Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Farm 2x14 –Birkák mindenhol (18+)

2016. április 06. 07:06 - Bruti

Míg az előző részben komolyan aggódtam amiatt, hogy félrészeg kirakatparasztokra bízták egy ártatlan kis boci világrajövetelét, mára megvilágosodtam, hogy ez csak egy reality, ahol semmit nem bíznak a véletlenre. Ma új szereplőkkel bővült a tanya, akik nem is sokban térnek el az eddigi lakóktól.

1_2.jpg

Zével nyitunk, aki magabiztosan ül egy szénabálán, miközben lábát egy kishordón pihenteti. Felvétel előtt biztos bejárt gyakorolni, nehogy kilógjon a pajta hangulatából. Amúgy bejön a csávó stílusa, lazán könnyedén beszél, most éppen az új lakókról, ugyanis Sly és Andy gazda (akiket ne keverjünk össze a Rambo készítőivel) egy komplett birkanyájat vezényelt a farmra. Jönnek a lakók, van ám nagy csodálkozás, sőt néhányan már birkapörköltet vizionálnak. De szó sincs ilyesmiről, itt most az a feladat, hogy életben tartsák őket. Andy gazda rutinosan elkap egy jószágot és már nyírja is. Mivel elektromosságot nem használnak a lakók, így marad az olló. Amíg páran próbálkoznak, Sanya, Heni és Gábor hárman próbálják megszámolni a nyájat, kevés sikerrel. Közben Kongó rájön, hogy tulajdonképpen ő nem is afrikai oroszlánkutya, hanem magyar puli és borzasztóan megzavarja a birkákat, aminek az lesz a vége, hogy Gergő letiltja a testmozgásról..

2_2.jpg

Már vagy két órája nyírják felváltva azt az egy szerencsétlen állatot, amiről az jut eszembe, mikor gyerekkoromban tesóm az egyetlen birkánkat szabóollóval kezdte kopasztani. Sajnos csak a fejéig jutott, mert feltörte az olló a kezét, így az a pici buksijával, meg az óriási bundájával úgy nézett ki, mint ami bekapta a zika vírust. Sly-ék kiadják a feladatokat és lekoccolnak, a három birkapásztor pedig az este közeledtével megpróbálja beterelni az állatokat. No, most ebből egy olyan kergetőzés lesz, hogy innen már csak a Benny Hill zenéje hiányzik. Komolyan mondom, öröm nézni, ahogy a három birka kergeti a nyájat.

3_2.jpg

Amíg ezek bénáznak, Attila a szamarat baszogatja. Már nem szó szerint, de nagyon szeretne a hátára ülni, csak a csacsi, meg pont leszarja. A beterelés végül sikerül, de Sándor szerint azért ment nehezen, mert 1. Sose csináltak még ilyet, 2. Heninek kurva idegesítő a hangja, mikor röhög. Márpedig Heni sokat röhög. A szamár továbbra se működik együtt, úgy van vele, hogy ő aztán rohadtul nem írt alá semmit az RTL-nek, szóval mindenki bekaphatja. Érkezik Cinti, aki egyből meglovagolja az állatot, majd Dóris segítségével visszarángatják a lakhelyére.

4_2.jpg

Sanya a heti gazda, ami gazdaságilag semmi jót nem jelent a farmnak, de szerinte vannak más fontos szempontok is, ilyen pl. a fitness. Így nekiáll, hogy megvalósítsa álmát, egy paraszt konditermet. Ebben nagy segítséget kap Gergőtől, Gábortól és a debilbe hajló Vivitől. Fúrnak faragnak, fűrészelnek, még Attila belelkesedik, főleg addig amíg Vivi seggét bámulja. Tengeris zsákból bokszzsák, farönkből súlyzó, kocsikerékből vállgép, komolyan van itt minden. Este persze hivatalos megnyitóval indul a nagyüzem, a fittebb egyedek bemutatják, hogy kell használni a gépeket, a többi meg csak röhög rajtuk, de valahol igazuk is van. Ennyi munka és ilyen étrend mellett nem hinném, hogy itt bárki is izmot építene magának. Félek, hogy a „terem” kongani fog az ürességtől, pedig a belépés ingyenes.

5_2.jpg

Az utolsó szegmens főszereplője a kis Cintetizátor, aki a dúrt és a mollt csak egyszerre hajlandó lejátszani, magyarul durmol, ameddig csak hagyják. A többiek már rég felkeltek, ellátták az állatokat, sőt meg is reggeliztek, mikor a kisjány, még mindig fújja a habot. Logikus, hogy ez bassza a többiek csőrét, de mivel Sanya nem egy véreskezű diktátor, így simán megteheti. A heti gazdi ötleteket kér a többiektől, mire Norbi belöki, hogy vegyék el a kajáját, mert arra ugrik. Ezt többen is jó ötletnek tartják, és mire a leányzó lekászálódik, addigra már csak a mosatlant találja. Erre csúnyán berág és csak az menti meg, hogy Heni nekiadja a reggelijét, ami elég nagy faszság volt tőle, de annyira keresztbe akar tenni Sanyának, hogy még ez is megéri neki. Cinti hőbörögve nyeli a kását, hogy ő márpedig nem fog dolgozni, majd közlik vele, hogy amúgy a kis barátja ötlete volt a büntetés. Később megérkezik Norbi is, aki dörgölőzne a leszbihez, de elküldik melegebb tájakra. Norbi férfihez illően mindent tagad, magyarázkodik, és nagyon úgy néz ki, hogy immáron nem ők lesznek az első farmszex résztvevői.

6_2.jpg

Címkék: 18+ a farm
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:33:49

A birkáknál gondook voltak a szaros gyapjut is betették a többi közé, a két gazda elment a borjut megnézni, közben kibeszélték ki a legjobb csaj. a rövid haju. de a kecskés is jau
60 kilo szört csináltak.kaptak egy rakat farmpengőt. viszont az algazda közben rájött magas a szar a budiban, ki kell majd takaritani :)

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:33:53

ki kell takarítani a szart a pottyantósból
kíváncsi vagyok ki nyeri a feladatot

Commodore 2016.04.08. 19:34:00

Na most jön a szar meló!

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:35:09

András gazda seggét csikálta a szarkupac, úgy fel van telve a budi, ha jól értem.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.04.08. 19:36:57

A faszért kapnak sampont, ilyesmit :S

A másik, h senki sem szőrösödikkk?

lac64 2016.04.08. 19:38:38

Gyapjúátvétel megtörtént
Sly és András kibeszélték a csajokat: legjobban Turner jön be nekik (akiben friz van), Andrásnak Dia és a "kerek seggű csaj" a kecskéktől
Megkapták a múlt heti maradék pénzt, plusz a gyapjúért, tele vannak lóvéval.
András ellenőrizte a budit, tele van, ki kell merni
Most vásárolnak, és próbálnak élvezeti cikkeket venni

Commodore 2016.04.08. 19:38:52

Miért vannak félmeztelenül az asztalnál? Nem kell mosni?

lac64 2016.04.08. 19:42:29

Most a teljes lóvét eltapsolták végül?

Chuck Νorris 2016.04.08. 19:43:30

@Commodore: sztem csak simán melegük volt.

Gia 2016.04.08. 19:46:53

köszönöm a tolmácsolást mindenkinek!

Well... 2016.04.08. 19:55:34

ennyi volt? az egesz musor generalt 33 hsz-t (off-okkal egyutt) nem csoda ha a HV beszuntette a blokolast ..

Commodore 2016.04.08. 19:55:41

Kongó megy párbajozni!

Schlomo Goldberg 2016.04.08. 19:59:00

azt miért nem mutatják hogy mitől és hogyan maradnak olyan jól borotváltak, ugye
meg azt sem persze, amikor kecskeszőrből sodorják a tampont, hogy autentikus legyen

Commodore 2016.04.08. 19:59:20

(kilenckorKőhalmiröhögéslesccntrl) Puszi!

Nem Penny hajója 2016.04.08. 20:00:54

Heni jó hülyén választott, nála ügyetlenebbet kellett volna, nehezen tudok elképzelni olyan ügyességi feladatot, amiben Vivi alulmaradna. Mondjuk én bírom Vivit, mert olyan kis cuki. :)

Well... 2016.04.08. 20:02:22

@Nem Penny hajója: a vivi mar ott bukik,h felfogja mit kell csinalni :o)

2016.04.08. 20:08:46

henit sztem mmkk bent fogják tartani. majd olyan párbaj feladat lesz, h neki kedvezzen, lásd laura akinek malacot kellett volna á-ból bé-be mozgatni (aztperszeee) itt lehetne, h ki tud egységnyi idő alatt több Dö betűt rajzolni. (hajrá heni)

csincsilla72 2016.04.08. 20:16:14

@Biriksz_Krokiksz!: Heni baromi irritáló tud lenni, konfliktusforrás, de még nem vállalhatatlanul, ergo szerintem is marad. Majd akkor zavarják el, amikor már átmegy pszichopatába.

aloksak 2016.04.08. 20:23:04

Megint lemaradtam az adásról. De majd vissza nézem holnap reggel. Ezek szerint Heni Vivit választotta. Meglátjuk mi lesz. De hajrá Heni. :)

2016.04.08. 20:29:12

@csincsilla72: nem, akkor majd összeeresztik atesszal. de amúgy nem, nem fog átmenni pszichoba, nem az a fajta. javítania kellene a konfliktuskezelési gyaxiján, oszt kalap. #fejlődési

csincsilla72 2016.04.08. 20:42:55

@Biriksz_Krokiksz!: Soha ne mondd, hogy soha:-) Odabenn én is simán átmennék pszichóba. Tuggya fene, mikor szakad el Heninél a cérna. Vagy bármelyiküknél.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 20:47:23

@Biriksz_Krokiksz!: Az azért nem olyan egyszerű... Az a baj, hogy a farmon most kicsit nagyon vakon van, és még mindig be van feszülve, pedig már eltelt majdnem egy hónap mióta bementek. Azért is szeretném, ha visszamenne, mert várnék nála valami taktikai fordulatot (hátha egy kicsit megnyugszik a párbaj után). Na meg hát HV varátaim közül sokan drukkolnak neki. A Fördőssel való néhány perce kifejezetten emberi és élvezetes volt, de rögtön utána a kiválasztáskor már megint az én ízlésem szerint rendkívül gyengén érvelt. Egyrészt ezeket a perceket, amikor biztos az övé a főszerep a játékosoknak és a nézőknek is szóló üzenetekkel kell megtölteni (ez a speach biztos, hogy adásban lesz ugyanis), másrészt az ellenfelemet egy ilyen játékban ennyire direkten és nyílvánosan ekézhetem, még akkor sem, ha így gondolom.... Vivivel egyébként "a nagy konfliktushelyzet ellenére" nagyon biztonságit választott, ha nyer is a párbajjal nem fog olyan átmeneti "párbajtekintélyt" szerezni magának, mint tette ezt Dóri, a Szúnyogcsődör elleni fölényes győzelmével.

2016.04.08. 20:49:40

@csincsilla72: nem feltétlenül. alap, h az első időszakban fonti az alkalmazkodás, megfigyelés, lavírozás, középmezőnyben meghúzódás (vannak akik ezt sunyiságnak neveznék, de nem, rohadtul nem az, hanem taktika) jobbára a két szélsőséget szokták az elején kiszórni a társaik. de én survivoron nevelkedtem, úgyhogy mit értek én a sóbiz'hez.

beacska 2016.04.08. 20:49:42

Heni logikus döntést hozott. persze, nagyban függ, a szerkiktől, h milyen feladatot adnak nekik, de Vivit malaccipelésben és eszközgyártásban is simán legyőzheti...persze, most más lesz, de akkor is

bár már lezárult, de: HAJ-RÁ HENI!!!

2016.04.08. 20:57:17

@VV Erőlegény: ezzel kapcsiban érvényes, amit csincsillának is írtam: @Biriksz_Krokiksz!:
kiegészítve azzal, h van amikor nem kifizetődő ám minden feszkóba beleállni, néha engedni kell leesni a kesztyűt, nem pedig felvenni.

csincsilla72 2016.04.08. 20:58:55

Most nézem vissza a tegnapot és feltűnt, hogy rőt vörös mindenki arca. Ezek télleg kinn melóznak egész nap.:-)
@VV Erőlegény: Lehülyézni a másikat nem vall jómodorra. Bármit gondol is róla.
@Biriksz_Krokiksz!: Nem sunyiság ez, hanem tattika. Esetleg szoknia kell a kamerát. Mindenesetre nem tetszik, amit látok.

2016.04.08. 20:59:43

+ahol lehet igazán jókat genyózni a másokkal/mások ellen, az az amazing race, na azt is nagyon bírcsizem XD de az más tészta.

2016.04.08. 21:02:27

@csincsilla72: egyről beszélünk, és egy oldalon állunk, én is így látom (már amikor veszem a fáradtságot és visszanézem az adást).

Nem Penny hajója 2016.04.08. 21:03:26

@beacska: "Vivit malaccipelésben és eszközgyártásban is simán legyőzheti"
Eszközgyártásban talán, de malaccipelésben tuti nem. Vivi - női szinten - tiszta izom és eléggé fitt, Heni elhízott és valószínűleg egy erőteljesebb séta lefárasztja, nemhogy a futás.

Vivi egyébként nem olyan hülye, mint aminek beállítják, csak a hangja, meg a beszédmódja miatt tűnik kicsit ügyefogyinak. Ok, nem egy akadémikus, de ez elmondható mindegyikükről.

2016.04.08. 21:08:52

@Nem Penny hajója: így van, és ezért lesz érdekes, h a csati kit akar marasztalni kettejük közül, és majd olyan feladat lesz. sztem nem erőnléti...amúgy ez a testalkat dolog elég csalós, heni is fut meg spárgázik. meglátjuk.

csincsilla72 2016.04.08. 21:09:34

@Nem Penny hajója: Heni sem akadémikus. Okosnak gondolja magát, de ha igazán okos lenne, akkor nem erőltetné az "őszinteséget". Ez itt kontraindikált. Vivi simán verni fogja, hacsak nem retorikai feladatot kapnak, amit kétlek.

Miért nincsenek új posztok? csak úgy kérdem.

lac64 2016.04.08. 21:11:19

@VV Erőlegény: Milyen taktikai fordulatot vársz? Egyszerűen képtelen átlépni dolgokon, lásd a parttalan viták, vagy most a csillagnézős dolog. Szerintem nem tud változtatni.
Pont ezért hiába menne vissza, szerintem semmilyen változás nem lenne.
Z-vel való beszélgetését én másképp értékelem, mondott egy jó nagyot (persze, majd pont Attit, Norbit, vagy Gábort hívja ki), aztán a kihíváskor a mindenki által vártat mondta. Ez így visszamenőlegesen nevetségessé teszi azt a szöveget (tudom dramaturgia szempontjából kellett a "bizonytalanság")
A kihíváskor elmondott szövege meg szánalmasra sikeredett. Nem tudom mi volt a célja, de a kacsás, kecskés dumája szánalmas volt.

beacska 2016.04.08. 21:13:31

@Nem Penny hajója: szerintem a fitnessizom hasznavehetetlen. de ez az én személyes véleményem.

Well... 2016.04.08. 21:14:20

es megint visszaterunk az alapkerdeshez... melyik illik jobban a farmra, es a valasz: 42 :o)

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.08. 21:15:12

@VV Erőlegény: Na, akkor én igencsak vakon voltam eddig, mert aszitte a buta majom, hogy sixx-ék merő xopatásból írkálnak a retekes cuccokról. Valamint merő jóindulatból, hogy aki nem bírta nézni az kapjon némi infót. És a menő külföldi sorozatokra is van szerződésük? (Trónok Harca, Grace klinika, stb...)

Berborosz 2016.04.08. 21:15:54

@Biriksz_Krokiksz!: Csakhogy ő nem akar javítani a konfliktuskezelési gyaksziján.

Well... 2016.04.08. 21:16:04

@beacska: na legyunk realisak, mire a vivi felfogja mi a feladat, addigra a heni el is felejti....

2016.04.08. 21:22:33

@csincsilla72: fejjel a betonfalnak tipikus esettye. amennyiben marad (fog), akkor csak konflikt-forrásként->nézettségfaktorként. ez a taktika nagyon nem jó részéről. középutat kellett volna megtalálnia. mert kiválasztottnak lenni igenis szar, felkerült a céltáblára.

Krétagarbó 2016.04.08. 21:24:59

@beacska: én ma csak annyit mondok, Haj-rá Heni! Csuriban kezem lábam, remélem ügyes és szerencsés lesz.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:27:16

@lac64: Valójában minden szavaddal egyetértek, csak van egy fórumtársunk, akit nagyon kedvelek, és ő nagyon hisz benne, és nagyon csalódott lenne, ha kiesne, én meg nem szeretném, ha ő szomorú lenne! :-)

Anickmármás 2016.04.08. 21:29:14

@özv. Baldóver Béláné: Nagyon örülök neked és küldök sok nagyDét.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:31:47

@Majom1Parádé: Nem biztos, amit mondok, de hát ugye sixx egy profi újságíró, miért nem szervezhetne maga köré egy ilyen vállalkozást? Amúgy semmi problémát nem látnék benne, csak hát én sem értem, hogy lassan 3 napja nincsen poszt.... Amúgy régebben a kedvenc posztíróm Candyparfumegirl volt, ő van még...?

beacska 2016.04.08. 21:33:19

@Well...: ls ahogy elnéztem, Atti és Sanya fog a partvonalról praktikus segítségeket bekiabálni neki:DDD

na jó, szenya voltam, már le is ment, remélem Heni nyert

csincsilla72 2016.04.08. 21:33:30

@Biriksz_Krokiksz!: Nem vagyok benne biztos egyébként, hogy maradni fog. Vivi sem esetlen.
@VV Erőlegény: Senki sem szeretné, ha Kréta szomorú lenne, de ha belegondolok, hogy kit hallgatok szívesebben: Vivit vagy Henit, háááát... Akkor maradjon Vivi.

2016.04.08. 21:34:55

@VV Erőlegény: akkor legyen az részedről, h "érted haragszom, nem ellened" ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:35:59

Ami a mai adásban nagyon tetszett az a Cinti-Dóri szamaragolási dialógus volt, és abból is az, hogy Dóri milyen szépen kezelte verbálisan a Szintetizátor kisebb hiszticskéjét. Az nagyon bravúros és tanári volt. Ezt várnám Henitől is!

beacska 2016.04.08. 21:36:00

@VV Erőlegény: én is Heninek szurkolok, 2 dolog miatt is: 1. Vivi drága nem tűnik túl hasznos Farmtagnak 2. Sanya sem, és így erősen gyengítve lesz

Well... 2016.04.08. 21:42:59

@beacska: ja a guru meg az osember tanacsaitol ments meg uram minket ...

valahogy igy :
atilla: emeld b+ !!
sanya: ne derekbol, combbol !!

elmeny lesz az tuti :oP

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.04.08. 21:43:18

@VV Erőlegény: Van, láttam a "3 hónap múlva esküvő" sorozatot posztolta ?legutóbb?

Well... 2016.04.08. 21:44:21

@beacska: ja majdnem azt irtam, az egyik mar itt olvasgatja a hsz-eket... aztan rajottem, konkretan csak az egyik tud olvasni, es o az akit szeretnem ha gyozne.... :oP

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.08. 21:45:12

@Biriksz_Krokiksz!: Egyébként Heni esetében ez tuti igaz is. Mert biztos, hogy egy érdekes karakter a kinti életben, csak bennt teljesen elvesztette a fonalat.... Bizonyos értelemben most benn úgy közlekedik (verbálisan, és tattikailag is), mint elefánt a porcelánboltban... Ha visszajönne a párbajról, azonnal elkezdenék a helyében szövetkezni Attilával. Attila még soha sem szavazott rá negatívan, kisfőnököt akart belőle csinálni a hetigazda hete alatt, sok hasonlóság van a karakterükben. Szerintem be is jön neki Heni valahol... És most nem kell itt a hölgykoszorúnak azzal jönnie, hogy Attila egy őstuskó, mert ő erre a tuskóságára eléggé rá is játszott, de ő tud húzd meg- ereszd meget játszani! Jó erős páros lennének Henivel!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 21:46:15

@VV Erőlegény: lehet,hogy ilyen személyiség.
egyébként győzzön az ügyesebb majd

2016.04.08. 21:47:07

@beacska: és mi van, ha ezt csak a szerkik állítják így be? no offenzíva, csak kérdezem, h mi van ha orrunknál fogva próbálnak vezetni minket? pl aki eddig legtöbbet szerepelt, már kiválasztódás után, az általában ki is esett. (konteo)

Well... 2016.04.08. 21:50:46

@Biriksz_Krokiksz!: ne aggodj, az iluminatik mar elore lerendeztek eztet, nezzd meg a focimet, milyen sorrendben jonnek a jatekosok ??

1: dani
2: laura
3: vivi (annak ellenere ,h cserejatekoskent kerult be.)

kell ennel tobb bizonyitek ? :o))))

2016.04.08. 21:54:05

@VV Erőlegény: @PeniValdes: ilyen személyiség, ez a védjegye is. kérdés, h taktikailag mennyire jön ez be, mert azért ez a műsor arról is szól.

aloksak 2016.04.08. 21:55:00

@Well...: A nyomozónknak pedig csak hihetünk. ;) :)

Krétagarbó 2016.04.08. 21:58:04

@VV Erőlegény: Ne várd, teljesen más karakterek. Dórinak amúgy van 3 gyereke, volt kin gyakorolnia.

2016.04.08. 21:59:15

@Well...: áh (flegmán legyintek) a megfelelő grabovoj számsorral simán felülbírálhatók az ilyesmi sorrendek, hö! illumátik, ugyan már, hö (vállam nyeglén megvonom)
XD

2016.04.08. 22:04:34

@PeniValdes: de jóóó, nevettem ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:05:13

@Biriksz_Krokiksz!: én csak azt ismerem,nem lehet mindenki olyan okos:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:07:02

@Biriksz_Krokiksz!: egyébként Heninél azt jutott eszembe,hogy mi van ha ő a saját közegében tud működni,de egyébként zavarkeletkezik..
remélem jövő héten még látjuk vhol

2016.04.08. 22:07:49

@PeniValdes: de attól még az vagy, de lásd be, nem lehet mindenki gyíkember XD

beacska 2016.04.08. 22:14:13

@Biriksz_Krokiksz!: igen, ez így szokott működni. épp akartam írni, h nem lehet véletlen, h Henit így beártogatták a héten

2016.04.08. 22:17:39

@PeniValdes: kilépett a komfortzónájából, és ebben az is benne van, h a megszokott köréből is. lássuk, mennyire jön be ez neki. mert egyelőre nem igazán. és itt nem csak az összezárt emberekre gondolászok a farmról, hanem úgy általában a nézőkékre.

enyém is színváltós, zöldebb meg még zöldebb.

2016.04.08. 22:20:12

Mindig is szerettem volna KrétaGarbóval egy platformon lenni, de sajnos ezt "bajszi" megakadályozta a múltkor. Most viszont: HAJRÁ HENI!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.04.08. 22:20:41

@Biriksz_Krokiksz!: bármi lesz,én elismerem, vállalta,hogy beszélnek róla,és nekem ez elég

2016.04.08. 22:27:14

@beacska: tisztára úgy éreztem magam, mint vmi harcos háborús kardozós film nézése közben, mikor az egyik szereplő elkezdi átadni a másiknak a gyűrűjét, nyakláncát, levelét, orwhatever, én meg csápolok, h fogd már be baszki, mert akkor most te tuti meg fogsz halni XD
klisé.

csincsilla72 2016.04.08. 22:27:28

@Biriksz_Krokiksz!: Sajnos nagyon infantilisan viselkedik és ez a mai öfiben is ki lett domborítva. A csillagnéző-epizódbeli hisztije nagyon ciki volt. Egy negyven éves nő ezt már nem engedheti meg magának.

2016.04.08. 22:42:47

@PeniValdes: ez kevés. azért (is) ment be, hogy megismerje a határait (is). és? ha szembejön vele a határa, mit tesz, rákiabál, hogy "HAZUDSZ FBM! :DDDDD"

mindenesetre az alap, h érdekes személyiség, kedvelhető is, meg faszságai is vannak.megosztó, ja.

@csincsilla72: a hiszti nem korfüggő ;) bár mindig cink. kivárunk, h most mi lesz, ahogy beácsnak is írtam, h aki sokat szerepelt kiválasztás után, az ment is. sztem ő viszont marad.

beacska 2016.04.08. 22:46:50

@csincsilla72: nekem egy kicsit olyan érzésem volt, mintha nem először mentek volna csillagot nézni...néha kimennek és nézik. egyik nap Brigi megbeszélte Henivel, h megint mennek, h megbeszéljék a geri-dolgot (niért hiszem azt, h barinők, nem tudom) és szépen csatlakozott hozzájuk Geri és Norbi, és a kishülyeVivi: "rávisít a kismalac is én is, én is, én is"...Heni meg berágott: bameg, menjél egyedül...ott az egész égbolt...de nem, a kismalac csak visított...Heni meg sírdogált egy kicsit, h ma este nem nézhette a filmet a tvben...

Krétagarbó 2016.04.08. 22:49:24

@Spitzbauer: :DDDD

Én is vágytam már erre:D

2016.04.08. 22:57:25

jah. amit szeretnék (nem kívánságműsor, de leszarom). a szerkik igenis előre osszák meg velünk, h mi lesz a heti párbaj feladat, még a kiválasztás előtt, h elejét lehessen venni a mindenféle meggyanúsítgatásuknak, h manuperálják a feladatot attól függően, h ki maradhasson benn.

Miranda15 2016.04.08. 23:15:20

Sziasztok!
Nem szoktam hozzászólni de olvaslak Titeket :-)
Légyszi írjátok már meg miért nincs napok óta új poszt a Farmról?
Köszi előre is a választ.

aloksak 2016.04.09. 05:10:29

@Miranda15: Szia. Sztrájkoltak a bloggerek. :) Túl keveset szóltunk itt hozzá. :D@Biriksz_Krokiksz!: Nem kiabáltál elég hangosan. :D

ÚÚÚÚÚÚÚJJJJJ POOOOOOOSSZT!!!!!!!! Így kell ezt. ;)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 06:17:52

@PeniValdes: A műsor végére puzzle módon szinte mindent meg fogunk rólad tudni Peni. Az eddigi ismeretek: 25 év, pipaszár lábak, szürkéskékeszöldes szem (lehet, hogy valamit még kihagytam Aloksak segíts), cserfes száj, a végén igazán dobhatnál magadról egy fotót is. :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.04.09. 06:30:56

@Krétagarbó: Tegnap a Fördős riportban maga Heni állította, hogy sok hasonlóság van a karakterükben Attilával, de a létező különbségek olyan nagyok, hogy a személyiségük taszítja egymást (megjegyzem szerintem Attila ezt nem teljesen így érzi)... Ha én már egyszer bemegyek egy ilyen műsorban, akkor az ördöggel is szövetkeznék (tattikailag) , hogy minél jobb helyen végezzek.

Krétagarbó 2016.04.09. 07:59:45

@VV Erőlegény: amir reagáltál, én ott Dóriról és Heniről beszéltem.
süti beállítások módosítása