Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x14 - Goldzilla aranya

2016. április 14. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-04-14_8_13_16.png

Egyből a közepébe: Tony bányavezetője, Gene Cheseman, a sajtember visszatért a nagy szabadságról. Megnőtt hajjal és kinőtt borostával áll elő egy forradalmi ötlettel, hogy mi lenne, ha mondjuk a kotrónak nem kellene fölöslegesen két méter fedőréteget átmosni. Tony erre azt mondja, hogy ez egy baromság, régen még a szart is átmosták, akkor működött, most is működik. Jó, de így sokkal hatékonyabb lenne a kotró. Igaz, egy kis pénzbe kerülne munkagépekkel, eltakarítani a feleslefeges réteget, de milliószor kontraproduktívabb lenne az ezeréves kotró. Tony feladja a vitát, Gene azt csinál, amit akar. De másnap már Tony maga hozza a földmetsző gépet, amivel megcsinálják Gene ötletét. Hát kellett ezért annyit bazmegolni? A heti egy konflikt kvótát letudva, és mivel ezen kívül az ég világon semmi nem történt, ezért nincs más hátra, mint a heti mérlegelés, ami valahol 119 unciánál áll meg. Nem is rossz, nem is rossz - dícséri rommá Tony Genet.

kepernyofoto_2016-04-14_8_12_11.png

Párker Snábel eközben az egyre jobban széthúzó csapatot próbálja összefogni. Beszél Rickkel, belátja, hogy tegnap kicsit paraszt volt, hogy el akarta küldeni, de azért igazán kezet foghatna Derekkel, az új szerelővel. Foghatni foghatna, de minek. Szerencsére megérkezik pofavizitre Parker családja, így Roger, Parker apja el tud beszélgetni a makacs Rick fejével, aki aztán kölletlenül, de kezet fog az újfiúval. Ez is valami. De nézzük, hogy mit termelt a Goldzilla! Parker már hozza is a termoszt a hóna alatt, elmondja a beszédet, hogy Derek itt a faszagyerek, meg mindenki nagyon büszke lehet magára, mert ez egy jó kis csapat, blablabla, és már önti is ki a tálba az aranyat. De mintha sose lenne vége. 150 unciával már elégedett lett volna, de végül 409-et sikerült tisztára mosniuk. Ezzel máris visszahozták azokat a költségeket, amit az új bánya megnyitásával és az egy hét kieséssel hoztak össze. Ha így folytatják, akkor simán megverhetik Hoffmanékat.

kepernyofoto_2016-04-14_8_12_27.png

Apropó Hoffmanék. Na, itt több fronton is baj van. Egyrészt elszakadt a futószalag, mert valamelyik barom hagyta, hogy felhalmozódjon alatta a törmelék, így egy élesebb kő kiszakította azt. Hoffman rohadt pipa, és meg sem hallja, hogy a munkásai napi 20 órán át üzemeltetik a Monster Redet és egyszerűen nem tudnak mindenre figyelni, amíg ő szart se csinál. Gyorsan megjavítják, így csak fél napig áll a gép. Amásik gond a heti mérlegelésnél kerül elő. Hoffman kidob az asztalra egy tupperwarés dobozt. Ez mi? Ez? Ez arany. Igen, de mennyi? Hát semennyi. KOSZOS 130 UNCIA!!!!! Hoffman csalódott, mert ennyit még a reggeli műzlijéből is kikanalaz kábé. Megvárja a munkások bocsánatért könyörgő esdekelését, majd azt mondja, hogy meg kell tolni a melót, le kell győzni Parkert, igaz, neki sokkal jobb területe van. Ez tipikus vesztes hozzáállás, hogy nem a csapat szar, hanem a pálya lejt.

Hogy sikerül-e Hoffmanéknak felállniuk? Aligha, mert a mai részben elhangzik egy olyan az öreg szájából, hogy háromszor ennyi aranynak kellene lennie, miközben Parker lassan olyan lesz, mint Dagobert bácsi. Csütörtök este 21:00-kor kiderül. Hol? A Discovery Channel műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása