Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x12 - Monica kapitány

2016. március 31. 11:00 - Chat Géza

Mindegyik csapatnál van baj, úgyhogy nincs megállás a szezon felénél. A megalomániás aranyások kiélezett küzdelme egy percre sem vesz vissza a lendületből. Most Parkernek kell felkötnie a gatyáját, mert Hoffman ott liheg a nyakában. Tony ugyan elkullog magában a kis kotrójával, de amiatt is enni kell a kefét rendesen. 

Parker és csapata

kepernyofoto_2016-03-30_17_17_03.png

Egyből azzal indulunk, hogy Rick leszedálja magát és elhúz a kórházba egy kis időre. Az egészség a legfontosabb, ezt Parker is belássa, de azért előbb is jelezhette volna a bányavezető kis komája, hogy furkálódik benne valami. Mindegy, az élet megy tovább. Mindenek előtt el kellene szállítani a Goldzillát. Nem éppen egy koszos utánfutó, amit egy Suzuki hátuljára is rá lehetne csapni, szóval nem árt a logisztika. A megoldás: egy kamion húzza, egy markoló meg kíséri hátulról. Erre azért van szükség, mert az úton van egy emelkedő, na meg egy lejtő is.

Ha előbbin nem képes felkapaszkodni a kamion a csilliárd tonnát nyomó Goldzillával a háta mögött, akkor egy picit meg kell lökni, de ha a lejtőn nem tudja megfékezni a meginduló rakományt, akkor bizony nagy bajok lehetnek. Az emelkedőt le is tudják, a lejtőnél lesz kis gebaszka, de épp csak annyi, hogy a sofőr beszól rádión: nem tudom megfogni. Persze gond nélkül lecsorognak és megérkeznek a célhoz.Több órás csúszással - merthogy földet lapátolva kellett szintbe hozni a gépet - sikerül is valamikor hajnalban beindítani a mosót. Már csak annyi kell, hogy tele legyen arannyal a föld, és akkor biztos nem lesz hiszti abból, hogy egy hétig nem is termeltek egy koszos fityinget sem.

Hoffmanék

kepernyofoto_2016-03-30_17_19_51.png

Nehogy azt higgyük, hogy Hoffman nyugodtan nézi, amint a kis munkásai pénzt termelnek neki. Most is van valami issue. Az van, hogy rengeteg követ halmoztak fel. A baj, hogy markolókkal nem tudják arrébb tenni a hegy méretű kupacot. Mivel szarásig vannak pénzzel, ezért egy megoldás van: meg kell hosszabbítani a szalagot. Ennyike. Leszállítják, leteszik, működik, hurrá. A heti mosás - nem a szennyes - végeredménye van hátra. Az öreg Jack közli a gyászhírt: száz és még valamennyi kis unciácska jött csak össze. Már majdnem mindenki sír, mire egy másik pali előhúz egy arannyal teli befőttes üveget, amivel együtt jóval több mint kétszáz az annyi. Hatalmas poén. Sose láttam még ekkora betyáros csínyt.

Tony és az ezeréves kotró

Gene elment szabira. Mondjuk nem értem, hogy ezt Tony mégis hogy a viharba hagyhatta jóvá, de mindegy. A lényeg, hogy akkor a kotró már családi biznisz, szóval a két gyerekének is ki kell vennie a részét a melóból. Eddig csak az aranyat tisztogatták, most műszakvezetők lesznek a kotrón. Az első nappalos műszakot a csaj, Monica kezdi. Az első két órában tök egyedül van a monstrumon, így kell új helyre állnia vele. Meghúz egy kart, leenged egy másikat, oszt kész. Ja, csak az egyik targonca csúszott bele majdnem a vízbe.

kepernyofoto_2016-03-30_17_19_20.png

A munkások megérkeztével kitalálja a tutit, hogy talán ne háttal álljon az a nyomorult targonca, hanem lapáttal előre, így ha a kotró meg akarna indulna, akkor az beleállna a földbe, mint egy horgony, ugye. A munkások egyből el is fogadták vezetőjüknek a csajt. Az éjszakai műszakban Tony fia szét is cseszi a vödröket, mert amíg a hülye társa volt a toronyban, addig a kotró túl kemény talajhoz ért, így a vödrök szépen lemásztak a helyükről. Nem tudnak vele mit csinálni, de másnap reggel inkább erővel, mintsem ésszel, de visszarakják a helyére a vödröket. Bezzeg, ha egy is eltört volna, akkor aztán egy csomó időre leállt volna az aranyásás. Így viszont sikerült majdnem 100 uncia aranyat tisztára mosniuk. Tony húzza a száját, de ő is csak hülyül. Jó ez. A gép működik, a kölkök böcsülettel dolgoztak, szóval a földben nincs több arany.

A következő részben is lesz izgalom dögivel. Parker igazi parasztként fog viselkedni a munkásokkal. Tony lánya, Monica a jelek szerint beborul az árokba egy kamionnal. Hoffmanék meg kifogynak a vízből.

Aranyláz Alaszkában - új rész ma este 21:00-kor a Discovery Channel műsorán.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása