Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 02x14-15 - Szerelem a szénakazalban

2016. április 08. 23:14 - szabóZ

Fogalmam sincs, hogy mi lett a tyúkokkal, akit a főcímben abúzálnak, talán levest főztek belőlük, hogy azzal fizessék ki a lakodalmas rockzenére óbégató férfikart, akik olyan lelkesen nyomják a kezdő képsorok alatt, abban a pajtában. Annyi biztos, hogy már háromszor csendült fel a szintetizátorral felpörgetett kanna sampler, amióta legutóbb jelentkeztünk, így úgy lemaradtunk, mint Márk a szalonnás-hagymás omlettről. Hogy pótoljunk, most azonnal két részt kanyarítunk egybe, vagyis mindenki kucorodjon le ni, ide a kemence tövibe, és csendesebben hántsa a tengerit, meg nyomogassa a bidzsúeld bliccet, amíg szépen elmesélem, hogy is történt.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_23_19_26.png

Szerdám például úgy, hogy érkezett 24 birka, akiket jól meg kellett hámozni, mint emós kölyök az akciós Lidl-banánt, csak itt a banán béget és elrohan, rúg, harap, majd mély depresszióba esik a hámozás közben. Nem is megy nagyon a művelet Gábornak pedig a kamerába is egyenesen belemagyarázza, hogy egy átlagos birka repülési sebessége 25 kilométer per óra, ő meg azt tartja, persze csak sík terepen és rövid ideig, mert mégis csak két lába van, a birkának meg pont kétszer annyi. A baj csak az, hogy hiába terpeszt a kamera előtt sztreccs nadrágban, mint egy nekivadult balett táncos két szem eki után, azért csak egy dombon kergetőznek azok a birkák, ráadásul még a kapun is kitörnek, ha éppen ahhoz van kedvük.

Ehhez a bukolikus idillhez pedig képzeljük oda, ahogy Cintiát lebassza magáról egy szamár a háttérben, de hogy mégis miért mászott csacsit, azt én sem értem, pedig még a hűtőhőz sem mentem ki tepertőért.

Azért a fejés sem megy minden bonyodalom nélkül, a tehén faránál olyan heves vita alakul ki, amit a Való világban csak a ki fingotta már megint össze a jacuzzit kérdéskör tudott kirobbantani. Merthogy Heni szerint a tehénnek fáj, ha húzzák a tőgyét, Norbi pedig nagyon húzza. A bökkenő csak az, hogy a húzás egyenes arányosságot mutat a tejhozammal, és ezt nem csak az agrármérnök kötődésű nézők veszik észre azonnal. Heni viszont nem hátrál, így marad a buta cövek beállás, és a nagyhangú tagadás: pont úgy érvel az igaza mellett, mint egyszeri KDNP-s a vasárnapi zárvatartás mellett, egy ideig hebeg, aztán vörös fejjel azt ordítja, hogy csak baszdmeg, csak.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_23_05_32.png
Jön persze a kiválasztás, ahol Vivien kapja meg a seprű végit, de jó mélyen, Heni szerint például mentálisan nem kompatibilis, Sándor meg egyszerűen kifejti, hogy idegesíti a hangja. A nagy felszögelgetés után Sanyának kell majd választania Sándor, Heni és Vivien között, és mivel ő Viviennel olyan jóban van, hogy együtt nyomják a háromszáz hasprést a fűben, azért már így a reklámblokk előtt egyértelmű, hogy nem Vivit fogja kizavarni párbajra.

De egyelőre még ott függ ez a kérdés a levegőben, mint RTL-es drón a legelő felett, és inkább az a dráma, hogy Heni mégsem tudja megfejni a tehenet, Norbi viszont már leszarja, és strandpapucsban végigcsattogja a konyhát, hogy ezt mindenkinek ki is fejtse. Meg hogy segítsen nekik az, akinek két anyja van, abból is az egyik megrögzött szabaddemokrata.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_23_05_34_1.png

A részt Sanya farm fitnesze zárja, ami annyit tesz, hogy egy tyúkszarral sűrűn dekorált bukolikus edzőteremben farönkökkel szériáznak Gáborral közösen, miközben Vivi azt ismételgeti, hogy a kukoricától hízott így meg, és mindezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kukoricától híznak a disznók is. Az operatőr meg valamiért eközben nem a hasát, hanem a seggét veszi egyre kéjesebben közelítve. Heni felnéz, és azt mondja, hogy de szép ez a táj, és közben a lemenő nap fényében pont olyan az arca, mint a népszínházak vaskos komédiáiban feltűnő mosónőknek. Boldog és kerek.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_23_05_54.png

De már ugrunk is a következő részre, mert a mese nem áll meg, darálja az RTL, mint ópiumfüggő parasztasszony a mákot, és a végén csak egy maradhat, és már most tudjuk, hogy az nem Alekosz. Mindenki figyeljen tovább, ott a leghátsó sorokban is, csak a tengeri percegését, meg a mobilon szöszmötölő dolgos kezek ínhüvelygyulladásos kattogását lehessen hallani!

Sanya dönt. Megfontoltan és okosan, ahogy az kiöregedett chippendale táncosokhoz illik. Henit küldi ki, állítólag nem azért, mert annyira rühelli, mint tyúk a vasárnapi tyúkhúslevest, hanem mert nem fejte jól a tehenet.

Ha már tehénfejés, az RTL kedves összeállítással készül, hogyan nem tudnak bánni az állatokkal a zsellérek a valóságshow-ban: itt van rögtön Barni, a szamár, akit mindenkinek meg kéne ülnie, de még Cintiát is ledobja magáról, aztán meg csak áll ott mint szamár a hegyen. Mondjuk nem nehéz ennek a hasonlatnak megfelelnie, mivel szamár, és azért ez mégiscsak az Alpokalja. De ott vannak rögtön a bárányok is, akik előbb nevelnek terelőkutyát Kongóból, minthogy befáradjanak maguktól a pajtába.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_22_46_50.png

De a kis összeállítás után azért csak visszatérünk a Való Világ problémáihoz, most például Dia sértődött meg, amiért levidékilányozták, és duzzogva kiül a napsütésbe, hogy márpedig ő aztán nem dolgozik többet. Most szögezzük le, hogy nagyon csúnya dolog a vidékizés, hiszen Diának nincs is tájszólása, csak ízesen, szívből beszél, és alternatív módszerekkel képzi a diftongusokat. Amúgy is Karcag nem is vidék, állítólag még mozgólépcsője is van.

És mint esti pára a völgybe, talán békesség szállna a Farmra, de rögtön jönnek a szerkesztők és bedobnak egy maró füstbombát: Minden zsellérnek el kell mondania, hogy kit tart a leghasznosabbnak és kit a leghaszontalanabbnak a műsorban. Szerencsére a segédrendezőre nem lehet szavazni, így Sanya lesz a leghaszontalanabb, mert a farm fitneszt még sem lehet megenni, hiába szériázik a nyugdíjas sztriptíztáncos száz kiló farönkkel, abból még nem lesz vacsora, sőt az edzés és a vacsora egymással fordítottan, Sanya étvágyával meg egyenesen arányos.

A leghasznosabbak közt van Norbi, és az ő csodálatos tőgyhúzogató kezei, és Brigi, akinek az a szuper képessége, hogy nem veszik össze senkivel. Heni meg Vivi persze a játék közben is egymásnak esik, de ez már csak olyan ismétlődő poén a műsorban.

ke_pernyo_foto_2016-04-08_22_47_54.png

Az viszont meglepő fordulat, hogy Gergő és Brigi egymásra talál a takaró alatt, olyat smárolnak, hogy az francia romantikus vígjátékba is elmenne, főleg, hogy a lágy zene mellé három gyerek és egy kedvesen nyáladzó kutya is van a történetben. Az biztos, hogy felmerül a kérdés, hogy mi lesz majd kint, ahol Briginek három gyereke, Gergőnek meg csak egy visszafizetett diákhitele és egy kutyája van, de azért a legfontosabb kérdés mégis az, hogy akkor most baj-e hogy látnak a kamerák. Gergő ki is ül a holdfényes éjszakába a verandára, hogy végiggondolja ezt. Függöny, vaskos taps, majd minden néző elindul a ruhatár felé. Vagy lehet, hogy inkább a fonóban kéne zárni ezt a hasonlatot is, vagyis akkor, mindenki hagyja abba tengeri hántást, és húzzon haza aludni, üzekedni, nemsokára hasad a hajnal, és a disznók nem etetik meg magukat!

ke_pernyo_foto_2016-04-08_22_50_32.png

38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.04.08. 23:25:45

na baszki, AZ ÚJ POSZT! és még fasza is!!
ájulok el menten!!!

2016.04.08. 23:27:38

hol - a - kommentem?

2016.04.08. 23:28:43

ne keressétek, megtaláltam. első-második-harmadik mesterhármas vagyok!

ÚjFelhasználónév 2016.04.08. 23:51:41

Ez a Gergő szerepelt már bármelyik hogyvolt-ban? Meg kell néznem egy részt, mert elvesztettem a fonalat, ki kicsoda .

szebeee 2016.04.09. 00:17:16

A barik egész jól tűrték a nyírást, a végén már csak lazába eldőltek, le se kellett nagyon fogni őket :)))

Úgy néz ki, ha szorul a hurok, lesz valami hetifeladat, hogy legyen pénzük (most ugye a gyapjú). Mondjuk ha lenne egy tanyám, én is örülnék egy random birkanyájnak, amit megnyírva eléldegélnék még egy darabon :)))

aloksak 2016.04.09. 05:07:21

Na jó reggelt. :) Azért aki tud, az tud. :d Nagyon jó lett a poszt. :) @Biriksz_Krokiksz!: Te addig ültél a gép előtt, amíg kész nem lett az új poszt? :D A kis bennfentes. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 06:41:51

Hehe, többed magammal több, mint sejtettem, hogy SzabóZ a húnyó... :-) Polgári engedetlenségből nem is olvasom el a két napos kényszerszült összevont posztját, még akkor sem, ha jó lett, inkább a saját emlékeimből élek! :-)

aloksak 2016.04.09. 07:03:26

@VV Erőlegény: Na most szegény elbújt, és sírdogál valahol. :D Viccet félre téve, én megértem a döntésed. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 07:05:24

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: @aloksak: Tudom, hogy túl fogja élni, de valamivel ki kell fejeznem az elégedetlenségemet! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 07:13:30

@VV Erőlegény: Egyébként is, hogy lehet, egy posztíró bloggernek ilyan suta nickneve ? Még jó hogy a címét és telefonszámát meg nem adja, vagy esetleg azt gondolja, hogy az adja meg a nickneve érdekességét, hogy kitaláljuk, hogy a Z az Zoltánt, Zsoltot, Zalánt, vagy Zsigmondot takar (mert a Zsuzsannát igazából nem érzem ki az írásaiból) ? :-)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.09. 07:28:52

Na legalább dupla rész jött. Néha a poszt írónak is lehet más dóga...
Hajrá Heni! (Nekem nincs bajom Vivivel sem)

Anickmármás 2016.04.09. 08:00:05

@VV Erőlegény:

Ha a párbaj birkanyírás lesz,akkor Heni fog győzni ,Vivi a birkák közelébe nem megy.

Ügyességi versenyben a Dani is megbukott . A Vivi a lánya lehetne Heninek elvileg ez nem okozhat gondot csak a Hencsikével van egy nagy baj. Ő nem legyőzni akarja az ellenfelét hanem megsemmisíteni és már most hadjáratot indított ellene. Az aurája miatt. Merthogy belelóg Vivi.

Kíváncsi leszek mikor jut eszükbe -és kinek- az hogy a tojó tyúkok helyett egyszer levágják a kakast amire nekik ebben a játékban semmi szükségük nincs,

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 08:14:29

@Anickmármás: "Ha a párbaj birkanyírás lesz,akkor Heni fog győzni ,Vivi a birkák közelébe nem megy." Szerintem meg lehet, hogy akkor két vesztes lenne, vagy eredménytelen párbaj! :-)

Krétagarbó 2016.04.09. 09:18:44

@VV Erőlegény: azért az életben sem a nők szokták a birkákat nyírni többségben. Ez nem női munka, erő kell hozzá.

lac64 2016.04.09. 09:49:00

@Anickmármás: Eddig azért Heni ügyességéből sem láttunk túl sokat :)

Krétagarbó 2016.04.09. 09:53:18

@lac64: A konyhában ügyeskedett az első két hétben. Vivi még ott sem. Én csak locsolni láttam, meg fitnessezni Sanyával.

mercsi 2016.04.09. 10:00:38

azért vicces, hogy a posztcsi elején SzabóZ még értetlenkedik, mit keres Cinti a szamáron, majd kicsit később kifejti, hogy az a feladat, hogy megüljék. :)
nekem most tökmindegy, mi lesz a párbaj eredménye, mert Vivi tényleg zavaróan sötét és affektáló, Heni viszont idegesítően keresi a konfliktust, mindenki szavába belevág, senkit nem hallgat meg, csak mondja a saját baromságait. a legjobb lenne, ha mindkettőnek mennie kéne :D

Anickmármás 2016.04.09. 10:04:12

@Krétagarbó: és a malacokat sem a nők hozzák le a toronyból egy kézzel :)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.09. 10:07:05

Az előzetesből kötélhúzást sejtek. Mit gondoltok?

Anickmármás 2016.04.09. 10:10:52

@lac64: és az asztalon spárgázni láttad-e?

Az a legnagyobb baja,hogy senkihez nem kerül közel,az első kiválasztástól kezdve célkeresztben volt.

Berborosz 2016.04.09. 10:15:41

@Anickmármás: Pedig a szájába lett rágva, hogy szövetségeseket kell keresnie.

Berborosz 2016.04.09. 10:19:27

@mákoskecsöpösfreestylekolbász: Nagyon igazságtalan lenne. Nincsenek egy súlycsoportban.
Csak akkor lesz kötélhúzás, ha a szerkik úgy döntöttek, hogy Vivinek kell kiesnie.

lac64 2016.04.09. 10:34:24

@Krétagarbó: Arról folyt a beszélgetés, hogy párbajon ki lehet az ügyesebb. Ahhoz a főzésnek sok köze nincs - hacsak nem időre kell puliszkát csinálni
@Anickmármás: Láttam. De ahhoz nem ügyesség kell, hanem laza izmok. Hiába tud spárgázni, ha képtelen megkötni egy csomót, vagy beverni egy szöget (csak hogy a két legutóbbi párbajról nézzünk feladatokat).

Debasz 2016.04.09. 10:34:37

Kezd lapos lenni a műsor. Többet vártam a nemzeti reklám adótól.

Krétagarbó 2016.04.09. 10:54:16

@Anickmármás: így van, de ezt is írtam régebben.

Krétagarbó 2016.04.09. 10:55:46

@lac64: én szélesebb körben értettem az "ügyeskedést", amiről írtál. Akkor ezer bocs.

Anickmármás 2016.04.09. 12:08:36

@lac64: Jó tudom, de ez az egyetlen amit pozitívumként tudtam kiemelni.

A hanga egyébként úgy zavarja az aurámat, hogy tőlem akár ki is eshet.

Pozitívum lesz ha nem kurvázza le Vivit, ha veszít ,ha nem.

Krétagarbó 2016.04.09. 12:50:32

@Anickmármás: egy jó kakashere pörkölt? :)

(lenne egy párbaj a 11 ember között, ki kapná a heréjét és ki a kaparóját:D Nekem a taraja kell:))
süti beállítások módosítása