Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x09 - Mit tudsz te a szerelemről? 2. rész

2016. április 11. 09:00 - candyperfumegirl

Több pár számára is eljött az esküvő napja, nagyon izgi dolgok következnek most. 90 nap pedig nagyon-nagyon kevés ahhoz, hogy megszokj egy új helyet, egy új családot, új kultúrát, és kialakítsd leendő otthonodat, különösen úgy, ha ebben még a jövendőbelid sem támogat kellőképpen…ez ismét bebizonyosodott a Három hónap múlva esküvőben. Már nincs sok hátra, Chat Gézával továbbra is férfi és női szemszögből hogyvoltozzuk az eseményeket.

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

08_ep_15.png

Ahogy Melanie és Devar közelítenek a nap naphoz, úgy jön elő egyre jobban Melanie-nak egy olyan hárpia énje, amit eddig nem ismertünk, Devar meg bevette a leszarom tablettát. Azért nagy baj nincs, csak teljen már le ez a 90 nap, és kezdhessen Devar valahol melózni, hogy kiegyenlítődjenek a családi erőviszonyok. Ugrunk is gyorsan az esküvő napjára, Hunter talpig csiniben feszít, és vigyorogva mondja a kamerába, hogy alig várja, hogy Devar legyen a nevelőapja. Zsír. Közben a női szakasz hajat bodorít valami olyan szalonban, ami utoljára a kilencvenes évek elején volt trendi, előre félek a végeredménytől. Itt Melanie matróna nővére, Beverly tudatja velünk, hogy ő még mindig nem bízik Devarban, és simán benne van a pakliban, hogy dobbantani fog a húgától. De ha ez megtörténik, akkor sincs nagy baj, mert a hátsó kertet ritkán ellenőrzik, hogy ástak-e el ott mostanában valakit, Melanie-t meg majd családi összetartással felkaparják a padlóról. Jó, hogy mindenre van terv.

 08_ep_12.png

Joshnál és Aleksandránál is az esküvő napján vesszük fel a fonalat, Josh nem bírja abbahagyni a vigyorgást, mert most tudatosult benne, hogy este dugás lesz. Ráadásul itt még attól sem kell tartani, hogy a rengeteg piálástól nem lesz majd erejük semmihez, ha odakerülnek, szóval minden szuper. Aleksandra még egyszer elmondja, hogy nem biztos, hogy a legjobb ötlet 21 évesen férjhez menni, de ha már eddig eljutottak, nem fordul vissza. Kimondják az igeneket, oroszul, de hogy miért nem lehet kétnyelvű szertartást csinálni, azt fel nem foghatom. Utána tánc, amiben Josh reménytelen, Aleksandra meg is jegyzi a riportban, hogy mindig táncoslábú pasihoz akart hozzámenni, erre kifogott egy mormont. De ahogy ezzel élcelődik, már csillog a szeme, és csak vigyorogni tudnak egymás társaságában, szóval azt hiszem, nem kell túlzottan aggódni értük.

 08_ep_10.png

Mark és Nikki háza táján viszont nagy a feszkó. Mark bedobta a házassági szerződést, majd elzavarta Nikkit egy ügyvédhez, hogy egy pártatlan harmadik fél magyarázza el neki, miért is kéne aláírnia. Megtudjuk, hogy Mark első neje elég rafkós egy rohadék volt, elszedett tőle mindent, amit csak tudott, úgyhogy most Mark igyekszik bevédeni magát. Egy olyan szerződéssel, ami viszont Nikkit hagyja pénz és fedél nélkül az utcán, ha esetleg szétmennének, mutat rá az ügyvéd - rendkívül irritáló, leereszkedő stílben egyébként. Nikkinek nagyon nem kéne aláírnia ezt a full egyoldalú szerződést, vagy legalább beszélni Markkal apró módosításokról, hogy találkozzanak félúton, de az az igazság, hogy ez egy ultimátum feketén-fehéren, és ezt Nikki is látja. Nincs szerződés, akkor nincs köztük semmi kapcsolat, ez ilyen egyszerű. Az a legszomorúbb ebben az egészben, hogy 19 évesen egy idegen országban, a családi-baráti védőháló nélkül Nikknek az egyetlen támasza itt Mark, akire ebben az esetben nem számíthat, ezért úgy látja, hogy nincs más választása, és ezért írja alá a megalázó papírt.

 08_ep_11.png

Fernando és Carolina még mindig valahol félúton vannak, és Carolinát továbbra is a horroranyós terrorizálja. Az öregasszony most azt találta ki, hogy kitakaríttatja Carolinával a házat, mert abból látszik, hogy jó feleség lesz-e, és közben még olyan kis kedvességekkel is lökdösheti Kolumbia felé, mint pl. rácsapja az ujjára az ajtót, és nem kér bocsánatot. Ez a banya vállalhatatlan, itt Fernandónak kéne a sarkára állnia, és először is saját lakást keresnie, másodszor rápirítani, hogy szálljon le a menyasszonyáról, akiről majd Ő eldönti, hogy jó feleség lesz-e. Carolina nyilván nem kezd el szájalni vőlegénye szülőanyjával. A lánynak amúgy is elég szar itt Amerikában, nem ismer senkit, honvágya van, a családja és a barátai az esküvőre sem tudnak eljönni, amit neki kb. egymagának kéne megszervezni. Felhívnám a figyelmet arra, hogy amikor Carolina felteszi a költői kérdést, hogy ki fog nekem segíteni az esküvőszervezésben, Fernando azt bírja válaszolni nemtörődöm hangon, hogy valaki majdcsak akad. Ezen a ponton rúgtam volna tökön, a házasság arról szól, hogy jóban-rosszban, ez a link, szar alak még arra nem volt képes, hogy a kisujját megmozdítsa azért, hogy a menyasszonya otthon érezze itt magát.

 08_ep_09.png

Kyle és Noon végre összeházasodnak. Egy thai buddhista templomban, ami tök jófejség Kyle-tól, főleg úgy, hogy Noon családja nem tudott ideutazni az esküvőre, de ettől a gesztustól ő már egészen otthon érzi magát. (Fernando remélem, jegyzetel) Kyle alkesz anyja is távol maradt, ami talán jobb is de a srácnak mégis szarul esik, főleg úgy, hogy az apja sem jelent meg, de erről érdekes módon senki nem beszél. Azért mégis nagyon boldog az a bizonyos „IGEN”, a fiatalok valósággal ragyognak házaspárként. Itt egyetlen viharfelhőt sem látni, tényleg. Sok boldogságot nekik!

 08_ep_13.png

Időközben Loren és Alexei is tisztázták a kapcsolatukat, meg azt, hogy hogy is volt ez a lánybúcsús chippendale téma. Alexei-t továbbra is idegesíti a dolog, és már izraeli repülőjegyekkel fenyegetőzik, de amikor hosszas sírás-picsogás után Loren nekiszegezi a többmillió dolláros kérdést, hogy akkor most tényleg lefújnád az esküvőt egy ilyen pitiáner baromság miatt, akkor végre összeszedi magát. Persze, hogy nem, továbbra is el akarja venni a lányt, de ilyet többet ne csináljon. Hát jó, ebben maradnak, jöhet az esküvő! Azért Alexei még elgondolkozva elmondja a riportban, hogy túlságosan kevés az a bizonyos 90 nap…

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

Melanie és Devar - Még tőlük függetlenül csak annyit szeretnék megjegyezni, hogy durván bánnak az idővel a műsor készítői. Mert ott tartunk, hogy például ők kette is mindjárt kimondják az igent, aztán pedig mintha tegnap lett volna, hogy Devar előadta a "ha a családomnak szüksége lesz pénzre, akkor én a megkeresett 10 dolláromból 9-et biztos átutalok" témát, aminhez sem Melanie, sem a banya testvére nem tudott 24 karátos Colgate-mosollyal vigyorogni. Erre Hunter áll talpig ünneplőben, hogy de jó lesz, ha Devar lesz a nevelőfaterja. Az bizony, mondja Devar, ajamaikai csődör, aki még kosaras gatyában "izgul" a nagy nap miatt. A csajok meg a fodrásznál dajeroltatnak és szlopálják a mimóza koktélokat. Minden rendben lesz. Vagy Melanie-nak jó élete lesz ezzel a csávóval, vagy elválnak, Melanie elnincstelenedik. Van ilyen. Ez az. Minek kell beleszólni? Nem telefon.

kepernyofoto_2016-04-10_20_17_49.png

Josh és Aleksandra - Na, akinek szerepelt a bakancslistáján, hogy lásson egy pöpec kis mormon esküvőt, az most lehúzhatja a listájáról, mert Josh és Aleksandra kimondták az igent. Még smaciztak is a díszes vendégsereg előtt. Cukik voltak. Én be is kajálom, hogy a lány is szereti a srácot. Kacsatánc ugyan nem volt, vagyis nem készült róla felvétel, de azért láthattuk Josht a parkett ördögeként. Ezen még a mormon szülők is elkuncorászott, hogy mekkora béna, totyogós, kettőt balra, kettőt jobbra kombót tol kis nyomi fiuk. A ceremónia oroszul volt, így a csaj anyja és apja értette az elhangzottakat, a maradék (ránézésre) 50 ember meg nem. Ki volt ez találva. De legalább így Aleksandra muterja csontig bekönnyezhetett.

kepernyofoto_2016-04-10_20_38_28.png

Mark és Nikki - Múltkor egy kicsit túl sokat mondtam el ezzel a szállal kapcsolatban, de ismétlés a tudás anyja. Mark házasság előtti vagyonosodási szerződéssel akarja átverni a palánkon az amúgy is elanyátlanodott és nincstelen kis fiatal Nikkit. Elmegy egy független ügyvédhez, aki azt mondja, hogy ezt a papírt nem szabad aláírni, de még segget törölni vele is vétek lenne vele. Jó, hát akkor beszél Markkal. Mark szerint ez jó szerződés, mert így ami az övé, az az övé is marad, ami a csajé, az meg a csajé marad. Hol itt az átverés? Sehol. Sőt! Mark még rendes is, de annyira, hogy már-már magával cseszik ki, mert:

Ha lesz egy többmilliós modell szerződésed, akkor az a tiéd lesz.

Befonom a szemöldököm, ha Nikki valaha is ilyen szerződést kap. Mivel Mark akkora trubadór szerelmes, hogy ultimátumot ad a menyasszonyának, hogy vagy aláírja és akkor maradhat, nagy kegyesen elveszi feleségül, vagy nem írja alá, de akkor nézhet is repjegyet vissza a Fülöpszigetekre. Mark és Nikki az élő példa a "két hülye egy pár" kifejezésre. Nem tudom felfogni, hogy Mark minek akarja elvenni ezt a csajt. De tényleg. Oké, nem akar magányosan otthon ülni. De a látottak szerint képtelen az emberi létformára, hogy párkapcsolatban éljen. Meg 58 évesen, idős, meglett fejjel egy hebrencs kis fiatal lányt elvenni??? A fiatalok iránti vonzódás perverzióját vágom, de miért akarja magához láncolni? Nem lenne jobb eljárkálni esténként, megpörgetni a slusszklucsot aztán találni valami aranyásó szukát, akit ott lehet felejteni a motelben? A csaj meg... Áh, hagyjuk. Nem kell minden házasságnak boldognak lennie, de ami már alapból ekkora szar, azt minek erőltetni? Mi értelme van egy rossz kapcsolatba belesavanyodni?

Fernando és Carolina - Na, ők még nagyon az elején járnak a 90 napnak, de a jövendőbeli anyós máris elkezdte Carolina rommá csesztetését. Be is állította takarítani, hogy közös erővel fényesre nyalják a házat. Nyilván megy a csesztetés, hogy nem dörzsöli elég erősen az öveget, oszt vízköves marad, majd rá is csukja a zuhanykabin ajtajt a lány ujjára. "Véletlenül." A nap fénypontja, hogy Fernando elviszi kajálni. Aztán egyből el is megy a zabálhatnékja, amikor Fernando rém tapintatosan felhozza a "minek nagy felhajtást csapni az esküvőből, amikor anyádék nem is jönnek" témát. Szerintem is hülyeség 150-200 embert megetetni, hiába lenne aztán 6-8 szettnyi Herendi étkészlettel több a buli végén, de nem így kell megmondani a nőnek, hogy a kevesebb néha több. Fernando és a virágnyelv, mint Makó és Jeruzsálem.

kepernyofoto_2016-04-10_20_47_46.png

Kyle és Noon - És az megvan, hogy náluk is letelt a 90 nap? Nem? Pedig de. Csudálatos félig thai szertartás volt, ami azt jelenti, hogy egy thai templomban esküdtek meg, és a vendégeknek le kellett venniük a cipőüket. Nagyon meghitt kis ramazuri volt, csak Kyle alkesz anyja nem tudott elmenni, mert kettőt fizet egyet kap akció volt a Pinyó presszóban. Kyle ezen kicsit sírt, de megérkezett Noon és minden bánat elilllant. 

kepernyofoto_2016-04-10_20_56_22.png

Loren és Alexei - Na, az ő életük is kimeríti a fenékig tejfel fogalomkört. Még mindig a sztriptíz báros balhén megy a vekengés, de legalább már beszélnek róla. Loren szokásos módon támad és úgy forgatja ki Alexei szavait, hogy úgy tűnjön, mintha Ő UTAZOTT VOLNA IZRAELBŐL ÉS HAGYTA OTT A CSALÁDJÁT ÉRTE!!! Alexei csak néz maga elé, feltehetőleg nem érti, hogy mióta lett a barátnője, vagyis a menyasszonya ekkora egy házsártos liba. Már nézett is haza repjegyet, de rájött, hogy szereti ezt a lányt és még mindig el akarja venni. Mondjuk az őszinte lelkesedés legapróbb csíráját sem lehetett felfedezni a hangjában, amikor ezt mondta, de az is tény, hogy nem egy ilyen hülyeség miatt kell felrúgni egy házasságot. Persze csaj is gondolkozhatna, és tényleg megbecsülhetné ezt a gyereket legalább annyira, hogy nem szarik a véleményére.

kepernyofoto_2016-04-10_20_32_04.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása