Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x10 - Ez az

2016. április 18. 10:24 - Chat Géza

Mindenkinél lepörgött a 90 nap, úgyhogy rengeteg csőrözéssel, smacizással tarkított résznek nézünk elébe, melynek az egyik legnagyobb kérdése, hogy Nikki feleségül megy-e a jövőbeli, gyerektelen életét másodpercre bontva megtervezett Markhoz. A csajos nézőpontok szerint Candyperfumegirl írja meg a tutit, a pasis szempontokból meg én. Ásó, kapa, nagyharang! Hajrá!

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

kepernyofoto_2016-04-17_20_48_43.png

Fernando és Carolina -  Elnézve a csajt, aki azon sír, hogy úgy kell férjhez mennie, hogy nem lehet ott a szertartáson a családja, na meg látva Fernando Jabba testét, meg az élethez való hozzáállását, hogy mondjuk az anyjával él..., csak annyit üvöltök a monitorba, hogy "Fuss, csajszi!Fuss!" A legzseniálisabb ez a párbeszéd.

- Szeretsz? - kérdezi a csaj

- Figyelj! Eddig soha, senki nem hozott annyi áldozatot az életemben, mint te értem - válaszolja Fernando.

Egyrészt, anyád megszült és felnevelt, szóval az azért jó pár kvóta, másrészt, nem válaszoltál a kérdésre.

Bezzeg a kamerába bőgés az már megy, miután a kert végében kimondták a boldogító igent és egy életre magához láncolta ezt a szerencsétlen kolumbiai lánygyereket. Carolina családja is skype-on megnézhette a ceremóniát. Merthogy pronyó módon, de Fernando lerakta az egyik kerti székre a laptopot, amiből így három pixeles emberfej kacsintgatott kifele.

Mark és Nikki - Az álompár a házasság előtt három nappal ünnepli Nikki 20. szülinapját. Mark lánya is megérkezik, hoz valami kis ajándékot, majd a kellemetlen eszegetés közben megkérdezi, hogy amúgy jól vannak-e. Peeeeeeeeersze. Voltak súrlódások, Nikki aláírta a vagyonosodási szerződést, arról is lemondott, hogy itt tele szülje a házat nekem, szóval most minden király. Nikki meg csak ül és lapátolja be a kaját. Mark ekkor veszi elő a kis dobozkát, benne egy tisztességes gyűrűvel, hogy akkor most rendesen is megkéri a lány kezét. A gyémántot látva Nikki elolvad a gyönyörtől, Mark meg felböfög egy kis Ákos féle női princípiumos dumát a riportszobában, hogy ez a gyűrű majd emlékezteti arra, hogy van egy férje, aki gondját viseli.

kepernyofoto_2016-04-17_20_04_11.png

Eztán már csak Hawaiira kell elrepülni, oszt kész. Nikki még hezitál a sminkelés közben, mert azért csak jó lenne lebabázni. NEm tudja mi legyen. Azért csinibe vágja magát - nem tudni, hogy a 2500 vagy a 10 dolláros ruhában pompázik éppen - beül a kocsiba, a sofőr meg annyit kérdez, hogy merre lesz a menet. Mark a strand egyik nyilvános öltözőjében felveszi az ünnepi szettet, aztán vár. Nikki 40 percet késik. Mindenki nyugodjon le a francba, Nikki megérkezett, kimondták az igent, úgyhogy már csak egy valami van hátra, boldogan élni és meghalni. Mark is azt mondta, hogy élete végéig ezzel a lánnyal akar lenni. Tegyük fel, hogy az érzés kölcsönös, de Nikki azért titkon reménykedik egy korai mennybe menetellel.

kepernyofoto_2016-04-17_20_55_50.png

Melanie éd Devar -  Elképesztő, hogy milyen gyorsan elrepült az idő. Mintha tegnap lett volna, hogy Melanie disznófejű nővére még hozományvadásznak nézte Devart az összehaverkodás céljából megrendezett kerti vacsora közben. Most meg már ott áll a két szerelmes az oltárnál és a fogadalmi beszédükbe bőgnek bele izomból. Devar úgy sírn, mint a katona tiszt. Ezt a vak is ls Melanie nővére is látja, aki ezzel megnyogodott és vígan áll be vonatozni a lagzin.

kepernyofoto_2016-04-17_20_33_53_1.png

Loren és Alexei - Igaz, hogy a 90 napban Loren egy viselhetetlen banya volt, aki még sztiptíz bárba is elment a lánybúcsúján, holott vőlegénye direkt kérte, hogy oda azért ne, és ha egy mód van rá, akkor ne is ülljön cérnatangában kerázó, barnítókrémmel bekent szépfiúk elé, de mindegy. Loren kirittyentette magát, mint szaros Pista Jézus neve napján. A parton ki is mondták a boldogító igent, volt pohártörés mézeltovozás, széktáncoltatás. Nem mondom, hogy hülyeség volt ez a házasság, de fiatal kis csikók még ezek, úgyis megbánják az ezredik ajtócsapkodás után, hogy nem vártak.

kepernyofoto_2016-04-17_20_12_14.png

 kepernyofoto_2016-04-17_20_39_26.png

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

Ez az! Vagyis a végső visszaszámlálás vége, az esküvő napja, a boldogító (?) igenek kimondása. Nem maradt más hátra ebből az évadból, mint az, hogy a maradék 4 páros is örök hűséget esküdjön egymásnak, és mivel ezek a jelenetek már nem túl izgalmasak meg eseménydúsak – hacsak nem érdekel valakit az, hogy orchidea vagy gyöngyvirágcsokra volt-e a menyasszonyoknak, meg egyéb rendkívül fontos dolgok- sok mindent nem lehet elmondani róluk. Éppen ezért próbálom most egy kicsit máshogy megfogni ezt a beszámolót, és a párokról alkotott összbenyomásaimat megírni így végszóként.

09_ep_05.png

 
Lássuk először is Melanie-t és Devart, mert érzésem szerint náluk van a legkevesebb gond. Egyikük sem tapasztalatlan naiv vagy ostoba tini már, pontosan tudják, milyen elvárásokkal és lehetőségekkel vágnak bele ebbe a házasságba. Package van mindkét oldalon, de ezeket sikerült még bőven az esküvő előtt tisztázni. Az anyagiakat kell majd okosan menedzselniük, de mivel két értelmes felnőttről beszélünk, nem lesz ezzel gond. A kapcsolat legnagyobb kihívása pedig, hogy Melanie fia elfogadja-e Devart nevelőapjaként, teljesen megoldottnak látszik, Hunter láthatóan nagyon bírja és tiszteli is Devart, Melanie-nak ragyog a szeme, amikor együtt látja őket. És nem mellesleg erről a párról tényleg elhiszem, hogy szerelmesek, Devar elbőgi magát a fogadalomtétel alatt, és abszolút érződik köztük a kémia is. A hangulatosra sikerült esküvő és lagzi után még a terrornővér Beverly is azt mondja, hogy na jó, most már talán elhiszi, hogy a srác nem fogja átverni a húgát, ezért ő sem vágja majd tarkón egy hólapáttal. Ha jól viseli magát továbbra is persze.

 09_ep_04.png


Loren azt mondja többször is, hogy Alexei a legjobb barátja, de ami engem illet, én ezt abszolút nem látom rajtuk. Alexei egy laza, alapvetően nyugodt természetű srác, Loren meg egy sikítozós egoista liba,ha nem tudnának dugni, biztos nem lenne barátság sem köztük. Persze lehet, hogy csak a vágás torzítja a képet, meg ahogy Chat Géza is leírta már, a műsor végig nagyon furcsán kezelte az időt, szóval ki tudja. De most itt az esküvő napja, Loren célja, hogy Alexei álla találkozzon a padlóval, amikor meglátja őt, ez be is következik, szerelem, fogadalom, csók, örök boldogság, Mazel Tov! A verdikt ez esetben nehéz, mert Loren tuti, hogy fülig szerelmes, és valószínűleg Alexei is, ha minden jellemhibája ellenére elvette, de az ilyen nagy személyiségkülönbségből nehéz elképzelni, hogy jó házasság lesz. 

 09_ep_03.png


Fernandót és Carolinát képtelen voltam megérteni, mi hozta és tartja őket össze, mert a csaj folyamatosan hozza az áldozatokat, mialatt a pasi csak tesped a nagy kényelemben a szülői házban, 39 évesen. Márpedig úgy tűnik, mindketten kitartanak az elhatározásuk mellett, hogy ők egymásnak vannak teremtve. Hát legyen igazuk. Mindenesetre Carolina továbbra is elveszett itt, mert nem érzi, hogy befogadták, és Fernando haverjai meg minden alkalmat megragadnak, hogy kifejezzék, mennyire hihetetlen, hogy végre megállapodott. Egy félmondatból kiderül azonban, hogy a horroranyós szervezte az esküvőt (tehát ő volt Caroina segítsége a szervezésben), és ebből úgy tűnik, tényleg elfogadta a lányt, volt itt színház bőben, azt hiszem. A teátrális „lányomnak tekintelek” gesztustól most inkább eltekintenék, mert utána már azt mondja a kamerába, hogy a fiatalok azért nem fognak külön költözni, mert Carolina lusta és nem lenne kedve háztartást vezetni. Az esküvő utáni riportban az én gyomromnak túl sok I love you van, de ami meglepő, hogy Fernando totál elérzékenyül. 

 09_ep_02.png


Húha, Mark és Nikki. Nem is tudom, hol kezdjem. Ha van két ember, akiknek soha, semmilyen körülmények között nem kéne együtt lenniük, azok ők. De nem azért, mert hatalmas a korkülönbség, Nikki tapasztalatlan, Mark meg megkeseredett, és nem is azért, mert Mark csak házassági szerződéssel tudja elképzelni a jövőt. Hanem azért, mert Nikki úgy vág bele ebbe a házasságba, hogy azt reméli, a férje majd meggondolja magát egy olyan fontosságú kérdésben, mint a gyerekvállalás, amiről pedig Mark kerek perec kijelentette, hogy nem fogja. Nikki könyörgöm, menekülj! Senkit nem lehet megváltoztatni, egy 58 éves elvált faszit pedig aztán végképp nem. Ennek ellenére eljön az esküvő napja, Hawaii, csodás tengerpart, tényleg minden szuperül néz ki,  de úgy, hogy nincs násznép, az egész nász méginkább csak alibinek és színháznak hat. Mark vár is vagy egy órát Nikkire a nedves homokban tocsogva a parton, de ez csak a szerkesztés miatt kellett, hogy amikor már azt hinnénk, hogy megjött a lány esze, csak becsoszog ő is, lehajtott fejjel, elég szomorkásan. Kimondják az igent, ásó kapa, nagyharang, köszönjük. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy ez a két ember megtalálja a számítását ebben a házasságban, de legyen úgy, ha nekik ez kell, van itt érdek mindkét oldalon. Mi pedig ezzel zárjuk a harmadik évadot, ismét megismertünk pár elég furcsa párost, és felvetett a műsor pár érdekes kérdést mindenkinek kapcsolatokról, szerelemről és kompromisszumokról, úgy érzem.

09_ep_01.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása