Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban Rosszban 12. hét

2016. március 29. 10:00 - lulu1.0

Nándi majdnem kórház tulajdonos lesz. Barbaráék talán mégis célba érnek, bár én még várok egy csavart. Kardos és Patrícia szerelme megmérgeződni látszik. Mariannt kirúgják onnan, ahova igazából még fel sem vették, majd visszaveszik oda, ahonnan igazából ki sem tudták rúgni. Mindez Bandiék hathatós közbenjárásával történik, akik meg mindenféle videó készítésre vállalnak kötelezettséget, pedig porcikájuk sem kívánja.

12_het_1_bekezdes.jpg

A múlt héten ott hagytuk abba, hogy Nándi beleszagolt a levegőbe és büdös nagy kamut érzett. Olybá tűnt, hogy hirtelen össze is teszi a képet, levágja, hogy Barbara beépített ellenségként lebzsel az otthonában, hogy Roland baromira dolgozik az Ő végleges kiiktatásán, nem riadva vissza az olyan összeesküvések kitervelésétől sem, amelybe lassan mindenki úgy belegabalyodik, mint egyszeri pók a hálójába. Barbara szállodába el, Nándi még aznap este utána. Ahogy azt már említettem, csavarra várok, nagyra. Hogy miért? Mert csak a hülye nem vette észre a Barbara szófája alá berugdosott 43-as méretű férficipőt, nemhogy Nándi, aki nem volt rest utána menni a szállodába szíve hölgyének és sürgős visszaköltözésre kérni.

12_het_2_bekezdes.jpg

Mindezek tudatában viszont rejtély, hogy Vidovszky miért engedte odáig fajulni az eseményeket, hogy Rolandék egyrészt lenyúlják Tőle azt a sok-sok pénzt, amit Ő maga is úgy kalapozott össze a kórház megvételéhez, másrészt, hogy az ellenség meglelhesse és megsemmisíthesse az Olivér halála kapcsán eddig olyan nagyon őrzött bizonyítékot. A józan paraszti ész azt diktálja, hogy okkal járt el így. Na, ez lesz az a bizonyos csavar. Most azonban csak a szürke tények vázolhatók, történetesen, hogy Rolandék a terv szerint feltörték Nándi gépét, hozzájutottak a hőn áhított, rájuk igen terhelőként ható bizonyítékhoz, cseresznyeszemként a hab tetején pedig még Nándi strómanját is átverték. Amennyiben jól értelmeztem, az általa egy szép nagyméretű táskában odaszállított, a kórház megvételéhez szükséges ellenértéket, nevezzük nevén, csilliárdnyi pénzt, egy ablak szellőztetés céljából történő megnyitása, illetve Alíz figyelem elterelésére alkalmas antréja konkrétan szőrén-szálán eltűntetett. Gondolom a jövő héten elárulják a bűvész trükköt.

12_het_3_bekezdes.jpg

Mindeközben Zoli és Pati rezidens viszonya veszélybe sodródik, mert Zoli hozza azt a stílt, ami fájdalmasan jellemző. Nem csak rá, úgy globálisan, a társadalom azon tagjaira, akik szeretik magukat ekként aposztrofálni, férfi. Talán nem is szükséges kifejteni a beszarisághoz, szükségtelen konfliktus előidézéshez, majd annak megoldását mission impossible-ként kezelő lény – ebben az esetben named Kardos doki – kálváriáját. Legyen annyi elég, hogy elbaszcsizta, nem kicsit, nagyon. Persze jön a szánom bánom, meg aztán majd picit hosszabb távon Patrícia is megbánja a szigorúságát, de hogy miként alakul az életük folyása, az a jövő hét zenéje. Egy csak, amit már most biztosan tudhatunk. Amennyiben Zoli és Dóra élete az elkövetkező ötéves távlatban olybá alakul, hogy nem jön sem a herceg, sem a királylány értük valami fehéren, úgy egymáséi lesznek, holtodiglan-holtomiglan. Ez, a borospohár koccintással megpecsételt szerződés, láthatóan nyugtatóan hatott mindkét félre. Szóval mindenki nyugodjon meg a pitlibe, ezek ketten már nem halnak meg majd magányosan.

12_het_4_bekezdes.jpg

Mariannt óriási igazságtalanság érte a múlt héten. Mondjuk, ha másra nem, arra jó volt a szituáció, hogy feleleveníthessük, ne bízz meg embertársadban, óvatosan mesélgess életed folyásáról, mert van az az előítélet, amely aztán közvetve, de a hátadba állítja a nagykést. Szóval Mariannt még fel sem vették álmai óvónői pozijába, amikor is egy túlvezérelt anyuka, meghallván a zűrös múltat, jobbnak látta, ha addig presszúrálja a majdnem főnököt, hogy az aztán inkább visszatáncol az ajánlatától. Itt jön be Bandi és az Ő örök pozitívan ható, áldott jó ember figurája a képbe. Addig csűri és csavarja, hogy jobb belátásra bírja az óvodai vezetőt. Azonban, ahogy azt már megszokhattuk, semmi sem működik egyszerűen. A nagy segítségnyújtás közepette Bandi felelőtlen ígéretet tett Vilmácskának, a Csillagszem Online főszerkesztőjének. Megállapodtak a méltán népszerű főzős-szerelős videók folytatásában. Csak hogy Bandi teljes stresszbe került, amikor ebbe jobban belegondolt. A stresszt meg tudvalévő, hogy oldani kell. Bandi oldotta. Holmi nyugtatókból kapkodott be párat, mindaddig, amíg az agya meg bontotta a kapcsolatot a külvilággal. Így igazán kihívás egy forgatás!

Címkék: jóban rosszban
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása