Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2x14 –Birkák mindenhol (18+)

2016. április 06. 07:06 - Bruti

Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól.

1_2.jpg

Zével nyitunk, aki magabiztosan ül egy szénabálán, miközben lábát egy kishordón pihenteti. Felvétel előtt biztos bejárt gyakorolni, nehogy kilógjon a pajta hangulatából. Amúgy bejön a csávó stílusa, lazán könnyedén beszél, most éppen az új lakókról, ugyanis Sly és Andy gazda (akiket ne keverjünk össze a Rambo készítőivel) egy komplett birkanyájat vezényelt a farmra. Jönnek a lakók, van ám nagy csodálkozás, sőt néhányan már birkapörköltet vizionálnak. De szó sincs ilyesmiről, itt most az a feladat, hogy életben tartsák őket. Andy gazda rutinosan elkap egy jószágot és már nyírja is. Mivel elektromosságot nem használnak a lakók, így marad az olló. Amíg páran próbálkoznak, Sanya, Heni és Gábor hárman próbálják megszámolni a nyájat, kevés sikerrel. Közben Kongó rájön, hogy tulajdonképpen ő nem is afrikai oroszlánkutya, hanem magyar puli és borzasztóan megzavarja a birkákat, aminek az lesz a vége, hogy Gergő letiltja a testmozgásról..

2_2.jpg

Már vagy két órája nyírják felváltva azt az egy szerencsétlen állatot, amiről az jut eszembe, mikor gyerekkoromban tesóm az egyetlen birkánkat szabóollóval kezdte kopasztani. Sajnos csak a fejéig jutott, mert feltörte az olló a kezét, így az a pici buksijával, meg az óriási bundájával úgy nézett ki, mint ami bekapta a zika vírust. Sly-ék kiadják a feladatokat és lekoccolnak, a három birkapásztor pedig az este közeledtével megpróbálja beterelni az állatokat. No, most ebből egy olyan kergetőzés lesz, hogy innen már csak a Benny Hill zenéje hiányzik. Komolyan mondom, öröm nézni, ahogy a három birka kergeti a nyájat.

3_2.jpg

Amíg ezek bénáznak, Attila a szamarat baszogatja. Már nem szó szerint, de nagyon szeretne a hátára ülni, csak a csacsi, meg pont leszarja. A beterelés végül sikerül, de Sándor szerint azért ment nehezen, mert 1. Sose csináltak még ilyet, 2. Heninek kurva idegesítő a hangja, mikor röhög. Márpedig Heni sokat röhög. A szamár továbbra se működik együtt, úgy van vele, hogy ő aztán rohadtul nem írt alá semmit az RTL-nek, szóval mindenki bekaphatja. Érkezik Cinti, aki egyből meglovagolja az állatot, majd Dóris segítségével visszarángatják a lakhelyére.

4_2.jpg

Sanya a heti gazda, ami gazdaságilag semmi jót nem jelent a farmnak, de szerinte vannak más fontos szempontok is, ilyen pl. a fitness. Így nekiáll, hogy megvalósítsa álmát, egy paraszt konditermet. Ebben nagy segítséget kap Gergőtől, Gábortól és a debilbe hajló Vivitől. Fúrnak faragnak, fűrészelnek, még Attila belelkesedik, főleg addig amíg Vivi seggét bámulja. Tengeris zsákból bokszzsák, farönkből súlyzó, kocsikerékből vállgép, komolyan van itt minden. Este persze hivatalos megnyitóval indul a nagyüzem, a fittebb egyedek bemutatják, hogy kell használni a gépeket, a többi meg csak röhög rajtuk, de valahol igazuk is van. Ennyi munka és ilyen étrend mellett nem hinném, hogy itt bárki is izmot építene magának. Félek, hogy a „terem” kongani fog az ürességtől, pedig a belépés ingyenes.

5_2.jpg

Az utolsó szegmens főszereplője a kis Cintetizátor, aki a dúrt és a mollt csak egyszerre hajlandó lejátszani, magyarul durmol, ameddig csak hagyják. A többiek már rég felkeltek, ellátták az állatokat, sőt meg is reggeliztek, mikor a kisjány, még mindig fújja a habot. Logikus, hogy ez bassza a többiek csőrét, de mivel Sanya nem egy véreskezű diktátor, így simán megteheti. A heti gazdi ötleteket kér a többiektől, mire Norbi belöki, hogy vegyék el a kajáját, mert arra ugrik. Ezt többen is jó ötletnek tartják, és mire a leányzó lekászálódik, addigra már csak a mosatlant találja. Erre csúnyán berág és csak az menti meg, hogy Heni nekiadja a reggelijét, ami elég nagy faszság volt tőle, de annyira keresztbe akar tenni Sanyának, hogy még ez is megéri neki. Cinti hőbörögve nyeli a kását, hogy ő márpedig nem fog dolgozni, majd közlik vele, hogy amúgy a kis barátja ötlete volt a büntetés. Később megérkezik Norbi is, aki dörgölőzne a leszbihez, de elküldik melegebb tájakra. Norbi férfihez illően mindent tagad, magyarázkodik, és nagyon úgy néz ki, hogy immáron nem ők lesznek az első farmszex résztvevői.

6_2.jpg

Címkék: 18+ a farm
735 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2016.04.06. 07:16:50

Hát jó reggelt, köszi a posztot, mármegint alkaptam egyet!. Még ilyet!:))))
És felajánlom a helyet Aloskának, Alsóskának, beletörik a nyelvem és szemem, de megmosolyogtat:)))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 07:24:31

Sziasztok! Ma reggel ebbe a videoba botlottam a FB-on. Érdemes megnézni, ha van szabad 10 percetek. Na egy ilyen szereplő tutira fel tudná dobni a műsort, pedig nem a fiatal korosztályt képviseli. Az RTL casting figyelmébe is javaslom, hogy legközelebb ilyeneket is keressenek. Egy ilyen egymagában elvinné a napi öfik fele időtartamát. www.youtube.com/watch?v=JONpok7L2zA&feature=share

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 07:27:41

@Akármi Áron: Aloska nickjét lehet, hogy Aleska ihlette...? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 07:30:17

@VV Erőlegény: Mondjuk, ha egy ilyen forma karakter bejött volna az unalmas Tűzoltó helyett...

☺ágica 2016.04.06. 07:34:03

Bruti, sííírok:))) köszi szépen:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 07:48:54

Bruti, ez tényleg nagyon jó poszt lett! A poénok marhára ülnek, és a pszichológiai észrevételeiddel is minddel egyetértek! Poszt értékelésem: jeles! :-)

Akármi Áron 2016.04.06. 08:21:35

@Pácsó Ármándó: :))) Remek, megint elnéztem, szemészetet követel, köszike:D

@VV Erőlegény: :D Ez sem rossz opció, csak leánkás:)

aloksak 2016.04.06. 08:27:44

Sziasztok. A poszt kíváló lett!! Kösziiiii!! :)@Akármi Áron: @Pácsó Ármándó: @VV Erőlegény: Na tessenek kinyitni a füleket. Nem viccelődni a nevemmel, mert szétcsapok közöttetek. :D Érte vagyok? :D És nem Aleska ihlette a nevemet. :D Szia @PeniValdes: :) Gondolom mert hóóóót kénylemes, és egyben nagyon menőőőő. :)) A legjobb a posztban, hogy a három birka tereli a nyájat. :)) Előbb vag yutóbb csak rájönnek, hogy kevesebbet kellene hangoskodni hajtás közben, mert azzal csak megijesztik őket. És a vezérállatot kellene terelni, mert azt a nyáj többi tagja követi ám árkon bokron keresztül is. De végül is így viccesebb. :D

aloksak 2016.04.06. 08:30:06

@VV Erőlegény: :D ne zavarítson már meg az .....

aloksak 2016.04.06. 08:33:18

@VV Erőlegény: Na egy ilyen farmot kellett volna ezeknek biztosítani, ez lett volna az igazi fapados Farm. :D

Pácsó Ármándó 2016.04.06. 08:35:38

@Akármi Áron: Azt láttad, hogy a tegnapi és a mai poszt is 2x13? :-)

Akármi Áron 2016.04.06. 08:46:56

@Pácsó Ármándó: :))) Azonnal, csak az gondoltam, h áprilka 1 utózöngéje, azé is! de télleg!:) Meghogy mindenhol birka..:D

@aloksak: Szívesen tettem, máskor is, hálás vagyol:)))

aloksak 2016.04.06. 08:52:03

@Akármi Áron: Gondoltam hogy szívesen tetted. :)) Na megállj csak, majd vissza kapod. Kamatostul. :)) Jön még kutyára úthenger. :))

mézescsók 2016.04.06. 08:52:03

Kongó eddig is a kedvencem volt, már a csacsi is, aki "rohadtul nem írt alá semmit az RTL-nek".
Ez nagyon talált Bruti!

Akármi Áron 2016.04.06. 08:57:24

@aloksak: :DDD Ülve írok, még nem az udvarról chatelek:))) de ha stop lesz, hátranézek.))) Ok,
maraggyá csak te fÖlsöbb szinteken (I. hely), én meg várom az úthengert, talán aszfaltoznak valahUN?:) (by tesóm:))))

Akármi Áron 2016.04.06. 09:02:47

@Pácsó Ármándó: Yó! :D

@aloksak: Ugyi?:)

Szép napocskát, melóDiára fÖl!:D

aloksak 2016.04.06. 09:14:50

@Akármi Áron: Szép napot neked is. :) Akkor dolgozzál csak. Én köszönöm, de maradok a kényelmes szobámban. :) :D

Krétagarbó 2016.04.06. 10:16:38

Jó lett a poszt Bruti, két dolog:

- Ismerve Henit nem hiszem, hogy a Sanyának történő ellentmondás vitte rá arra, hogy a reggelijét Szintinek adta, inkább az, hogy nem híve a kajamegvonásos büntinek és hát legyük őszinték, Sanyának nagyjából nulla a tekintélye, de nem is dolgozott meg érte. Értem itt ezalatt pl. azt, hogy amikor Szintivel közölte a büntetését, azt sem egyes szám első személyben adta elő ("azzal büntetlek") hanem úgy, mintha ő csak a tolmács lenne. ("büntetni kellett", "nincs reggeli, elvették") A fitness társakon kívül mindenki röhög rajta, csak vannak, akik ezt azért előtte nem mutatnák. Henit pedig az ilyesmi nem érdekli, ami a szívén, az a száján.
De a farmfitness megnyitóján Attis is rendesen rombolta a nem létező tekintélyét azzal, hogy folyton kiröhögte, vagy hogy a tricepsz gépet (vagy hogy hívják) hátvakarónak nézte. De az előzetesben is mutatták, hogy amikor Sanya vezetésével éppen tolják a gömböt az univerzumba, Attila ott áll, fogja a heréit (gondolom ő ott kapta el a gömböt, amit az univerzumba nyomna:). És közben röhögnek Sanyán:D

- A másik: a "fitness lögyék, meg világbéke" egyszerűen zseniális:))

Krétagarbó 2016.04.06. 10:31:54

@PeniValdes: persze, vicces. Figyelted közben Sanya metakommunikációját? Kezdett a töke tele lenni azzal, hogy a farmélete csúcspontjába valaki belepofázik és elviszi a sóóóót.

aloksak 2016.04.06. 10:41:22

@Krétagarbó: Van egy olyan érzésem, ez a hét viccesebb lesz mint a legutóbbi. :) Lesz min röhögni, már a legelső öffin is lehetett. :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 10:46:03

@Krétagarbó: Re: "Ismerve Henit nem hiszem, hogy a Sanyának történő ellentmondás vitte rá arra, hogy a reggelijét Szintinek adta, inkább az, hogy nem híve a kajamegvonásos büntinek..."

Kedves Kréta, tudod, hogy iszom minden szavad, és leggyakrabban egymás gondolatát is ismerjük, de ebben a kérdésben határozottan nem értek veled egyet. 12 főből 11 ült az asztalnál, 1 nem (már nem először, és nem is jelentett beteget). Ez láthatóan több embernek nem tetszett (bevallom nekem sem tetszett volna, ha ott ülök az asztalnál én is). Fitnessguru a kérdést megpróbálta nyugodt hangon, demokratikus keretek között, megvitatni a 11 emberrel, akik között ott ült a kedvenced, Heni is. Ebben a pillanatban Fitnessguru kapott nálam legalább egy piros pontot (kellett is már neki, mert eléggé a fekete pontos társaság alsó felében állt). Én úgy éreztem a társaság többsége azon a véleményen volt, hogy ki kell fejezni Heni irányába valahogy azt, hogy ez így nem kóser. Norbi először tett egy halvány "grál lovag" kísérletet, hogy mentse a simi/tapis és csőrikés, potenciális kanolós, alkalmi hálótársát, aztán elég nagy pálfordulással és meglepetésre, határozott javaslatot tett (nevelési célzattal), a kajamegvonásra, amit Sanya meglehetősen egyetértően fogadott, de a műsor szerint senki sem (beleértve Henit is) emelt kifogást. Innentől kezdve Heni, valamilyen elvtől vezérelten megszegte a közösség kollektív döntését, ráadásul mindent elkövetett, hogy ezt a többiek és leginkább a hetigazda Fitneszguru tudomására is hozza. Hozhatott volna más döntést is, pl. javasolhatta volna, hogy hozzák az ebéd idejét fél órával előrébb stb... Ebben az esetben azt mondom, hogy megoldást keresett volna, így viszont a nyílt konfrontálódást választotta (és nem tudom, hogy milyen megfontolásból)... Utána a két ffi valóban elkezdte a felelősséget egymásra terelni, de a bejátszások alapján Fitnessguru egy kicsit ügyesebb volt szerintem, mint Norbi, mert ő azt mondta, hogy a Főnök jogán (és neki valóban joga van erre szerintem) meg is változtatta volna a döntést, ha látja, hogy a bünti kezd hatni a Szintetizátorra, és egy kis késéssel odaadta volna a reggelijét. Norbi viszont nagyon sok fekete pontot szerzett nálam tegnap, és megérdemli, hogy a közeljövőben ne kapjon kanolást senkitől. Bár ahogy látom az érte rajongókat nem lennék meglepődve, ha legközelebb a következő bulika alkalmával újra felajánlkoznának, de innentől ez már a csajokat minősítené...

aloksak 2016.04.06. 10:51:04

Láttátok, lehet szavazni a kedvenc farmerünkre. Na nem a nadrágra értem, hanem a bent levők közül. :) Ki a nagy Heni drukker itt? Én rá szavaztam, de ahogy látom nem sokan tettek eddig így.
rtl.hu/rtlklub/farm/ki-a-kedvenc-farmered-szavazz

aloksak 2016.04.06. 10:53:39

@VV Erőlegény: Heni simán lehet hogy már taktikából is megtette ezt. Belőle kinézem. Szerzett egy jó pontot magának Cintinél. ez még a későbbiek során akár jól is jöhet.

2016.04.06. 10:56:58

Jó kis poszt lett!! ;) egyedül a te írásaidat szerizem. :) Heni szerintem taktikai döntést hozott... Sanya két hét múlva valszeg már nem lesz ott... Ellenben Cinti, igen. Szimpla kapcsolati tőke. ;)

aloksak 2016.04.06. 11:02:04

Lesz itt a mai összefoglalóban minden, vita, állat elszabadulás( A birkák simán keresztül mennek a karámon :D )és kiválasztás. Érdekes lesz. :)

lac64 2016.04.06. 11:42:16

@aloksak: plusz egyszerre két csávót is eláztatott :)

lac64 2016.04.06. 11:44:58

@aloksak: Még ha egy megvadult ménes tört volna át, de húsz birka ... Ráadásul az egyik elvitte a hátán a kerítést is :DDD

aloksak 2016.04.06. 12:00:44

@lac64: Ja ja, ezen röhögtem én magam is. De ezek szerint jól megvolt csinálva az a karám is. :D A Heni tuti taktikázik. És ahogy mondtad, két legyet ütött egy csapásra. :))

Krétagarbó 2016.04.06. 12:39:44

@VV Erőlegény: Én úgy emlékszem, Heni nem volt ott a reggeli asztalnál, amikor beszélték Cinti büntijét. Az elején, amikor merik ki a kaját, elhangzik, hogy ez a tálka Henié, és volt vmi utalás arra, hogy Heni nincs most ott (gondolom igazoltan volt távol, mert különben büntetik őt is). De majd visszanézem az rtl most-on, lehet, hogy én néztem be csupán. De ismerve őt, nem fél kifejteni az ellenvéleményét nyíltan és szemtől szembe. És az s többször kiderült már róla a műsorban, hogy utálja, ha vkit terrorizálni próbálnak, ezzel érvelt most is Szinti ügyében. Azt nem állítom, hogy nem volt a lépésében taktikai lépés, biztos volt, de nem hiszem, hogy csak emiatt tette, amit tett, meggyőződés volt ebben jócskán.

Nem értek veled abban egyet, hogy Sanya helyesen tette, hogy megkérdezte a többieket Szintiről és a büntetéséről. Ő kapta a heti gazda szerepét, ez a lehető legjobb alkalom arra, hogy megmutassa, hogy el tudna vezetni egy ilyen farmot. Ahhoz pedig határozott véleménnyel rendelkező, döntésképes ember szükséges, nem pedig egy olyan pipogya alak mint Sanya, aki még egy döntésért sem vállal felelősséget. Ezt érzik a farmerek, nem is veszik egyáltalán komolyan. Szép-szép a demokrácia, de ez nem Athén, hanem inkább Spárta. Ha mégsem így gondolják a farmerek, hamar anarchiába torkollik a dolog, lásd az első hetet.

Krétagarbó 2016.04.06. 12:44:54

@aloksak: ne hülyéskedj, már túl vagyunk rajta. Nem áll már rosszul a lányok közül, csak Dia és Brigi előzi meg. Mondjuk Brigit nem is értem, szinte láthatatlan volt eddig a műsorban. Én nem tudnám eldönteni róla, hogy szimpatikus-e vagy sem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 12:46:08

@aloksak: Nem vagyok benne biztos, hogy jól taktikázott ebben az esetben. Szerintem valóban szerzett magának egy (Szintia) szövetségest, néhányan tolerálták a döntését, de biztos vagyok benne, hogy a többségnek (ebben benne lesz Sanyán kívül Vadember Attis, Norbi, Dia, Vivi (Sanya miatt), a Tűzoltó, de lehet, hogy Gergő is, és ha Gergő is, akkor Brigi is, ezt nem fogja tolerálni, bár utóbbi kettő Dórival lehet, hogy a tolerálók csoportját fogja erősíteni) nem tetszett ez a húzás. Mindenesetre Heni az első párbaját kockáztatja egy nappal a kiválasztás előtt és ha pechje lesz, akkor a párbajban időre birkanyírás lesz a feladat...

lac64 2016.04.06. 12:51:17

@Krétagarbó: Valóban nem volt ott. De pont ezért nem ártott volna megismerni a körülményeket, hogy mi alapján milyen döntés született. Abból kiderült volna, hogy igazából nem is akarják elvenni a kaját, csak egy kis nevelő szándékú viccről van szó.
Így ez szimplán taktika nálam, üthetett Sanyán és jó színben tüntethette fel magát.

aloksak 2016.04.06. 12:52:50

@Krétagarbó: Mikor én szavaztam, egy százalékon állt. Azóta nem néztem hogyan áll. Meg ez csak egy szavazás, van aki nem is szavaz. Csak érdekességképpen említettem meg. Egyáltalán nem veszem ezt komolyan, mindössze meglepett.

lac64 2016.04.06. 12:55:55

@VV Erőlegény: Dóri volt a kajamegvonás leghangosabb támogatója és ott ült Gergő és Brigi is.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 13:01:30

@lac64: Hát akkor lehet, hogy még hárommal több ellenség. Taktikailag ezzel az egy húzással 1 szövetséges nyerés és 9-10 szimpátia vesztés. Ezt az öngyilkos taktikát legutoljára VV Dani játszotta meg (a 7-es szériában), amikor "grál lovag" taktikából beállt VV Zsu mellé az összes többi Villalakóval szemben... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 13:03:57

@VV Erőlegény: Neki mondjuk speciel ez a taktikai húzása eleinte bejött, ha jól emlékszem ! :-)

aloksak 2016.04.06. 13:09:20

@VV Erőlegény: Ma este meglátjuk. Bejött e vagy sem. Én Henit nem féltem. Az egyik legkarakánabb nő bent. Szerintem a párbajtól sem fog megijedni ha őt küldik. Majd választ megfelelő ellenfelet.

Krétagarbó 2016.04.06. 14:12:07

@lac64: Igen, visszanéztem, Gábor, Heni és Szinti nem voltak ott. Gondolom Gáborral terelték a juhokat. így késhettek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 14:17:01

@aloksak: Az mit jelent? Erős ellenfelet, vagy gyengét? Olyan ellenfelet, akivel konfliktusban van, vagy olyat, akit úgy ítél meg, hogy le tud győzni a pátbajon...? Én a játéknak ebben a stádiumában inkább kerülném a párbajt Heni helyében, és éppen ezért kerülném a csupán taktikai megfontolásból felvállalt konfliktusokat.... Végül is a VV Dani analógiám is sántít abból a szempontból, hogy a VV-ben egy szimpátiaszavazás a párbaj, és nem egy ügyességi vetélkedő. Nézőként pl. eddig fogalmam sincsen jó néhány játékosról, hogy mennyire ügyes. Igaz, hogy ők már ügyesség szempontjából sokkal tisztább képpel rendelkezhetnek egymásról...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 14:19:39

@Krétagarbó: Mentsed csak a menthetőt, :-) de akkor is egy kollektív döntést tört meg... A parlamenti hiányzót sem mentesíti a parlamenti döntés, vagy ami még ennél is fontosabb ma Magyarországon a pártfegyelem betartása.

aloksak 2016.04.06. 14:20:04

@VV Erőlegény: Ezt csak Heni tudja. Nem is biztos, hogy kell párbajoznia. De egyébként tippem sincs, hogyan döntene. Tényleg kíváncsi leszek, mi lesz ma este.

Krétagarbó 2016.04.06. 14:30:45

@VV Erőlegény: Nézd, én elfogult vagyok, ezt bocsásd meg nekem. De azt gondolom, hogy az idősebb lányok közül (Dóri, Brigi és Heni) ő a legláthatóbb, legkarakteresebb nő. Ezen kívül van Szinti, aki bár mutatják a műsorban rendszeresen, nem hiszem, hogy nyertes lehetne és Dia, aki talán a lányok közül a legerősebb, bár nem kellene innia, mert az jelentősen csökkenti a felé irányuló szimpátiát.
Mindenesetre remélem, hogy nem kell még a közeljövőben párbajoznia, valóban az a legjobb számára, hogyha minél tovább tudja húzni az elkerülhetetlent. Aztán ki tudja, lehet, hogy addig kellene átesnie ezen a tűzkeresztségen, amíg van gyengébb ellenfél.

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 15:00:57

Hali (még egyszer, ha már az előző két kommentem eltűnt :D [remélem mind egyszerre jelenik majd meg, egymás után :D])!
Csináltam ilyen házi szavazás féleséget, mint anno a VV-nél, Kíváncsi vagyok mennyire tudjuk ennél megmondani, hogy ki(k) kapja(k) a legtöbb szavazatot. Ha jól emlékszem a VV-nél elég pontosan meg tudtuk saccolni.

www.poll-maker.com/poll643849x87A74b00-26

Krétagarbó 2016.04.06. 15:21:05

@Post Modern Prometheus: De jó, köszi:))))

Szavaztam, de nem mutatja az eddigi eredményt, csak annyit, hogy eddig hány szavazat érkezett. Vmi olyasmit ír ki, hogy nincs hozzáférésem.

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 15:22:38

@Krétagarbó: Igen, majd a végén (kb adás kezdete) majd postolom az eredményt, addig legyen meglepi :):)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 15:39:33

@Post Modern Prometheus: Nem akarom a szavazást befolyásolni, de, ha a mai adásban semmi rendkívüli nem fog történni, akkor szerintem ma a kiválasztásban a Tűzoltó és Heni fogja a legtöbb szavazatot kapni. Na ez újból nagy fejtörést fog okozni a Fitneszgurunak, hiszen egyiket sem nagyon kedveli, de mivel a Tűzoltót inkább magának akarja ellenfélnek Henit fogja választani. Heni viszont ki fogja hívni a Tűzoltót. Drukkolok Heninek, hogy elkerülje ezt a helyzetet, de ezt érzem a legreálisabbnak...

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 15:44:05

@VV Erőlegény: Van benne ráció, bár én Henit most még nem tartom esélyesnek egy párbajra, de majd meglátjuk, mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz.

Krétagarbó 2016.04.06. 15:56:17

@VV Erőlegény: Szerintem esélyesebb Szintia. Nem is kedvelik bent, mert nem dolgozik, meggyengült (most még Norbi sincs nagyon mellette) és ha a rászavazók közül bárkit is választ párbajra, nem egy erős ellenfél. Én legalábbis így gondolkoznék a bent lévők helyében.

Krétagarbó 2016.04.06. 15:57:13

@Post Modern Prometheus: én azért nem vagyok biztos benne, hogy ma lesz adásban a tegnapi előzetesben már mutatott kiválasztás.

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 16:01:27

@Krétagarbó: Igen, ez is benne van a pakliban :D Kicsit olyan, mintha az RTL minden koncepció és előretervezés nélkül, kiszámíthatatlan indokok alapján vágná a részeket (és az előzeteseket is), mintha mindenki csak vágó asszisztens lenne, de nem lenne aki alá dolgozhatnának, ezért ilyen kaotikus kicsit :D (remélem azért nem így van, de most már semmiben sem lehetünk biztosak :D)

Krétagarbó 2016.04.06. 16:08:46

@Post Modern Prometheus: most már folyamatosan azt csinálják, hogy nem a következő, hanem az az utáni adást spoilerezik. Csak tudják, mit csinálnak:D

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 16:12:17

@Krétagarbó: Merem remélni :D (különben suli után hova mennék reality vágónak? :D)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 16:19:24

@Krétagarbó: Igen valóban, ez is egy alternatíva. Ő meg csak Vivit (és esetleg a Tűzoltót) tudná kihívni, ha a reális bennmaradásban gondolkodik, vagy egy öngyilkos taktikával és virtusból, Vadember Attist.

Janossz 2016.04.06. 16:34:27

Csak óvatosan azzal a tűzoltóval! Lehet, hogy nem is olyan balfék, mint amilyennek látszik.
Szépen felszerelt műhelyét mutogatták a bemutatásnál, lehet, hogy manuális, ügyességi feladatban helytáll. Még az is lehet, hogy tud csomót kötni, minden kitelik ezektől.:-)
Bár én már nagyon szívesen látnám azon a kis pótkocsin integetve.

Well... 2016.04.06. 16:43:50

@Krétagarbó: szerintem ez tortent ... kitalaltak a parasztok a favagoval ez elen, h eldugjak a szini reggelijet, (egyik sem annyira szivtelen,h siman hagyjak reggeli nelkul lenni, emlexenek meg a nagy ehezes hetere) , es mikor a szini jol kiduhongi magat akkor odaadjak neki, erre utalt a fitnesz guru a riportban. a heni meg egy ido utan odaadta neki, anelkul, hogy a sanya errot tudott volna, gondolom a sanya kimenekult a hazbol a szini nyugoskodese elol, a heni meg megunta a nyavajgast igy ehetett a szini, nem hiszem, h ez csokkentene a heni szimpatia inexet a tobbieknel, es bizti novelte a szininel, de igazabol en ezt inkabb a nem oszt nem szoroz kategoriaba sorolom, olyan farma mindennapos hiszti volt, nem komoly.

aloksak 2016.04.06. 16:49:11

@Janossz: Csomót biztosan tud kötni. Tűzoltó volt, tudnia kellett. :)) És igazad van, amilyen alamuszi, lehet csak egyszer villant egy olyat, hogy mindenki csak lesni fog. A birkanyírás is ment neki, mesélte is hogy igaz nem csinálta korábban, de gyerekkorában sokat látta rokonnál. Ő eddig lehet szépen meglapult. Alig csinált valamit, hogy megússza az elején.

Janossz 2016.04.06. 17:18:28

@aloksak: van (jobban mondva nincs) szerencsém ismerni a típust: Túlélőbajnokok.
Soha nincs véleménye, de legalábbis nem hangoztatja, nem megy bele konfliktusokba, inkább süket, ha kell vak lesz. Közben fű alatt azért csendben szervezkedik, kis elejtett félszavakkal, halk odadünnyögésekkel. És a langyosságával senki nem tartja veszélyesnek.
Akár még nyerhet is az eszemadta.

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 18:46:28

www.poll-maker.com/results643849x35fAd1E1-26#tab-2
Ha minden igaz, ezen a linken tudjátok megnézni a szavazás állását :)

Schlomo Goldberg 2016.04.06. 18:59:34

Foskilences kivasaltatta a lábait.

Chuck Νorris 2016.04.06. 19:15:45

el ne apadjon a tehén teje, hogy mellette orditoznak a parasztok

perszepolisz 2016.04.06. 19:15:55

Szegény tehen bazdmeg. Először van egy állat komoly veszélyben.

Commodore 2016.04.06. 19:16:36

Még a végén,tönkremegy a tehén melle is... :(

perszepolisz 2016.04.06. 19:17:04

Heni tipikusan, mindenki hülye csak én vagyok a helikopter.

,, 2016.04.06. 19:17:38

Ügyesen nem mondok semmit, ügyesen nem mondok semmit, ügyesen...

Chuck Νorris 2016.04.06. 19:17:46

henivel már senki sem akar dolgozni, mindenkinél okosabb mindent jobban tud

perszepolisz 2016.04.06. 19:17:48

És folytatja az ámokfutást a birkáknál is.

Schlomo Goldberg 2016.04.06. 19:19:37

Heni átfordult ténsasszonyba a bakterházból

2016.04.06. 19:25:11

Oh véletlenül, pont 3 olyan jelenetet nyomnak ahol Heni konfrontálódik... Vajon mit akar elérni az RTL, mit is kellene hinnem? Minden estére kell egy negatîv figura, sajnálom hogy ma őt találták be. :/ mindenkinek lehet sz@r napja, de miért kell ezt ennyire hangsúlyozni?????????

Krétagarbó 2016.04.06. 19:28:16

@paranyuszi: pont ezt akartam én is mondani, mindenkinek lehet egy szar napja.

Rémület 2016.04.06. 19:29:05

@paranyuszi: Mondjuk, Henit egyszer már kiválasztották. Nem nagyon csípik bent. Elszólásokból eddig is lehetett érzékelni. Röhögtem, ahogy segített elkapni a birkát Sándornak öt méter távolságból.

Mók_Ica 2016.04.06. 19:33:24

sziasztok :) hogy állunk? Henit fogják kiválasztani??

Rémület 2016.04.06. 19:36:22

Amúgy most is le kell írni a választottjukat előre vagy helyben szülik a döntést?

Schlomo Goldberg 2016.04.06. 19:36:57

@Rémület: helyben megmondják nekik előre ;)

Mók_Ica 2016.04.06. 19:38:11

@Rémület: le kell írni, faborítékba tenni és azt is leszögelni :)

,, 2016.04.06. 19:40:25

Nemtom, én simán felbérelném ezt a Sanyát személyi edzőmnek

,, 2016.04.06. 19:42:03

Sanya! Ha kijössz írjál privit, gyúrjunk!

Rémület 2016.04.06. 19:43:43

Sanya egész elviselhető lett a hülyeségeivel együtt. Bár a gömbözést még nem láttuk (vagy igen?)-

Schlomo Goldberg 2016.04.06. 19:47:42

Anikó súgógépről olvas vagy vannak önálló gondolatai?

Chuck Νorris 2016.04.06. 19:52:40

ez a sanya igazi harcmüvész :)
szerencse hogy nem ült seggre a nagy rugás közepette

Gia 2016.04.06. 19:52:51

Jut eszembe,ma még nem is edzettem.. :-D

2016.04.06. 19:54:01

tudja vki, h a kiválasztódás alatt milyen zene szólt? (engem csak ez érdekel az egészből)*

*még gondolkodom, h kérjek-e elnézést emiatt**

**kigondoltam, nem fogok
XD

Schlomo Goldberg 2016.04.06. 19:54:09

a konditeremben összeggyűlt a farmértelmiség krémje

Gia 2016.04.06. 19:54:28

Vivinek eccer télleg leesik a feje...

2016.04.06. 19:54:54

@Mók_Ica: de leírni is kizárólag csak vésővel!!! ;)

2016.04.06. 19:55:35

@Rémület: Szerintem a műsör készítök trükkösen vezetni akarják h mit gondolj. Egy óra a24-ből, ezt kell megérteni. Irányított egy óra amit látunk. Az iménti konyhai jelenet alapján Norbit simán seggfejnek gondolhatnám... De nem gondolom, mert tudomh irányîtani akarnak én meg egy gondolkodó típus vagyok. :)

Mók_Ica 2016.04.06. 19:57:12

@Gia: szia :) vár Sanya farm fitnesz terme :)

@Biriksz_Krokiksz!: hali :) ez evidens :) :)

Chuck Νorris 2016.04.06. 19:57:30

Norbi nagyon ragaszkodik a tehénhez. lehet ha hazamegy otthonra is vesz egyet

2016.04.06. 19:59:53

@Mók_Ica: kommenteden felnyerítettem, bébi :*

@Gia: szeva macccs! :)

Mók_Ica 2016.04.06. 20:02:00

@Biriksz_Krokiksz!: ma legalább hazaértem időben :) holnap is haza fogok :) éljen a tréning :)

@Chuck Νorris: :)))))))

lac64 2016.04.06. 20:02:50

@Chuck Νorris: Norbi sok esetben holt feleslegesen áll bele a vitákba, de a tehenekkel kapcsolatban speciel tökéletesen igaza van. Mi a f*sznak nem az feji őket, akinek megy?

Rémület 2016.04.06. 20:06:55

@paranyuszi: Hát nem vagyunk egyformák. Én pl. simán hagyom magam irányítani és elhiszem, hogy képes Heni a többiek idegeire menni az okoskodásával. Azért túlgondolkodni nem fogom ezt. Majd, ha jön az a rész, amikor tündérbogyó lesz, azt is el fogom hinni. Vagy majd akkor is manipulációra gyanakodjak?

2016.04.06. 20:09:30

@Mók_Ica: ma nekem is sikerült, de csak hallgattam, közben másmindent csináltam. nem köt le engem ez a műsor. :/// most is a kiválasztódási zene miatt kaptam csak fel a fejem.
de lúf@sz van itt, nem válasz a kérdésemre, senki nézőtől XDXD

2016.04.06. 20:13:29

@Rémület: Èn szimplán és egyszerűen nem szeretem bekajálni amit ennyire nyílvánvalóan az arcomba tolnak. :) szerintem korai a véleményezés, én mèg kivàrok, egyik ember sem annyira egyszerű (talán Vivi :) ) hogy ennyiből messzemenő következtetéseket lehetne levonni. :)

Mók_Ica 2016.04.06. 20:13:53

@Biriksz_Krokiksz!: a zenét nem ismertem fel :(( így segíteni sem tudok.....

,, 2016.04.06. 20:14:09

@Biriksz_Krokiksz!: én azt sem vettem észre h szól a zene:O

Cimili 2016.04.06. 20:14:26

@Biriksz_Krokiksz!: Szijja Kroki! :)
Meg tudod nézni újra, de előtte töltsd le ezt a telódra. Ha meghallod a dalt, tartsd közel a telót és megtudod a választ a kérdésedre. play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.ears&hl=en%3Futm_source%3Dpixlrmobilepage

Rémület 2016.04.06. 20:19:26

@paranyuszi: Öööö. Nem hiszem, hogy messzemenő következtetést vontam le. Másodszor is kiválasztott. És nem a mai adásban morogtak miatta először. Ennyit mondtam. Nem azt, hogy szerintem Heni egy undok béka.

,, 2016.04.06. 20:19:36

@Biriksz_Krokiksz!: hát én most megnéztem a honlapon, semmi ötletem.

,, 2016.04.06. 20:20:33

@Rémület: add fel, mert soha nem lesz vége:)

2016.04.06. 20:22:03

@Cimili: hellóka, gigaköszi! :*

@Mók_Ica: nem baj, úgyamúgy mindenkinek szólt a kérdés, aki nézi ;)

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): persze, mert arra koncentráltál, h ne szólalj meg és ezáltal hős legyél XDXDXD :*

2016.04.06. 20:25:21

@Rémület: Én meg nem azt mondom, hogy tündérmackó, csak, hogy nem kell mindent csont nélkül bekajálni. :) és nem is kell egyformán látnunk a dolgokat... Ettől jó ez a hely. :)

beacska 2016.04.06. 20:28:55

leírná vki, h ki kire szavazott???

Cimili 2016.04.06. 20:31:09

@beacska: Leírnám szívesen, de nem emlékszem. :( Na meg a nevekkel is hadilábon állok. :)

Rémület 2016.04.06. 20:36:30

Inkább azt mondja meg valaki, mivel lehet elriasztani a darazsakat! De jó messzire. Nem tudok egy kávét meginni a teraszon. Nincsenek sokan, egyszerre mindig csak egy, de tiszta idiótán viselkednek. Mutáns genyák.

2016.04.06. 20:52:03

@Cimili: vmiért nem sikerül kiviteleznem :/ most kicsit sírok :/
(el ne hidd) XD

Well... 2016.04.06. 21:05:44

@Schlomo Goldberg: ha ez az onallo gondolata " eddig nagykanallal habzsoltak a varosi eletet" akkor jobb lenne ha a sugogeprol olvasna :o))

Janossz 2016.04.06. 21:08:16

@Rémület: Két deci sör egy Pet palack aljába, a kúpos felsőrészt levágod, fejjel lefelé behelyezed, mint egy tölcsért, aztán láss csodát! Cukros üdítő is jó, ha valaki ilyesmin él....

aloksak 2016.04.06. 21:09:35

@Rémület: Gyújtsál rá. Azaz füsttel. :)

aloksak 2016.04.06. 21:18:51

@Janossz: Ez is jó ötlet. A cukros üdítők a legjobbak. :)

Krétagarbó 2016.04.06. 21:26:05

Nah, hát végignéztem most utólag a műsort. Még szerencse, hogy pont Norbi mondta Henire, hogy okoskodik, amikor Norbi pont ugyanazt csinálta palacsinta, illetve tarkedli sütés közben. A vicc az egészben, hogy mindkétszer Sanya megpróbált rendet tenni, de ennek a szerencsétlennek olyan szinten nincs szava, hogy egyik esetben Heni, a másikban Norbi küldte el a retkesbe.
Norbi kezd elviselhetetlenül öntelt lenni, csak amíg ezt simán Heninél számon kérik, Norbinál nem merik. Amit a tehénfejés körüli felhajtással csinál, az pedig már vicc. Mintha a csajok találták volna ki, hogy ők akarnak fejni Norbi helyett...

beacska 2016.04.06. 21:36:07

@Krétagarbó: elmondanád, h ki kire szavazott?

2016.04.06. 21:39:16

@Krétagarbó: szerintem a fő poèn, hogy Norbi szerint tehènfejès egyenlő atomfizika.. :DDDDDDD

Andi.Mf 2016.04.06. 22:00:32

@Krétagarbó: Én is valahogy így éreztem. Norbi nekem az elejétől fogva nem szimpi. Ha kell, ha nem mindenbe beleszól. Ráadásul nem nyugodtan teszi ezt, hanem erőszakosan és ingerülten. Marhára idegesítő lehet együtt élni vele egy idő után. Sokszor olyan nekem ez a Norbi, mint aki már túl van egy masszív drogelvonón.

Krétagarbó 2016.04.06. 22:06:31

@beacska: megpróbálom:

Henire tett Norbi, Gergő és Gábur
Tűzoltóra: Brigi, Cinti, Vivi
Vivire: Heni, Dia, Dóri és Tűzoltó
Attila Norbira

alkalmi nyúl 2016.04.06. 22:08:00

Sándor érvel: nem tetszik a hangja... :D a probléma, hogy az összes faszi buta, gyenge, kakaskodó, önmagában bizonytalan antiférfi, és Heni sajnos nem bírja az ilyeneket. Az ilyenek meg nem bírják Henit, mert képtelen nem vitatkozni velük, pedig ez most nem jó taktika. Én pl megőrülök Brigi nyávogásától és Gergő-Brigi-Dóri sunyiságától. A valamilyen embereket mindig könnyebb nem szeretni. Norbi igazi önérzetes arrogáns kis pöcs, aki nélkülözhetetlen és még a "nőjével is kibaszott... nagy jellem.

Commodore 2016.04.06. 22:08:19

Műsorvezető csirkének nem mutatták a lábát.

alkalmi nyúl 2016.04.06. 22:10:34

@Andi.Mf: Ja :D és hát a csoki az faszság, de "nikotint én mivel pótoljam, he?"

Krétagarbó 2016.04.06. 22:10:43

Ami még megütötte a fülem: Dóri Vivienre rakta, azzal az indokkal, hogy 6-an végérvényesen jól elvan, 5 emberrel nem és ezek közül Vivit választja. Majd a kiválasztás után Vivi mondta neki, hogy tőle nem számított jelre, erre Dóri kicsit súgva- magyarázkodva annyit mondott. jaj, csak azért raktam ám rád, mert tudtam, hogy Sanya úgysem téged fog kiválasztani. Mivan? Most akkor nem akar ő senkit kiküldeni? Vagy milyen mosakodás ez? Miért nem meri felvállalni a döntését vki?

Krétagarbó 2016.04.06. 22:14:19

@alkalmi nyúl: ez így van, Heni nem simulékony, eléggé megosztó figura. A langyosokat kiköpi az Isten, szokták volt mondani, ilyenek a Brigi-Gergő-Dóri hármas és még Tűzoltó is.

alkalmi nyúl 2016.04.06. 22:24:55

@Krétagarbó: Igen csak az a probléma, hogy ebben a műsorban ők köpik ki egymást. A nézők többet látnak 1-1 ember személyiségéből, ők ott pl nem tudják ki mit beszélget, ha nincsenek ott, mi viszont igen ( ha jó esetben úgy van összevágva). És a sok semmilyen kis sunyi nem szeretni maguk között a megosztókat. Heninek talán az egyetlen esélye, ha Sanya a tűzoltót küldi, amire állítólag már nagyon vágyott, dehát ugye a női könnyek... Amúgy a faszik közül nekem még Sanya a legszimpibb, az egyszerűségével együtt. Ő legalább felvállalja, hogy olyan amilyen. A többinek még személyisége sincs, csak egysejtűek.

alkalmi nyúl 2016.04.06. 22:28:17

@Krétagarbó: Jól hallottad. Mert 0 személyisége van, dehát kell az a 20 milla ha egyedül neveled a gyerekeidet... persze már akinek... Amúgy a kutyás csávó is rendkívül irritáló. Ő egy ál-laza, ál-hippi, ál-jófej nulla hím egyed. Attila meg: ez nem így megy, h egy NŐ elküldi Norbit... nagy a becsülete otthon az asszonynak biztos... :)

Krétagarbó 2016.04.06. 22:30:39

@alkalmi nyúl: Sanya valóban egy kincsesbánya. Nekem azonban ellenszenves, pipogyának és férfiatlannak tartom, olyan, mintha a határozatlanságát vagy a szerencsétlenségét a fitness-szel akarná ellensúlyozni. És mérhetetlenül ostobenkó szegény, ami a legzavaróbb számomra benne. Ebben is kiváló párja amúgy Vivi.

Férfiak közül igazából egyik sem szimpatikus, ki ezért, ki azért. A csajok közül Dia ér valamit. (Henin kívül:))

Krétagarbó 2016.04.06. 22:36:32

@alkalmi nyúl: hasonlóak a benyomásaim Gergőről és Attisról is.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 22:37:11

én bírom Henit,vagyis a nickjét,de nekem Ő egy kissé sok.

Krétagarbó 2016.04.06. 22:39:39

@beacska: mi volt benne számodra érdekes? Kíváncsi vagyok a véleményedre. (nekem Gergő, ráadásul vmi olyasmi indokkal, hogy Heni negatív mindenkivel.
2 napja meg még a tivornya kellős közepén mindenki Heni nevét kiáltozta (Gergő leginkább), hogy Attist és Gábort "fenekelje" el a nadrágszíjjal. Sóóót csinálni jó, de amúgy legszívesebben kint látnák, mert csinálja a sóóót....

csincsilla72 2016.04.06. 22:46:49

Most néztem vissza a ma estét (túl korán van, sosem érek haza rá...) és Heni baromira irritáló. Nem értem, hogy a tehén felett mi a szart okoskodik.

Krétagarbó 2016.04.06. 22:48:22

@PeniValdes: nekem is az volt az elején, de mostanában csak annyit látni belőle, hogy keveset szól, de az jó és húzza az igát.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 22:52:54

Attila nem idegesít,viszont képtelennek látszik az emberi kapcsolatokra,de néha vannak jó pillanatai,csak hosszútávon nem bírja
Brigi,halkan beszél,és nekem gyanús
Cinti: elszállt vele paxi,egyébként cuki tud lenni
Dóri: olyan semillyen..
Gábor: nekem biodíszlet
Gergő: nem szeretem ezeket a hosszúhajú buddha szelíd pasikat
Sándor: hintaszék típus
Sanya: erőtlen
Vivi: semmi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 22:53:48

@Krétagarbó: Dia? nem tudom,engem taszít a stílusa, olyan parasztos

alkalmi nyúl 2016.04.06. 22:55:49

Heni valóban sok és néha még idegesítő is. Ezért is mondta a bemutatkozó filmben, h a pasik ezt nem szokták szeretni. Valójában nem nem szeretik, hanem nem tudják kezelni. Helyre kell őt is tenni néha, de nem túlüvöltve és agresszíven mint egy vaddisznó. De az itteni pasik csak ezt tudják felhozni egy erősebb nő kezelésére. :D Norbi pont ugyanilyen okoskodó csak pasiban. Egyébként itt mindenki idegesít valakit. :D

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 22:55:59

@Krétagarbó: +1
Sanya pont olyan, mint amilyen edzőim általános iskolás koromban voltak, és akik miatt mindig abbahagytam az aktuális sportot, már akkor nem bírtam az ilyen kissé tenyérbemászó (számomra) embereket elviselni :)

Krétagarbó 2016.04.06. 22:56:38

@PeniValdes: Hámeraz:) De ugyanígy ízesen beszél Norbi kicsit és Gábur nagyon. Mondjuk Gábornak valami árulás van is a szájberendezésével, nem hiszem, hogy zárt a harapása.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 22:58:00

@Post Modern Prometheus: :)
azok a típusok,akik közölték,hogy márpedig nyolcadikra triplaszaltózni kell?:)

Krétagarbó 2016.04.06. 22:59:35

@Post Modern Prometheus: igen, én is ismerek ilyen tornatanárt.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 22:59:37

@Krétagarbó: szerintem rossz fényt vet a vidékiekre a viselkedésével,nem a beszédstílusa miatt,hanem ahogy pl kifejez,,,

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 23:00:23

@PeniValdes: Neem, hanem akik non-stop az aurámban voltak (fizikailag is) és tolták bele az életigazságot a kis pofikámba :) és ha akartam, ha nem, kötelezően mehettem versenyezni :(

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:00:31

Szegény új fiú is azt hitte Heni rajta röhög, pedig csak a helyzeten. Persze aki nem ismeri gondolhatja ezt. Vagy inkább ha olyan értelmes mit Gábor. :D A legtöbbjüknek halvány elképzelése sincs az emberi kapcsolatokról, szerintem. Pl. Brigi 35 éves, leharcolt feje van, 3 (!) gyereke és 10 éve nem élt együtt senkivel. Azért ezek árulkodó jelek, nem? Vagy a pasija Mr. Hosszú hajú tarisznyás csávó, aki nő helyett a kutyája farát birizgálja alvás közben...

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:03:06

@Krétagarbó: Mi az az EKG? Bocs de nem vagyok képben. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:03:18

@alkalmi nyúl: nem hiszem,hogy árulkodó jelek...engem is zavarna ha megkéne osztani franciaágyam

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:04:50

@PeniValdes: nagyjából egyetértek veled, egyedüli kivétel, hogy Dórival kapcsolatban jelenleg pozitívabb a véleményem. Szerintem Dóri rettenetesen nyugodt, kiegyensúlyozott és stabil tagja a csapatnak. Igazi Ősanya, háttérember, nem primadonnáskodik, de stabilitást ad!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:05:56

@VV Erőlegény: nem csípem az Ősanyákat
szerintem szálkeverő a kis ártatlan arcával

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 23:06:30

@PeniValdes: Mikor mit :) Judo, ping pong, kézilabda, karate, röplabda és foci (utóbbi kettő leginkább csak tesin, de tavasszal ahogy jó idő volt, már csak ezt csináltuk folyamatosan :D) és sajnos pont az előbb említett dolgok miatt egyiket sem csináltam hosszú távon, mert hiába nem akartam versenyezni, valamiért mégis muszáj volt, és ez elvette a kedvem. Aztán maradt hobbi szinten a futás, amit nem ártana folytatnom, csak lusta vagyok, mint a lajhár :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:08:29

@PeniValdes: "szálkeverő" az számomra azt is jelenti, hogy taktikus. :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:10:42

@Post Modern Prometheus: judo,egyik iskolában az egyik tesióra judo volt..kézilabdázni nem szerettem,focizni,meg kosarazni inkább. betudtam úgy dobni,hogy párszor megpördült a palánkon::)
meg tollasozni,bár általában nem néztek normálisnak..
megkicsiként jólgyorsultam

de a legjobb
egyszer mentemhaza és láttam egy mankós embert,aki hirtelen eldobta a mankót,és elkezdett futni..DD

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:11:01

@PeniValdes: Feltételezem nincs is 3 gyereked... Bocs, ha igen.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:13:40

@alkalmi nyúl: nincs,de attól függetlenül nem bírom az Ősanyákat,nekem ők azok, akik mindent feláldoznak a gyerekért,és nem mosnak hajat.
nem az én típusom:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:15:49

@PeniValdes: Na ezért ilyednek meg tőled a mankós emberek is! :-)

Krétagarbó 2016.04.06. 23:16:20

@alkalmi nyúl: egy hullámhosszon vagyunk. Valamelyik vv-ben valamelyik közhely szótárat félrenyelt ezt úgy fejezte ki, hogy egy ekg-n vagyok veled.:)))

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 23:16:54

@PeniValdes: kézit én főleg azért szerettem, mert 12 évesen a gimis srácokkal játszhattam együtt egyedüli lányként és ezért aztán az összes idegbeteg srác leszállt rólam, mert megvédtek a "nagyok" :D meg amúgy is szerettem, csak sajnos hamar nyugdíjba ment a tanci néni, és nem volt így több edzés :(
kosárt én is bírtam (meg lehet figyelni, hogy amennyire szeretem játszani a labda játékokat, pont annyira is vagyok a való életben, ha épp nem játszunk teljesen ügyetlen :D)
meg tollasozni is szerettem/szeretek a mai napig :D (haverok mindig aláznak is benne :( )
a gyorsulási képességet oviba mi úgy mértük, hogy milyen cipő volt rajtunk, ha új és sportos volt akkor biztos nagyon gyors volt az illető :):)

hát ő lehet látott valamit amit te nem :D:D:D:D

Krétagarbó 2016.04.06. 23:18:59

@VV Erőlegény: nekem ma Dóri mutatott egy sunyi, meghunyászkodós arcot, ami nem tetszett. Fentebb már kifejtettem.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:19:26

@Post Modern Prometheus: nem szerettem csapatban játszani,a sok alkalmazkodás:)

Post Modern Prometheus 2016.04.06. 23:21:27

@PeniValdes: ezért voltam mindig én a CSK :P nem is ellenkeztek (nem is lepődnék meg, ha majd valamelyiküket látnám az elkövetkezendő valóságshowkban :) )

Krétagarbó 2016.04.06. 23:21:32

@PeniValdes: hihi és tényleg nem mosnak. Bár van gyerekem, az ősanyákat én sem csípem. Nem is nagyon járunk játszótérre, sokan ott tanyáznak.

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:23:30

@PeniValdes: Én sem bírom őket, álszent dolognak tartom azt a fajta viselkedést, amit felvázoltál. Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ahogy itt bezárva, úgy valószínűleg az életben sincs elképzelésük az emberi kapcsolatokról abból kiindulva, hogy mennyire nem tudják kezelni egymás másságát vagy heppjeit. Csak az erő és az ordítozás. Egy értelmes vitát vagy gondolatpárbajt még nem lehetett hallani és azt hiszem nem is fogunk.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:24:32

@Krétagarbó: Azt lehet másképpen is értelmezni. Választotta Vivit, de kifelé megnyugtatta, hogy ne izguljon, mert a sok jele ellenére Sanya nem őt fogja választani. Vivi esetében sok taktikai félelme nem lehet Dórinak sem, szerintem a legügyetlenebb a csapatban, ahogy Peni fogalmazott, az ő jelzője sommásan: semmi...

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:25:48

@alkalmi nyúl: én nem tartom álszentnek,vannak ilyen típusú emberek
elsőnek a saját másságodat kell kezelned,aztán lehet..

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:27:18

@Krétagarbó: Pfúúújjj játszótér meg baba-mama klub! És szüljünk otthon, meg no oltás! De ez egy másik téma... :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:27:45

@VV Erőlegény: nem ügyetlen,és szerintem veszélyes. csak semmi

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.06. 23:28:32

@alkalmi nyúl: na erről van szerény tudásom..de más téma

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:30:27

@PeniValdes: Szerintem azért álszent, mert az anyaságot valami földön túli mártír szerepnek állítják be, pedig csak egy 24 órás meló. Faszom, ettől még megmosom a hajam, sőt, megengedek magamnak 1-2 más élvezetet is. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:30:43

@PeniValdes: Sztem azért ügyetlen, mert fejben totál üres...

Krétagarbó 2016.04.06. 23:35:08

@PeniValdes: sztem is, a sportnak köszönhetően lehet előnye egy párbajon.

csincsilla72 2016.04.06. 23:36:44

@alkalmi nyúl: vannak nők, akik életük egyetlen céljának és egyetlen értelmes tevékenységének az anyaságot tartják.És ez szánalmas.

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:37:07

@VV Erőlegény: A kimagyarázás oké. De miért választotta Vivit? Gondolom a kislány ezt szerette volna tudni, de választ nem kapott csak mellébeszélést...

alkalmi nyúl 2016.04.06. 23:44:47

@csincsilla72: Igen, ezzel nem tudok azonosulni, de nem ítélem el. Inkább csak nem értem.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.06. 23:56:42

@alkalmi nyúl: Azért választotta Vivit, mert összességében most ő a farmon a leggyengébb láncszem. Az egyetlen szerepe a fitneszsegédedzői poszt a Guru árnyékában. Dóri válasza taktikus volt, de igazából nem akarok én Dóri mellett korteskedni! Hajrá Heni, gyere vissza a párbajról, vagy kerüld el a párbajt! A Tűzoltó, Vivi, Heni hármasból messze Heni a legérdekesebb a műsor szempontjából szerintem. A másik kettő számomra kuka kategória!

csincsilla72 2016.04.07. 00:37:37

@VV Erőlegény: A tűzoltó megnyírt egy rahedli birkát. Pénzt szerez a bandának és tud egész mondatokban beszélni. Basszus, lassan már ezt is értékelni kell.

Post Modern Prometheus 2016.04.07. 00:47:11

@VV Erőlegény: Szerintem a Tűzoltó fog még nekünk meglepetéseket okozni, ha máshol nem, hát a párbajon tuti (ha most megy), addig meg "tujáskodik". De nem hiszem, hogy könnyű ellenfél lenne egy ügyességi/gyorsasági feladatban, aztán persze majd meglátjuk. :)

lac64 2016.04.07. 05:14:21

@Krétagarbó:
"Norbi kezd elviselhetetlenül öntelt lenni, csak amíg ezt simán Heninél számon kérik, Norbinál nem merik."
Nem hiszem, hogy nem merik. A műsorban csak a nagy veszekedéseket látjuk, az átlagos napjukat nem. Lehet, hogy ott Norbi normálisabb, ezért jobban elviselik a hisztijeit,
"Amit a tehénfejés körüli felhajtással csinál, az pedig már vicc. Mintha a csajok találták volna ki, hogy ők akarnak fejni Norbi helyett..."
Ha jól láttam, Norbi elég nyugodtan tanította a csajokat, amíg Heni elő nem adta a műsorát. Utána Norbi valóban kiakadt, amire szerintem volt is oka. Egy baromi nagy hibát követett el, azt, hogy képtelen leállni. Mondjuk ezt nem először, és nem utoljára.

lac64 2016.04.07. 05:21:10

@alkalmi nyúl:
"a probléma, hogy az összes faszi buta, gyenge, kakaskodó, önmagában bizonytalan antiférfi, és Heni sajnos nem bírja az ilyeneket. Az ilyenek meg nem bírják Henit, mert képtelen nem vitatkozni velük. .... Norbi igazi önérzetes arrogáns kis pöcs"

Igazi kettős mérce. Ha Norbi vitatkozik, akkor arrogáns kis pöcs. Heni csak azért vitatkozik, mert ezek az antiférfik egyszerűen kikényszerítiki ebből a csodálatos nőből.

lac64 2016.04.07. 05:24:20

@alkalmi nyúl: "A többinek még személyisége sincs, csak egysejtűek."

Ezt a nulla személyiséget több kommentben írtad már. Írd már le kérlek, hogy mit értesz személyiség alatt.

lac64 2016.04.07. 05:39:35

@alkalmi nyúl: "Pl. Brigi 35 éves, leharcolt feje van, 3 (!) gyereke és 10 éve nem élt együtt senkivel."

Mert a mai világban a férfiak kapva kapnak a 3 gyerekes anyukákon. A 3(!) gyerek miért probléma? A leharcolt fejről: te így látod, mások máshogy, én a másokhoz tartozom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 06:29:28

@csincsilla72: Bocsánat, igen nálad a pont Csincsilla. Ebből a szempontból a Tűzoltót valóban alulértékeltem. Igen, neki is van egy olyan hasznos képessége a farmon, mint Norbi tehénfejése, ami létfontosságú és nehezen pótolható. Amúgy nekem a riportszóbában a pólóban, alkarján a tetkóval olyan Som Lajos (Piramis zenekar) alteregót is hoz néha. :-)

Krétagarbó 2016.04.07. 06:48:02

@lac64: Nekem néha úgy tűnik, Norbi kapva kap ezekre a pillanatokra, és valóban, olyan, mint a Floki, rázza csak a lábtörlőt, nem ereszti. Azt gondolja, hogy nélkülözhetetlen, pedig senki sem az, még ha most úgy is tűnik. Ha túltolja ezt a szerepet, az a bentiekben is, és a nézőkben is ellenszenvet kelthet.

Andi.Mf 2016.04.07. 06:53:14

Amit az anyaságról írtatok, azzal nem értek egyet. Miért baj az, ha egy nőnek a gyereke az első és legfontosabb? Szerintem ha nem így lenne, az sokkal nagyobb baj. Persze hajat mosni, kikapcsolódni mindenkinek kell, de ha valaki gyereket vállal, ne utána játssza a nagyvilági bulikirálynőt. Tombolja ki magát fiatalon, élje ki magát akkor. De ha gyereket vállal, akkor azt nevelje tisztességgel. Elvégre felelősséggel tartozik érte minden téren. Persze 35 évesen is lehet valaki bulikirálynő, csak akkor meg nem kell gyereket vállalni.
Az anyaság nem mártírszerep, de felelősséggel jár.

Krétagarbó 2016.04.07. 06:54:50

@lac64: miből alakult ki a vita? Hogy Heni azt merte mondani, hogy Norbi úgy nyúl hozzá a tehén tőgyéhez, hogy az fáj neki, mert elugrál. Ezt Norbi egyből támadásnak vette, ahelyett, hogy elmagyarázta volna Heninek, hogy miért hülyeség, amit mond. Érvek helyett arrogancia, erre Heninek is ugyanez volt a válasza. (Neki ne pofázzon Norbi)
Észérvekkel bárkit meg lehet győzni, de abban a stílusban, ahogy Norbi teszi, csak azokat, akik inkább kerülik a konfliktusokat. Heni azonban nem olyan, ő beleáll. (Itt most azt mondom, sajnos)

Krétagarbó 2016.04.07. 06:56:06

@Andi.Mf: az utolsó mondatodban van a lényeg:)

Krétagarbó 2016.04.07. 07:00:22

@lac64: mondjuk sztem is leharcolt a feje, de ízlések és pofonok. A haja szép. És néha nyávog. Nagyjából ennyit tudtunk meg róla eddig a műsorból, mert amúgy semmit nem mutat. Nekem ezt jelentené a nulla személyiség (nyilván a műsorban mutatottakra vonatkozóan), de majd gondolom a megszólított is elmondja, ő mit ért alatta.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 07:03:52

@Krétagarbó: Szerintem azért, mert ő egy tipikus parasztgyerek gondolkodást és viselkedést mutat egy hagyományosan patriarchális, családfő centrikus, de egyben dolgos, magyar vidéki családfő mintáját... Ott ez a stílus dívik általánosságban. A családfő dolgozik és végzi a fizikai munka javarészét, a nők a cselédkategória háttérmunkaerő, de a családfőnek mindig igaza is van, és mindig neki kell megmondania a tutit... Tehát, hogy úgymondjam ő azért viselkedésben farmautentikus.

Krétagarbó 2016.04.07. 07:04:16

@VV Erőlegény: ez mondjuk igaz, most mutat egy kis munkát. Nekem múlt héten nagyon a bögyömben volt, lógott csak Attila seggében, és simán elnézte, hogy a lányokkal végeztet Attila kemény fizikai melót. Eszébe nem jutott, hogy lemenjen segíteni nekik, csak bámulta őket. Norbiban volt annyi, hogy odamenjen és segítse azt a rönköt húzni.

Krétagarbó 2016.04.07. 07:07:45

@VV Erőlegény: értem. Heni nyilván nem az, aki ezt eltűri, nem is úgy ment be. Ha elolvasod az adatlapját, vérbeli nagyvárosi lány, aki szereti a pörgést.
Mondjuk én is rosszul viselném (és viselem is ezt az életben, apósom hasonló mentalitás, inkább kerüljük egymást, ha lehet).

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 07:08:17

@Andi.Mf: Andi, az Mf mit jelent a logódban, nekem mindig valami különös angol mozaikszó jut az eszembe róla, és a hozzászólásaid többször alá is támasztják ezt az érzetet ? :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 07:24:53

@Krétagarbó: A Tűzoltóval kapcsolatban egy hullámhosszon vagyunk. A Norbi-Heni összevetésben a Farm reality szempontjából azt az alapvető különbséget látom, hogy amíg Norbi a falusi férfi helyenként hisztis primadonnáját, addig Heni az ugyanolyan jezősszerkezetű nagyvárosi nőit alakítja. És akkor kérdem én, melyik illik összességében jobban egy farmra...? Amúgy zárójelesen Norbi női párja a falusi női (helyenként promadonnás jeleket is mutató) megfelelőjét ebben a felhozatalban Dia alakítja.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 07:27:58

@VV Erőlegény: Az utolsó mondatom helyesen: Amúgy zárójelesen, Norbi falusi (helyenként primadonnás jeleket is mutató) női megfelelőjét ebben a felhozatalban Dia alakítja.

csincsilla72 2016.04.07. 07:55:00

@Andi.Mf: nem az anyaságról általában, hanem az ősanya-típusról volt szó eredetileg. Az a nő, aki semmi másra nem képes/hajlandó, csak arra, hogy szülje sorra a gyerekeket, aztán ez van a zászlajára írva, csak erről lehet vele beszélni, ehhez kapcsolódó kérdésekben ő a helikopter, mindenki más meg hülye, illetve aki kapásból lehülyéz mindenkit, aki el mer időnként mozdulni a gyerek mellől és mást is csinálni, az elég taszító. Ha neki ez élete célja és értelme, legyen. Nálam azért szánalmas kategória, mert ez az ősanya-típus sokszor nem meggyőződésből csinálja, amit csinál, hanem azért, mert nem tud/akar/mer kilépni a munkaerőpiacra, helyette szüli sorra a gyerekeket. De ez az én véleményem.

csincsilla72 2016.04.07. 08:03:12

@Krétagarbó: a baj csak az, hogy jelen esetben nem Heni egója vagy önbecsülése volt a fontos, hanem az, hogy az a szerencsétlen tehén rendesen ki legyen fejve. Látszott, hogy nem tudja megcsinálni. Norbi meg akarta mutatni neki, erre nekiment Norbinak, mert nehogymár.... Nem volt igaza, a tehén látta kárát. Norbi helyében a picsába elküldtem volna. Vannak helyzetek, amikor nem a vitába kell beleállni, hanem csöndben maradni.
Norbi ebből a szempontból nélkülözhetetlen. Ha egy se tudja megfejni a teheneket rendesen, csak ő, akkor az. Tej kell, a tehén meg jó lenne, ha nem kapna tőgygyulladást a nagyvárosi egó miatt.

,, 2016.04.07. 08:03:17

@Krétagarbó: ne haragudj Kréta, de valóban olyan elképzelhetetlen hogy H. viselkedése valóban idegesítő az emberek (farmlakók, kommentelők ) egy részének?
Azt is vitatom, hogy őt észérvekkel meg lehet győzni úgy általában, hiszen ő "őszinte" (értsd: neki van igaza) és mindenki más "hazudik" .
Honnan tudod, hogy nem lett neki szépen is elmagyarázva, hogy mi a baj?
Mindegy, nem akarok belemenni, mert nincs is időm most rá, de nem értem miért kell minden egyes kommentelőt meggyőzni arról, hogy téved, ha róla van szó. Senki nem csinálja ezt fordítva.
De azt csinálsz persze amit akarsz

,, 2016.04.07. 08:12:07

Még egy dolog. A kommenteiteket olvagatva nekem mindig az jön le, hogy szerintetek H. valamiért külön bánásmódot érdemelne. Mert nő, mert "tipikus nagyvárosi lány" (WTF?) mert ő "erős egyéniség", mert ő nem tűri ezt, nem tűri azt stb.
NEM, nem érdemel külön bánásmódot. Ennyi erővel kiragadhatnám bármelyik játékost, h külön bánásmódot érdemel.

lac64 2016.04.07. 08:12:44

@Krétagarbó:
Most ránéztem Heni adatlapjára. Dobtam egy hátast, amikor azt láttam, hogy csak 39 éves. Egykorúnak gondoltam Dórival. Akkor Ő is leharcolt?

Idézet Alkalminyúltól: "Sanya a legszimpibb, az egyszerűségével együtt. Ő legalább felvállalja, hogy olyan amilyen. A többinek még személyisége sincs, csak egysejtűek."

Ez az egyik kommentje, ami miatt kérdeztem.

aloksak 2016.04.07. 08:17:06

@Post Modern Prometheus: Abból kiindulva hogy tűzoltó volt, így van. Mert lehetett akár irodista is, a kiképzésen így is úgy is át kellett esnie. Az pedig nem piskóta. Az íróasztal mellett dolgozóknak is tudniuk kell ugyanazt, mint akik oltani mennek. És oda kell kézügyesség. A tömlők összecsatolás, feltekerése időre, hogy csak egy példát mondjak. De lehetne még sokat. Az egyik rokonom tűzoltó, most is. És mesélt a kiképzésről. Menetfelszerelésben, olyan füstben, hogy az orrodig nem látsz, egy épített pályán végig menni, ahol van mikor kúszni kell, nos azt bárki nem tudja megcsinálni. És persze időre. Nem ám hogy majd mikorra sikerül. És a másik, nincs elhízva, eltunyulva. Tuti nem irodista volt. Lehet alamuszinak tűnik, de szerintem nem ügyetlen, és csak taktikázik. Eljátsza a tuja szerepét, igazából Gizellán kívül senkivel nem volt baja. És Gizella esetéből tanult is, jobb ha meghúzza magát. Lehet pont ezzel csapja be a többieket, akik azt gondolják könnyű ellenfél lesz. Aztán meg meglepődnek, hogy nem. Na de majd kiderül. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 08:21:55

@Andi.Mf: Részemről ezzel nincs baj,persze hoyg fontos a gyerek,viszont vkinek más is fontos. másrészről számomra az ősanyák erőszakos emberek,akik megköveznek azért,mert nem szoptatod a gyereked félévig, megköveznek ha császárral szültél,és hőst játszanak.
azokkal nincsen bajom,akik az anyaságot teszik előtérbe, ezzel foglalkozott is egy okos ember,aki végül 3 csoportba sorolta az anyákat. eszerint vannak ösztönző anyák,ők mindent alárendelnek a születendő gyereknek,ahogy tud kiszáll a munkából,a szülsé után is minden a gyerek körül forog. Önmagát háttérbe szorítja. Léteznek szabályozó anyák,ők a gyerekre vágynak,de a terhesség az inkább nyűg. Nem igazán adják fel régi életük,és hamar vissza akarnak belé rázódni, és vannakm kölcsönös anyák,akik egyrészről örülnek,hogy terhesek,de közben meg sajnálják,hogy vmi változni fog. Ők főleg arra összpontosítanak,hogy a párkapcsolatuk megerősödjön. egyébként ezek a kategóriák terhességként változhatnak.
és mind normális.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 08:25:22

@csincsilla72: de közben meg sír,hogy neki milyen nehéz,mert a gyereke jön megy,meg beszél..

lac64 2016.04.07. 08:25:23

@csincsilla72: Lehet, hogy csak a műsor vágása miatt, de mintha Henibe bele tudta volna fojtani a szót, ami szintén nem lebecsülendő :D

"Heni ott hepciáskodott, hogy Norbi rosszul fej, erre a tűzoltó: nekem az mutatja, ki mennyire fej jól, hogy mennyi tejet hoz. Erre Heni jobbra el.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 08:27:27

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Heni nekem mindig is túl sok volt,miközben szerintem jóarc,de valszeg nem bírnám vele egy légtérben.:)

Krétagarbó 2016.04.07. 08:47:12

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nme karok senkit meggyőzni, egyszerűen elmondom, én hogyan látom. Vagy csak szidni szabad? Ők nem meggyőzni akarnak engem arról, hogy Heni akaratos?
De tudod mit? Megfordítom a kérdésed, miért akarsz te engem folyamatosan meggyőzni arról, hogy Heni olyan, amilyennek te látod?

Direkt nem szólok hozzád, amikor róla írsz, pedig zavar, mert a te kommentjeidben több van az utálkozásból, mivel az életben sem vagytok jóban, így ő bármit csinálna a TV-ben, neked úgysem tetszene. Másokkal pedig a műsorban látottakat elemezzük, ki így, ki úgy látja. Nyilván nem egyformán, de ez nem jelenti azt, hogy egymást bármi áron meg akarnánk győzni.

,, 2016.04.07. 08:47:25

@PeniValdes: tartsd be a kis szabályait és jó arc lesz. Privát dolgokat soha ne ossz meg vele, ez egy tanács. Nem muszáj persze megfogadni:)

,, 2016.04.07. 08:53:12

@Krétagarbó: folyamatosan? Ez nagyon gáz.... Most szólítottalak meg a műsor kezdete óta... Legutóbb te írtál rám h "ez nem fair", és legyek rá tekintettel mert szegény nem tudja megvédeni magát. WTF??
Okés akkor győzködd a kommentelőket h tévednek.

Krétagarbó 2016.04.07. 08:53:25

@VV Erőlegény: Ezt jól látod, csak azt nem értem, miért kérdés az, melyik illik jobban a farmra. A mai értelemben a Norbi féle attitűd már túlhaladott.
(Egyébként pedig az illik jobban a farmra, amelyik tovább húzza ott. Ha Heni lesz a leggyengébb láncszem, akkor nem ő. Mondjuk így is jó párszor túllépte a saját korlátait, nem gondolom, hogy akár csak egy 1 éve is gondolta volna, hogy ennyi mindent kipróbál és a farmbeli életre (pl. koránkelés, ami neki nehezen megy) ennyire rá tud állni.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 08:54:25

@PeniValdes: Azt hiszem, hogy én használtam először az Ősanya kifejezést, de ezzel nem arra akartam utalni, amiről itt most azóta is vitatkoztok, hanem arra, hogy pillanatnyilag szerintem Dóri a legstabilabb és legkiegyensúlyozottabb háttérember a csapatban. A szerepe nem látványos, de lehet hozzá igazodni, és bár ő is láthatóan idegen pályán mozog a farmban, mint H., de folyamatosan keresi a helyét, abból a szempontból, hogy hogyan tud hasznossá válni, miközben látványosan nem hepciáskodik, de azért óvatosan (egyesek szerint sunyin), szerintem viszont taktikusan véleményt is formál a konfliktus helyzetekben (ellentétben a kutyás "házaspárral"). De hangsúlyozom, hogy ez csak a pillanatnyi érzésem és meglátásom, ami folyamatosan változhat, és változik is (mint mindenkiről a játékban).

,, 2016.04.07. 08:54:42

@PeniValdes: vagy pont hogy gyenge jellem:) nézőpont kérdése.:)

Krétagarbó 2016.04.07. 08:55:08

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): persze, a nevemre nem kattintottál, nyilván. Szánalmas, amit csinálsz. Az irl problémáidat majd beszéld meg vele, ha kijött. Ha meg nem akarod tisztázni, ne foglalkozz vele. Lépj túl rajta, engedd el.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 08:56:35

@Krétagarbó: Igen, szóval azt javaslom, hogy egyelőre nézzük tovább a műsort, és figyeljük a történéseket... :-)

Krétagarbó 2016.04.07. 09:03:05

@csincsilla72: én is írtam, hogy Heninek nem kellett volna belemennie. Ez van, mindenkinek lehet rossz napja.
Egyébként a lányok közül ő és talán Dia mutat valami taktikát, kis nüansz, de amikor a kiválasztásnál mintegy megemlítette - bogarat ültetve a fülekbe esetleg - hogy Vivi a nagy fitnessz társáról a háta mögött mond ezt-azt, az érdekes húzás volt.

,, 2016.04.07. 09:03:58

@Krétagarbó: komolyan nem értem, hogy mi bajod. Ha úgy gondolod h az eddigi kommentjeim neked szóltak, akkor tévedsz, ezen most totál ledöbbentem. Szerintem ugyanazt hozza a műsorban amit eddig is gondoltam róla, de ettől függetlenül nem akarlak se téged se más barátját meggyőzni, nem is tudnálak.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 09:04:20

@PeniValdes: Peni, ettől sokszínű és kerek a világ, és ezért kedvellek Téged (is) a kommentelők között! :-)

Krétagarbó 2016.04.07. 09:07:19

@lac64: az egysejtűt én nem mondanám emberre, főleg nem a Farmbeli lakókra. Egysejtű talán egy-egy VV játékosra illett volna, de itt semmiképpen. Az "olyan semmilyen" viszont itt is megállja szerintem a helyét egyeseknél.

De persze ez csak az én véleményem, és senkit nem akarok meggyőzni! (Azt hiszem, ezt ezek után copy-paste-elni fogom.:DDDDDDDDDDDDD (Ha esetleg valakinek hiányozna a sok D:)

Krétagarbó 2016.04.07. 09:10:12

@aloksak: szerintem is van félnivaló egy párbajon Tűzoltótól. Az sem véletlen, hogy párbajra akar menni. Lehet, hogy aza típus, hogy kell neki az adrenalin, nagyobb adagban, mert különben bepunnyad.

Krétagarbó 2016.04.07. 09:11:18

@PeniValdes: ez érdekes, amit írtál a csoportokról.

Krétagarbó 2016.04.07. 09:12:05

@lac64: Igen, ez egy észérv volt, nem tudott mit mondani rá Heni.

Krétagarbó 2016.04.07. 09:16:05

@PeniValdes: Szerintem inkább neki van a legtöbb élettapasztalata a nők közül, és kellőképpen közvetlen is. (Brigihez képest mindenképpen) Én nem látom harciasnak, bár Danival szemben az volt, ő nagyon irritálta. Mondjuk nem csodálom.

Krétagarbó 2016.04.07. 09:19:50

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): na látod, én sem az itt kommentelőket. Sőt, téged sem. De légyszi ne szólj bele, ha esetleg próbálom őt elemezni és megérteni a miérteket vele kapcsolatban, vagy esetleg kiállni mellette. Ne fájjon ez már neked, oké?

alkalmi nyúl 2016.04.07. 09:20:19

@lac64: Úgy gondolom, hogy ez a férfifelhozatal, aki ebben a műsorban szerepel igenis az átlagnál színvonaltalanabb, ostobább, kakaskodóbb, nem elég értelmes ahhoz, hogy felmérje a helyzetet, hogy kezelje a nőket vagy akár egymást ott bent, úgy általában. Továbbá, szerintem az is kettős mérce, hogy kiragadod a mondataimat 1-1 kommentből, miszerint Heni csodálatos. Többször is leírtam, hogy vitatkozik, és hogy igen, idegesítő és sok is egyeseknek és helyre is lehet/kéne tenni, de erre a bentiek nem alkalmasak. Ő sem alkalmas a nem visszapofázásra és néha rossz döntést hoz ( ezt is leírtam, h nem jó taktika a vitatkozás), és hallgatás helyett köti az ebet a karóhoz. Természetesen gondolhatsz és láthatsz mindent másképp, mondtam talán, hogy nem? Én úgy látom, h Brigi leharcolt. De ez tulajdonképpen lényegtelen. Aki odaáll ország-világ elé és kiteregeti az életét, az viselje a kritikát, mindegy, hogy az milyen. Természetesen nem gond a három gyerek, és persze, h nem kapkodnak érte, a kérdés és érdekesség számomra az, hogy valaki hogy jut el idáig, és az emberi kapcsolatok miatt említettem ezt meg. Értem ez alatt, h valaki miért szül 3 gyereket valakinek / valakiknek, akivel / akikkel aztán nem él együtt 10 éve.A legkisebb gyereke nem sokkal több. Nem ítélkezem, csak érdekesek ezek a dolgok. De ő csak egy példa volt a kapcsolatokról. A nulla személyiség alatt pedig azt értem, hogy semmilyen, vagy ha mégis valamilyen megnyilvánulása van, azért nem vállal felelősséget, töltelék, gyenge jellem. Norbi, Attila, Heni, Dia, Sanya, Cinti nekem ők legalább valamilyenek, akár szimpatikusak, akár nem. Plusz a kétszínűséget, szépítést nem igazán bírom.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 09:24:18

@Krétagarbó: Szerintem a Tűzoltót is simán be tudják szívatni a szerkik ellenfélismeret függvényében a párbajon, míg mondjuk birkanyírásban valószínűleg bárkit meg tud verni.... A Laura-Fitneszguru párbaj is addig lett volna többé-kevésbé fair, amíg fel nem jutnak a párbajozók a disznókhoz a magaslesre, de borítékolom, hogy tűsarkú cipőben futás esetén Laura sanszai nőhettek volna. Heni bárkivel szemben előnyben indulna valószínűleg Farm szuvenír gyöngyfűzésben, vagy mondjuk egy olyan versenyben, hogy kinek a hangját lehet messzebb is hallani a Farmtól a szlovén bércekben ? :-)

Krétagarbó 2016.04.07. 09:29:05

@VV Erőlegény: Persze, és igazán itt lehet a legjobban látni, hogy az fog nyerni végül, akit az rtl akar. Nem véletlenül kérdezgetik már most, ki a legnépszerűbb lakó a farmon. A játék ezen szakaszában még mindegy lenne.

,, 2016.04.07. 09:30:26

@Krétagarbó: tedd. És nem tartom magam a véleményem miatt szánalmasnak, köszi.

alkalmi nyúl 2016.04.07. 09:36:28

Most újra végiggondolva a bent lévő férfiakat, Tűzoltó Sándor az egyetlen, aki nem ordít ha valami gondja van. Próbálja emberi hangon közvetíteni a gondolatait, de a többiek már meg sem hallják azt aki nem erőszakosan mondja a magáét. És nincs egyetlen igazi vezető egyéniség, akit lehetne követni, aki alkalmas lenne heti gazda szerepre, se nő, se férfi, mindenki ide-oda csapódik, tengődik, beleszólnak egymás dolgába folyamatosan. Talán Norbi az egyetlen aki képes összefüggésekben gondolkodni ( akármennyire nem szimpi a srác) és már alig várja h heti gazda legyen.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 09:41:49

@alkalmi nyúl: Úgy érzem, hogy amit most összefoglaltál, az volt az egyik legfontosabb casting szempont az RTL részéről...

alkalmi nyúl 2016.04.07. 09:50:12

@VV Erőlegény: Igen, elképzelhető. Plusz, a pszichológiai tesztekre alapozva különböző fajtájú, mértékű, (akár klinikai estet is) személyiségzavaros, nem átlagos lelkületű embereket válogatnak össze. Amúgy ez elég szomorú szerintem, mert az ilyen emberek még jobban manipulálhatóak és kihasználhatóak, mi meg itt ülünk és őket kritizáljuk. Most kicsit megsajnáltam őket. Mindannyian vágynak valamire, ki a pénzre, ki az ismertségre, saját bevallásuk szerint a kinti életük unalmas, nem kielégítő, stb.

Krétagarbó 2016.04.07. 09:54:02

@alkalmi nyúl: +1. de amúgy ki vállalná megmutatni ennyire magát?

Nekem Brigi a sötét ló a csapatban. Miért jött? Mit akarhat? A saját kisfilmjében maga mondja magáról, hogy teljes mértékben introvertált alkat. Ezen akarna változtatni? Hát nem úgy néz ki.

alkalmi nyúl 2016.04.07. 10:01:02

@Krétagarbó: Én úgy gondolom, hogy nála fő motiváció a pénz. És itt megint visszakanyarodunk a 3 gyerek egyedül neveléséhez is. Dóri dettó. Az csak duma, hogy a gyerekeik ettől majd jó fejnek gondolják őket,meg hogy unalmas a munkájuk (persze ettől még az lehet). Egy 8-9 éves? Az ezt a műsort nézi? Nem hiszem hogy bárkinek a gyereke ettől menőbbnek gondolná anyát. Milyen lehetősége van a saját életét rendbe tenni vágyó egyedülálló anyának ma itthon? Hogyan tudná a gyerekeit elindítani? Majd valaki ad neki 3 lakást, pénzt jobb életet? Mennyit kereshet, milyen munkája lehet egy ilyen anyának? Teljesen kilátástalan élethelyzet, még akkor is ha nem egy putriban laknak, és viszonylag jól keres. Megpróbálják mindketten, hátha összejön a 20 milla. Azzal kicsit könnyebb lenne az életük.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:05:01

@alkalmi nyúl: Miért, Brigi a 3 gyerekkel a CSOK-os 10+10 millát is simán megigényelhetné, Dóri már lehet, hogy túlkoros hozzá....

Krétagarbó 2016.04.07. 10:07:35

@alkalmi nyúl: igen, a pénzen kívül gondoltam, hogy mi lehet. Mert szerintem mindenkinek van azon kívül is célja. Heninél pl. tudom és el is mondta nem csak személyesen, de talán a kisfilmjében, hogy ezt egy önismereti tréningként fogja fel. Kíváncsi olyan helyzetekre, amelyek teljesen kimozdítják a komfortzónájából, kíváncsi arra, mit bír, mik a korlátai.
Gondolom mindenkinek vannak ilyesmi, másodlagos "céljai" is a műsorban való szerepléssel.

alkalmi nyúl 2016.04.07. 10:08:26

@VV Erőlegény: Nem tudom pontosan egyedülállókra mi vonatkozik. De, hogy a +10 millát vissza kell csengetni, az biztos. Azért egyedül az nem egy könnyű feladat, még párban sem... :(

csincsilla72 2016.04.07. 10:08:46

@alkalmi nyúl: egyre inkább az az érzésem, hogy Tűzoltó Sándor taktikázik. Tuja akar lenni, minél kevesebb konfrontációt kezdeményez, hogy ne akadjon bele senki. Bele akar simulni a háttérbe, ami itt előnyös lehet, mert nem a mi szimpátiánk, hanem a bentieké dönt a párbajra menetelen. Neki pedig ereje, ügyessége és esze is van. Én kedvelem.

csincsilla72 2016.04.07. 10:09:36

@VV Erőlegény: ja, csak legyen miből törleszteni. Itt, ha nyer, kap 20 millát. Ingyéé.:-)

Krétagarbó 2016.04.07. 10:10:25

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem is azt mondtam, hogy az vagy, azt mondtam, hogy amit ebben az ügyben most csinálsz, az az. Pontosabban én annak tartom. De ez is csak egy vélemény, nem akarlak meggyőzni:)

alkalmi nyúl 2016.04.07. 10:11:25

@Krétagarbó: Asszem Brigi 35, Dóri 45. Ja, hogy a pénzen kívül mi? Lövésem sincs. De ezeket a szereplőket is ideje lenne kimozdítani a komfortzónájukból, hogy végre lehulljon róluk is a lepel. Ők csak elevickélnek a többiek farvizén egyelőre.

lac64 2016.04.07. 10:12:05

@VV Erőlegény: Mondjuk a +10 milla az hitel. El nem tudom képzelni, melyik bank adna egy 3 gyerekes egyedülálló anyukának.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:12:33

@Krétagarbó: Hát ehhez egyébként valóban tökéletes a műsor Kréta, de az igazi rádöbbenések akkor lesznek, amikor majd kijön és végignézi az adást önmagában, vagy esetleg egy az önismeretben technikai segítséget nyújtó pszichológussal, de ha esetleg ismered is Henit személyesen és jóban vagy vele (ezt nem tudom), akkor szerintem elég lesz, ha ezt veled együtt teszi meg....

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:15:31

@lac64: Lehet, hogy pont ezt keresi a kutyás személyében. Ha véletlenül nyerni is fog a kutyás, mert erre neki surranópályán szerintem elég nagy esélye van (látatlanban mondva), akkor az már egyből 40 milla. Abból azért már fel lehet építeni egy elég jó kis kulipintyót a budapesti aglgomerációs övezetben is...

csincsilla72 2016.04.07. 10:18:05

@alkalmi nyúl: Ne feledd, hogy mi csak egy vágott verziót látunk. A 24 órából egyet. Az RTL is taktikázik, mert befolyásol minket azzal, amit megmutat. Ebben a részben Heni negatív oldala volt prezentálva, ez volt a "feladat". Biztos vagyok benne, hogy mindenkiről össze lehet rakni olyat, ami nagyon negatív színben tünteti fel.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:19:08

@lac64: A + 10 milla kedvezményes kamatozású hitel meg én úgy tudom, hogy egyszerűen jár a CSOK-os konstrukcióhoz, ha megigényli a CSOK kedvezményezett. Jelzálog fedezetnek ott a projekt!

Krétagarbó 2016.04.07. 10:19:34

@alkalmi nyúl: 35? az igen.
Igen, sokáig már nem bújkálhatnak. Ahogy fogynak a lakók, a maradéknak kell a műsort csinálni.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:23:28

@csincsilla72: Szerintem a belső konfliktusokat az RTL nem tudja szerkesztett vágásokkal befolyásolni. Az eddigi párbaj kiválasztások eddig eléggé hűen tükrözik az RTL által láttatott belső erő,- és konfliktus viszonyokat....

alkalmi nyúl 2016.04.07. 10:23:44

@VV Erőlegény: :D :D :D Azért ez elég erős taktika, nem hiszem, hogy Brigi ennyire előre tervez. A CSOK-hoz házasság is kell, az meg azért érdekes lenne egy realityből egymást 2 perce ismerő párnál, úgy hogy a nőnek még a gyerekit is el kell viselni, nevelni, pénzelni... nem hinném, hogy Gergőnek ez az életcélja. Szerintem részéről tudatos a szerelmi szál.

lac64 2016.04.07. 10:28:00

@alkalmi nyúl: Nézd, szerintem Henit kicsit túlértékeled, míg a többieket alá. Briginél kritizálod az emberi kapcsolatait, hogy 10 éve egyedül él 3 gyerekkel, közben Heni 39 évesen még mindig szingli. A többiek személyiségét az egysejtűekéhez hasonlítod például.
A válasz kommentjeim arra születtek, hogy úgy gondolom, hogy túlságosan feketén-fehéren ítélsz, pedig a legtöbbjük szürke, akiknek jó és rossz tulajdonságaik egyaránt vannak - mint mindannyiunknak. Ezek az emberek átlagosan szerintem nem sokkal, vagy semennyivel sem rosszabbak, mint a kinti átlag. Ismeretlen környezetben, vadidegen emberekkel összezárva, ráadásul finoman szólva sem ideális körülmények között vannak, ráadásul tudják, hogy egymás ellenfelei. Kíváncsi lennék egy kontrollcsoportra, ha az utcán találomra összeszednék 14 embert, mennyivel lennének jobbak bent.

csincsilla72 2016.04.07. 10:32:47

@lac64: Én például nem tartom magam rossz embernek, kollégáim, barátaim és a családom is megbecsül, de odabenn Norbit játszanék, az tuti.:-)

2016.04.07. 10:32:55

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): nem akartam beleszólni, de egyetértek Krétával. Szánalmas a viselkedésed. Van egy személyes problémád valakivel, erre idejössz fröcsögni egy blogra ellene, amikor nem tud reagálni és semmilyen negatívumot nem mulasztasz el kiemelni. A gerinces viselkedés az lenne, ha amikor kijön beültök egy kávèra és kész... Mert ez amit most csinálsz, ez sajnos szinten aluli. :/

lac64 2016.04.07. 10:33:19

@VV Erőlegény: a kedvezményes kamatozás 3% körüli hitelkamatot jelent, az azért nem kevés. Továbbra is van hitelbírálat, hiszen a bank hiába terheli rá a hitelt a jelzálogként az ingatlanra, ha nem tud hozzájutni (mert pl. kilakoltatási moratórium van). Nem véletlen, hogy nem sok 10+10 csok szerződés született eddig.

Krétagarbó 2016.04.07. 10:33:52

@csincsilla72: Ebben igazad van.
Viszont Brigivel kapcsolatban már több mint 15 adás alatt szinte semmi nem derült ki. Még az sem, hogy a Kutyás most tetszik neki, vagy csak barátnak lenne jó, vagy mi van?

csincsilla72 2016.04.07. 10:35:07

@VV Erőlegény: hát, én azért szkeptikus vagyok. Napokkal előttünk járnak, van idejük az összefoglalókat ennek megfelelelően alakítani. Itt a kiválasztások heti gyakorisággal jönnek, lépéselőnyben vannak jócskán a szerkik. Nem azt mondom, hogy ezek a konfliktusok nincsenek, hanem azt, hogy van ezen kívül egy csomó csip-csup vita, amit nem látunk. Mert nem akarják megmutatni, vagy azért, mert van, ahol hangosabb az ordítozás.:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:35:31

@alkalmi nyúl: Én csak arra akartam utalni, hogy 3 gyerekkel 35 évesen ma könnyebben is meg lehet szerezni 20 millió forintot Magyarországon, mint egy Brigi féle színtelen-szagtalan, és a fejési technikáját látva eléggé erőtlen és ügyetlen karakterrel elvinni a fődíjat egy Farm című realityben. Ha valahogy, a sors merő véletlenje folytán, Farm tujaként el is vergődne a legjobb háromig (mondjuk a kutyás oltalmában párbaj nélkül), akkor is szerintem a végső 3-asban VV Dóri (7-es széria) szerepe várná, azaz ő lenne az első kieső a közönségszavazásnál...

Krétagarbó 2016.04.07. 10:36:30

@VV Erőlegény: Vagy csak meg kell indokolni, azért ne feledjük, hogy ők már tudták az adás vágásakor, hogy mi lesz a kiválasztás eredménye.
Kíváncsi vagyok, ki megy végül párbajozni, most vagy egy nagy csavar van és Heni megússza, vagy a párbaját ágyazták meg. (Remélem az előbbi:)

Krétagarbó 2016.04.07. 10:36:42

@VV Erőlegény: Vagy csak meg kell indokolni, azért ne feledjük, hogy ők már tudták az adás vágásakor, hogy mi lesz a kiválasztás eredménye.
Kíváncsi vagyok, ki megy végül párbajozni, most vagy egy nagy csavar van és Heni megússza, vagy a párbaját ágyazták meg. (Remélem az előbbi:)

csincsilla72 2016.04.07. 10:37:56

@Krétagarbó: Brigit zavarják a kamerák, zavarja a gondolat, hogy a gyerekei látják. Sok benne a fék. Tetszik neki a kutyás kölyök, de nem tudja elengedni magát ország-világ előtt. Nagy kérdőjel az a nő.

csincsilla72 2016.04.07. 10:39:31

@Krétagarbó: pont erről beszélek én is. Ha Heninek mennie kell, akkor most megkaptuk a miértet is.

,, 2016.04.07. 10:40:15

@Krétagarbó: ez nem vicces, magamhoz képest viszonylag keveset kommenteltem idáig szándékosan, és akkor sem mindig H-ről. A műsort ugyanis nyilván nem miatta nézem, sőt éppen annak ellenére nézem, hogy ő is bent van.
Nem tartom ezt szánalmasnak és rólad sem írtam és nem is gondoltam, hogy a te viselkedésed az lenne.

alkalmi nyúl 2016.04.07. 10:44:32

@lac64: Igen, annak is megvan az oka, hogy Heni szinlgi, ez teljesen igaz, talán pont az, hogy jobban akar tudni mindent mindenkinél és ha nem ért egyet valamiben azt addig mondja míg az ember haja égnek áll. Ezt a pasik nagy része ordibálással kezeli, mert ( feltételezem) nem akarja a fogait kiütni... A kapcsolatokhoz való hozzáállásukat kritizáltam mindegyiküknek, szerencsétlen Brigi csak egy példa volt. De mondhattam volna Attilát is, akinek otthon van a párja egy 7 hónapos kisbabával, ő meg azon "poénkodik", hogy Vivinek milyen jó a segge, meg volt még sok ilyen megnyilvánulása, de már nem tudok idézni. Gondolom, ha hazamegy majd kimagyarázza szegény asszonynál, akinek nyilván rosszuk esik ez, ha látja. Vagy akár Sanya, aki a nárcizmusával, vagy Dani a teljesen elfuserált gondolkodásmódjával ( és neki is ott van egy 1,5 éves kislány) vagy akár szerencsétlen Dia, aki az apjának akar bizonyítani ( aki a földbe alázza születése óta a lányt, hogy mindenre alkalmatlan). Vajon milyen kapcsolatkezelést vagy mércét tanítanak ezek a szülők a gyerekeiknek? Ez a verbális abúzus, ami jó esetben nem társul fizikaival. Lehet, hogy erősen fogalmazok és kisarkítok dolgokat, de roppantul fel tudnak bosszantani az ostobán egymást minél hangosabban leordító humanoidok, ilyenkor valóban egysejtűként viselkednek. Azért remélem nem ez a kinti átlag, de lehet, hogy én élek álomvilágban.

,, 2016.04.07. 10:48:30

@paranyuszi: már hogyne tudnék több negatívumot írni!:OO
Úgy gondoltam h ennyi kis lájtos még belefér.
Miért kéne nekem az ő érdekeit néznem?:O
Te mi a faszt csinálsz ha nem ellenem fröcsögsz most?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:50:55

@csincsilla72: OK, de szerintem ebből a szempontból még mindig jobb, ha ilyen megvilágítással szerkesztik a napi nettó 40-45 perces műsort, mintha csak nézünk, mint Grisa a sztereomoziban a kiválasztásoknál, és kapkodjuk a fejünket, de sehogyan sem tudjuk megérteni, hogy ki miért szavazott arra, akire éppen szavazott. A kiválasztások és párbajrésztvevők ebben a formátumban a hármas döntőig benn dőlnek el, a nézők ebbe nem szólhatnak bele, az RTL is csak úgy, hogy néha váratlanul belenyúl a játékba, amikor vagy korrigálni akarja a korábbi hibáit, vagy fel akarja pörgetni az eseményeket, vagy mesterségesen is ki akarja kényszeríteni a konfliktus helyzeteket....

Krétagarbó 2016.04.07. 10:51:19

@csincsilla72: na pont ezt mondtam én is, ráadásul kétszer is.

2016.04.07. 10:52:55

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Úgy értem nem kell vele lenned és látnod a pozitívumait, de azért mert IRL haragszol rá nem így és nem itt kellene bosszút állni. Írtam neked és neked van rá lehetőséged reagálni... Ugye? Neki viszont most nincs ilyen lehetősége... Érted a különbséget????????

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 10:53:15

@VV Erőlegény: + ugye az rtl részéről van még az ügyességi feladatokkal való párbaj fair-play-el történő óvatos (vagy kevésbé óvatos) játék lehetősége is...

Krétagarbó 2016.04.07. 10:56:30

@alkalmi nyúl: nem hiszem, hogy álomvilágban élsz. Azt ne felejtsd el, hogy ez egy kreált közeg, mindent nagyításban látunk belőlük, a hibáikat és elfuseráltságukat is. Mi is ilyenek vagyunk, ez most egy görbe tükör. Csak a konfliktusok, történések eloszlanak a nap 24 órájában, itt meg napi 1 órában kukkolunk, ráadásul azt, amit az rtl akar láttatni.

csincsilla72 2016.04.07. 10:59:12

@VV Erőlegény: Nekem ezzel komoly gondom van. Az ugyanis baromira nem derült ki számomra, hogy ki és mikor dönti el, hogy miféle párbajban kell részt venniük. A múltkori párbajon Laurának annyi esélye volt, mint kismókusnak az erdőtűzben. Vajon miért? Nem szimpátia, hanem ügyességi vetélkedő, amelyik valamelyiknek óhatatlanul kedvezni fog. Az RTL ugyanis simán megteheti, hogy a párbajra jelöltek ismeretében szándékosan kedvez az egyiknek. Ez durvább manipulálás, mint az, amikor egyoldalúan mutatják be valamelyik játékost, befolyásolandó a közvélekedést.

,, 2016.04.07. 11:02:10

@paranyuszi: de miért érdekeljen engem hogy van-e rá lehetősége reagálni?:O ki nem szarja le? Majd ha visszajön ti elmondjátok neki ő meg bosszút áll, személyeskedik, felhasználja a privát levelezésünket meg hozzá is költ egy kicsit, ír v írat rólam egy posztot, te is írsz rólam néhány undorító kommentet, amire Kréta majd pluszegyezik, vmi ilyesmire számítok. És ez tökre nem lesz szánalmas, persze.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 11:05:59

@csincsilla72: Laura esete speciális volt. Ő fel akarta adni a játékot (3.-ként két héten belül, ami szerintem hatalmas casting blama lett volna) , szerintem a riportszobában felkérték, hogy ezt ne tegye és bírja még ki valahogy két napig. Megkérték továbbá, hogy a párbaj során is mutasson minimális aktivitást. Laura ezt a játékot nem bírta volna pszichikailag végig, akkor sem, ha megnyerte volna a párbaját.... Biztosra akartak menni, a párbaj előtti néhány Laura nyilatkozat csak színház volt... Remélem, hogy többé nem lesz ilyen nyilvánvalóan és otrombán unfair párbajfeladat az adásban!

alkalmi nyúl 2016.04.07. 11:07:35

@Krétagarbó: Igen, ez igaz. Valóban, a legtöbbjükből láttunk már szimpatikus és antipatikus megnyilvánulást is. Kivéve ugye a megbúvókat.

Krétagarbó 2016.04.07. 11:08:06

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): soha nem beszélt rólad. hogy nem vagytok jóban, azt is a blogból, és inkább a te kommentjeidből tudtam meg. Az a poszt pedig nem véletlenül született, előtte is ment az offashion-be a kutyázása.
De csak hogy tudd, soha egy szót nem szólt rólad, ő ezt már elengedte réges régen. Tedd te is ezt.

Krétagarbó 2016.04.07. 11:15:28

@VV Erőlegény: bocsánat, de van olyan, amit nem hagyhatok szó nélkül. pl. olyan feltételezéseket, amit fentebb olvashatsz és válaszoltam rá. Már én is unom a témát egyébként.

,, 2016.04.07. 11:25:45

@Krétagarbó: kivéve hogy NEM volt kutyázva... Én is unom ezeket a rágalmazásokat. És dobozolnom kell. Fröcsögjetek csak rólam, jó szórakozást

csincsilla72 2016.04.07. 11:35:21

Én már csak azt szeretném tudni, hogy hol az új poszt?:-(

2016.04.07. 12:15:51

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): amit itt leírtál az mind rád jellemző. Mi egészen máshogy gondolkodunk.

Krétagarbó 2016.04.07. 12:28:18

@csincsilla72: hát biztosan nem sixx írja, akkor már itt lenne. SzaboZ lesz az:)

Snake 2016.04.07. 13:00:35

@aloksak: Nem irodista volt, úgy tudom a néhai Budai Rohamszolgálat beosztott tűzoltója volt, később talán rohamparancsnoknak is kinevezték.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 13:01:43

@Krétagarbó: a harciast nem úgy értem,hogy hadonászik,mint mókus a mogyorósban,hanem én benne látom a legnagyobb bizonyítási vágyat a játékosok közül,tehát róla elhiszem,hogy nem buliból jött be.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 13:05:25

@Krétagarbó: Brigi nekem is az,és nem írnám le. amit tudok róla,hogy elég mozgalmas élete volt,és az USa-ban is,és szerintem cvannak neki olyan előnyös tulajdonságai,amit kamatoztatnin tud..

Alajka Bal 2016.04.07. 13:07:18

Diának szép nagy tömött (és valódi) melle van, szóval bírom :)
Henit is megcsinálnám, csak közben lehetőleg ne dumáljon :)
Briginek nagyon leharcolt feje van ( 35 éves csak!!!)
Attis akkora paraszt, hogy már bírom :) (Senki nem tett rá jelet!!!)
A tűzoltó messze a legértelmesebb szerintem (Henit nagyon jól kezelte, már amennyire lehet:)
Norbi egy vadparaszt, de az állatokhoz ért és megbízható kötelességtudó velük tehát elnézük neki a többit (mint KissLacának a nemi erőlködést:)
És egy filozófiai kérdés (mindig felmerül, tudom) :
Baj-e ha a RTL minden módon be akar folyásolni bennünket (akik vagyunk olyan állatok, hogy zet a műsort nézzük) ?

Alajka Bal 2016.04.07. 13:08:54

@paranyuszi: Én imádom ha itt (is) baszlatjátok egymást (akár be is szállok szívesen, csak nem értem min vitáztok:) hiszen ez az élet showja :D :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 13:10:15

@Krétagarbó: SzabóZ úgy fog újítani szerintem, a most már általánossá váló Farm heti előzetes analógiáján, hogy holnapután fogja megjelentetni a három nappal korábbi részről szóló napi posztot! :-)

Alajka Bal 2016.04.07. 13:17:56

@PeniValdes: diplomatikusan ezt se meg nem erősítem se meg nem cáfolom ! :)

Alajka Bal 2016.04.07. 13:21:23

@VV Erőlegény: :D Ez valami eszméletlen ahogy össze-vissza előzeteseznek....
Na ez pl. nem tetszik (meg Anikó se, de az legyen az én bajom :)
Viszont a szamár nagyon állat !!!!
A birkák meg tiszta hülyék, szerintem nem fogják uralni a földet sose :)
Kongót bírtam, ahogy rádöbbent, hogy milyen jó terelgetni őket ész nélkül fel-alá :D

Alajka Bal 2016.04.07. 13:22:01

@PeniValdes: Arra célzol,Pennike, hogy nem valódi neki ?

Krétagarbó 2016.04.07. 13:27:55

@Alajka Bal: erre kapsz egy csomó :DDDDDDDDDDDDDDDD-t.

:)))

Krétagarbó 2016.04.07. 13:29:24

@Alajka Bal: Diáé biztos valódi. Vagy most miről beszéltek?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 13:40:16

@Alajka Bal: Én úgy érzékelem, hogy neked azért nem tetszenek Anikó lábai, mert te inkább a mell fétisben hiszel, nem? :-) Anikó két térde között pedig akkor nem látszana, hogy elfér egy méretesebbre hízott kismalac is, ha nem ragaszkodna ezekhez, az extra slim-fit szabású farmerekhez. Miért nem tudják őt a stylistok igazi hippis trapéznadrágokba öltöztetni ?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 13:40:23

@Krétagarbó: arról,hogy ami nagynak látszik,nem biztos hogy az is

Pocakhontasz 2016.04.07. 13:55:11

Próbáltam végigolvasni a kommenteket ,de nem találtam választ két kérdésre, ami tegnap óta nem hagy nyugodni. Norbi azt mondta a tehénfejés vitában, hogy már 3 hete feji a tehenet ezért ő ért hozzá a legjobban. Ebből arra következtetek, hogy nem 2 hete vannak ott mégsem, tehát nem a valós idejű történéseket látjuk. A másik bajom, hogy András gazda világosan elmondta, hogy 10 nappal a borjú születése után lehet fejni és inni a tejét Tinának. Tegnap viszont már fejték. Hogy is van ez, valaki elmagyarázza, aki érti?!

,, 2016.04.07. 13:58:39

@paranyuszi: de, pontosan így gondolkoztok, csak túl gerinctelen vagy, hogy beismerd.

Andi.Mf 2016.04.07. 14:21:55

@VV Erőlegény: :D :D nem kell túlgondolni. Semmi köze az MF-nek az angolhoz. A vezetéknevem kezdőbetűi. :)

@csincsilla72: @PeniValdes: Rendben, így már értem, hogy mire értettétek azt, hogy "ősanya" és abból a szempontból teljesen egyet is értek veletek.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 14:27:07

@Andi.Mf: én azt hittem, hogy a munkafüzet rövidítése

csincsilla72 2016.04.07. 14:38:59

@Pocakhontasz: Ha a borjú nem szopja ki a tejet a mamából, begyulladhat a tőgy. Tinát nem fogyasztásra fejik valószínűleg, hanem rásegítenek kicsit, hogy ne duguljanak be a tejcsatornák. Nagymamámék a frissen ellett tehénből is húztak egy keveset, kizárólag tehénjóléti megfontolásból:-)
Gizi egy hét után esett ki, mégis azt mondta, hogy két hete ott vannak. Tehát lehet, hogy volt egy kameramentes hetük, amikor megmutogattak nekik mindent, megtanulták a szabályokat, stb.

csincsilla72 2016.04.07. 14:41:33

@Krétagarbó: Nem értem, minek vállalja be, ha nem tudja teljesíteni. Gondolom, kapunk megint egy posztot fél hétkor. Mondjuk én melózom estig, legalább jut valami újdonság mára is.:-(

aloksak 2016.04.07. 14:46:12

@PeniValdes: Peni, bizonyítékot kérünk. Igaz @Alajka Bal:? ;) :)

Janossz 2016.04.07. 15:07:25

Mit nem mondtok, rohamtűzoltó Budán??? Hogy nézhet ki a gyalogtűzoltó akkor?
Biztos ő vezényelte azt a sikeres rohamot is a várban, mikor sikerült megborítani a 90 tonnás darut egy 3 mázsás Munkácsy-festménnyel...Szerencsére csak anyagi kár lett, nem kevés.

Alajka Bal 2016.04.07. 15:25:01

@aloksak: De bizony, szerintem minimum képet róla, de mintát is szívesen vennénk belőle :)

Alajka Bal 2016.04.07. 15:25:34

@Andi.Mf: Étem, tehát Milf Andreának hívnak ? :)

aloksak 2016.04.07. 15:29:51

@Alajka Bal: EKG. :D Hmmm.. MILF? ;) :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 15:32:30

@Alajka Bal: Mennyire egyre jár az agyunk Alajka.... :-D

Andi.Mf 2016.04.07. 15:33:07

@Alajka Bal: Látom meglódult egyesek fantáziája. :D De nem, nem Milf-nek hívnak. :D Kettős vezetéknevem van. Az a titok nyitja. :)

Alajka Bal 2016.04.07. 15:41:25

@PeniValdes: Ne szerénykedj, kinek kell a pipaszár :)
Na akkor megvan a név : Milf-Forty Andrea :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 15:48:13

@Alajka Bal: meg van. Milford Andrea:)
sokaknak az kell,egyeseknek érdekes fogalmaik vannak anatómiáról

2016.04.07. 16:02:49

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Tévedsz. Egyikünk sem így gondolkodik. ( Kréta, Heni, én) Itt sem mi provokáltuk ezt az egészet. És a gerincünk is rendben van. Nem változnak két havonta a haverkáink és a vélemènyünk. Technikailag 5 ève ugyanazt pofázzuk.

,, 2016.04.07. 16:57:39

@paranyuszi: Nem provokáltam semmit.
Másodszor, igen szerencsére változik a véleményem emberekről is meg helyzetekről is és magamat is felül tudom bírálni. Ezt abszolút pozitív tulajdonságnak tartom a te gúnyolódásod ellenére is. Őszintének pl kb 3 év "próbaidőt" adtam annak idején az időmből, de felesleges volt, mindenesetre bőven kapott tőlem lehetőséget. Téged ennél kevesebb idő alatt is meg tudtalak ítélni. Tulajdonképpen hálás lehetnék kettőtöknek, amiért sikerült ráébresztenetek egy mások által már rég nyilvánvaló tényre, de valahogy mégis a rosszindulatotok maradt meg bennem. És most befejezném ha nem gond.

Alajka Bal 2016.04.07. 16:58:24

@paranyuszi: "És a gerincünk is rendben van.." ez nagyon fontos egy nőnél.....
Különben ki merné gerincrevágni :)

Alajka Bal 2016.04.07. 17:00:11

@PeniValdes: A hülye modellek és reklámok, azok okozzák !
de nem csak a lány-modellek undorítóak, a fiúk még inkább....
(jut eszembe márk is az akart lenni :D :D :D nem is húzta sokáig )

Alajka Bal 2016.04.07. 17:12:02

@vastyúk is ..: Szasz Tyúk ! Látom Te is megmaradtál a régi gárdából :)
Hogy vagy öreglány ?

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:16:10

@Alajka Bal: szasz! küzdök az n'fulenziával, hiába a kor ;D

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:18:28

@Alajka Bal: Látom, mindig megy itt az arcon-pörgés, és ez boldogsággal tölti el begyemet. :D

csincsilla72 2016.04.07. 17:20:27

A posztíró monnyon le!

aloksak 2016.04.07. 17:22:24

@PeniValdes: Az nem baj. Legalább egy gyenge szellőcske nem borít le a lábadról. :)

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:27:00

@Alajka Bal: Lássuk be, Márk a hímnemű hölgyek közé tartozott. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:28:30

@vastyúk is ..: nekem ő csalódás volt,többet vártam tőle:)

Krétagarbó 2016.04.07. 17:29:46

@vastyúk is ..: jobbulást, nálunk februárban tarolt a kórság. Fincsi volt.

paranyuszi (törölt) 2016.04.07. 17:30:31

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Én annyira örülök, hogy Te engem meg tudsz ítélni!! Személyesen soha az életben nem találkoztunk, ès privátban egy sort sem beszéltünk.. De örülök, hogy ilyen sziklaszárd véleményed van!! De kiről/miről is? Nahh a lényeg, én tiszta szívemből olyan barátokat kívánok neked amilyen te magad vagy! Megèrdemled! ;)

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:31:03

@PeniValdes: Háááát, csúnya dolog ilyet mondani, de nem sok jót lehetett kinézni belőle. :D Nem tűnt túl életképesnek, és végül fel is adta.

paranyuszi (törölt) 2016.04.07. 17:32:26

@Alajka Bal: hát igen! A hajlékony gerinc nem hátrány!! ;) :DDD Mármint az ilyen testedzéseknél! :DDDDDD. Mert az emberi kapcsolatokban elég gáz!!! ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:33:06

@vastyúk is ..: nem úgy,hanem én róla azt hittem,hogy ráhajt az idősebb nőcikre

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:36:23

@PeniValdes: huhuhúúúúú, na azt kinéztem volna belőle. Jogos ;) Ki az aki megvetne egy fiatalítószert?! NA Peni? mennyi lenne az annyi? mekkora korkülönbségre mondanád már, hogy bocsi, de hozzád túl "tapasztalt" vagyok?! ;D

,, 2016.04.07. 17:38:16

@paranyuszi: hogy a faszba jön ide a barátság? Akit habozás nélkül barátomnak tudok nevezni tizenakárhány éve az nyilván nem egy netes ismeretségből fakad.... Jesszus. Itt a neten vannak szimpatikus és kevésbé szimpatikus emberek.. az igazi barátsághoz a kommentelésnél vagy privis levélváltásnál kicsit több kell, nekem... ettől még valaki lehet jó fej és kedves ember, de nem lesz a "barátom"... baszki, azért ez döbbenet amiket írsz

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:38:43

@vastyúk is ..: hát ha egy 15 éves jönne, akkor azért elküldeném. igazából én minden fiatalabbat elküldenék,mert én sem vagyok túl öreg:)

csincsilla72 2016.04.07. 17:39:11

@vastyúk is ..: Mondjuk 10-12 évre.:-) 12 évesen, kicsit korai kezdéssel már anyja lehetnék. Az már sok.

csincsilla72 2016.04.07. 17:40:21

@Krétagarbó: SzabóZé lesz az... Vagy egy dühös poszt sixxtől, 10 perccel a műsor előtt.:-)

vastyúk is .. 2016.04.07. 17:45:23

@csincsilla72: @PeniValdes: hihihihihihihihi. jól van- jól van. Be kell valljam, ha egyszer kinövöm a tyúkjelmezt, biztos, hogy pumába költözök! legalábbis erről álmodok. ;)

Erre a Márk gyerekre, mint aszexuális egyénre tudtam csak nézni. Fiúnak túl lányos :D

2016.04.07. 17:47:03

@csincsilla72: vagy egy közérdekű közlemény : "írjon posztot ön!"
;)
(de persze dühösen)

csincsilla72 2016.04.07. 17:49:02

@vastyúk is ..: Minimum egy metró:-) Vivike beérkezésekor próbált "csajozni", de nagyon gyakorlatlannak tűnt. Tekintve, hogy a mai ifjak 16 évesen már párás szemmel és finom noszalgiával emlékeznek arra az időre, amikor még szüzek voltak, kicsit meglepett.

csincsilla72 2016.04.07. 17:49:50

@Biriksz_Krokiksz!: Hááát, lehet, hogy jobban járnánk:-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:49:59

@csincsilla72: attól még lehet tapasztalt,hogy gyakorlatlan

csincsilla72 2016.04.07. 17:50:44

@Biriksz_Krokiksz!: Márminthogy nem a közérdekű közleménnyel sixx posztja helyett, hanem egy lelkesebb pszotíróval:-)

csincsilla72 2016.04.07. 17:51:15

@PeniValdes: Ja, kérdés, hogy kivel szerezte a tapasztalatot.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:52:57

@csincsilla72: lehet,hogy nem kellett nekije erőlködnie,hogy ledöntse,mert beájult a modell szótól..

2016.04.07. 17:54:49

@csincsilla72: nyilván ;) minden csütörtökön itt veszi fel a komment-brigád a hisztipózt, ők meg dafke nem posztolnak #kínzási (de amúgy jó játék:))))
XD

csincsilla72 2016.04.07. 17:57:32

@Biriksz_Krokiksz!: Nekem az orvosom nyugalmat rendelt, erre itt frusztrálnak minden csütörtökön.:-)
@PeniValdes: látod, erre nem is gondoltam.:-)

aloksak 2016.04.07. 17:57:54

@Alajka Bal: Nem is szabad, mert még megsérül. :) Csak óvatosan, finoman. ;) :D

Krétagarbó 2016.04.07. 17:59:22

@PeniValdes: és ezt így hogy? (Hogy egy klasszikust idézzek:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 17:59:27

@csincsilla72: látod,tudom én ezt. vannak ilyen hívószavak,amiktől nedvesedik...:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 18:00:24

@Krétagarbó: alant írtam,tehát lehet,hogy nem kellett neki megküzdenie

aloksak 2016.04.07. 18:00:50

@PeniValdes: Nos lehet. Én Úriember vagyok, szóval inkább finoman megfogom, és leteszem. :) Közben meg mélyen a szemébe nézek. :D

2016.04.07. 18:03:02

@csincsilla72: áh, nekem sz@rabb, én innen tájékozódom, h történt-e akármi-bármi.

aloksak 2016.04.07. 18:05:49

@PeniValdes: :d Pontosan. Játszom a hangszeremen. :) ;)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.07. 18:07:30

Látom ma is adásidőben lesz a poszt. :-)

aloksak 2016.04.07. 18:10:55

@PeniValdes: Peni, mondtam valami csúnyát? De befejeztem. Nyugi. :) Ha nem lesz poszt holnap reggelig, megírom én, azon ne múljon. Gyorsan összedobok egy blogot, és oda felteszem. :)

Krétagarbó 2016.04.07. 18:14:06

@PeniValdes: megkérdezik, hogy elmúltál e 18, mielőtt rákattintasz a blogra.

aloksak 2016.04.07. 18:15:34

@PeniValdes: Nem szeretném elvenni a munkájukat. De komolyan mondtam. És csak hogy tudd, mikor a fb-on is kint volt, hogy blogírókat keresnek a Hogyvoltra, erősen gondolkodtam. Még voltak ismerősök, akik mondták is, miért nem jelentkezem. De nem éreztem magamat elég jónak egy ilyen nagy bloghoz.

aloksak 2016.04.07. 18:18:45

@Krétagarbó: Hagyd. Most durci rám valamiért.

aloksak 2016.04.07. 18:20:54

@PeniValdes: Értem. Oksa. A szende külső mögött, egy oroszlán lakozik. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 18:23:53

@aloksak: nem vagyok kellemes ember,pár embertípus idegesít,de ezt mosollyal intézem,közben meg..

aloksak 2016.04.07. 18:25:07

@PeniValdes: Akkor legyél őszinte. Én is idegesítelek? Mert ha igen, akkor nem szólok én hozzád többet. Isten ments hogy miattam idegesítsd magad fel.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 18:29:20

@aloksak: nézd,fogalmam nincsn,hogy ki ki,me4g ki kinek a haverja itten.

Alajka Bal 2016.04.07. 18:30:09

@PeniValdes: Én egy tünci aranyos kedves ember vagyok. Ha van valami hibám az legfeljebb az undorítóan erős szerénység.....

aloksak 2016.04.07. 18:33:21

@PeniValdes: Kikerülted a választ. De rendben. Írtam egyébként privit, de válaszra sem méltatsz. Ok. Értek én a szóból. De annak idején ki is akart kit megismerni? Mindegy.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 18:36:13

@aloksak: Tolmácsolom Peni válaszát : " :-) "

Krétagarbó 2016.04.07. 18:45:28

Ha tudjátok nézni, mesélhetnétek, mi történik. Nem tudom nézni, majd csak visszanézni tudom.

paranyuszi (törölt) 2016.04.07. 18:48:56

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): szövegértelmezés ember!!!! Jájjj, hagyjuk!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 18:58:36

nem nézhetik 12 éven alulial,most múltidéző

Schlomo Goldberg 2016.04.07. 18:59:12

@aloksak: amikor bloggereket kerestek a Hogyvoltra, gondolom önkénteseket kerestek, ugye?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 19:01:33

Zé beszédet tart.éjszaka van, a fények. bent esznek, a zene ételosztós, Attila rág. Sanya kanalazza a semmit.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 19:04:46

kissé krimis zenei aláfestés van,feszültség. sanya beszédet tart,nagyon fogalmaz. Norbi elbambult. Humorizál,szerinte Sanya jól érzi magát. Attila emelgeti szemöldökét.
Henire rakja a voksot,Heni ellenkezik. Sanya összekavarodik,hogy jó vagy nem jó. nincs elásva a bárd

Schlomo Goldberg 2016.04.07. 19:04:51

Sanya: nem azért teszem Henire mert személyes konfliktusunk van.
Heni: Ne hazudj!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 19:06:38

Gergő lágyan magához öleli ebét, Attis szerintem őröl. megtekinthetjük Sándor mellkasát

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:07:22

a heti gazda ágyban Sanya Dórival pihengetett?

Krétagarbó 2016.04.07. 19:08:42

@Schlomo Goldberg: Nem azt mondta, hogy : HAZUDSZ!!! :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 19:09:05

Zének szerintem wc-re kell mennie,Briginek a tehén fájó pont. Dia miatyánkot mnond,bocibaba aranyos. attis és tűzoltó tyúkozik. nem tudom ki,de a kecskét zaklatja

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 19:10:03

@Chuck Νorris: és a filmes takarásban:) Atti morog,hogy kezet mosnajk

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:13:15

Dia lázad, Heni lelkesen bologat hozzá

Krétagarbó 2016.04.07. 19:14:04

@Chuck Νorris: mondjuk eddig Dia húzta az igát, mint állat.

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:21:32

dóri szinti dia nekilát betörni a vadszamarat

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:24:06

most gábor huzza a szamarat aki megindul szintivel a hátán. Sanya a fönöki szoba ablakábol drukkol, szinti 5km/h ás sebességnél ijedten lecsuszik a szamárrol

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:24:52

megint a birkákat kergetik

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:26:27

gergő büszkén meséli kongó höstettét hogy keritettete a birkákat. Brigi féltékenyen bámulja vetélytársát

Krétagarbó 2016.04.07. 19:27:08

@Chuck Νorris: köszi:)

Kíváncsi vagyok, hogy Heni kit fog választani végül. Sanya nem félti fitnessz társát?

Krétagarbó 2016.04.07. 19:27:46

@Chuck Νorris: mondjuk lehet is féltékeny :D

Gia 2016.04.07. 19:29:40

Brigi adott tejet a kutyának.Van Damme hálás.

Gia 2016.04.07. 19:30:46

@Krétagarbó: Most véleményezik,hogy ki a leghasznosabb és ki a leghaszontalanabb a farmon.

Krétagarbó 2016.04.07. 19:31:49

@Gia: kezdődikk:) nem ugrottak eddig eléggé egymásnak?

Gia 2016.04.07. 19:32:35

Brigi munkásságát többen dicsérik,csak virít ott valamit.

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:35:51

kezdödik a ki a legalkalmasabb / legbénább farmer kibeszélés.
tüzoltó - norbi/vivi
attila - attila/a heti gazda ha nem ő
dóri - attila+norbi - sanya és a fitness
gábor - attila a mesterszakács, norbi a tejfelelös - sanya
szinti - Ati / Sanya
gergő - Brigi / mult héten szinti most Heni (érik a párbaj)
vivien - 1 ati 2 norbi - heni (másik párbajesély)
dia - brigi - sanya
heni - ati/brigi/sándor között sándor - vivi
brigi - dia - farmfitness = sanya
norbi - 1 Sándor 2 Gergő - Heni (sanya örül hogy nem a saját nevét kell ujra leirni )

Sanya elég vigan veszi hogy a parasztok torpedozzák a fitnesst :)

Gia 2016.04.07. 19:36:20

@Krétagarbó: Érik már a botrány....

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:38:54

ez a megbeszélés kivételesen nem emelt hangu kurvaanyázással hanem enyhe derüvel végzödik.

2016.04.07. 19:40:39

@Gia: de mér', azt lehet tudni? van tétje, bmi értelme, vagy csak balhé-feszkó keltés céljából?

Schlomo Goldberg 2016.04.07. 19:41:10

Mit mondott Brigi a takaró alatt a kaszkadőrnek?
Most akkor már dughatunk is?

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:41:15

a szünet után ágyjellegü parasztromantika fog megtörténni Gergő és a Szoláriumok istennöje közöttt

Gia 2016.04.07. 19:41:30

Mondjuk ha nagy cirkusz lett volna az szerepelt volna az előzetesben.Tehát várható volt,hogy ma sem lesz köpködés..

Krétagarbó 2016.04.07. 19:41:51

@Chuck Νorris: Sanyát eléggé haszontalannak ítélik akkor.

Gia 2016.04.07. 19:44:06

@Chuck Νorris: A szoliszín nem tart ki heteken át,ezért nem értem Brigi mindig vörös fejét.Lehet,hogy csak Gergő miatt van örökös pirulásban. :-))))

Gia 2016.04.07. 19:45:48

@Biriksz_Krokiksz!: Azért van mindig feszkó,mert a Norbinak mmkk igaza van,és szinte mindenki belebeszél a másik mondanivalójába.

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:45:58

@Krétagarbó: ááá ez csak tudatalatti fitnesslázadás szindroma
@Gia: én nem értek hozzá, lehet hogy rézbőrü génjei vannak :)

Gia 2016.04.07. 19:47:11

@Chuck Νorris: Tényleg!Brigi indián. :-D

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:49:44

Gergő épp vall , Brigi mindjárt pityereg

2016.04.07. 19:50:59

poszt meg még mindig sehun.
...és amúgy azt kérdeztem már, h milyen zene szólt a tegnapi kiválasztódás alatt?? XDXDXD
(ja, igen)

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:51:28

lenn Attila meséli Sanyának hogyan futatta fel az életét a börtön után

2016.04.07. 19:54:53

@Chuck Νorris: e? volt böriben? miért? (majd mesélj már)

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:55:08

ja oké megfejtettem a dolgot.
tehát gergő és Brigi is tudja hogy az elszeparálás felerösitett lkkapcsolatokat hozhat létre, ami a hazaérés kezdetével el is illan. most azon megy a tépelödés hogy ennek ellenére mégiscsak dugjanak e egy hatalmasat a holdfénynél a tyukol elött

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:56:55

@Biriksz_Krokiksz!: volt rola blikk cikk, németben részegen motorozott, kikerült vmi nöt és nekiment vmi kirakatnak. vmi ilyenre emlékszem :) keress rá :)

Schlomo Goldberg 2016.04.07. 19:57:02

Nagyon trágya volt a mai rész. Se kurvaanyázás, se szárazbaszás.

Chuck Νorris 2016.04.07. 19:58:51

következő adásban megkapják a farmpengőt, eladják a gyapjut, heni kiválaszt , lesz nagy dőzsölés, némi kurvaanyázás

2016.04.07. 20:04:30

@Chuck Νorris: áh, ennyi elég is, köszi, ennél mélyebben nem merülök bele a témába, csak a bünti témája érdekelt .

Gia 2016.04.07. 20:08:31

Hova tette Gergő a millióit,amit az Rtl-től nyert?

Janossz 2016.04.07. 20:10:04

www.youtube.com/watch?v=mfKUbwlACS0

Hajrá Dia! Ha kerüli a demizsont, tök jó csaj!

aloksak 2016.04.07. 20:20:13

@Biriksz_Krokiksz!: Amerikában volt börtönben. Valami rokonát látogatta meg, és azt hiszem motorral volt valami balesete. De mivel nem jelent meg a bíróságon, bevarrták. Meg lehet nem is volt ott érvényes a jogsija. Ezt mondjuk nem tudom.

aloksak 2016.04.07. 20:21:26

@Gia: Takarékba. :) Vagy Kongót abból vette. :)

2016.04.07. 20:28:42

@aloksak: köszi! :* túlképeztetek attis előéletéből ;)
----------------------
azt viszont még mindig nem tudom, h a levehetős tetejű ndk-s turmixgép... ja illetve
milyen zene szólt a kiválasztódás alatt
XDXDXD

2016.04.07. 20:33:45

@aloksak: eccer hugomat is bevarrták LA-ben, gyorshajtás miatt, nem is ő vezetett, csak ő józan volt, választhatott h pénzbüti (vmi 1000 dollár), vagy leüli, utóbbit választotta, 3 nap 'fogda' volt, saját szoba tv-net-és kipihente magát.

aloksak 2016.04.07. 20:41:57

@Biriksz_Krokiksz!: Na kérlek a zene pedig ez: Future World Music-Quest for Freedom :))

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 20:48:07

Néhányan ezekben a napokban nagyon nagy mélypontjukat/holtpontjukat élik...
Ilyenek jelenleg: Norbi, Gergő és Heni (ki így-ki úgy az elmúlt napokba ők teljesen elvesztette a fonalat) Heni konkrétan romokban van, jót is fog tenni neki a párbaj (99% Vivivel).
Viszont a Tűzoltó és Vadember Attis főnixmadár feltámadását is láthatjuk. Brigin meglepődtem mennyi pluszt kapott (bár azt hiszem, hogy van ezek közt kamu szavazat is, pl Gergőé). Szegény Norbi, úr isten mennyire gyerek ez még...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 20:51:23

@VV Erőlegény: Azt gondoltam volna, hogy azokat a szavazatokat, amiket Brigi kapott a 35+ nők esetében inkább Dóri fogja begyűjteni...

2016.04.07. 20:52:03

@aloksak: és tényleg! leborulok :) (mondjuk jó nyáltenger a kapcsolódó vidi) XD
(leszarom, a zene bejön, nézni meg úgysem fogom)
és nagyon köszi!

aloksak 2016.04.07. 20:53:09

@Biriksz_Krokiksz!: Nagyon szívesen. :) Egy régi ismerősnek meg pláne. ;)

2016.04.07. 21:01:05

@aloksak: nem tudtalak még beazonosítani, h ki voltál korábban :/

aloksak 2016.04.07. 21:03:11

@Biriksz_Krokiksz!: Majd írok privit. :) Bár ha jól emlékszem, nem pont ez volt a neved. Anno. Akkor is kroki voltál. De nem ez volt. Ha tévedek, és keverlek mással, akkor bocsi. Én nem ezen a nicken voltam akkor itt.

2016.04.07. 21:04:37

@aloksak: nem, nem ez volt, de a krokodil az fix mmkk. nem keversz :)))

aloksak 2016.04.07. 21:05:40

@Biriksz_Krokiksz!: Akkor még annyit elárulok, hogy képedet is láttam. :) Majd írok, megígérem.

2016.04.07. 21:11:30

@aloksak: beszarás! akkor tudom is, ki vagyol :)))))))

aloksak 2016.04.07. 21:12:30

@Biriksz_Krokiksz!: Sejtettem hogy ez segíteni fog. :)) Helloka. ;)

2016.04.07. 21:15:40

@aloksak: szeva! és amúgy sztem simán írhatnál erre a blogra is posztokat, ez is ingyér' megy, és csakis a szabiidő terhére a mások szórakoztatására ;)))

aloksak 2016.04.07. 21:18:57

@Biriksz_Krokiksz!: Ááá én ide? Ne bolondozz!! Én csak egy hobby Blogger voltam. Egy kis közösség szórakoztatására. Ez a blog nem az én szintem.

2016.04.07. 21:22:34

@aloksak: a szerdai poszt egyelőre üres, annál minden jobb hahahahahahaaaa
ez az új név honnan-e? ezmiez??

2016.04.07. 21:23:34

nabaszki, offoltam, elnézést.
befogom a számat.

aloksak 2016.04.07. 21:27:07

@Biriksz_Krokiksz!: Kellet valami új. Hát szétnéztem itthon, a szobámban. :D Ez jól hangzott. Egyedi. És nem sokan ismerik. :) De többet nem árulok el, itt nem. Majd privátban. ;)
A posztra meg alszom egyet. És meglátom. Lehet csak viccből írok egyet. És majd kiteszem a blogomra. Ahol megtudod nézni. De többet most nem mondok. ;)

2016.04.07. 21:33:21

@aloksak: nem is szükséges a privi, szoktalak olvasni. kommentolni persze ezután sem, mert csakcsi.
;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 21:35:45

@aloksak: kocsival,ágment előtte egy mama,és nem akarta elütni,félrerántotta a kormányt,fának ment. ittas volt.vmi iolyen

aloksak 2016.04.07. 21:41:48

@Biriksz_Krokiksz!: Na nem mondod? :) Te. Ennek örülök. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 21:42:28

@PeniValdes: Miért volt már egyáltalán, hogy valamin is meglepődtél ? Ha igen, akkor esetleg a Farm kapcsán ? Ha ez is igen, akkor mi volt az? :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 21:46:36

@VV Erőlegény: nem szokásom:)
Brigit én sosem írtam volna le,nála becsapós lehet az introvertsága. könnyú azt hinni,hogy könnyű préda,mert nem pofázik hétágra

2016.04.07. 21:46:47

@aloksak: ja. fenn vagy a poszt-élesítős radaromon indulásod óta.

aloksak 2016.04.07. 21:50:02

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagy semmi. :) A vizesnyolcas után szabadon, "... Szeretem a Krokikat!!!....." :D Pussz neked. ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 21:51:24

@PeniValdes: Alig mutatták eddig a három hét alatt... A mai öfiben szerepelt a legtöbbet, talán eddig összesen ennyit nem mutatták, mint ma!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 21:52:29

@PeniValdes: Amúgy te nagyon jó megfigyelő vagy akkor! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 21:52:34

@VV Erőlegény: én már a mutogatás előtt is ígyx voltam vele:)

2016.04.07. 21:53:30

@aloksak: (penivaldemort amúgy cukor, én bírom, majd remélem kibékültök) (csak ne nyomuljál)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 21:54:10

@VV Erőlegény: a megfigyelést gyakorlom huszonvalahány éve:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 21:55:50

@PeniValdes: Mondom én... :-) Az is zavar egy kicsit, hogy folyamatosan csak sutyorognak a kutyással. Állandóan feliratozni kell őket.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.07. 21:57:54

@VV Erőlegény:
lehet,hogy a kutyás,mivel sok időt tölt a kutyával,képes érzékelni az ultrahangot is,ezért nem halljuk..sőt biztos

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.07. 21:58:25

@PeniValdes: Biriksz, ezek a jelek Peninél állítólag azt jelentik, hogy zavarod, csak álcázza! :-)

aloksak 2016.04.07. 21:59:17

@Biriksz_Krokiksz!: Nem fogok én már semmit sem.

2016.04.07. 22:05:25

@VV Erőlegény: tudom, olvastam, nekem nem kell megmagyarázni a nyilvánvalót ;)

aloksak 2016.04.07. 22:51:16

@Schlomo Goldberg: Gondolom. Talán még meg is osztottam anno. Majd utána nézek. De kétlem hogy fizuért. Szimplán társadalmi munkában. Feltételezem.

Well... 2016.04.08. 00:06:12

@PeniValdes: az a ciki, hogy sima kozuti baleset okozasert nem zarnak 7 HONAPra bortonbe, foleg nem ha senki sem serult meg. lassuk csak , borton passzol, evjarat passzol, muteni kellett a kezet passzol, ittas vezetes NEM passzol,

www.sandiegouniontribune.com/news/2001/feb/05/deputies-chase-catch-fleeing-suspects/

kevesbe angolos kollegaknak, 2001-ben San Diegoi rendorok lesitteltek egy 24 eves Molnar Atilla nevu ferfit, autos uldozes utan , a vad "tamadas olyan fegyverrel ami halalt is okozhat" , a menekules kozben a K9 szetharapta a karjat... lehet csak veletlen egybeeses ugye ...

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 00:47:57

@aloksak: köszi, megkerestem, butapestéjjelnappalhoz kerestek és igen, társadalmi munkában.

mosca.df 2016.04.08. 02:05:57

@Well...: aaz igen! szép munka; mármint nem tőle, hanem tőled, hogy kiderítetted.... jelzem, sztem ember nincs, aki ne gyanakodott volna a meséjére, annyira kamuszagú volt az egész, meg olyan kis simlis ez a vadembör - bár, szórakoztató karakter, azt meg kell neki adni (kivéve, amikor minősíthetetlen hangnemet engedett meg magának főnökként - leginkább a lányokkal, ez bicskanyitogató volt), ugyanakkor aktív tagja a közösségnek, ez a mai "hasznos-haszontalan" választáson is nyilvánvalóvá lett, plusz mindig pörög, igencsak kameraérzékeny, úgyhogy a produkciónak is értékes eleme... na de ezen a priuszon azért kiakadtam, fegyverbirtoklás? neba...' (én amúgy drogbirtoklásra tippeltem).

ja, üdv mindenkinek, látom, itt a régi csapat nagyja - és olyan is akad, aki "belülről" tanulmányozza a reality-szubkultúrát, mondhatni, beépült, de szó szerint ;) és ahogy elnézem, nem tagadja meg önmagát, hozza ott is a formáját, csak amolyan "ő-szintén"... ;)

Well... 2016.04.08. 02:26:34

@mosca.df: well nem konkretan fegyverbirtoklas, a letartoztatas oka volt, a "gyanu , hogy halalt okozo fegyverrel tamadna" na ez konkretan az, hogy mikor az autoddal menekulsz a rendor ell, es tudatosan belerohansz egy masik autoba, akkor az autod maga lesz a fegyver, es az "eloremegfontolt" belerohanas maga a tamadas... es ugye az sem segitt, hogy menekulsz a rendorok elol... ez eleg ahoz, hogy a californiai kresz szerint bortonbe kerulsz "nem kevesebb mint 6 hanap, es nem tobb mint 1 ev... (nocsak a 7 honap pont kozte van) .... menekult az autojaval (kolcson autoval) , es mikor sarokba szoritottak akkor belerohant egy masik autoba, hogy helyet csinaljon a menekuleshez...mikor nem sikerult, akkor proszalt elszaladni, ekkor jott a rendorqtya es lerendezte a arjat :o))

lobbantott tsilke 2016.04.08. 06:14:59

@Janossz: inkább ne bántsd a Sölt.Használj cukros-ecetes vizet.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 06:21:54

@Well...: De miért menekült ? Egyébként én úgy tudom, hogy az USA-ban ok nélkül nem állíthatnak meg senkit, tehát olyan, hogy szúrópróba szerű közúti ellenőrzős, nem létezik. Attila vezetett, de a mitfárert is elkapták bűnpártolás miatt, mit követett el, hogy nem ugrott ki a száguldó autóból, vagy nem ütötte ki Attilát a volán mögül? Valamiket menekülés közben ki is dobtak az autóból, amit később nem találtak meg. Én is drogra gyanakodnék, de azt megírták volna... Inkább most arra gyanakszom, hogy az autó, amiben ültek lopott volt (és valószínűleg ők lopták el). Amúgy tényleg bámulatos, hogy tudsz nyomozni Well, 2001-es San Diegoi újságokban is. Mondjuk Molnár Attila nem egy különleges név, de a kor is egyezik! Hm...

aloksak 2016.04.08. 07:43:01

@Well...: Le a kalappal. Saján nyomozónk is van. :D ;) @Biriksz_Krokiksz!: Na csak neked, csak most, írtam egyet a blogomon. Tessen parancsolni. :)

Anickmármás 2016.04.08. 08:41:20

A Manci nénit nagyon várom a régi kommentelők közül :)Jó lenne ha aktivizálná magát, hiányzik :)

aloksak 2016.04.08. 09:19:02

@Biriksz_Krokiksz!: Nyugi, tudom. :) És írtam neked privit. :)

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 09:20:00

No, még ma se nincsen új poszt se

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 09:25:51

@Well...: hogyne.) de a szegény mamáját hagyjuk meg abban a hitben, amit leírtam.

2016.04.08. 09:32:56

@aloksak: most nem erek ra, fontos glamour napozasi plazakrokodilkodasi teendoim vannak, kesobb tudom elolvasni, posztot koszi :)))

2016.04.08. 09:41:07

@PeniValdes: van amire muszaj idot atcsoportositani XD

aloksak 2016.04.08. 09:48:48

@PeniValdes: Ha taktikázni akar, akkor Vivit. Egyrészt talán nem olyan ügyes, másrészt Sanyának is keresztbe tehet ezzel. Bár fenn áll a veszélye, hogy akkor meg ha Vivi esik ki, ismét őt nevezi meg Heti Gazdának. Egyébként ilyet lehet? Hogy valaki több alkalomal akár egymás után legyen Heti Gazda? Van erre valamilyen tiltás? Vagy simán lehet.

2016.04.08. 09:51:07

@PeniValdes: naná, tudom mit akarok, becsörtetek, felmarkolom ami kell, és kicsörtetek xd

Krétagarbó 2016.04.08. 09:57:26

@PeniValdes: előzetes alapján sztem Vivit. (mondjuk én Cintin legondolkodnék, bár sok indokot nem tudnék felhozni emellett, mint azt, hogy vele szemben van esélyem visszajönni.)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 09:58:00

Heni-Attila: nem hiszem,Heni nem béka,hogy kihívja maga ellen a sorsot. Egyébként másnál nem ezt mondanám,ugyanis Vadember Attilánál szerintem fenállhat annak a veszélye,hogy nagyon megakarja mutatni,aztán a szék alá esik.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 09:58:43

@Krétagarbó: szerintem is egyébként őt,fiút nem fog kivinni.

Krétagarbó 2016.04.08. 09:59:12

@aloksak: miért nevezné meg őt? Tkp-en Sanya kibaszott vele, kérte Vivi, hogy hadd ő legyen az, aki választ párbaj ellenfelet, és Sanya most valahogy ellen tudott állni ennek a női kérésnek. Lehet, hogy az volt a baj, hogy vivi nem sírt???

Krétagarbó 2016.04.08. 10:00:18

@PeniValdes: hülye is lenne...
Még a fiúk is lányt visznek ki, kivéve talán az Attis Norbi párost.
Nem kell itt tökösnek látszani, okosan csinálja, oszt jól van.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 10:01:37

@Krétagarbó: azért egy Attis-Norbira kíváncsi lennék,a két egohuszár..

2016.04.08. 10:12:29

@PeniValdes: basszus es tenyleg ;)))

aloksak 2016.04.08. 10:16:21

@Krétagarbó: Csak egy felvetés volt. Eljátszottam a gondolattal. Csupán ennyi. :) Úgy látszik igen. Nem sírt ez a magyarázata. De ha van esze Heninek, már pedig van, akkor Vivit fogja kihívni. A férfi párbaj még odébb van. De magam is megnéznék már egy jó csörtét.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 10:17:29

@Biriksz_Krokiksz!: ugye,jó,hogy szóltam,minél is lennél nélkülem:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 10:32:00

@Krétagarbó: Akkor megint lőne magának egy tattikai öngólt a Cinti etetésével az egyik reggel, bár lehet, hogy azért etette, hogy legyen kit kihívnia? :-) Heninek, ha igazán stratéga és képes reagálni a helyzetre a párbaj kiválasztás során is kell némi taktikai megfontolásokat is mérlegelni. Ugye legfontosabb, ki ellen van esélye visszajönni, aztán fontos még, kinek a kiszórásával teszek jót, vagy keresztbe és kiknek a csapatban, ki az aki a visszajövetele után is a potenciális szövetségese lehet, illetve egy esetleges ügyesebbnek ítélt játékos bravúros kiejtésével, elrettentő példát is tud statuálni l Utóbbi esetben Heninek villantania kell már a párbaj során is, a papírforma Vivi párbaj esetében viszont, ha visszajön, akkor abszolút taktikát kell változtatnia, legalább is szerintem, különben a következő héten újra kiküldik. Amúgy sanszos, hogy amennyiben Vivit viszi ki, és kinn hagyja, akkor egy héttel meghosszabbodik majd a fitneszfarm létjogosultsága... :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 10:38:06

@PeniValdes: 1 % a női szeszély, illetve esetleges menstruációs problémák miatt mindig benne kell, hogy legyen a pakliban ! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 10:49:47

@Krétagarbó: Én szerintem Vivit kinn hagyja. Az ügyességi párbajnak fejben eldöntős részei is vannak, meg praktikus megoldási részei.... Ha Vivit sem hagyja kinn Kréta, akkor jobb, ha már most kijön... Őszintén!

csincsilla72 2016.04.08. 11:02:42

@VV Erőlegény: Én nem tudom, Heni mennyire ügyes valójában. Amit eddig láttam belőle, az nem győzött meg. Sanyát nem viheti, a Tűzoltó, Norbi, Gergő kenterbe veri, akármilyen ügyességi feladatról van szó. A lányok közül Dia sokkal ügyesebb, Brigit, Dórit biztosan nem vinné. Szintike fürgébb és fiatalabb (mondjuk disznócipelésben Henit nem verné, az tuti, de oda el is kellett jutni), marad Vivi.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 11:11:46

@csincsilla72: Szerintem vannak itt nagy-nagy különbségek az ügyességi párbajok között. Említettem már pl. a gyöngyfűzés lehetőségét, vagy mondjuk szamár szőr szedegetés szemöldökcsipesszel. stb. :-)

csincsilla72 2016.04.08. 11:26:53

@VV Erőlegény: és szerinted számíthatunk ilyesmire?:-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 11:29:41

@csincsilla72: Fogalmam sincs, én is most látom először ezt a formátumot, de a lehetőség logikai szinten fenn áll.

Krétagarbó 2016.04.08. 11:33:56

@VV Erőlegény: Vivi jobb kondícióban van, személyi edző, állóképessége jobb, mint Henié. Emiatt féltem kicsit Vivitől. persze minden attól függ, milyen feladatot talál ki a csatorna.

csincsilla72 2016.04.08. 11:35:09

@Krétagarbó: maximum észben veri Vivit, fizikálisan semmiképpen sem.

Gia 2016.04.08. 11:42:33

@Krétagarbó: Igen,Vivi az agyát nem tudja edzeni.. :-))

Gia 2016.04.08. 11:44:55

Szerintem van egy olyan titkolt szabály,hogy kétszer ugyanaz a személy (pláne egymás után) nem lehet heti gazda.Unalmas lehetne a nézőknek,és másokat is szeretnének látni ebben a szituációban-ezzel tisztában lehet a retek tv.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 12:16:02

@Gia: Őszintén én egyáltalán nem tartanám emiatt unalmasnak a műsort. És ha valaki olyan jó gazda, hogy a többiek, vagy a kieső újraválasztja? Ez egy taktikai elem a játékban, de a VV-ben is voltak már gumiszabályok. Itt is lehetnek... :-)

aloksak 2016.04.08. 12:28:51

@Gia: Köszi Gia. :) Hogy válaszoltál. :)

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.08. 13:02:06

@Krétagarbó: Benyomnak valami tűzrakós vagy keresd meg és párosítsd össze feladatot mondjuk.

mákoskecsöpösfreestylekolbász 2016.04.08. 13:04:39

@VV Erőlegény: Vagy Márk szemöldökét. Egyik az egyiket, másik a másikat, aztán Márk a tükör előtt eldönti.

Alajka Bal 2016.04.08. 13:24:35

Jó reggelt kommentelők ! Mi a bánatos büdös 3.14csa van a bloggal ?
Már 2 napja semmi ?
Szia Pennyke ! É nem tudom mi érdekel.... de érdekel :)
Szóval attis sittről gyütt... ki hitte vóna...
Henit megcsinálnám mé most is, de a szájával csak sikíthat közben semmi más hangot nem adhat ! (mer akkor abbahagyom!)
Cinti röfögését felveszem csengőhangnak :)
Sanya nem rágott be hogy ő a leghaszontalanabb , ettől nekem szimpatikusabb lett.
Fejőgyerek tényleg mindig mindenbe beleugat (bár soxor igaza lehet:)
A birkáknál van hülyébb 4 lábú emlős ? Kongó viszont jól nyomja , bár a terelés nála is olyan mint Sanyánál a fitness :D
KutyásKan mint akar Brigitől, azt tudja már ? ( Ha esze van semmit )

Alajka Bal 2016.04.08. 13:27:41

SIX !!!!! Hagyjad már a picsába a TV2-t gyere aztán írjál egy frankó hogyvoltot Farmról !!
Látod h. nem megy ha nem csinálod !!!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 13:42:30

@Alajka Bal: az érdekel,hogy a párbajoknál vaj figyelembe veszik é e a párbajozól nemét? vajon előfordulhat e olyan,hogy 2 nőnek fát kell aprítania időre?

aloksak 2016.04.08. 13:57:24

Na eddig vártam, hátha lesz poszt.

Én írtam egyet. Belinkelem a blog címét ide. De ha kész lesz itt a hogyvolton az adott részhez tartozó poszt, azt a bejegyzést elérhetetlenné teszem. Ha gondoljátok addig amíg lesz, gyertek oda. Ne várjatok csodát, olyan jó nem lesz, mint az itteniek.

tavolotthontol.blog.hu

Alajka Bal 2016.04.08. 14:16:45

@PeniValdes: Idegesítően röhög és beszél :)

Alajka Bal 2016.04.08. 14:28:18

Azt jól láttam hogy Dóri volt a hálótársa a gazdának? Ennek egyébként mi a szerepe ?
Kettesben dughat kamera nélkül ? :D

Krétagarbó 2016.04.08. 14:31:11

@PeniValdes: szerinted minket az érdekel? :)

aloksak 2016.04.08. 14:32:43

@Alajka Bal: Igen. Nekem is feltűnt, hogy most mutatták. Áááá nem hiszem, az is be van kamerázva. Mikor indult, akkor azt mondták, hogy esetleg tudnak taktikázni kettesben, úgy hogy a többiek nem hallják őket. :)

Krétagarbó 2016.04.08. 14:32:59

@Alajka Bal: ezen én is meglepődtem. Miért? Hogy? És miért nem Vivi mondjuk?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 14:34:32

@PeniValdes: Ha két nő párbajozik, akkor abban nem látok kivetnivalót Peni, a gond az, ha egy ilyen típusú párbaj egy férfi és egy nő között történik. Az azonos neműek gyakorlatilag bármilyen párbajt kaphatnak, a nők férfias típusúakat és a férfiak nőiest, maximum kicsit vicces lesz a dolog... Igazából az lenne a leginkább fair, ha lenne 20-25 előre meghatározott párbajfeladat, és azok közül konkrétan a párbajok előtt (közjegyző jelenlétében) sorsolnának egyet. Na így előfordulhatnának esetleg nagy meglepetések is a párbajok során, s lenne egy véletlen faktor... Kicsit hasonlatosan ahhoz, mint amikor vizsgáztunk és belehúztunk a 30 tételből pont abba az egybe, amit nem tudunk, vagy fordítva...

aloksak 2016.04.08. 14:39:13

@Krétagarbó: Mikor Attila volt a Heti Gazda, mellette is nem Dóri aludt? Kibérelte volna azt a helyet?

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 14:41:28

@Krétagarbó: Ha te Vivi lennél, akkor vágynál a Sanya mellé az ágyba...? :-) Dóri úgy látszik egyfajta brómos teaként hat minden férfira benn. Sanya sem akarja a nem létező népszerűségi indexét, a 35+ női korosztály körében csökkenteni, nem beszélve az asszonyról (ha van). :-)

Krétagarbó 2016.04.08. 14:42:28

@aloksak: nem tudom, hogy akkor ki aludt a hg mellett. nem mutatták úgy, hogy felismerhető legyen.

Krétagarbó 2016.04.08. 14:47:05

@VV Erőlegény: Vivi helyében nem is, gondolom a heti gazda dönt, és azért ők elég jól elvoltak emberileg.
Valszeg az lehet, Dórira senki nem tekint (már) nőként.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 14:49:38

@Krétagarbó: Pedig szerintem az arca a korához képest nem csúnya, csak kicsit fogynia kellene. Én is ezt értettem a brómos tea hasonlat alatt.... :-)

Krétagarbó 2016.04.08. 14:49:39

@aloksak: megnézem, egyébként mi is hogyvoltozzuk itt minden nap. (Igaz, mintha Heni mesélne, de hát ez egy rajongói oldal, mindenesetre próbáljuk viccesre venni a figurát.)

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1894486797444275&id=1880569635502658&substory_index=0

Krétagarbó 2016.04.08. 14:52:55

@VV Erőlegény: gondoltam, hogy ezt érted.

Sztem sem vészes, csak kicsit talán igénytelen, és ebben a környezetben ő most nagyon felvette a "mama" szerepkört. (Ami a játéka szempontjából persze nem baj.)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 14:53:30

@Krétagarbó: Ez itt a reklám helye, ugye... :-) Egyébként sixx-éknek nincs szerződése az RTL-el a műsor kísérő napi posztolással kapcsolatban?

aloksak 2016.04.08. 14:59:06

@VV Erőlegény: Akkor nekem nem szabad? Mert akkor törlöm.

aloksak 2016.04.08. 15:04:14

@Krétagarbó: Igen, láttam már. És jó. :) Ügyesek vagytok.

Krétagarbó 2016.04.08. 15:05:31

@aloksak: hé, eltűntetted, pont a posztot :(((

aloksak 2016.04.08. 15:07:01

@Krétagarbó: Bocs. Azt hittem már láttad. Nem akarom, hogy nagy bajom legyen belőle. @VV Erőlegény: Hozta ezt fel. Én csak nektek akartam segíteni. Eszembe sem jutott hogy rosszat is tehetek.

Krétagarbó 2016.04.08. 15:07:22

@aloksak: de szabad, miért ne szabadna. Tedd már vissza please, nem tudtam elolvasni:(

Krétagarbó 2016.04.08. 15:08:14

@VV Erőlegény: nem tudom, de nyilván nem lehet kizáró ok ez másnak.

Alajka Bal 2016.04.08. 15:11:14

@aloksak: Hogy a picsába lenne bajod ! Bármiről bárki posztolhat bármit ! Max. lefikáznak érte :)
De nem volt rossz tartalmilag !

aloksak 2016.04.08. 15:13:24

@Alajka Bal: Élő műsor. Szerintem nem igazán lehet. De ezt nem gondoltam végig. Megmondom őszintén.

2016.04.08. 15:14:03

@aloksak: nincs ilyen szabaly, sem az rtl-lel, sem bmely mas csatival. tedd vissza a posztcsidat, es nyugodjá le XD

aloksak 2016.04.08. 15:15:05

@Biriksz_Krokiksz!: Ha mégis lesz, jössz a bíróságra velem? És látogatni a sittre?

2016.04.08. 15:17:15

@aloksak: sot, szemelyesen viszlek be xd

Krétagarbó 2016.04.08. 15:19:41

@aloksak: de lehet, szólás és véleményszabadság van. Mindenki írhat kritikát, bármit egy-egy műsorról. Miért ne?

Gia 2016.04.08. 15:27:23

@aloksak: Jó lett az írásod,nagyon köszi! :-) Annyit viszont kötözködnék,hogy a csacsi az Barni és nem Berni. :-D

aloksak 2016.04.08. 15:28:38

@Gia: Köszi. :) Bocsi. Elütés. Az a fránya helyesírás ellenőrző, az kimaradt.

aloksak 2016.04.08. 15:49:27

@Krétagarbó: @Gia: Örülök ha tetszik. Remélem megúszom ezt az egészet élve. :)

2016.04.08. 16:03:30

@aloksak: bilincsben, vezetoszaron, biztonsag kedveert kalitkaban. vegig igy megyunk a varoson.

aloksak 2016.04.08. 16:04:33

@Biriksz_Krokiksz!: De kedves vagy. :) Köszi. :)

2016.04.08. 16:13:04

@aloksak: gondoltam besegitek, ha mar mindenaron panikolni szeretnel, akkor legalabb adok ra okot...nincs mit, szivesen baaaarmikor szamithatsz ram ilyenekben XD

Gia 2016.04.08. 16:18:25

Hova lettek a posztírók?Megharapták őket a zombik??

aloksak 2016.04.08. 16:18:38

@Biriksz_Krokiksz!: Pusszantalak. :) Amúgy igen ez nagy bajom. Pánik beteg vagyok. Secc pecc alatt beletudok ebbe a helyzetbe esni. :) Most mond meg. Nem vagyok hülye? :)

aloksak 2016.04.08. 16:22:08

@Biriksz_Krokiksz!: Gyógyítható a hülyeség? Juhhúúúúúúú!!!!! :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 16:27:49

@aloksak: A szerződés alatt nem kizárólagosságot értettem, hanem azt, hogy nekik egy RTL-es szerződés szerint, kellene naponta kísérő posztot írniuk a Farmról, amiért az RTL nyilván valamilyen összeggel honorál is (a szerződésbe foglaltan), ehhez képest két és fél napja nincs új poszt. Mondjuk engem nem különösebben zavar, mert nézem a műsort...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 16:29:31

@VV Erőlegény: Nekem az a lényeg, hogy legyen vitapartnerem itt, és egyelőre még van, hála nektek! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 16:30:30

@VV Erőlegény: Gyakran előfordul persze, hogy magamnak válaszolgatok, mint pl. most. :-)

aloksak 2016.04.08. 16:34:27

@VV Erőlegény: Majd téged meg ebből kezelünk ki. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 16:40:30

@aloksak: Remélem, hogy nem lesz rá szükség, de köszi! :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 17:22:26

holbnap ki nyer? jövő hétrebn mi lesz? ki fog párbajozni,ki lesz a gazda?

2016.04.08. 17:25:47

@aloksak: jahh, az nem, akkor így maradtál, törődj bele :P (közben válaszoltam a mailre)

@PeniValdes: ez most ilyen tippelési-játékra felszólítás? :))))

2016.04.08. 17:27:27

@VV Erőlegény: kényszergyógykezelésben is jó vagyok! dr.biri XD

Well... 2016.04.08. 17:40:25

@Alajka Bal: a dori ott alszik az elso perctol, lehet spanos a reteknel, heti gaz jon-megy, dori marad

özv. Baldóver Béláné 2016.04.08. 18:27:30

Aranyos @Anickmármás:

Mekhatodva óóvastam a zírását. Télleg rég kommenteztem, mer a halyléktalan szállón nincs net. Mer most ott lakok. Eemútak a szép idők, mikor még dubajiba virgonckottam. Legutób má dominának se vótam jó nekik.

De most odamentem Laptopi bácsihó, aki itt van ni:

kepfeltoltes.hu/160408/laptopi_bacsi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ety kukába taláta a lap toppot, asztán kiül vele valami jó kis wifis uccára, oszt halyrá! Megengette, hogy néha én is hasznájjam. Utyhogy nemsokára megirom az ö-szinte véleményemet errül a farmrul. Csak még öszeszedem ekkicsit a gondolattyaimat.

Adig is minden lyót kiván magácskának is meg a töbijeknek, régieknek, ujaknak is:

Manci néni

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:07:03

klasszanyukadóri ki lett baszarintva Sanya mellől

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.08. 19:07:55

@VV Erőlegény: ez a blog ingyenes, és a posztírók sem kapnak lóvét az írásért. Szimplán kedv kérdése. Gondolom, valaki nem akarta, nem tudta megírni, stb.

Nincsenek elköteleződve a rtl felé.

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:10:14

na megjött speibl bácsi és hurvinyek a féknélküli traktorral :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.08. 19:16:46

Jelezném, h engem a cirkuzban a póni is ledobott kicsike koromban. Azóta is.....Brühü

Gia 2016.04.08. 19:19:26

Kérnék közvetítést,plíz..

Commodore 2016.04.08. 19:22:14

Megtelt a pottyantós budi?

Gia 2016.04.08. 19:25:26

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: És az első félórában semmi érdemleges nem vót?

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:26:18

@Gia: az első blokkban sanya kesergett a tegnapi szavazgatás miatt ezért Dórit kiküldte a parasztok közé aludni. megjött a két gazda, körbejárták a farmot, adtak okos tanácsokat, de amugy midnen rendbe volt. a reklám után nézik a birkákat. ja és pár embernek nikotinhiánya van, ez volt az első felvetésük a Gazda fele

Well... 2016.04.08. 19:26:25

@Gia: te konkretan meglepocc ezen?

lac64 2016.04.08. 19:27:55

@Gia: Eddig történt:

Brigi éjjeli csillagnézést szervezett, amelyre Heni is hivatalos volt. Becsatlakozott Viki, erre Heni besértődött és felvonult a hálóba.
Sanyánál falusi telefon van fatantusszal, éjfélre leesett, hogy Dóri is laghaszontalanabbnak nevezte a vacsora utáni szavazásnál. Mivel addig Dóri aludt vele a farmgazdai szobában, kib*szta onnan és Vikit költöztette be a helyére.
Sly és András ellenőrzi a farmlakókat: tehenek, föld (nőnek a zöldségek), melegágy, szamár
Szünet
Most éppen gyapjúátvétel

lac64 2016.04.08. 19:28:07

@Gia: Eddig történt:

Brigi éjjeli csillagnézést szervezett, amelyre Heni is hivatalos volt. Becsatlakozott Viki, erre Heni besértődött és felvonult a hálóba.
Sanyánál falusi telefon van fatantusszal, éjfélre leesett, hogy Dóri is laghaszontalanabbnak nevezte a vacsora utáni szavazásnál. Mivel addig Dóri aludt vele a farmgazdai szobában, kib*szta onnan és Vikit költöztette be a helyére.
Sly és András ellenőrzi a farmlakókat: tehenek, föld (nőnek a zöldségek), melegágy, szamár
Szünet
Most éppen gyapjúátvétel

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:30:17

a birkaszaros gyapjút tényleg jónak gondolták?

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:33:49

A birkáknál gondook voltak a szaros gyapjut is betették a többi közé, a két gazda elment a borjut megnézni, közben kibeszélték ki a legjobb csaj. a rövid haju. de a kecskés is jau
60 kilo szört csináltak.kaptak egy rakat farmpengőt. viszont az algazda közben rájött magas a szar a budiban, ki kell majd takaritani :)

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:33:53

ki kell takarítani a szart a pottyantósból
kíváncsi vagyok ki nyeri a feladatot

Commodore 2016.04.08. 19:34:00

Na most jön a szar meló!

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:35:09

András gazda seggét csikálta a szarkupac, úgy fel van telve a budi, ha jól értem.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.08. 19:36:57

A faszért kapnak sampont, ilyesmit :S

A másik, h senki sem szőrösödikkk?

lac64 2016.04.08. 19:38:38

Gyapjúátvétel megtörtént
Sly és András kibeszélték a csajokat: legjobban Turner jön be nekik (akiben friz van), Andrásnak Dia és a "kerek seggű csaj" a kecskéktől
Megkapták a múlt heti maradék pénzt, plusz a gyapjúért, tele vannak lóvéval.
András ellenőrizte a budit, tele van, ki kell merni
Most vásárolnak, és próbálnak élvezeti cikkeket venni

Commodore 2016.04.08. 19:38:52

Miért vannak félmeztelenül az asztalnál? Nem kell mosni?

lac64 2016.04.08. 19:42:29

Most a teljes lóvét eltapsolták végül?

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:43:30

@Commodore: sztem csak simán melegük volt.

Gia 2016.04.08. 19:46:53

köszönöm a tolmácsolást mindenkinek!

Well... 2016.04.08. 19:55:34

ennyi volt? az egesz musor generalt 33 hsz-t (off-okkal egyutt) nem csoda ha a HV beszuntette a blokolast ..

Commodore 2016.04.08. 19:55:41

Kongó megy párbajozni!

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:59:00

azt miért nem mutatják hogy mitől és hogyan maradnak olyan jól borotváltak, ugye
meg azt sem persze, amikor kecskeszőrből sodorják a tampont, hogy autentikus legyen

Commodore 2016.04.08. 19:59:20

(kilenckorKőhalmiröhögéslesccntrl) Puszi!

Nem Penny hajója 2016.04.08. 20:00:54

Heni jó hülyén választott, nála ügyetlenebbet kellett volna, nehezen tudok elképzelni olyan ügyességi feladatot, amiben Vivi alulmaradna. Mondjuk én bírom Vivit, mert olyan kis cuki. :)

Well... 2016.04.08. 20:02:22

@Nem Penny hajója: a vivi mar ott bukik,h felfogja mit kell csinalni :o)

2016.04.08. 20:08:46

henit sztem mmkk bent fogják tartani. majd olyan párbaj feladat lesz, h neki kedvezzen, lásd laura akinek malacot kellett volna á-ból bé-be mozgatni (aztperszeee) itt lehetne, h ki tud egységnyi idő alatt több Dö betűt rajzolni. (hajrá heni)

csincsilla72 2016.04.08. 20:16:14

@Biriksz_Krokiksz!: Heni baromi irritáló tud lenni, konfliktusforrás, de még nem vállalhatatlanul, ergo szerintem is marad. Majd akkor zavarják el, amikor már átmegy pszichopatába.

aloksak 2016.04.08. 20:23:04

Megint lemaradtam az adásról. De majd vissza nézem holnap reggel. Ezek szerint Heni Vivit választotta. Meglátjuk mi lesz. De hajrá Heni. :)

2016.04.08. 20:29:12

@csincsilla72: nem, akkor majd összeeresztik atesszal. de amúgy nem, nem fog átmenni pszichoba, nem az a fajta. javítania kellene a konfliktuskezelési gyaxiján, oszt kalap. #fejlődési

csincsilla72 2016.04.08. 20:42:55

@Biriksz_Krokiksz!: Soha ne mondd, hogy soha:-) Odabenn én is simán átmennék pszichóba. Tuggya fene, mikor szakad el Heninél a cérna. Vagy bármelyiküknél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 20:47:23

@Biriksz_Krokiksz!: Az azért nem olyan egyszerű... Az a baj, hogy a farmon most kicsit nagyon vakon van, és még mindig be van feszülve, pedig már eltelt majdnem egy hónap mióta bementek. Azért is szeretném, ha visszamenne, mert várnék nála valami taktikai fordulatot (hátha egy kicsit megnyugszik a párbaj után). Na meg hát HV varátaim közül sokan drukkolnak neki. A Fördőssel való néhány perce kifejezetten emberi és élvezetes volt, de rögtön utána a kiválasztáskor már megint az én ízlésem szerint rendkívül gyengén érvelt. Egyrészt ezeket a perceket, amikor biztos az övé a főszerep a játékosoknak és a nézőknek is szóló üzenetekkel kell megtölteni (ez a speach biztos, hogy adásban lesz ugyanis), másrészt az ellenfelemet egy ilyen játékban ennyire direkten és nyílvánosan ekézhetem, még akkor sem, ha így gondolom.... Vivivel egyébként "a nagy konfliktushelyzet ellenére" nagyon biztonságit választott, ha nyer is a párbajjal nem fog olyan átmeneti "párbajtekintélyt" szerezni magának, mint tette ezt Dóri, a Szúnyogcsődör elleni fölényes győzelmével.

2016.04.08. 20:49:40

@csincsilla72: nem feltétlenül. alap, h az első időszakban fonti az alkalmazkodás, megfigyelés, lavírozás, középmezőnyben meghúzódás (vannak akik ezt sunyiságnak neveznék, de nem, rohadtul nem az, hanem taktika) jobbára a két szélsőséget szokták az elején kiszórni a társaik. de én survivoron nevelkedtem, úgyhogy mit értek én a sóbiz'hez.

beacska 2016.04.08. 20:49:42

Heni logikus döntést hozott. persze, nagyban függ, a szerkiktől, h milyen feladatot adnak nekik, de Vivit malaccipelésben és eszközgyártásban is simán legyőzheti...persze, most más lesz, de akkor is

bár már lezárult, de: HAJ-RÁ HENI!!!

2016.04.08. 20:57:17

@VV Erőlegény: ezzel kapcsiban érvényes, amit csincsillának is írtam: @Biriksz_Krokiksz!:
kiegészítve azzal, h van amikor nem kifizetődő ám minden feszkóba beleállni, néha engedni kell leesni a kesztyűt, nem pedig felvenni.

csincsilla72 2016.04.08. 20:58:55

Most nézem vissza a tegnapot és feltűnt, hogy rőt vörös mindenki arca. Ezek télleg kinn melóznak egész nap.:-)
@VV Erőlegény: Lehülyézni a másikat nem vall jómodorra. Bármit gondol is róla.
@Biriksz_Krokiksz!: Nem sunyiság ez, hanem tattika. Esetleg szoknia kell a kamerát. Mindenesetre nem tetszik, amit látok.

2016.04.08. 20:59:43

+ahol lehet igazán jókat genyózni a másokkal/mások ellen, az az amazing race, na azt is nagyon bírcsizem XD de az más tészta.

2016.04.08. 21:02:27

@csincsilla72: egyről beszélünk, és egy oldalon állunk, én is így látom (már amikor veszem a fáradtságot és visszanézem az adást).

Nem Penny hajója 2016.04.08. 21:03:26

@beacska: "Vivit malaccipelésben és eszközgyártásban is simán legyőzheti"
Eszközgyártásban talán, de malaccipelésben tuti nem. Vivi - női szinten - tiszta izom és eléggé fitt, Heni elhízott és valószínűleg egy erőteljesebb séta lefárasztja, nemhogy a futás.

Vivi egyébként nem olyan hülye, mint aminek beállítják, csak a hangja, meg a beszédmódja miatt tűnik kicsit ügyefogyinak. Ok, nem egy akadémikus, de ez elmondható mindegyikükről.

2016.04.08. 21:08:52

@Nem Penny hajója: így van, és ezért lesz érdekes, h a csati kit akar marasztalni kettejük közül, és majd olyan feladat lesz. sztem nem erőnléti...amúgy ez a testalkat dolog elég csalós, heni is fut meg spárgázik. meglátjuk.

csincsilla72 2016.04.08. 21:09:34

@Nem Penny hajója: Heni sem akadémikus. Okosnak gondolja magát, de ha igazán okos lenne, akkor nem erőltetné az "őszinteséget". Ez itt kontraindikált. Vivi simán verni fogja, hacsak nem retorikai feladatot kapnak, amit kétlek.

Miért nincsenek új posztok? csak úgy kérdem.

lac64 2016.04.08. 21:11:19

@VV Erőlegény: Milyen taktikai fordulatot vársz? Egyszerűen képtelen átlépni dolgokon, lásd a parttalan viták, vagy most a csillagnézős dolog. Szerintem nem tud változtatni.
Pont ezért hiába menne vissza, szerintem semmilyen változás nem lenne.
Z-vel való beszélgetését én másképp értékelem, mondott egy jó nagyot (persze, majd pont Attit, Norbit, vagy Gábort hívja ki), aztán a kihíváskor a mindenki által vártat mondta. Ez így visszamenőlegesen nevetségessé teszi azt a szöveget (tudom dramaturgia szempontjából kellett a "bizonytalanság")
A kihíváskor elmondott szövege meg szánalmasra sikeredett. Nem tudom mi volt a célja, de a kacsás, kecskés dumája szánalmas volt.

beacska 2016.04.08. 21:13:31

@Nem Penny hajója: szerintem a fitnessizom hasznavehetetlen. de ez az én személyes véleményem.

Well... 2016.04.08. 21:14:20

es megint visszaterunk az alapkerdeshez... melyik illik jobban a farmra, es a valasz: 42 :o)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.08. 21:15:12

@VV Erőlegény: Na, akkor én igencsak vakon voltam eddig, mert aszitte a buta majom, hogy sixx-ék merő xopatásból írkálnak a retekes cuccokról. Valamint merő jóindulatból, hogy aki nem bírta nézni az kapjon némi infót. És a menő külföldi sorozatokra is van szerződésük? (Trónok Harca, Grace klinika, stb...)

Berborosz 2016.04.08. 21:15:54

@Biriksz_Krokiksz!: Csakhogy ő nem akar javítani a konfliktuskezelési gyaksziján.

Well... 2016.04.08. 21:16:04

@beacska: na legyunk realisak, mire a vivi felfogja mi a feladat, addigra a heni el is felejti....

2016.04.08. 21:22:33

@csincsilla72: fejjel a betonfalnak tipikus esettye. amennyiben marad (fog), akkor csak konflikt-forrásként->nézettségfaktorként. ez a taktika nagyon nem jó részéről. középutat kellett volna megtalálnia. mert kiválasztottnak lenni igenis szar, felkerült a céltáblára.

Krétagarbó 2016.04.08. 21:24:59

@beacska: én ma csak annyit mondok, Haj-rá Heni! Csuriban kezem lábam, remélem ügyes és szerencsés lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:27:16

@lac64: Valójában minden szavaddal egyetértek, csak van egy fórumtársunk, akit nagyon kedvelek, és ő nagyon hisz benne, és nagyon csalódott lenne, ha kiesne, én meg nem szeretném, ha ő szomorú lenne! :-)

Anickmármás 2016.04.08. 21:29:14

@özv. Baldóver Béláné: Nagyon örülök neked és küldök sok nagyDét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:31:47

@Majom1Parádé: Nem biztos, amit mondok, de hát ugye sixx egy profi újságíró, miért nem szervezhetne maga köré egy ilyen vállalkozást? Amúgy semmi problémát nem látnék benne, csak hát én sem értem, hogy lassan 3 napja nincsen poszt.... Amúgy régebben a kedvenc posztíróm Candyparfumegirl volt, ő van még...?

beacska 2016.04.08. 21:33:19

@Well...: ls ahogy elnéztem, Atti és Sanya fog a partvonalról praktikus segítségeket bekiabálni neki:DDD

na jó, szenya voltam, már le is ment, remélem Heni nyert

csincsilla72 2016.04.08. 21:33:30

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagyok benne biztos egyébként, hogy maradni fog. Vivi sem esetlen.
@VV Erőlegény: Senki sem szeretné, ha Kréta szomorú lenne, de ha belegondolok, hogy kit hallgatok szívesebben: Vivit vagy Henit, háááát... Akkor maradjon Vivi.

2016.04.08. 21:34:55

@VV Erőlegény: akkor legyen az részedről, h "érted haragszom, nem ellened" ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:35:59

Ami a mai adásban nagyon tetszett az a Cinti-Dóri szamaragolási dialógus volt, és abból is az, hogy Dóri milyen szépen kezelte verbálisan a Szintetizátor kisebb hiszticskéjét. Az nagyon bravúros és tanári volt. Ezt várnám Henitől is!

beacska 2016.04.08. 21:36:00

@VV Erőlegény: én is Heninek szurkolok, 2 dolog miatt is: 1. Vivi drága nem tűnik túl hasznos Farmtagnak 2. Sanya sem, és így erősen gyengítve lesz

Well... 2016.04.08. 21:42:59

@beacska: ja a guru meg az osember tanacsaitol ments meg uram minket ...

valahogy igy :
atilla: emeld b+ !!
sanya: ne derekbol, combbol !!

elmeny lesz az tuti :oP

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.08. 21:43:18

@VV Erőlegény: Van, láttam a "3 hónap múlva esküvő" sorozatot posztolta ?legutóbb?

Well... 2016.04.08. 21:44:21

@beacska: ja majdnem azt irtam, az egyik mar itt olvasgatja a hsz-eket... aztan rajottem, konkretan csak az egyik tud olvasni, es o az akit szeretnem ha gyozne.... :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:45:12

@Biriksz_Krokiksz!: Egyébként Heni esetében ez tuti igaz is. Mert biztos, hogy egy érdekes karakter a kinti életben, csak bennt teljesen elvesztette a fonalat.... Bizonyos értelemben most benn úgy közlekedik (verbálisan, és tattikailag is), mint elefánt a porcelánboltban... Ha visszajönne a párbajról, azonnal elkezdenék a helyében szövetkezni Attilával. Attila még soha sem szavazott rá negatívan, kisfőnököt akart belőle csinálni a hetigazda hete alatt, sok hasonlóság van a karakterükben. Szerintem be is jön neki Heni valahol... És most nem kell itt a hölgykoszorúnak azzal jönnie, hogy Attila egy őstuskó, mert ő erre a tuskóságára eléggé rá is játszott, de ő tud húzd meg- ereszd meget játszani! Jó erős páros lennének Henivel!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 21:46:15

@VV Erőlegény: lehet,hogy ilyen személyiség.
egyébként győzzön az ügyesebb majd

2016.04.08. 21:47:07

@beacska: és mi van, ha ezt csak a szerkik állítják így be? no offenzíva, csak kérdezem, h mi van ha orrunknál fogva próbálnak vezetni minket? pl aki eddig legtöbbet szerepelt, már kiválasztódás után, az általában ki is esett. (konteo)

Well... 2016.04.08. 21:50:46

@Biriksz_Krokiksz!: ne aggodj, az iluminatik mar elore lerendeztek eztet, nezzd meg a focimet, milyen sorrendben jonnek a jatekosok ??

1: dani
2: laura
3: vivi (annak ellenere ,h cserejatekoskent kerult be.)

kell ennel tobb bizonyitek ? :o))))

2016.04.08. 21:54:05

@VV Erőlegény: @PeniValdes: ilyen személyiség, ez a védjegye is. kérdés, h taktikailag mennyire jön ez be, mert azért ez a műsor arról is szól.

aloksak 2016.04.08. 21:55:00

@Well...: A nyomozónknak pedig csak hihetünk. ;) :)

Krétagarbó 2016.04.08. 21:58:04

@VV Erőlegény: Ne várd, teljesen más karakterek. Dórinak amúgy van 3 gyereke, volt kin gyakorolnia.

2016.04.08. 21:59:15

@Well...: áh (flegmán legyintek) a megfelelő grabovoj számsorral simán felülbírálhatók az ilyesmi sorrendek, hö! illumátik, ugyan már, hö (vállam nyeglén megvonom)
XD

2016.04.08. 22:04:34

@PeniValdes: de jóóó, nevettem ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:05:13

@Biriksz_Krokiksz!: én csak azt ismerem,nem lehet mindenki olyan okos:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:07:02

@Biriksz_Krokiksz!: egyébként Heninél azt jutott eszembe,hogy mi van ha ő a saját közegében tud működni,de egyébként zavarkeletkezik..
remélem jövő héten még látjuk vhol

2016.04.08. 22:07:49

@PeniValdes: de attól még az vagy, de lásd be, nem lehet mindenki gyíkember XD

beacska 2016.04.08. 22:14:13

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ez így szokott működni. épp akartam írni, h nem lehet véletlen, h Henit így beártogatták a héten

2016.04.08. 22:17:39

@PeniValdes: kilépett a komfortzónájából, és ebben az is benne van, h a megszokott köréből is. lássuk, mennyire jön be ez neki. mert egyelőre nem igazán. és itt nem csak az összezárt emberekre gondolászok a farmról, hanem úgy általában a nézőkékre.

enyém is színváltós, zöldebb meg még zöldebb.

2016.04.08. 22:20:12

Mindig is szerettem volna KrétaGarbóval egy platformon lenni, de sajnos ezt "bajszi" megakadályozta a múltkor. Most viszont: HAJRÁ HENI!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:20:41

@Biriksz_Krokiksz!: bármi lesz,én elismerem, vállalta,hogy beszélnek róla,és nekem ez elég

2016.04.08. 22:27:14

@beacska: tisztára úgy éreztem magam, mint vmi harcos háborús kardozós film nézése közben, mikor az egyik szereplő elkezdi átadni a másiknak a gyűrűjét, nyakláncát, levelét, orwhatever, én meg csápolok, h fogd már be baszki, mert akkor most te tuti meg fogsz halni XD
klisé.

csincsilla72 2016.04.08. 22:27:28

@Biriksz_Krokiksz!: Sajnos nagyon infantilisan viselkedik és ez a mai öfiben is ki lett domborítva. A csillagnéző-epizódbeli hisztije nagyon ciki volt. Egy negyven éves nő ezt már nem engedheti meg magának.

2016.04.08. 22:42:47

@PeniValdes: ez kevés. azért (is) ment be, hogy megismerje a határait (is). és? ha szembejön vele a határa, mit tesz, rákiabál, hogy "HAZUDSZ FBM! :DDDDD"

mindenesetre az alap, h érdekes személyiség, kedvelhető is, meg faszságai is vannak.megosztó, ja.

@csincsilla72: a hiszti nem korfüggő ;) bár mindig cink. kivárunk, h most mi lesz, ahogy beácsnak is írtam, h aki sokat szerepelt kiválasztás után, az ment is. sztem ő viszont marad.

beacska 2016.04.08. 22:46:50

@csincsilla72: nekem egy kicsit olyan érzésem volt, mintha nem először mentek volna csillagot nézni...néha kimennek és nézik. egyik nap Brigi megbeszélte Henivel, h megint mennek, h megbeszéljék a geri-dolgot (niért hiszem azt, h barinők, nem tudom) és szépen csatlakozott hozzájuk Geri és Norbi, és a kishülyeVivi: "rávisít a kismalac is én is, én is, én is"...Heni meg berágott: bameg, menjél egyedül...ott az egész égbolt...de nem, a kismalac csak visított...Heni meg sírdogált egy kicsit, h ma este nem nézhette a filmet a tvben...

Krétagarbó 2016.04.08. 22:49:24

@Spitzbauer: :DDDD

Én is vágytam már erre:D

2016.04.08. 22:57:25

jah. amit szeretnék (nem kívánságműsor, de leszarom). a szerkik igenis előre osszák meg velünk, h mi lesz a heti párbaj feladat, még a kiválasztás előtt, h elejét lehessen venni a mindenféle meggyanúsítgatásuknak, h manuperálják a feladatot attól függően, h ki maradhasson benn.

Miranda15 2016.04.08. 23:15:20

Sziasztok!
Nem szoktam hozzászólni de olvaslak Titeket :-)
Légyszi írjátok már meg miért nincs napok óta új poszt a Farmról?
Köszi előre is a választ.

aloksak 2016.04.09. 05:10:29

@Miranda15: Szia. Sztrájkoltak a bloggerek. :) Túl keveset szóltunk itt hozzá. :D@Biriksz_Krokiksz!: Nem kiabáltál elég hangosan. :D

ÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ POOOOOOOSSZT!!!!!!!! Így kell ezt. ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 06:17:52

@PeniValdes: A műsor végére puzzle módon szinte mindent meg fogunk rólad tudni Peni. Az eddigi ismeretek: 25 év, pipaszár lábak, szürkéskékeszöldes szem (lehet, hogy valamit még kihagytam Aloksak segíts), cserfes száj, a végén igazán dobhatnál magadról egy fotót is. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 06:30:56

@Krétagarbó: Tegnap a Fördős riportban maga Heni állította, hogy sok hasonlóság van a karakterükben Attilával, de a létező különbségek olyan nagyok, hogy a személyiségük taszítja egymást (megjegyzem szerintem Attila ezt nem teljesen így érzi)... Ha én már egyszer bemegyek egy ilyen műsorban, akkor az ördöggel is szövetkeznék (tattikailag) , hogy minél jobb helyen végezzek.

Krétagarbó 2016.04.09. 07:59:45

@VV Erőlegény: amir reagáltál, én ott Dóriról és Heniről beszéltem.
süti beállítások módosítása