Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x19 - A gigantikus malachere és az embertelen másnaposság napja

2016. április 12. 09:41 - sixx

screen_shot_2016-04-11_at_22_07_11.png

Három dolog történt tulajdonképpen a hétfői adásban: embertelen bebaszás, hatalomátvétel és a disznók eljövetele. Mindegyikből kiágazott még valami apróság, csak hogy ne legyen nyugalom a tanyán persze, de Attila és Norbi például kurvára nem akarta egymást agyonverni, ami az előző hetekhez képest azért üdítő változatosságnak számít, illetve fasz tudja, én már alig várom, hogy sarlóval essenek egymásnak. Az előzetes alapján ma este erre elég nagy esély van. Zé a napi műparaszt a pajtában, aszongya bulika volt, vendéggel.

A vendég egy hegedűs csávó, akit Sly küldött, mert megérdemlik, nem is tudtam, hogy Slynak ilyen kifinomult a humorérzéke és bosszúszomja. A hegedűs hegedül (ha egy váratlan fordulattal cimbalmozni kezdett volna, néztem volna nagyokat) a lakosság meg bebaszik, de most azon a szinten, hogy Dia csak azért nem kanolódik meg, mert a potenciális kanolók túlitták magukat a kanoláshoz. Brigit Attila viszi fel az ágyba és fekteti le, mert Tarzan még vígan az asztalon táncol Dórával, nekik kettőjüknél a legerősebb a kényszer arra, hogy ha zene szól és pálinka van, akkor az asztalon ugráljanak. Ha én lennék a heti fasz, ezt tiltanám be elsőként.

A bulika másnapja pont olyan, amilyen egy rendes másnap, mindenki készen van, mint egyszeri kormány a vasárnapi boltbezárásól, Norbi és Dia még részeg, Brigi szoros, száraz szájjal szenved, szakaszos szaggatás szegélyezi szellemének szédelgését - szégyen. Mindenki kóvályog, de hát az állatnak ezt ugye hiába mondod, márminthogy nem Attilára, hanem Tinára gondolunk, még mielőtt. A nagy másnaposságba jön a postás, Viki bosszújával, aki végrendeletében kifejezetten kéri, hogy a fitnessztermet nehogy lebontsák, és Brigit nevezi ki heti gazdának. Hogy ez mennyire kibaszás, az majd kiderül. A melók elosztása flottul megy, a gazdalakba viszont a várakozásokkal ellentétben nem Gergő költözik be Brigi mellé, hogy kanoljanak egy héten át önfeldten, hanem Henit, amin mindenki csodálkozik, Gergő meg főleg.

screen_shot_2016-04-12_at_06_34_51.png

Persze ahogy elkezdődik a meló, Attila máris felbassza magát, mert Gergő egy fasz a tehenek mellett, nem mintha ezen bárki meglepődne, a faszi lehet jó kaszkadőr felőlem, de csapatban dolgozni, meg úgy egyébként látványmelón túl bármit is csinálni nem hajlandó, most is kint áll a réten, és a szamarat tutujgatja, hogy minek, nem tudni. Aztán amikor bemegy fejni, abban sincsen köszönet, mert lófasz mennyiséget szed le, mert egy FASZ, és nem érti meg, hogy a fejés nemcsak azért kell, mert meg lehet inni, hanem mert a tehén tőgyét baszlatni kell, hogy jó legyen neki. Attila mondja is Briginek, hogy szakítsa le róla Tarzant, és kéri Norbit, aki legalább nem hülye, és dolgozik, de Brigi azzal példálózik, hogy ő és Dia is szépen fejt, nem érti mi a baj. Szerinte Tarzan elvan az egyik tehénnel, Attila meg sóhajt, hogy faszom, kislány, ne a pinád irányítson már, lehet, hogy Gergő jól penget ágyékban, de tehenészni nem tud. Brigi egyelőre leszarja Attila aggályait.

Jön Sly, és innentől kezdve a műsor a cukiskodásról szól majd, legalábbis ezen a héten, ugyanis jön öt kismalac és egy 200 kilós, depressziós, potenciazavaros kandisznó. A kandisznónak hely kell, Sanya depressziója mélyülhet is menten, mert pillanatok alatt leszerelik a fitnessztermet, ugyanis a kecskék és a szamár lakhelye lesz, a disznó meg kap egy lakot saját maga, mert veszélyes. Mivel Sly vagy hatszor elmondja, hogy a medvéhez hasonlóan a 200 kilós sertés sem játék, így tuti, hogy legalább egy pzseudóparasztot meg fog harapni. A kismalacok kibaszott aranyosak, a csajok a padra folynak tőlük és gügyögnek. A kismalacok anyukája megpusztult, így szépen párban kell egyet-egyet gondozni, 3 óránkénti cumiztatással. Ha híznak, Sly elviszi őket egy hét múlva, és dől a lóvé.

Sly: Ugyanez gyakorlatilag mint az ember csecsemő, csak ez kismalac.

A kismalacokon van színes nyakörv, úgy lehet megkülönböztetni őket, és kibaszott aranyosak, cumiztatják, fürdetik őket, mindenki nyugodtabb lesz, kivéve Sanyát, aki depressziójában nem is dolgozik, jaj, jaj, hol az én fitnessztermem, sugallja testbeszéddel, ki nem szara le, Sanya, mondom én. A kandiszó, Pista érkezésekor Heni a valóban impresszív heréket szúrja ki, Sly aszongya, hogy mostanában Pista depis, mert egy ideje nem hajlandó kúrni, és ez nem jó, a megoldás meg az, hogy a tanyasiak addig simogatják és jófejkednek vele, míg Pista a műdisznót is megugraná. Erre egy hetük van, Sly majd hoz egy bulát Pistának, és ha megkúrja, akkor lesz sok pénz, mert a koca gazdája fizet a fedeztetésért. Jó terv, de hát az internetadóé is az volt, oszt tudjuk mi lett belőle.

screen_shot_2016-04-12_at_07_10_56.png

A nap jelenete: Attila a riportban majdnem sír (de csak majdnem), mert a kismalacról eszébe jutott a csaja és a gyereke.

Címkék: a farm
368 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Furore Carcosa 2016.04.12. 22:50:09

@Krétagarbó: "A csatorna kit akarna vajon? "
Favágó Norbit, egyértelmű.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.12. 22:50:39

@Krétagarbó: Ha annyira nem lesz tényező bent Gergő, hogy még párbajra sem nagyon viszik, esetleg egyet hoz, a végén a kevésbé jó testű, jobban utált ellenfelek ellen még nyerhet is a szavazásnál amolyan VV Robin módra.

Krétagarbó 2016.04.12. 22:50:44

@Furore Carcosa: Vivi azt kérte, hogy őt válassza Sanya és ne Henit. Azt tudta a lány, hogy Heni őt vinné, de szerintem Vivi nem biztos, hogy Henit vitte volna. Ezt abból gondolom, hogy Sanya rá is kérdezett, hogy kivinnéd Henit? Vivi erre habozott. Szerintem Cintit is vitte volna Vivi, bár az utolsó napokban meg nagy barinők lettek.

Berborosz 2016.04.12. 22:51:34

@paranyuszi: Egyedül te szoktál őrjöngeni egyiktől-másiktól...

Krétagarbó 2016.04.12. 22:53:33

@Furore Carcosa: Ki hallgatna Cintikére? Érdekes egy hét lenne, lehet, hogy megcsináltatják Sanyával...

2016.04.12. 22:53:54

@Berber Oroszlán: jelentkezz be a telcsimmel! Az mar regen volt.... ;) onallo gondolataid meg ugy sincsenek! ;)

2016.04.12. 22:54:37

@paranyuszi: ja, nem :) éntroll leragadtam annál, h én vajon melyik vagyok: "ùgy tesznek mintha a baràtai lennènek de valójàban Brutus hozzàjuk kèpest kismiska, ès vannak irigyei mèrhetetlen szűk látókörrel, ès nem túl magas IQ-val megáldva.. :/ és van néhány minimális semleges is."

Krétagarbó 2016.04.12. 22:55:19

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Én oda várom (vagyis nem, de tippelem). Sztem Gergő esélyes, Dia vagy Dóri a lányok közül és Norbi vagy Attis közül vmelyik.

2016.04.12. 22:57:44

@Krétagarbó: akik nem heni fanok, de kommentelnének, csak nem látják értelmét (ez azóta már kitisztázódott, ne kezdjük elölről, kérlek)

Furore Carcosa 2016.04.12. 22:59:46

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Kaszkadőr Gergőt ki fogja szórni a nőszövetség. Nem nagy buli nekik, hogy az amorózó bőszen fűzi egyiküket, közben meg a kijelölésnél durván beleköp a levesükbe. Gergő rá adott szavazata nélkül Heni nem kényzerült volna a múlt héten párbajra; és utána Brigi demonstratívan Henit választotta hálótársnak Gergő helyett. Neki is Gergő kiesése lesz a legjobb, megszabadul egy show-románctól, ami úgy hiányzott neki, mint púp a hátára. És Kaszkadőr Gergő kiejtésében a nőszövetség számíthat Vadember Attis segítségére.

2016.04.12. 23:01:08

@Biriksz_Krokiksz!: a semlegest tippelnem. Nem tamadod es nem is tamogatod. Sajnos ez ijesztoen passzol a teoriamba. :/

Krétagarbó 2016.04.12. 23:03:42

@Furore Carcosa: én még nem látom, hogy Gergőnek kaszáltak volna. Attól is függ holnap hova szavaz.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.12. 23:05:19

@Krétagarbó: Mondjuk ja, még Gergő ilyen, sőt erősebb is ezen a vonalon, az izmon kívül mást is fel tud mutatni (kutya, lámúr).
@Furore Carcosa: Csak nehogy fordítva süljön el a kigolyózási kísérlet.

Amúgy a kiesőn kívül mindenki másnak szerintem egy Norbi - Attila párbaj jönne nagyon jól.

csincsilla72 2016.04.12. 23:08:21

Attila akkora orszitális f@sz, amekkorát a világ nem hordott a hátán. Mindenen felkapja a vizet, Norbi újfent tök jogosan szólt oda neki, amire azonnal előbújt az őstulok. Nem csodálom, hogy Norbi ugrik erre.

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:11:34

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: "Csak nehogy fordítva süljön el a kigolyózási kísérlet."
Hogy sülhetne el fordítva? A nőszövetségnek Tűzoltó Sanyival együtt van öt szavazata, plusz egy készséges és erős külső szövetségese Kaszkadőr Gergő ellen párbajban. Hány szövetségese van Gergőnek?
@Krétagarbó: Szerintem teljesen el van szigetelődve, Izom Sanyát kivéve mindenki másnál jobban. És most már hiába szavazna együtt a nőszövetséggel, nem bíznának benne. Túlságosan bízott a férfiúi vonzerejében, és erre fog ráfaragni.

2016.04.12. 23:11:58

@paranyuszi: támadni nem fogom sosem. de az sem tetszik, ahogy viselkedik az alapján, amit látok (szerda-csüt-pént) adásokat visszanézem általában. ez van.

csincsilla72 2016.04.12. 23:12:26

Attilának most igazából mi is volt a gondja? Az, hogy Norbi tök jogosan odaszólt a tehenek miatt? Ő meg csak "büdössenkizni" meg "büdöscsírázni" tud. Börtöntöltelék.

Krétagarbó 2016.04.12. 23:15:10

@Furore Carcosa: holnap mintha Brigi beengedné a főnöki ágyba, még sztem ez nem eldöntött. De a te verziod jobban tetszene, ha bejönne, Heni drukkerként is:)

csincsilla72 2016.04.12. 23:16:10

Mindenesetre szakadjon meg az RTL, amiért ez a cirkuszt 5 percen keresztül tudták taglalni. Ebből egy perc is elég lett volna és kaptunk volna valami értelmes műsort helyette.

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:19:22

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: „...az izmon kívül mást is fel tud mutatni (kutya, lámúr).”
A show-románcnak csak akkor van értelme, ha a partnerek egyeztetik a stratégiájukat, és Kaszkadőr Gergő ezt finoman szólva elmulasztotta. Hogy néz ki már az, hogy teljes gőzzel fűzi Brigit, közben meg gyengíti a Brigi szövetségét? A legutóbbi kiválasztáskor konkrétan felborította a taktikájukat. Megfeledkezik róla, hogy a nő, akire rányomult, nem miatta van itt, hanem a játék miatt. Eljátssza Briginek a szomorú Rómeót, közben meg a szövetsége rombolásával aláássa az esélyeit. Ez egy tinifruskánál talán beválna, de egy felnőtt csajnál szerintem nem fog.
A kutya meg mínusz pont a románcnál. Én legalábbis nem rajonganék érte, ha egy pasi ugyanabban a ruhában ölelgetne engem, mint a kutyáját, és az a dög még az ágyamra is felmászna utána.

csincsilla72 2016.04.12. 23:20:21

Nem, ez nem öt perc bammeg.:-(((
Miért nem lehet értelmes műsoridővel megtölteni ezt az 50 percet?? Miért a faszkodást kell hallgatni? Hahó!! Szerkik!!!
Na jó, leálltam...

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:25:20

@Krétagarbó: Hát meglátjuk. De ha Brigi enged Kaszkadőr Gergő ostromának, szerintem nagy ostobaságot csinál. Én nem drukkolok senkinek, a show stratégiai vonatkozását élvezem, és azok a játékosok szimpatikusabbak, akik ilyen oldalról közelítik meg a dolgot. Ha észnél vannak (és maradnak), akkor a Tűzoltó Sanyival kiegészített nőszövetség szerintem simán elmenetel a végjátékig, a vége felé gond nélkül kiszórják az alfahímeket is.

csincsilla72 2016.04.12. 23:29:22

A mai nappal hivatalosan is Tűzoltó Sándor- és Dóri-fan lettem. Ezeknek legalább van esze, volt gyerekszobája és arányérzéke.

zsiroskenyer8686 2016.04.12. 23:31:42

A mai műsorban csak úgy röpködött a magas kultúra :D
Ez a "sánta retek" kifejezés mentve a beszólások közé :D

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:34:03

Nekem inkább Favágó Norbi-fannak tűntél. :) Vedd észre, hogy Vadember Attis nem szimpla bunkóságból hergeli Norbit, hanem stratégiai megfontolásból; más kérdés, hogy közben teljesen belelovallja magát és ő is totál kiborul, amivel anullálja a saját stratégiáját. Favágó Nobrinak viszont még stratégiája sincsen. Persze ez az összkép egy 30 másodperces bejátszásból is kiderült volna, szóval tényleg fölösleges volt ennyi adásidőt pazarolni a kölcsönös trágár hőbörgésre. Én is untam, én is szívesebben néztem volna mást, ebben egyetértünk.

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:35:05

Kiegészítés: az előző hsz @csincsilla72:-nek volt címezve. Bocsi, hogy lemaradt!

csincsilla72 2016.04.12. 23:39:20

@Furore Carcosa: Hát, ne gondold, hogy Norbi a szívem csücske. De akár tattika, akár nem, egyszerűen vérlázítóan primitív a pasi. Norbinak sokszor igaza van, csak az útszéli stílusát tudnám feledni! Attilának viszont nincs igaza, mégis pattog.
Tegnap miért is kötött bele Gergőbe? Mert nem ugrott azonnal tehenet fejni? Brigi a főnök, ő osztja a munkát, nem Attila feladata beosztani a többi paraszt életét. Ha ez a taktikája, egy szép napon az árokban végzi.

Furore Carcosa 2016.04.12. 23:52:46

@csincsilla72: Én se vagyok Vadember Attis-rajongó, csak ismerem a fajtáját, lehúztam pár évet csupa ilyen pasi között. Azért köt bele okkal-ok nélkül a többi férfibe, hogy idegileg amortizálja, aztán párbajban kiejtse őket, egyben nélkülözhetetlenné tegye magát a tanyán. Az első héten körbe-körbe vagdalkozott, csak a férfiként nulla hímnemű egyedeket hagyta ki a szórásból; most már összpontosítja az erőfeszítéseit Favágó Norbira, Kaszkadőr Gergőre meg Izom Sanyára.

Perspektíva 2016.04.13. 00:02:46

@Furore Carcosa: Egyetértek, tegnap én is arra jutottam, hogy annyi eszük van a fiúknak, hogy egymást fogják kiejteni a gyenge lányok helyett.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.13. 00:28:00

@paranyuszi: azt kihagytad, hogy puha is, meg pedofil is vagyok, frusztrált, igénytelen, stb,.bla-bla-bla, te ostoba véglény.
Mi volna, ha a hozzád hasonlóknak volna egyszer az életben önálló gondolata, nemcsak ezeket a sablonokat tudnátok előadni?
Nem bizonyosodna be, hogy értelmetlen vagy?:D

Furore Carcosa 2016.04.13. 00:31:44

@Furore Carcosa: „De ha Brigi enged Kaszkadőr Gergő ostromának, szerintem nagy ostobaságot csinál.”
Elnézést, korrigálom magam. Van olyan forgatókönyv, ami szerint ez mégsem lenne ostobaság. Nagyjából ilyenformán:
Rendben, kiscsődör, jöhetsz az ágyamba, azt se bánom, ha éjszakánként néha elvándorol a kezed, amíg uralkodsz magadon. Viszont ez a megállapodás csak addig érvényes, ameddig arra szavazol, akire én mondom. És ha még egyszer felrúgod a csajbrigádunk taktikáját, akkor mégy vissza a szalmazsákra, csőrözheted a kutyádat és tapizhatod a teheneket.
Optimális megoldás, a Survivorban a nőszövetségeknek mindig bejött. :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 05:43:30

@paranyuszi: azt kellene megérteni, hogy van olyan is, aki nem mindenáron védeni akar mindenkit, hanem valahol középen van és ebbe beletartozik az is, h látja a jó és rossz oldalát is az embernek. Nem, inkább meg a "teakkormárnemislehetjóember" típusú hozzászólások tömkelege, ha nem úgy gondolkodik, ahogy az az elvárás lenne.

Furore Carcosa 2016.04.13. 06:32:59

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ezt az offtopik szarborogatást muszáj itt művelni? Lövésem sincs, min kaptatok össze Paranyuszival, de nem is érdekel. Ha gőzöl a fejed, üvöltözz egy sort a monitoroddal vagy eredj valami netes dühöngőbe.

2016.04.13. 06:43:17

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): èn írtam kb. 20-30 db HV-t, fent van blogon (par meg van facen) el lehet olvasni. Mindegyik egy-egy onallo gondolatom volt. A te onallo gondolataid hol talalhatoak? Mert en itt meg egyet sem lattam sajnos.

2016.04.13. 06:45:06

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: azt kellene megerteni h egy jo barat kiall a masikert, nem pedig hatba tamadja. Szerintem. De en egy vegleny vagyok mint tanult kollegam megmondta, szoval honnan is tudhatnam????

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:02:41

@Rémület: Most már legalább ismerjük hozzá a hangot is. :-D

Krétagarbó 2016.04.13. 07:09:29

@Furore Carcosa: simán kinézem mind Brigiből, mind Gergőből ezt a lehetőséget is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:09:38

@Krétagarbó: A Tűzoltót nem fogja, ő ügyesen alájátszik Attilának, amikor annak be van durranva az agya általában a Tűzoltó nyugtatgatja, Attila azt gondolja, hogy a Tűzoltó az ő embere valahol.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:13:02

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem is így reagált, hihetetlenül beleéli magát a helyzetbe, pedig csak ebből a teljes átélésből szeretném valahogy kibillenteni.... :-)

Krétagarbó 2016.04.13. 07:27:27

@VV Erőlegény: ez nem így van, nem jól látod. Nem élem bele magam, szurkolok, ahogy vmikor te is tetted.
Vannak viták, amiknek nem ismered a hátterét, és nem érted. De ezt a témát szeretném lezárni. Unom.
Remélem, hogy az "új" kommentelővel a műsorról is tudsz beszélgetni, eddig úgy tűnik arról nem nagyon volt véleménye.

Pácsó Ármándó 2016.04.13. 07:28:27

@paranyuszi: Jókat írtál, egy párat olvastam is.

2016.04.13. 07:28:50

@paranyuszi: ezt abszolut osztom, annyival egeszitenem ki, h a barisagba bele kell(ene) fernie az epito, hangsulyozom, epito jellegu kritikanak is, en igy latom...
(most pedig megyek, meginzultalom kicsit a fosszerdámat, kesobb leszek)
XD

lac64 2016.04.13. 07:37:35

@Furore Carcosa: "Brigi tipródásainak az lesz a vége, hogy kamerák előtt nem kefél, ami kézenfekvő döntés egy értelmes, felnőtt nő részéről. "
Egy felnőtt, értelmes nőnek a kamerák előtti maszatolás viszont belefér? :DD

" megosztották a jeleket Fitnesz Vivi és a saját szövetségesük, Tűzoltó Sanyi között – azzal az écával, hogy a heti gazda úgyis bevédi Vivit, és Sanyi célirányosan választhatja meg az ellenfelét."
Nem gondolod túl egy kicsit? Persze, Sándor a szövetség tagja, és önként vállalja, hogy párbajra menjen. Ugyanezt írod Diáról, hogy azért hogy elfogadja a nőszövetség, ezért majd vállalja a párbajt. Szerintem nem. Miért tennék kockára a további játékukat önként, hiszen a az RTL manipulációinak köszönhetően a párbaj orosz rulett, és erre már szerintem az összes játékos rájött.

lac64 2016.04.13. 07:42:48

@csincsilla72: "Attilának most igazából mi is volt a gondja?"
Az, hogy az általa utált, vetélytársnak tartott Norbi szembesítette a hibájával. Nem tudott másképp reagálni, beismerni Norbinak nem akarta (Sándornak bevallotta, hogy igaza volt Norbinak), ezért támadott. Azt kell hogy mondjam, ebben a helyzetben elég tipikus reakció. Mondjuk a folytatása, az egymás alázása és köpködése már nem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:42:52

@Krétagarbó: Szerintem ez a kérdés szinte elhalványul amellett a kívánság mellett, hogy Sanya maradjon kinn@Furore Carcosa: Nem megbeszélni kell Attissal, hanem amikor egyszer elragadja a hév és puffog magában a teraszon, hogy biztos kiviszem ezt, vagy azt párbajra, akkor éppen, amikor a lusta Fitneszgurut akarja kivinni, finoman oda kell lépnie egyiknek, vagy másiknak Attilához, hogy tényleg, milyen igazad van Atis, veled vagyunk. Nem elfelejteni azt az örök igazságot, ami a Bazi nagy görög lagziban lett megfoglamazva, hogy mindig a férfi a fej a családban, de a nő a nyak...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:44:46

@Krétagarbó: Megpróbálom bevonni a műsorba is, szavamat adom! :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.13. 07:45:34

@Furore Carcosa: Itt sokkal jobban látszik,hogy a játékosok csak bábuk, az esik ki akit a szerkik akarnak, tehát a nőszövetség is addig húzzák amíg a stáb akarja. Tudom marhaság, de ennyi idő után már senkinek nem adnám jó szívvel a nyereményt.

lac64 2016.04.13. 07:49:14

A Heni témáról: Teljesen kívülállóként (nem vagyok Heni ismerőse) úgy látom, hogy a Heni fanok egy picit tényleg túltolták a biciklit. Heniről gyakorlatilag semmi rosszat nem lehetett írni, mert mindenre ugrottak. Ez számomra így visszatekintve azért furcsa, mert azért ismerjük VV-k alatti írói munkásságát, Heni sem fogta vissza magát és igazából most csak a hóhért akasztják.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 07:58:34

@Furore Carcosa: Nagyon érdekes megvilágításba helyezted a Brigi-Gergő és Nőszövetség kapcsolatrendszerét. Ezt még nem is gondoltam át eddig.... Ami tény: a képernyőről keresztül is látszik, hogy a Brigi-Gergő románcban valami sántít. Ez a két ember az életben soha sem vonzaná egymást, mivel nagyon más a személyiségük. Az eddig nyújtott "szerelmi" nyűglődésük a műsor szempontjából a merő unalom kategória. Ha Brigi kanolás szintig belemegy a románcba sokat veszíthet, nem csak a családja, gyermekei vonatkozásában, hanem összimpátiaindex miatt is. Gergő nyomulásának viszont még heteken keresztül nem fog tudni ellenállni, azért, ha van egy kis esze, komolyan és drasztikusan lezárja a kapcsolatot, és inkább az "ellenségévé" teszi Gergőt (ezt egyébként nagyon kajolni fogják a népek idekinn is taktikai szempontból), ha ellenségévé teszi, akkor egyben kiszolgáltatott egyéni játékossá is, mivel Gergő részére nem látok más stratégiai szövetségest, mint a nőszövetség és esetleg a Tűzoltó, mivel az alfahímekkel csak nem szövetkezhet. Viszont, szerintem Brigi erre nem lesz képes...

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.13. 08:03:38

Emellett egyébként pártolom a nőszövetséget, de úgy gondolom a szerkik nem engedik meg, hogy a végén mondjuk 4 csajszi maradjon, tehát valamelyik pasi tutira ott lesz a végjátékban.

Perspektíva 2016.04.13. 08:03:47

@lac64: Briginek a benti élete is brazil szappanopra. Így érzi jól magát. Állítólag ez elől menekült. A nőszövetség szetintem erősebb minden más benti szövetségnél, addig amíg valaki rá nem jön és szétbontja. Gergő vagy tudatosan vagy véletlenül megpróbálta ezt Heni jelölésével. Most el kell döntenie hogy a puttonyért ment a játékba vagy a pénzért. Szerintem simán verne mindenkit Attilán és Norbin kivül egy párbajban, hacsak nem horgolni kell.

lac64 2016.04.13. 08:07:11

Azért tegnap kiderült, mekkora baromság volt ez a feladat megfordítás. Egy gazdaságban még véletlenül sem forgatják a dolgozókat, hogy nézzük már meg, hátha jó lesz a másik munkában is. Ha valaki valamit jól csinál, ráadásul szereti is, akkor csinálja azt. Erre a dologra rámegy az egyik legtöbbet érő állatuk, hurrá.
A feladatmegosztást továbbra sem értem. Azt még értem, hogy a virágoskertet a fiúk ássák fel, de ugyan mi a francot csinál az öt nő, hogy a nyomorult virágokat is a fiúknak kell elültetni. Nálunk a nejem még véletlenül sem engedi ki a kezéből ezeket a feladatokat.

Perspektíva 2016.04.13. 08:11:02

@lac64: A nézettségért semmi sem drága.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 08:11:11

@lac64: Sztem pont azért nem volt baromság, mert szemléletesen megmutatta néhány napon keresztül, hogy mennyire baromság a szerepek felcserélése egy farmon (is)...

Chuck Νorris 2016.04.13. 08:12:50

a párbajra mehet dijra legesélyesebb az Öszinte Heni, Tüzoltó Sándor, Fitness Sanya hármas, valószinüleg ök kapják a pontok zömét +kap egyet norbi Attilátol.
A legnehezebb szerep viszont a senkivel konfrontálodni nem akaró Briginek jut, hogy kit válasszon majd, mert szive szerint ö senkit nem akar direktbe jelölgetni, kv ha meg nem kérik erre.
és valószinüleg igy is lesz, mert vannak esélyesek. Ott van szegény tüzoltó sanyi, aki kora okán már nem érez késztetést arra, hogy unalmát a csendes domboldalon hajnali recskázásokkal oszlassa el, vagy ott van a bánatba lassan belebetegedő Fitness Sanya, aki nem tud tovább egy olyan helyen vegetálni ahol élete főmüvét lecserélték 2 kecskére meg egy szamárra.
_
ha Tüzoltó lesz megnevezve, neki pont Fitness Sanya lenne egy korrekt uriemberhez méltó kihivás,, Sanyának detto, ill egy bosszuvisszavágó Őszinte Henivel is benne lehet a pakliban (de erre sztem pici az esély)
_
felvetődik bennem még a kérdés mennyire akarják a müsor készitöi hogy mindig ugyanazok párbajozzanak, valószinüleg nem nagyon, tehát talán van pici esély egy Tüzoltó : vmelyik fiu pld Érzékikezü Gábor csatára
_
Amit semmiképpen nem akarok többé a müsorba az Brigi siránkozása, kezd nagyon unalmassá válni

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.13. 08:13:57

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Anyúúú nagyon szigorú vagy, mindig csak engem nem hagysz szórakozni, fellázadok a szülői önkényed ellen!

lac64 2016.04.13. 08:15:27

Norbiról még egy mondat. Lehet, hogy egy okoskodó f*sz, aki egy vitában nem tud leállni, de ha farmként tekintenénk a szitura, akkor az egyik legértékesebb tagja a közösségnek. A tegnapelőtti műsorban volt egy érdekes, szerintem spontán kiszólása Sly-nak. Arról volt szó, hogy be kell deszkázni annak az ólnak az elejét, amibe a kant tették. Sándor és Gábor elmentek, utána Sly odafordult Norbihoz, és valami olyat mondott neki, hogy menjél oda, hogy minden rendben legyen. Nekem ebből az jött le, hogy Sly elismeri Norbit.

Perspektíva 2016.04.13. 08:17:28

@VV Erőlegény: Ami működik, az unalmas. Szetintem csak erről volt szó. Sok vita volt a helycseréből pl. tegnapi Norbi-Attila. Kiváncsi vagyok meddig feszíti az rtl, mert ez már az alja.

lac64 2016.04.13. 08:18:32

@Perspektíva: Hát igen. Mondjuk csóró kismalacokkal kapcsolatban is ezt érzem :(

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 08:24:04

@Pácsó Ármándó: tudom Pàcsó, emlèkszem. :) ès köszi. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.13. 08:27:41

@paranyuszi: Rolla elneveszett nyull, mekövetleg: a marrhapörköltneg is van értelme. (de aszt a farmon nem fognag csinázni.)

Barrátsák meg sossem vold, ne ferdídsünk.

A gommentelőg meg nem jönnek a zújak, mekkilyezdetted öked.

Chuck Νorris 2016.04.13. 08:32:11

a legtöbb vita norbi és attila között a tehéngate miatt van, elég béna huzás a retektöl hogy direkt cserélteti a játékosokat és az ebböl adodo konfliktusokra épit, ahelyett hogy a kreativok ráznák meg magukat a cégnél.
de ha ez nem igy van akkor norbi vastagon sáros a balhékban, ö kérte el magát a tehenektöl, de mégis mindig ott lebzsel és sasolja rendesen le vannak kezelve a tőgyek :)
ha ennyire a szivén viseli, miért cseréltette le magát?
Gergő fejében is inkább Brigi sunázása jár a munka helyett, kiviszi a szamarat és köröz vele :DDD

szóval attol függetlenül hogy Attila tapló vmi igazsága lehet :)

lac64 2016.04.13. 08:37:29

@Chuck Νorris: " ö kérte el magát a tehenektöl, de mégis mindig ott lebzsel "

Én is elkértem volna magam, ha leváltottatok és mindent jobban tudtok,, akkor b*sszátok meg jelszóval. Utána kint voltak az állatok a szabadban, csak a vak nem látta, hogy az egyik le van sántulva, gondolom nem tudta nézni, hogy tönkremegy az állat.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 08:38:30

@paranyuszi: az, h egy barátért kiállsz, egy dolog. A másik, h azzal nem vagy a barátja senkinek, ha elvtelenül véded. Egy igazi barát kritikus, megmondja a másiknak, ha nem tetszik valami, nem bólogat, mint a kocsiban a kutya, h te milyen ügyes, jó vagy, mert akkor nem vagy a barátja. Inkább keményen, ha kell, de elmondja a véleményét. A gyereknek sem azzal teszel jót, ha mindenért megdicséred. A kritika jó, nagyon sok esetben. És Pinkit sem támadta senki hátba.

Rám lett szólva, h inkább ne írjak rosszat, ha jót nem tudok. Nem is írok. Megteszem. Attól még van véleményem, és lesz is. Ha én ezt betartom, lassan őskövületként, akkor ne csodálkozzunk már, ha sokan meg sem mernek szólalni, mert a fejharapást inkább nem preferálják.

lac64 2016.04.13. 08:39:25

@Chuck Νorris: A kreatívokkal kapcsolatban egyetértek :)

Chuck Νorris 2016.04.13. 08:51:30

@lac64: elvileg Sanía váltotta le, és a sikertelenségek ellenére nem tette vissza fejni, nem hiszem hogy Brigin kéne bosszut állnia azzal
igy olyan mint egy durcás kisgyerek :)
én nem fejek mert leváltottattok anno gecik, de azért a nap 16 orájában csak a teheneket vizslatom, és pofázok hogyha vmi nem jo :)
ez nem okés jhozzáállás sztem :)
.

csincsilla72 2016.04.13. 08:58:59

@lac64: Egyetértek veled is, Chuck Norrissal is. Az állatok épsége és megfelelő gondozása ezerszer többet ér, mint egy olyan kurvaanyázás, amit tegnap láthattunk. Norbi ért a tehénhez, Attila nem, csak a pofázáshoz. Vissza kell szépen rendezni az eredeti állapotot, hogy működőképes legyen a farm. Kettejük közül Attilát látnám kinn szívesen, mert baromira unalmas a műsora.
Ami pedig a párbajokat illeti: valaki írta korábban, hogy orosz rulett. Ez így van. Két ember jelöli egymást és az RTL eldönti, hogy melyikre van szüksége. Olyan feladatot kapnak, amelyikben az egyik óhatatlanul el kell vérezzen. És mivel jelen pillanatban a trash az, ami (szerintük) viszi előre a történéseket, a balhésabb tagot tartják benn. És ez kurvára nem a farmról vagy a "győzzön a jobbik" esélyekről szól.
Másik kérdésem: a tegnapi köpködés következmény nélkül maradhat? Csak úgy érdekelne.
Úgyhogy ismétlem önmagam: a szerkik sűrűn kakiljanak sünt.

csincsilla72 2016.04.13. 09:00:32

@Chuck Νorris: mert sajnálja őket. Én is sajnálnám. Viszont Brigi helyében visszaadnám neki a teheneket, akkor is, ha pofákat vág. Jobban tudja, csinálja.

lac64 2016.04.13. 09:06:26

@Chuck Νorris: Félig igazad van :)
Briginek lett volna lehetősége a visszacserére, amikor Attila követelte Norbit (értelek Norbi, de a nép téged akar), csak akkor meg Brigi makacsolta meg magát. Mondjuk megnéztem volna (na inkább nem), amikor a Norbi-Atti páros együtt tolja a melót :)

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 09:07:40

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Igen Doroty... Ezt meg is teszem nègyszemközt!!!!!! De nem màsok el előtt egy kibaszott blogon fogom csesztetni. Szerintem egyébként hagyjuk a témát mert az alapokban látok olyan mély különbségeket ami miatt attól tartok, hogy soha az életben, nem győznénk meg egymàst.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:10:09

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Csak annyival egészíteném ki, hogy ráadásul az egész úgymond szimpátiavonalnak ebben a formátumban csak a végső háromban van jelentősége, és szerintem, ha igazak a jó nézettségi adatokról szóló statisztikák, ebben édes keveset fog számítani a Hogyvoltos, maximum néhány ezer fős komment olvasó valamint néhány tucat, vagy százfős aktívan kommentelő tábor, illetve a különböző FB rajongó táborok véleményalkotása.... Tehát valójában értelmetlen is az ilyen szintű külső védelme az egyik, vagy másik játékosnak.

lac64 2016.04.13. 09:10:35

@csincsilla72: Így igaz, a farmon nincs kívánságműsor. Bár most ő gondozza a kant, kérdés, hogy azt ki kapná. Habár Attival pont jó párt alkotna a jószág, a két vaddisznó :)

paranyuszi (törölt) 2016.04.13. 09:11:30

@Biriksz_Krokiksz!: nem gondolnám hogy az épîtő jellegű kritika, bárki másra tartozik, a két baráton kívül... De tényleg már unom ismételni önmagam.

Chuck Νorris 2016.04.13. 09:11:30

@csincsilla72: az a baj sztem Brigi nemakar semmilyen veszekedésbe belemenni, másrészt Norbi most inkább disznózni akar, és mellette beleugatni a tehenészet munkájába :)

lac64 2016.04.13. 09:13:06

@csincsilla72: Miért, a VV-ben Éva kapott érte valamit?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:13:48

@paranyuszi: Ha a többi játékost lehet, sőt kell is csesztetni (igazából erre való ez az egész kukacos kibeszélő blog), akkor miért nem szabad mindenkit, ha megérdemli a játékban nyújtott teljesítményével...? Az ilyen szintű védelem egyébként, különösen ezen a blogon tök kontraproduktív !

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2016.04.13. 09:19:49

@Furore Carcosa: muzzájj, hogy jöhezzseneg bátrany asz ellengommendelők izs, mert ők mozsdan nem merézelneg, dzsak didokban lesnekk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:19:49

@lac64: Baukó Éva, a VV6-ban ha jól tudom VV Iza (bár azt a szériát nem néztem) VV Fanni, Denisz után a köpködés, egy lightos vitaeszköznek minősül, kizárás nem jár érte...

csincsilla72 2016.04.13. 09:27:15

@lac64: @Chuck Νorris:
Jó, de én Brigi helyében letojnám, mit akarnak. Nem kívánságműsor.
Norbi és Gergő húzhatna tehenészkedni, ők nem stresszelnék a marhákat a balhéval, Attila meg húzzon disznózni, ott legalább nem tud beleugatni senki melójába. De sajnos Brigi nagyon Svájcot játszik, pedig hetigazdaként ezt már nem engedhetné meg magának.

csincsilla72 2016.04.13. 09:27:44

@lac64: Gőzöm sincs. Nem kapott? Már nem emlékszem.:-(

csincsilla72 2016.04.13. 09:31:06

@VV Erőlegény: Én lesz@rom, már elnézést, hogy ki kit véd ezen a fórumon.:-) A látvány önmagáért beszél, és bizonygathatja bárki, hogy valamelyik játékos mekkora jófejség és tündérke a való életben, ha odabent az ellenkezőjét bizonyítja. Ilyen formában tényleg kontraproduktív a dolog.
De szerintem az érintettek is unják már, nem fog ez hetekig tartani. Ha pedig kiesik, akkor eleve okafogyottá válik a dolog.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.13. 09:35:01

@lac64: Lehet, hogy már az óvodában is ez volt Attila jele? :-)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 09:36:54

@paranyuszi: nem, ez egy blog, amit mindenki lát, mint a műsort, akkor miről beszélünk? Senki nem Henit óhajtja véleményezni, hanem Henit, aki a Farm című szerepel. Nem ugyanaz. Ne keverjük már össze.

Krétagarbó 2016.04.13. 11:29:13

@Perspektíva: szerintem is párbajban ügyes lehet Gergő, a múltkor már kiderült, hogy részt vett ügyességi játékokban, nyilván megvan a tehetsége, ügyessége.

Krétagarbó 2016.04.13. 11:50:37

@Chuck Νorris: Én bírom Brigi humorát, öniróniáját. Kicsit nyávogósan beszél, nekem mondjuk még ne ütötte meg a zavaró szintet.

Krétagarbó 2016.04.13. 11:55:58

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Beácska, aki nem tartozik a "szűk" baráti körhöz, azt mondta, a mi kutyánk kölyke.
A kritikákat majd elmondjuk neki, ha kijött, de ezzel nem gyengítjük most. Nyilván a menthetetlent senki nem védi, de megpróbálja az ember abban is megérteni a miérteket. Nekem egy barátság erről szól, érted is ezt megtenném.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.13. 18:55:21

@Krétagarbó: kréta, belőled azért kinéztem volna, h érted, amit mondok.

etikette 2016.04.13. 19:21:06

Mekkora egoista f@sz ez az Attila

sixx · http://comment.blog.hu 2016.04.13. 22:38:36

azt lehetne, hogy ne baszogassátok egymást? unom.

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.14. 01:45:55

Nem készül minden nap írás a műsorról?

neoteny · http://word.blog.hu 2016.04.14. 08:53:35

@sixx:

Mert tegnap (szerdán) nem találtam a keddi műsorról készült írást.
süti beállítások módosítása