Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 3x01 - A pörköltet zabáló funkynagyi

2016. április 15. 11:00 - sixx

1.JPG

Visszatért végre az egyik kedvenc realitym, ami olyan, mint a Hal a tortán, csak bolond menyasszonyokkal, akik egymás esküvőit pontozzák, és aki a legjobb, mehet csudanászútra. Ennyi, egyszerű, mint a bot, de vicces. Az új évad első körében négy menyasszony feszül egymásnak, köztük Karda Bea, a 65 éves mátka, egy Andi, egy Anita és egy Ági nevű csaj, sok lesz az A betű Beának, ezt most mondom. Az értékelés a megszokott, a ruhát, a helyszínt, a kaját és a hangulatot pontozzák, utóbbi 20 pontot ér, előbbiek tízet.

Anitával kezdünk, vidéki lagzi a Községháza árnyékában, pörkölt, tkp, újházi tyúkhúgy, és még vonatozás is, hogy nyomorodna meg nejlonban utólag az, aki ezt kitalálta. Ági is vidéki lagziban hisz, ha van isten, lesz nejloninges rokon, aki majd lehányja a zakója hátát, és azt akarja valamelyik arára teríteni, amikor hajnal háromkor a faluháza mellett igyekszik magához térni, de ekkora szerencsénk úgysem lesz. Nem elég, hogy Karda Bea is énekelni fog, ha jól látom, Nótár Mary is beugrik a buliba platformtalpú cipővel előre, ami azért van rajta, mert nem magasabb, mint egy kutya ülve, de ez nem gond, csak alapvetően vérgeci vagyok, és beszólok.

2.JPG

Anita a falusi esküvőre 75 főt hív meg, egymilliót szán rá. Ágnes vidéki esküvője 1,3 millióból áll össze 100 főre. Andrea traktoros(!) esküvőt rendeztet magának, 110 fővel számol, és 1,2 millióval, Karda Bea retro-funky mennyegzője 100 fős lesz, 2,5 millióért. A négy nő egy kávézóban ül össze, Beától kicsit megszeppennek persze, mert hát csak sztár vagy miafasz volt egyszer itthon, és ahogy mondtam, a nevekkel bajban volt, Anita helyett Anettet mondott, mert leszarja, mondja is a kamerába, hogy a mai napig nem tudja, hogy hívják a csajt, de ezen nem szabad megsértődni. Jól van, Borbála. Andrea, akinek rendezetlenebb a fogsora, mint a közmondásos cigánykerítés, abban bízik, hogy a kisembereknek is jut majd valami. A beszélgetést igen hamar átveszi Karda, ez elég nagy baj nekem, mert hülyét kapok a nőtől, aki aszonyga, imád lakodalmas csárdást járni.

3.JPG

Na, kezdjük a murit Anitával, aki egy téren rohangál a két gyerekével és nála hat évvel fiatalabb férjével, aki kopasz, vigyorog, és egy szót sem szól. Felnőtt arra hogy apa legyen, ez megnyugtató, szeretnek csavarogni Budapesten, ez is, család, egészség legyen, minden más le van szarva. Ugrunk, a másik három ara terepszemlézik és iszik, elvégre délután 1 óra van, mi a faszt csinálnának. Bea hajára nincs se magyarázat, se bocsánat. A lagzi helyszíne egy fogadó nagyterme, Anita ruhája fehér ugyan, de fekete baszokkal rajta, nekem nem jön be, de a három ara odáig van érte. Karda Beához odamegy egy hétéves gyerek autogramért, mert az apja egy beszari pöcs, és nem mert odamenni, inkább a gyereket küldte.

4.JPG

Andrea, aki a hosszú magánhangzókat nem mind szereti, aszongya, a helyszín szükös volt, és van benne valami, 75 ember itt nem fog úgy vonatozni, hogy ne borogassanak asztalt. Andrea egyébként szereti a dekort, ami ilyen csillogós függönyökből és lehetetlen színű művirágokból áll, de hát neki traktoros esküvője lesz, belefér. A szatén viszont nem illik a fához, mondja. Ebbe nem tudok érdemben beleszólni, és nem is akarok. A buli vőfélyes, ami nálam hatalmas mínusz, de nem az én esküvőm, ugye. Lánykikérés, bekötött szemű csók, vidámság, falusi romantika. Az ilyen játékos baszok egy esküvőn veszélyesek, mert unalmas és hosszú, a vendégek ilyenkor isznak, és félő, hogy hullarészegek lesznek. Anita egyébként az esküvőjét úgy kezdi, hogy megemlékezik a szüleiről, (értem már a fekete mintákat a ruhán) ami kissé lehúzza a hangulatot. Utána vonulás át a falun, parányi községháza, hely nincs senkinek, sebaj. Ceremónia: igen? Igen. Akkor hajrá.

5.JPG

Vissza a kocsmába a falun át, Andrea, Ágnes és Bea röhög, de a cipőjükre azért panaszkodnak, pedig itt az utcán táncolás, és a piszkáld ki nevű játék az hagyomány. Karda Bea nem érti, én sem, lapozzunk, de a folytatás sem megszokott, a vőlegény szerenádozik a kocsma előtt és még csak fél hat van. Na buliképek jönnek, táncolás a koszos csempés padlón, a vőfély üvölt és iszik, ezért nem volt nekünk ilyenünk. Bea nagyon taktikus, és nem evett előételt, a leves viszont olyan kibaszott forró, hogy Andrea megégeti a száját, Ágnes meg aszongya, hogy

Tűzforró volt, így akarták elkorlátolni az íztelenségét.

Ágnes nem a legélesebb kés a fiókban. Andrea a kamerába azt nyilatkozza,a leves hideg volt, el kéne dönteni, az előbb még a száját tapogatta sírva. Bea a pörkölt láttán izgalomba jön, megeszem mindet, mondja, és tényleg kiszedi a tál 80 százalékát. Neki legalább ízlik, a többiek a lapos húsoktól kiborulnak, szarfos mind, ízetlen, kiköpni való. Bea viszont folyamatosan zabál, miközben Andrea beszól, hogy neki adjanak már valami kaját, kap egy salátát, csak fogja be a száját. A kaja után bulika van, össztánc, gyerekek, Lou Bega, Bea miatt valami Cuki című lakodalmas szart többször is eljátszanak. Sodrófatánc megvan? Combod közé szorítasz egy fadarabot és azzal táncolsz. Ha leejted, iszol. Beának nem jött be a botozás, inkább kiskölykökkel táncol, a hangulat egyébként fasza. Éjfélkor torta, emeletes, díszes, marcipános, szokásos. Aztán vonatozás. A pontszámok közül csak párat tudunk meg, a ruha kapott 6 pontot, Bea 20-at adott a hangulatra, Andrea meg kettőt a kajára, de a többi pontot majd csak a jövő heti adásban tudjuk meg.

9.JPG

Ágnes is vidéken esküszik, sztárfellépős bulikán, őket egy szállodában(?) mutatják, ami azárt fura, mert falusi életet választottak maguknak, de mindegy. A faszi megint nem beszélt. Soponyára megyünk, a másik három ara kicsípve, Bea kilóg, mondja Andrea. A ceremónia helyszíne elég nagy, de Bea szerint szürke, viszont mindenki elfér. Igen? Igen. A ruhával kapcsolatban van valami babonaság, de nem értem. Azt sem, hogy miért a Keresztapa zenéje megy, ami nem sok jót ígér a jövőre nézve. Sírás, és mehetünk is, gondoljuk mi, de nem, mert az anyakönyvvezető, akit Bea “illető hölgynek” nevez, sokat beszél, ezért az arák nekiesnek a pogácsának.

13.JPG

A helyszín elrendezése nem az igazi, mondják, hosszúkásnak, és szűknek látják, pedig nem az. Egy órát ülnek az asztal mellett, aztán mennek táncolni Ágival, kaja sehol, csak az a pogács még régről, és ami a legidegesítőbb, beviszik őket a konyhába, és megmutatják nekik a kaját. Bea aszongya, ő nagyon pörköltös, és mindet megenné, ami ott van. Bea leül az asztalhoz, és nem bírja tovább, a tyukhúgy mellé kitett főtt csirkét zabálja előre. A leves jó, mondja az egyik, nem elég sárga, mondja a másik, közben a vőfély kvízzel baszlatja a násznépet. Bea a pörköltre rárabol, megízesíti erőspistával, és eszik. Imádja. Kétszer is vesz belőle. A másik kettő fanyalog, sós ez a szar, nem jó. Jönnek a lapos húsok.

Akkor alattam elszaladt a ló. (Bea)

Ez annyit tesz, hogy MINDENT megevett, baszki, tényleg, három órán át folyamatosan zabál.

Itt egy kicsikét túlettem magam. (Bea)

A legnagyobb baja az aráknak a kaja után, hogy nem viszik őket táncolni, magányos farkasként ültek ott hárman, kapjuk a képzavart, de megoldják, és egymással táncolnak, majd Bea feltűnési viszketegsége felülír mindent és elkezd énekelni, Lambadát, szarul. Mindenki sikolt, óje, hangulat meghozva, nejloningek tapadnak dzsörzékiskosztümhöz. Hozzák a tortát, emeletes, marcipános, tűzijátékos, giccses. Ránézésre undorító, az is, mondják az arák, kivéve Beát, akinek minden ízlik, amit a szájába tesz. És most jön a meglepetés? Nótár Mary, aki énekel, bulizik, ugrál, egy ilyen hakni, ha jól tudom, 200 000 forint körül van. Pár pontszámot megint megtudunk, a helyszínre 3 pont, a hangulatra 15, a kajára 4 jut, de ez csak a jéghegy csúcsa, a dráma majd jövő héten jön, Karda Bea funkys bulija és a traktoros esküvés után.

Címkék: négy esküvő
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2016.04.15. 12:42:37

Nótár Mary csak 200e? Az nem is sok. Jó, nyilván nem egész estére, cserébe esküvőre egész jó választás, bulis-táncos számai vannak.
Klasszik esküvői zenekar 100e-ről indul, "dj" sincs 50 alatt, de inkább 75 vagy több.

sixx · http://comment.blog.hu 2016.04.15. 12:43:19

@Flankerr: két nóta? kb annyira ugrik be.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.15. 13:39:06

@sixx: nem is éri meg.

Viszont örülök, mert hátha megosztasz egy pár belső infót a sajátodról :)

Kampóscsőrű kardinális 2016.04.15. 15:15:28

Sixx ! Ha tényleg tegnap volt a szülinapod, akkor boldogat és még sokat !

Akármi Áron 2016.04.15. 15:44:30

Hú-hú, ez jónak tűnik (a hv. főleg!) csatlakozni fogok, még nagyon nem vagyok lemaradva, úgy tűnik:)))
Bármennyire is hülyét lehet kapni Karda Bea (a továbbiakban KB:D) babácskától, hv szempontjából aranyka kincsek, gyöngyöcskék rejlenek benne!:)))
"Andrea, akinek rendezetlenebb a fogsora, mint a közmondásos cigánykerítés" .
És aki a hosszú magánhangzókat nem mind szereti...:DDD könnycsorgatós.

Mán is szimpi ez az Andrea:D

Timsó 2016.04.15. 16:28:29

Ez kurv@jo volt sixx.

2016.04.15. 16:48:07

:)))))))))))))
Ennyi!
Beja nagyon mulatságos ;)

J. Mutzenbacher 2016.04.15. 17:49:06

Jó írás, a tyúkhugyot még nem hallottam. :)
Mi is néztük, a vékonyszemöldökűt akinek semmi nem jó, folyamatosan ütném.

niklex 2016.04.15. 20:56:22

Tessék nézni helyettem is... :-)

candyperfumegirl 2016.04.25. 22:38:21

Úristenm, hogy hagyhattam ki, ezt nézni kell. Már csak Bea pörköltfüggősége miatt is. :D
süti beállítások módosítása