért nincs belevezetve a naplóba? Mi lett a lóvéval? Brigi szerint el lett költve, és ezzel le van rendezve minden, Norbi meg valahol joggal bassza fel magát ezen az ostobaságon, mert nem a saját pénzét bassza ki a palánkon Brigi, hanem a közét. Este veszekedés lesz, mert Heni kiakad azon, hogy Norbi dohányt rendelt, hiszen az luxuscikk, és a 2. Ediktum kimondta vót, hogy az csak az elvégzett munka után jár, szóval kettős mérce, Norbikám.

vlcsnap-00017.png

Norbi érvelése: van kávé, cukor, lesz dohány is. Heni szerint meg kellett volna beszélni a dolgokat, Norbi szerint Heni menjen a faszába, mert neki jutott luxuscikk eddig is, és lófaszt se csinál cserébe, mire Heni javasolja Norbinak, hogy akkor innentől a farkával kevergesse a paprikás krumplit, mert ő nem főz neki lófaszt se. Norbi aztán kiborul, és közli Henivel, hogy most pl. azért eszik ő is, meg a ház is, mert Norbiék odaadták a malacaikat 3 millióért, és ebből jár neki a dohány, és ha ezt nem érti meg Heni, akkor sajnálja. És Norbinak kurvára igaza van mellesleg, én egy kurva fillért nem adtam volna bele a közösbe az egymillióból. Érdekes hét lesz ez.

Címkék: a farm
241 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zephyrous 2016.04.19. 19:17:25

Na épp szünet. Ati Diának: "lusta vagy, nem véletlenül apád sem bír téged" :D
Szerintem a karcagi kurválkodása miatt nem bírja az apja, mégiscsak szégyent hoz az egész családjára.

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:17:47

@Gia: evolt egy kis balhé a maradék malacok kiörül, a gazdák már unják a hajnali kelést és besegitésért kampányoltak. Norbi és Szinti vitatkozott, majd kibékültek és együtt aludtak a nászutas lakosztályban. Norbi csupasz seggel és állo farokkal dumált Szintikéhez. most reklám, utána kurva nagy veszekedés lesz Attila bunkósága miatt, a veszekedés után Dia hozzávágja Pistát Attilához aki ettöl kiterül.

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:18:57

@Zephyrous: nem kurva mert pénzt nem kap érte. csak nimfomán. :)

Zephyrous 2016.04.19. 19:20:54

Aki unja a kismalacok miatti keléseket, az miért nem adta el Sly-nak? Vagy most már nem is annyira "cukker-mukker" ha fel kell kelni hozzá?! Cinti lusta dög, egyből átakarta passzolni másnak a saját feladatát, amit önként vállalt a kismalaca el nem adásával.

Gia 2016.04.19. 19:21:44

Köszönöm.. :-)))))

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:22:06

@Chuck Νorris: mind a kettő a kamera felé volt irányulva

2016.04.19. 19:23:04

@csincsilla72: okes, dumcsizzunk errol 4 het mulva ujra, amikor meg tutira bent lesz! :))))))

2016.04.19. 19:24:59

@Gia: pici betukkel mondom, hogy Heni face lapjan mindig mar aznap este van egy HV, ha erdekel, hogy mi tortent. :)

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:27:06

akkora a keveredés hogy a bakkecskéket is lefejik

Cimili 2016.04.19. 19:29:11

Norbi berakja a tarisznyájába a cukrot is? Viszi magával mindenhová????

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:29:46

2. rész kicsit felturboztam hogy izgalmas legyen.
norbi keltegeti Szintit hajnali 11-kor aki ugy néz ki a daróctakaró alatt mint egy agy zsák krumpli.
Attila a kecskéknél bassza a rezet, közbe Szinti és Brigi kitárgyalta a benti sexkalandjait.
Szintinek nem tetszik Norbi, csak baszni akar végre. Brigi 8 év alatt az egy kezén meg tudja számolni hány pasival aludt. lehet norbinak machete kell a bozottisztitáshoz majd.
mindenki kecskézik, mindneki fej sanya is lelkes mer épp tejet mer.
A reggeli tejbepapinál Heni és Norbi vitázik, sajnos nem értem min, vmi tejgate van. de nem értem... folyt köv

2016.04.19. 19:31:49

DIA FOR PRESIDENT!!!!! :DDDDDDDDD

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:32:19

Kettősmérce van cukorügyben is, Nobri akarja porciózni hogy ki mibe teheti a neki járó cukrát

Cimili 2016.04.19. 19:32:27

Jaj Heni, a diktátorok mindig kettős mércével mérnek. :D

aloksak 2016.04.19. 19:32:31

@Chuck Νorris: Cukor gate van. :) Ja és Norbi kettős mércéje. :)

Commodore 2016.04.19. 19:32:46

Kinek mennyi cukor jár?! Menzákon meg a sószóróért könyörögnek... wtf?

Gia 2016.04.19. 19:33:36

@paranyuszi: Köszi,meg fogom tekinteni. :-)

2016.04.19. 19:33:40

@Schlomo Goldberg: jahhhh es azota kiderult, hogy mindenki egyetert Henivel. ;) :DDD

Commodore 2016.04.19. 19:33:42

Kecskék meg a sót hiányolják...?

aloksak 2016.04.19. 19:33:55

Fitnesz Sanya hogy ül az asztalnál? :DDDDD

kaqxar007 2016.04.19. 19:34:11

@Chuck Νorris: tobb mint 1-el az elmult nyoc evben ?? akkor nem is biztos, h a 6,5 eves gyermek a nos palitol van illetve nem biztos, h konkretan attol a nos pasitol, lehet mas nos pasitol....fehermaju Qva :oP

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:35:38

most már értem vmi fejadagokrol van vita, lassan kéne egy mérleg a cukorkiosztáshoz meg a tejhez :)
Heni szerint Norbi kettős mércézik. ez a kedvenc kifejezése nem vitás :)
norbi kiadja a feladatokat, Attila Sanyát szapulja hogy lusta vén geci. Heni és Norbi összevitatkozik picit a kapáláson, közbe Sanya probál visszavágni Attilának, de a vitatkozás partttalannak tünik most :) folyt köv 2 perce dumálnak egymás szavába vágva

Commodore 2016.04.19. 19:37:12

Kecskeól + akkora lesz, mint falunapra a nagyszínpad! (kasza tibi show)

kaqxar007 2016.04.19. 19:37:20

@Commodore: ahogy Sanya mondana szininek "ven kecske is megnyalna..." :o)

aloksak 2016.04.19. 19:37:39

@Cimili: Az rendben, de abban a klottgatyában, felhúzva a lába. :D :D

2016.04.19. 19:37:43

Dia: es mennyi fejadag cukorbol Norbi? Norbi: 1! Akkor te miert ettel kettot? -Epic fail :DDDDDD

aloksak 2016.04.19. 19:38:12

Gábor tényleg azt kérdezte, chilis túró? :D

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:39:31

bent megy a sajtgyártás, Heni segge lesz a sajtprés :)
Norbi közben már sajtvagyonrol álmodozik, nem sejti hogy az elsö ovatlan pillanatban meg fogják zabálni a parasztok.

aloksak 2016.04.19. 19:39:33

Felüdülés, Heni és Norbi most nem kiabálnak egymással. :)

Commodore 2016.04.19. 19:40:35

@paranyuszi: Kóstolta! Kettő már túl édes volt... :-)

Cimili 2016.04.19. 19:41:14

@Chuck Νorris: Heni segge lesz a sajtprés . A nap mondata:DDDDDDDDDD

Commodore 2016.04.19. 19:41:56

Jön a parázsvita! Kinek mennyi parázs jár?!

2016.04.19. 19:43:55

@Commodore: biztos errol van szo! ;) : DD

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:45:10

jo lesz ez a hét norbi azt nézi majd ki mennyit eszik a fejadagbol, a csajok meg norbit nem e eszik többet :)

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:47:14

sztem most jön az a rész mikor a megbántott pityergő diát szinti vigasztalja, miközben ölellik egymást, a mellük összeér, ettöl beindulnak, vad smárolás kezdödik, majd ágyonhentergés miegyébb. erre a jelenetre lép be Norbi aki kiakad és sirva kirohan.

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:48:24

aki nem dolgozik annak a tűz melegéből is kevesebb kéne járjon

2016.04.19. 19:51:01

@Chuck Νorris: az a pornofarm!!! : DDDDDD

aloksak 2016.04.19. 19:51:28

@Chuck Νorris: :DDDDDDDDDDDD így legyen!!

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:53:00

Dia körkérdése a tábortűznél: kinek mi a kedvenc szexpóza, és miért?

aloksak 2016.04.19. 19:53:04

Dia feltette a nagy kérdést. Kinek mi a kedvenc szexpóza. :D

Cimili 2016.04.19. 19:54:09

@aloksak: Jellemző rá, csak a sexen jár az esze.

aloksak 2016.04.19. 19:54:37

Attila beindult. Már úgy beszél, mint a kapca rongy.

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:54:53

a tábortüz mellett sztorizgatnak, dia apai történetet mesél, sanya meg vetközöst :) Sanyáé egész jó :) ezután gábor mesél egy póznadrágosat, utána Heni érdeklödik Attila miért volt olyan reggel, ezzel a kérdéssel Heni sikeresen megölte a bulit, jön a vitatkozás...

aloksak 2016.04.19. 19:55:37

@Cimili: Már sajnálom komolyan szegényt. :)

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:58:04

dia és szinti az ablakban trécselnek, bemegy gábor és elereszt egy sunyi laposat, ö is megölte a bulit a csajok közt :) :)

Schlomo Goldberg 2016.04.19. 19:58:06

Gábor a csajok orra alá fingik, majd leöl és az örömódát kezdi el fütyülni átszellemült arccal

Cimili 2016.04.19. 19:58:35

Ennyike? Ezt nem hiszem el!

Chuck Νorris 2016.04.19. 19:59:30

@aloksak: nincs szerencsém ezzel, az éden hotelbe sem ugy volt sosem ahogy én elképzeltem elöre.

2016.04.19. 19:59:31

@Chuck Νorris: nem a bulit olte meg, csak tattikazik. :))))))

aloksak 2016.04.19. 20:00:25

@Chuck Νorris: Mondjátok hogy Gábor csak szerepet játszik és nem ilyen a valóságban. :D

2016.04.19. 20:00:40

@Schlomo Goldberg: haat van egy Mikulasos dal is, amire hasonlitott. : DDDDD

Chuck Νorris 2016.04.19. 20:01:17

@Cimili: jo hamar elrepült az idő :)

2016.04.19. 20:01:44

@paranyuszi: ezzel maris nyert plusz egy hetet. Attilara most beragott mindenki. Buszke vagyok rad Màmó. :DDD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.19. 20:02:00

@aloksak: Én úgy láttam, hogy Gábor megszagolta a plüss kutyát, hátha mégis az fingott! :-)

2016.04.19. 20:02:50

@aloksak: szerintem ő tényleg ennyire egysejtű... Aranyszive! :)

Chuck Νorris 2016.04.19. 20:04:08

amugy sztem Szinti fingott, én is mindig igy szoktam csinálni. elsőként fintorogva megvető arccal körbenézek, és senki sem gyanakszik rám.
Gábor rendes fiu , talpig uriember, egy filozofus nem csinál ilyet

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.19. 20:04:48

@Chuck Νorris: Tényleg az a kérdés ott abszolút nem hiányzott. Miért nem sztorizgatták végig a tábortüzet?

Perspektíva 2016.04.19. 20:05:05

@kaqxar007: Akkor a Brigi- story bedőlt...nincs is nős pasi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.19. 20:06:51

@Chuck Νorris: "Kettős mérce" és "szánalmas", azért az látszik, hogy ő is a HV-n szocializálódott! :-)

2016.04.19. 20:06:52

@Chuck Νorris: Dia fingott. Egyertelmu. :)

Chuck Νorris 2016.04.19. 20:08:52

@Perspektíva: lehet a nagy részét nem az ágyban csinálták. hanem kocsiban vagy szekrényben, irodai iroasztalon, mittomén.:)

Perspektíva 2016.04.19. 20:12:43

@Chuck Νorris: Erre nem gondoltam...túl naiv vagyok...de ezek szerint ez volt a nagy szerelem ???? Nekem akkor is hamis a story.

aloksak 2016.04.19. 20:14:16

@paranyuszi: Szegény. :) De legalább lehet rajta nevetni. :)

Perspektíva 2016.04.19. 20:15:26

@Chuck Νorris: Ez csak a tilosban járás élvezete...

Perspektíva 2016.04.19. 20:20:52

Holnap szavazás lesz? Kicsit lemaradtam...taktikázás van?

Chuck Νorris 2016.04.19. 20:25:59

@Perspektíva: igen, holnap már szavazás, Szinti érzésem szerint nagy kakiban van, olyanra kéne raknia aki gyengébb nála, de sztem ilyen nincs már :)

2016.04.19. 20:29:12

@aloksak: nekem a 40 kg-is feherje volt a kedvencem! :))))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.19. 20:30:00

@Perspektíva: Annyi taktikázást véltem egyelőre felfedezni, hogy Fitneszguru talán egy kicsit többet próbálja mutatni, hogy dolgozgat, mint eddig, más taktikázász nem mutattak. Sztem nem lesz meglepetés, Attilától tartanak még, és Norbi védett, a következő párbaj Szinti és Heni, vagy Heni és Szinti között lesz (felkészül esetleg Sanya).

paranyuszi (törölt) 2016.04.19. 20:30:05

@paranyuszi: is=os

aloksak 2016.04.19. 20:31:25

@paranyuszi: Láttam. :) Azért ez milyen szép bók volt ám, gondolom örült is a barátnő. :) Nem hiszem hogy más nem jutott volna az eszébe. Hcsak valóban nem olyan mint egy egysejtű.

paranyuszi (törölt) 2016.04.19. 20:34:56

@aloksak: nincs az nő, aki nem olvadna el ettől... : DDDDDD

aloksak 2016.04.19. 20:39:26

@paranyuszi: Na akkor lehet én is kipróbálom, áll e ez a tézis. :D Majd elmesélem mennyire jött be. :)

paranyuszi (törölt) 2016.04.19. 20:43:08

@aloksak: mindenkeppen!!!! :)))) nagyon kivancsi vagyok, mennyire hatekony!!! :))))))

malevil2050 2016.04.19. 20:47:49

Én meg asztat mondom h ez nem jött be , majd a viasat ádámévája! hajrá pongó , pardon,,,,kongó! hihi

csincsilla72 2016.04.19. 20:51:37

Na, most sikerül visszanéznem, fáziskéséssel reagálok.:-)
Szintike min is akadt ki? Azon, hogy nem sikerült MINDKÉT etetést lepattintania?
Édes istenem, remélem ennek a nőnek nem lesz az elkövetkező tíz éven belül gyereke.

csincsilla72 2016.04.19. 20:52:53

"Más segítséget kérni és más kihasználni valakit." Nagy igazság!

Perspektíva 2016.04.19. 20:53:59

@Chuck Νorris: És Cinti kit hivna ki? Nem lehet hogy elgondolkoznak Sanya monológján és erősemberre szavaznak aki kipenderíti?

csincsilla72 2016.04.19. 21:00:49

@Perspektíva: úgy látom, készítik elő Szintit. Érik neki nagyon a párbaj.

csincsilla72 2016.04.19. 21:09:02

Heni még mindig nem tanulta meg a játékszabályokat...
A cukor felett is megér 5 kib.szott percet vitázni.

csincsilla72 2016.04.19. 21:12:44

Norbi érzelmi intelligenciája tart a nullához. A kettős mérce fogalmát meg nem érti.

csincsilla72 2016.04.19. 21:16:40

Sanya az úriember. Úgy áll hozzá a munkához, hogy más is odaférjen.:-)

csincsilla72 2016.04.19. 21:34:22

Attila szerint régen volt alkalmuk berúgni. Mi van, nincs több bor és bulika a nagy kiesések alkalmával?

Perspektíva 2016.04.19. 21:39:22

@csincsilla72: Én is hiányoltam a hétfői adásból. Más lett a műsor felépítése, mert eddig túl kiszámítható volt...most már nem az. Szerintük.

Jóska Pista 2016.04.19. 22:40:48

Amit egy cégvezetőnek, tulajdonosnak tudnia kell, a cég pénze, nem a te pénzed. Ezzel Norbinak is tisztában kellene lennie. Cigi, kávé, csoki, cukor a kávéba luxuscikk. Amit ugyan meg lehet vonni a lustáktól, de nem olyan alapon, hogy az én malackámat megvették, akkor annak az ára az enyém. Norbi tiszta állatfarmot csinál a farmból, ahol neki, mint vezetőségnek több jár. Dohány, ami kell, cukorból dupla mennyiség, mert ő osztja, pohár tej, mert szereti. A dohányosok viselkedése rendesen visszataszító, mind kussol a dohány vételének igazságtalan súlyozásáról.

Szintikének igaza volt, mivel a malacokért kapott pénz is közös, ezért az utolsó két malac gondozása is közös felelősség kell legyen. Ráadásul abban is van logika, hogy ezzel a beosztással minden éjszakája szét van cseszve, míg ha egyik éjjel három óránként kelne, akkor az teljesen, de a másik szabad éjszakán kipihenhetné magát rendesen.

csincsilla72 2016.04.19. 23:53:06

@Perspektíva: Lehet, hogy annyi panasz volt a szar borra, hogy a szerkik berágtak rájuk.:-))

@Jóska Pista: Amikor Sly megjelent a kismalacokért, lett volna rá lehetőség, hogy mindet odaadják és pénzt keressenek vele. 2 malacka mégis maradt, mert a gazdik még babázni akartak velük. A babázás természetesen azt jelenti, hogy ugyanúgy fel kell kelni 3 óránként etetni, mint előtte. Csak hát ugye a malackamentesített szülőknek így felszabadult az éjszakájuk, ami láthatóan bacca Szintike csőrét. Pedig jó lenne, ha ez nő is megértené végre, hogy mit jelent a felelősség. Vállalta, hogy gondozza a malacot, akkor keljen is fel hozzá! Fiatal, egészséges szervezete van, nem fog belepusztulni egy kis éjszakázásba. Főleg, hogy a csacsin kívül egyéb dolga nem sok van.
Az utolsó két malac gondozása azok feladata, akik nem adták el őket és ezzel nem járultak hozzá a közös megélhetéshez.

aloksak 2016.04.20. 07:25:05

Van új poszt. Jó reggelt. :)

Sanda.Ipse 2016.04.20. 13:23:01

@Gia: :)))))
Ezen én is jót nevettem. Talán arra volt kíváncsi a szorgos kommentelő, hogy figyelmesen olvassák-e a bejegyzését.

Sanda.Ipse 2016.04.20. 13:32:08

@csincsilla72: Tök egyetértek veled.
Aki pusztán a balhék kedvéért néz egy realityt, annak tuja. Szerintem a legkevésbé sem az.

Sanda.Ipse 2016.04.20. 13:45:05

@Chuck Νorris: Basszus! Rejtőt én is csípem, pedig semmi közünk veled egymáshoz:)
Gáborgyerek pl. egy igazi Fülig Jimmyvé dolgozhatja ki magát:) Jó úton halad...
süti beállítások módosítása