Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7831-7832. rész

2016. április 15. 12:00 - Gillotte

Zsolt nem fogadja túlzott örömmel, hogy van bizonyíték az ártatlanságára, és Rudi nem hajlandó felhasználni most rögtön. Ennek ellenére mégis belemegy, hogy vár két hónapot, ugyanis Rudi nem hagy más opciót. Zsolt ezután boldogan olvasgat a cellájában, ahová Emília lép be. Elbeszélgetnek, s Zsolt elmeséli, hogy Krisztián levélben üzent, és elintézte, hogy hamarosan szabadulhasson vádalkuval. Emília aggódik Zsolt szellemi egészségéért, de Zsolt csak nevet rajta, hisz most először végre boldog és kiegyensúlyozott a börtönben. Nocsak! Ilyen is van!

bk_marcius23_1.png

Ági meg akarja győzni Mikit, hogy dumálja rá Attilát a cipőgyáras projektre, ami 200 ember munkájába kerül. Nem is tart neki sokáig, mivel Miki nem tudja most azonnal visszatenni a 4 millát a számlára, úgyhogy vagy a 200 melós megy, vagy ő a cégtől, de ez nyilván nem opció. Felvezetik Attilának az ötletet, de Attila nem hajlandó 200 embert az utcára tenni holmi Kft-s ügyek miatt, és újra visszatér ahhoz, hogy ha Miki nem nyúlja le a 4 milliót a számláról, nem lennének ekkora bajban. Attila elrohan Nórához, elpanaszolja a történteket, majd taggyűlést hív össze délutánra. Nóra nem hagyja szó nélkül a dolgot, átmegy Mikihez, és jól letolja a 4 millió miatt, még akkor is, ha épp a közös jövő miatt vette el Miki.

bk_marcius23_2.png

Nóra Julinál van a börtönben, a hangulat az elején elég puskaporos, de hamar könnyek közt mondják el, mennyire hiányoztak egymásnak. Nóra tudni szeretné, mi történt, miért ül Juli a börtönben. Juli az őr jelenlétére ügyelvén feleleveníti az esetet, amikor Timi egy kígyót csempészett Juli kocsijába, s Nóra eltüntette a kisállat-kereskedés számláját, nehogy kiderüljön, hogy Timi vette a hüllőt. Na, Juli is valami ilyesmit csinált, de nem pont az ő Timijét mentette, mert nem ő vette a kígyót, csak elkövetett egy hibát, és Juli azt hitte, össze kell tépnie a blokkot, de más blokkját tépte szét. Értjük, ugye. Juli a látogatás után felhívja telefonon két magzatát, akik éppen elszántan Playstationöznek, úgyhogy nem igazán érnek rá az anyjukra. A fiúk gyakorlatilag szinte csak a játék állását ecsetelik, úgyhogy hamar le is teszik a telefont, mert éppen a hetedik szinten vannak. Julinak ez nagyon nem esik jól, próbál hang nélkül könnyezni.

bk_marcius23_3.png

Ádám ugrik át a szülői feladatokat ellátó Tóbiáshoz, s Tóbiás jelzi, hogy a Fittlaborban a beosztás megváltozott bizonyos okok miatt, több szükség lesz Ádámra. Ádám hamar levágja, hogy Zsófi elhúzott, de más dolga is van, úgyhogy nem tud túlórázni. Tóbiás ezután Gizihez rohan le segítségért. otthagyná Bencét a Rózsában, de Gizinek nincs ideje figyelni a gyerekre is a munka mellett, így végül a Fittlaborban kötnek ki, és a recepciós csaj vigyáz Bencére, míg Tóbiás átöltözik, majd órát tart. Közben persze neki is van dolga, addig visszapasszolja Tóbiásnak a gyereket, aki a hordozót nem találván a szennyeskosárba teszi Bencét, ami ezúttal bölcsőként funkcionál. Tóbiás visszarohan a háttérbe, s Hanna kerül elő, aki felveszi a síró gyereket. Gizi eközben Tóbiásékat keresi az udvaron, de csak Bözsit találja, aki szerint felesleges aggódni, Bence nyilván Zsófival van. Eddig tartott Gizi fogadalma, elkotyogja Bözsinek, hogy Zsófi lelépett, és hamár, néha vigyázhatna Bözsi Bencére. Eközben Hanna visszajön a Fittlaborból, elmondja Giziéknek, hogy Bence Tóbiással van a Fittlaborban, most épp a recepcióssal. Gizinek ötlete támad, miszerint segíteni kéne Tóbiáson, mi lenne, ha mindhárman segítenének Tóbiásnak. Amint az apuka hazaér Gizi már viszi is neki a beosztást, hogy ki mikor segít a háztartásban és Bencével. Tóbiás el van ájulva e kedvességtől.

bk_marcius23_4.png

Rudiék már cuccolnak a villából. Alíz sokat aggodalmaskodik, Rudi rákérdez, hogy mi a baj, s Alíz el is mondja, hogy furcsa így menekülni. Rudi vigasztalja a pálmafás jövőképpel, majd Alíz lenyugszik, de szól, hogy még be kell ugrani a nagymamához a Mátyás király térre. Rudi kimegy a ház elé a megbeszélt találkozóra a számítógépes ürgével, s némi pénzzel kísérve megköszöni, hogy letörölte Ági videóját, s egyúttal megkéri, hallgasson róla, hogy Rudi kérte meg rá. Ó, szóval nem a Herr volt! Meglepő fordulat.

bk_marcius23_5.png

A taggyűlésen Attila kiemeli Miki felelőtlen döntésének következményeit, s két opciót ajánl, mint ügyvezető: ha Miki fizet, akkor is feljelentést tesznek a rendőrségen sikkasztásért. A B verzió szerint viszont vehetik ezt a 4 millió forintot úgy, hogy Miki kivásárolta magát, és távozik. Miki szólal az ötlet ellen, de a többiek egytől-egyig arra szavaznak, hogy Miki kivásárolta magát, és ezzel el van intézve. Jesszus, mintha Jockey Ewing otthagyná a Ewing olajtársaságot…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása