Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x07 - Kanolás I. Attila gazdaságában (18+)

2016. március 29. 07:37 - sixx

screen_shot_2016-03-29_at_06_07_16.png

Elöljáróban annyit, hogy sejtettem én, hogy lehet ebből az alapanyagból kifejezetten fasza epizódokat is összerakni, ez például messze a legjobb volt eddig. Na, csujogassunk. Biztos velem van a baj, de már most unom a kibaszott Bohemian Betyarz zenekart vagy mi a pöcsömet, míg a VV alatt a Tóth Gabi-művek üvöltözése egy percig nem zavart. Dani távozása természetesen buliba torkollt, mondja Anikó zárt szájjal, mert valamiért nem nyitja ki a szervet az egyik rendeltetésszerű használathoz, érdekes lehet így töltött káposztát enni.

Kanolni köll

Szóval a lakosság, Dani távozásának megünneplésére/elsiratására azt találta ki, hogy bebasznak, mert ezek szerint a raktárban akadt még pár demizson pálesz. Na, ha AZ elfogy, akkor lesz itt forradalom. Az italozás alá kapnak zenét, gondolom, vagy ha nem, akkor sírva könyörgöm az eredeti felvételekért, mert az a pantomim, ahogy mindenki a saját fejében üvöltő népzenére táncol részegen, zokniban, az minden pénzt megérne.

screen_shot_2016-03-29_at_06_10_07.png

A bebaszás és bulika alatt több szál is kibomlik, Laura és Viki a bortól kékre színeződött ajkát mutogatja egymásnak, Laura szemmel láthatóan megrettent attól a lehetőségtől, hogy tökéletesnek hitt, de a valóságban békaszája nem olyan színű, mint amit az Ellle modellügynökség sztenderdjében szerepel. Dani, ezt a nőt te SOHA nem tudtad volna megkúrni, kispofám.

untitled.jpg

A bulihoz páran színházparasztnak öltöznek, másokon olyan papucs van, aminél sokkal kevesebbért is ölt már az ízlésrendőrség. A bulikában hamar kialakulnak a párok, Gergő egészen a telitenyeres seggsimogatásig rámegy Brigire, Attila Henivel lötyög, aki a sípcsontján kötést (gyantacsíkot?) viselő Sanyára pusztul rá, és kap tőle egy chippendale-táncot (ez nem volt adásban, majd a hogyvót végin mutatjuk), Norbi meg Diával beszéli meg megbeszélnivalót, márminthogy Norbinak a hosszú hajú nők kellenek. Diának volt hosszú haja is. Norbi tovább hárít, maradjunk így, ahogy vagyunk, jó az. Diában viszont dolgozik az ágyas barack, és bizsereg a pecek, így elhangzik az egyik legfaszább fenyegetés a Farm rövid történtében:

Valószínűleg megkanollak így is, úgy is. Ha akarod, ha nem. Én ha meg akarlak kanolni, úgyis megkanollak, és hidd el, nem fogsz ellenkezni. Úgy megkanollak, hogy valószínűleg szerelmes leszel belém.

screen_shot_2016-03-29_at_06_33_44.png

Norbi ezt a kanolást elegánsan elengedi a füle mellett, pedig remélem azt jelenti, hogy Dia felcsatol egy addig elkészülő, csak kicsit szálkás, fából faragott műfaszt, és nekiesik. Mert hát kanolás. A szukázást meg, gondolom, Szinti kapná, aki időközben előkerül, hogy szemmel lemeózza Dia csöcsét (jó csöcs, bólogat), és pont időben jüön ahhoz, hogy a reality-történelem írására készülő Norbi tervében szereplő lehessen, Norbi ugyanis azt javasolja, hogy legyen körbekanolás, ő kanolja Szintit, Szinti meg Diát, és így mindenki boldog lesz, leginkább a főszerkesztő és a hogyvoltíró. Egyelőre mág csak elméleti síkon van a terv, de drukkolunk. A buliban az is kiderült, hogy Afelesígemamindenem Attila nagy hirtelen nem tudna pinát választani magának odabent, de ha egy asztalra felfeküdne az összes, mind megdugná. Szigorúan csak szükségbűl persze. Este, fekvéskor Dia azért morcos, hogy a kanolás önkéntes alapon nem jött össze, Vivi meg azért, mert miközben egy takaróval letakarva vesz át a pizsamát, Attila, a Rettentő odamegy nem kicsit feltűnően kukkolni.

screen_shot_2016-03-29_at_06_38_52.png

Attila bocsánatkérésétől ments meg uram, minket

Az egész azzal kezdődik másnap, hogy a zombifejű lakosságnak felolvassák Dani levelét, amiben Attilát nevezi ki górénak, és arra kéri, hogy fingassa meg a bandát. Ja, és Dóri, a párbajnyertes menjen budit takarítani. Mivel Attila nem kicsinyes és bosszúálló, így erre, mármint Dóri = vécésnéni egy hétig, nem kerül sor. Oh, wait. A többi szerepet nagyjából logikusan osztja ki, Heni lesz a konyhafőnök, pár csaj a keze alá melózik, Brigi megy a tyúkokhoz, Norbi a tehénhez, Márk a kecskéhez, a többiek meg ásni, melegágyazni meg ganajozni. És nem lesz itt lazulás, kakassal kel mindenki, aki nem dógozik, nem eszik, tessék, tessék, mit ülünk még itt? Attila fontoskodásból eddig is jelesre vizsgázott, ez most is így van, máris kirongyol a házból, hogy a birtok állapotát felmérje, ami, értelemszerűen ugye, tegnap óta nem sokat változott.

Norbi szerint Attila jól osztotta ki a feladatokat, csak nem használja azt a szót, hogy kérlek. Norbi és Attila egyébként még megütköznek párszor, egyszer a tehenek etetésével kapcsolatban, mert Attila szerint egy bála, egy tehén, egy nap, Norbi viszont az egy bála, egy tehén per étkezés elven van, a kézikönyvre hivatkoznak mindketten, valaki nagy bajba lehet a számokkal vagy a szövegértelmezéssel, ez legyen jó tanács a következő évadra (amit már most el lehet kezdeni castingolni): rajzoljunk bele, ne írjunk. A második összeröffenés a melegágy elkészítésekor van, és lesz majd egy később, de ne szaladjunk előre.

screen_shot_2016-03-29_at_06_59_28.png

A házban lesz egy kisebb botrány, Heni ugyanis kézimunkázik (nem úgy perverz disznók), egészen pontosan szemöldökecsetet gyárt. Attila ránéz a konyhára, szalad, kaja sehol, mosatlan halomba. Üvöltözés, vannak embereid, irányítsad őket, de gyorsan. Jó, majd, Nem majd, most. Majd. Eddig is kaptál kaját nem? Mit aggódsz? Attila Hanivel nem sokra megy, a nő határozott, és nem szarja össze magát attól, hogy Attilának pöcse van. Később megbeszélik, azaz Attila kiosztja Henit megint, de úgy, hogy ugyanabban a mondatban küldi el a véres gecibe, aminek az elején elnézést kér a stílusáért. Heni csak néz, hogy ez most komoly, baszki?

screen_shot_2016-03-29_at_06_58_57.png

Sly gazda újabb eljövetele

Sly egy dobozzal a kezében jön, aszongya, aki kinyitja, az rábaszik. Kimennek Attilával birtoknézőbe, van neki egy füzete, amibe Attila beleírhatja a 10 Dolog, Amit Sly Gazda Nélkül Soha Nem Tudtam Volna A Mezőgazdaságrúl-listát, egyébként tényleg hasznos tanácsokat kap, pl. készüljön túró a tejből. Az pazarlás, mutat rá Attila, mire Sly végtelenül szomorú arccal méregeti, és láthatóan megbánta, hogy bevállalta a műsort, mert még csak a második hét van, de máris ilyeneket kell hallgatnia. A dobozban egyébként két nyúl van. Egy pár, dugni fognak, vagy már dugtak, a nyulak már csak ilyenek. A nyulakkal azt lehet csinálni, amit akarnak, megenni, becserélni páleszre, (mármint a kisnyulakat) stb.

screen_shot_2016-03-29_at_07_04_12.png

Sly akkor mond le magába végleg az emberiség jövőjéről magában, amikor a nyulas beszéd előtt kénytelen végignézni, ahogy Heni kiszedi Márk szemöldökét.

M: Kozmetikusnál vagyok.
S: Igen? És erre miért van szükség itt?
M: Mert itt is szépnek kell lenni.
S: Nem fog megismerni a kecske.

screen_shot_2016-03-29_at_07_01_25.png

Azért a nyulakat rábízza, mert rendes ember.

Éhezők viadala

Nincs kaja, állapítja meg vigyorogva Attila a kamrában, ahonnan Sándor áldásos tevékenységének köszönhetően minden elfogyott, kivéve pár fej hagymát, fokhagymát, két üveg babot, meg…na ennyit kivéve. Se krumpli, se rizs, se semmi. Se hús. Enni muszáj, az rendben van, de nincs mit. Heni főztje Sándornak nem ízlik, mindennek fűrészpor íze van szerinte, nem is kér belőle. Meg nem mondom, mit főzött a nő, aki a riportszobában úgy néz ki, mint akit megcsípett egy darázs, vagy pofán vágott a gereblye, a szája kicsattanva, a szeme alatt mintha egy lesminkelt mokesz lenne, nem tom. Szóval a kaja szar, de holnaptól már ez sem lesz, hacsak nem vágnak. Dia most nem tiltakozik, hogy csak muszájból, mert tényleg szarban vannak - ha nem Sándorra teszik a jelet, hülyék, miatta fognak éhezni.

screen_shot_2016-03-29_at_07_08_33.png

Az állatállomány ritkításakor két nagy iskola feszül egymásnak, a kecskés és a kecskétlen. Norbi szerint a kecske tiszta szopás, csak öntik bele a cuccot, de nem jön belőle ki semmi. Tejet mondjuk ad, abból meg lehet mindenféle cuccot eladásra/cserére készíteni, de mindegy, ha Norbin múlna a kecske egy percen belül kibelezve feküdne az udvaron. Attila nem akarja a kecskét levágni, ő a tyúkok ritkításában látja az üdvösséget és a teli gyomrot, van igazsága, és mivel ő a heti gazda, úgy lesz, ahogy akarja, a kecse megúszta, két vagy három tyúk meg nem.

És akkor a tánc, seggrepacsival:

Címkék: 18+ a farm
507 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aloksak 2016.03.29. 22:04:26

@PeniValdes: A mignon finom, azt szeretem. :) @Well...: Értem én, hogy van aki azt hiszi ez férfias, de igazat adok neked.

Andi.Mf 2016.03.29. 22:05:52

@Well...: Dehogynem mer nő ilyen szemöldökkel kimenni az utcára. Sőt, sőt, sőt.. Kiszel Tünde az élő példa :D
www.nlcafe.hu/data/cikk/13/121349/7.jpg

aloksak 2016.03.29. 22:06:17

@PeniValdes: Gondoltam. :) Azért sárga sem szeretnék lenni. :)

aloksak 2016.03.29. 22:10:15

@PeniValdes: Elvesztettem a fonalat. :) Azt hittem Gru udvaroncai. Bocs. :)

aloksak 2016.03.29. 22:11:14

@Andi.Mf: Meg se ismertem Tündikét. :) Ez se mostanában készült. :)

aloksak 2016.03.29. 22:15:49

@PeniValdes: Őszinte leszek. :) Már azt sem tudom miről vagy kiről beszélünk. Ne hari. :) Valahol félúton lemaradtam. :)

Well... 2016.03.29. 22:17:12

@beacska: ugy gondolkodhatott, hogy ha csipkelodni kell, jo ha van jeznel egy csipesz :oP

aloksak 2016.03.29. 22:21:34

@PeniValdes: Ok. :) De milyen okból? Már kezdem szégyellni magam. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:23:47

@aloksak: mingnonok:9 a lényeg az hogy a IIi Henrik udvaroncai mignonnak,vagyis cicusnak szólították egymást,meg páváskodtak.de mégsem voltak melegek

aloksak 2016.03.29. 22:25:53

@PeniValdes: Köszönöm szépen a tájékoztatást. :) Így már világos. Noha Márk és Sanya is ezt csinálják, még sem melegek. Vagyis Sanya tuti, hiszen van két fia. Márk meg nagy valószínűséggel, de én azt mondom, hiszem ha látom. :D Szóval ha valamelyik lányt befűzi, akkor bizonyítani fogja. :)

aloksak 2016.03.29. 22:32:33

@PeniValdes: Nem rossz gyerek. Hiszen senkinek sem ártott semmit sem bent. :) Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy tud valaki ennyire önimádó lenni. És nem hiszem, hogy ő erre rájátszana. Ő ilyen. De való igaz, a légynek nem tudna ártani. Szóval nekem semmi bajom vele. :)

Well... 2016.03.29. 22:34:35

@PeniValdes: ja o a mamak kedvence mintagyerek aki sose fog elesni egy motorral, leesni a farol, vagy egyeb olyan fius butasagokat csinalni, inkabb ul a tukor elott es a hajat fesulgeti, szemoldoket szedegeti, melkasat gyantazgatja....tudtommal az eunukok sem voltak buzik, csak kicsit csokkent tesztoszteron szintuek voltak .... :oP

Mók_Ica 2016.03.29. 22:36:51

@Well...: @aloksak: ma ez divat... ezek a fiúk pávák. én asszem kiakadnék, ha ilyen lenne a fiam.....

elemes 2016.03.29. 22:37:22

sunázni = önkielégítést végezni egy élő nő hüvelyénel felhasználásával.

a kanolás valami hasonló lehet fordítva?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:37:50

@Well...: én leestem már fáról,pedog nő vagyok

aloksak 2016.03.29. 22:38:38

@Mók_Ica: Divatból ilyet csinálni? :) Azt hiszem én is, ha ilyen lenne a fiam.

Well... 2016.03.29. 22:39:44

@Mók_Ica: mindig mondom en , hogy tul sok noi hormonnal etetjuk a csirkeket, hogy nojjenek gyorsabban...aztan a fiukak mind olyan kis noiesre sikerednek attol a sok Mccsirketol :oP

Well... 2016.03.29. 22:40:30

@PeniValdes: viszont fogandni mernek, hogy a melkasodat nem gyantazod :oD

Mók_Ica 2016.03.29. 22:40:57

@aloksak: láttam egy párat közelről.... :) sokan vannak :)))

@Well...: sztem nem csak a hormonok miatt van.....

aloksak 2016.03.29. 22:41:55

@Well...: Most elképzeltem Márkot, ahogy ott ül a tükör előtt, és fésüli magát. :)) @elemes: Minden bizonnyal. Csak egy élő férfi ...... felhasználásával. :) De ha pontos deffiníciót szeretnél, akkor Diát kell megkérdezni. :))

aloksak 2016.03.29. 22:42:55

@Mók_Ica: És csapatokban járnak, a plázák környékén? :)) Már nem csak plázacicák vannak, hanem plázafiúk is? :))

beacska 2016.03.29. 22:44:06

@Mók_Ica: bakker, én is pont ezen filóztam magamban csendben...elképzelhetetlen. mondjuk, nekünk van itthon apa-kép

aloksak 2016.03.29. 22:45:18

@PeniValdes: Még jó. :) @Well...: Elolvastam amit Peninek írtál, és rá néztem a profilképedre. :)) Ütős így együtt. :)) Akár csak Mr. Nicolson mondta volna maga. :))

Well... 2016.03.29. 22:45:28

@Mók_Ica: nem is , inkabb a hormonok hianya miatt,,, kulonben ez a folyamat mar sinre van teve evtizedek ota....a nok rajottek, hogy akarhogy probalkoznak nem lesz belolluk ferfi, igy eldontottek, hogy a ferfiakbol csinalnak noket az egyenloseg neveben. ugye az egez kezdodott a hulye ferfiak reklamokkal, es azota mar a gyantazasnal tartunk .....

Mók_Ica 2016.03.29. 22:45:49

@aloksak: ezt látod nem tudom :))) én nem járok plázacicáskodni :))))

@beacska: :))))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:46:43

@VV Erőlegény: sztem is lehet egy ilyen szál a háttérben. Meg idegesíti is Attilát Heni nyugodtsága. Amikor ő már az afyvérzés határán van, Heni még akkor is halál nyugisan vászol ennek a kreténnek.

aloksak 2016.03.29. 22:47:05

@Well...: :D :D Ez már világ szintű? Bakker. :))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 22:48:29

@Well...: sajnos nincsenek igazi férfiak,vagy olyanok,akik nem bírják el a bevásárló táskákat,vagy műmacsók..

Mók_Ica 2016.03.29. 22:48:30

@Well...: micsoda eszmefuttatás Mr Nicholson :) teCCik..... öööö.... nem teCCik.... de ez van....

aloksak 2016.03.29. 22:49:43

@Well...: Egy autogrammot kérhetnék privátban? :)) Nagy rajongója vagyok a művészúrnak. :))

aloksak 2016.03.29. 22:51:08

@PeniValdes: Na ezt kikérem a magam, és igaz férfi társaim nevében. :) Igenis vagyunk még jó páran!!!!!! :)))))

Well... 2016.03.29. 22:53:17

@Mók_Ica: asziszed ez oszeeskuves elmelet ? pedig meg az ivovizben talalhato noi fogamzasgatlo hormonokrol nem is beszeltunk :o)))

aloksak 2016.03.29. 22:55:34

@PeniValdes: Rendben. Akkor majd megmutatom. :) :)))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:56:09

@PeniValdes: csak biszexek, III. Henrik is necces ilyen szempontból.

Well... 2016.03.29. 22:56:39

@PeniValdes: akkor te kaphacc autogramot :o))

Krétagarbó 2016.03.29. 22:57:30

@aloksak: én ismerek olyat, akinek 3 gyereke van, es otthagyta az asszonyt egy fasziért.

Mók_Ica 2016.03.29. 22:57:30

@Krétagarbó: :))) én is remélem :)))

@Well...: és ettől érzik a késztetést, hogy egy partvis legyen a fejükön??

aloksak 2016.03.29. 22:58:46

@Well...: És velem mi lesz? Na köszi.

aloksak 2016.03.29. 22:59:47

@Krétagarbó: Erre tudod mit mondok? Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés. :)

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:02:24

Szerintem Attila azert agresszor, mert kissé alkesz. Es itt sajnos nincs eleg pia. Voros a feje, vizenyosek a szemei, puffadt voros a keze, plusz meg valamikor az elejen vmelyik srac emlitette az esti pialasokat... Mar bocs h visszaterek az eredeti temahoz :)

Krétagarbó 2016.03.29. 23:04:01

@PeniValdes: hugenottáknak annyira nem allt jól a szénaja, Henrik anyja - Medici Katalin - befolyasolva Henrik bátyját, elintezte, hogy ne nagyon ugraljanak. (1572, Szt Bertalan éj)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.29. 23:05:39

@Krétagarbó: azért ez ennél árnyaltabb,de mosthagyjuk

Mók_Ica 2016.03.29. 23:07:26

@alkalmi nyúl: akkor még hamarabb "vége" lesz Attilának.....

Well... 2016.03.29. 23:08:47

@alkalmi nyúl: hmm lehet, errol az oldalrol nem figyeltem, az ujjait sokat piszkalgatja a riportban aszt hittem a feszelyezetseg miatt van, de lehet elvonasi tunet is akar...mennyi ido utan omlik ossze egy alkesz ? mondjuk a kamra leltarzasanal nagyon zavarta, hogy az osszes demozson ures...

aloksak 2016.03.29. 23:10:04

Na én elköszönök mára. :)

Jó éjszakát Mindenkinek! :) Majd holnap jövök.
@PeniValdes: Tényleg bocsánat a maiért. Szia.

Well... 2016.03.29. 23:12:49

na vegre fennt van online megyek csemegezni

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:12:52

Amugy nem ertem mi az a rengeteg melo amit 13 ember par ora alatt ne tudna elvegezni? Van 2 tehen, nehany csirke, talan maradt 1-2 kecske, meg egy darab föld, amit mar vagy 20x felastak oda-vissza, mert allandoan csak asnak... Ehhez tenyleg hajnaltol ejjelig dogozni kell... Magot tettek e mar bele? Vagy vajon mi fog nekik ott teremni par het alatt? Meg kbaszott csirak sincsenek nemhogy egy jo kis borsofozelekre valo...

alkalmi nyúl 2016.03.29. 23:16:52

@Well...: folyamatosan omladozik, ezert hullamzik ennyire a kedelyallapota. Mivel nem az a reggeltol estig rovidet ivo kategoria, igy a heti egy jol bebaszunkkal kitart egy darabig, de ki tudja mi lesz...

Well... 2016.03.29. 23:57:07

na a kaszkador (mivel en nagy Vavyan Fable rajongo vagyok innetol kezdve en "Kentaro" -nak hivom :o)) na Kentaro fejebol kipattant a szikra es hintat epitett, mivel nincs uj a nap alatt itt egy kep a sloveniai sorozatbol....dogoljek meg ha nem ugyanaz a fa :o))

scontent-yyz1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/t31.0-8/11703591_380050972194336_6239957898436326814_o.jpg

Nem Penny hajója 2016.03.30. 00:07:35

Csak most volt időm megnézni az új részt... egyet nem értek: kurva keveset esznek és az egyik szédeleg, a másik meg még edzeni megy, meg körbefutja a farmot? Hogy a francba van erejük még futni?

Vivinek amúgy jó teste van. :)

alkalmi nyúl 2016.03.30. 00:14:55

@Nem Penny hajója: ugy, hogy szegeny Sanyi a laba miatt a konyhara kerult mint viz es tuzfelelos, igy nem kell asnia meg ganajoznia, viszont tobb ideje es energiaja marad futasra meg fittnesszre :) tok jo nem? Szegeny Heni meg sziv miatta. Na most kene jol elvernie a segget a narcisztikus ven pocsvedosnek.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 03:55:25

@Well...: Lehet, hogy még a kutya is ugyanaz...? :-)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.30. 05:22:40

@Well...: és tényleg :D

Igaz, ő szélesebbet "épített". :D

@Krétagarbó: én is, én is. Csak ott 4 gyerek van.

aloksak 2016.03.30. 06:19:49

Jó reggelt. :)
@VV Erőlegény: Nem, azért az látszik, hogy más fajta. :) @alkalmi nyúl: Igen, jól látod. De nem hiszem, hogy látni fogunk összeomlást. Ha nem is lennének ezután esti hepajok, akkor majd a stáb látja el ellátmányal, mondjuk mikor a riportpajtában van. Az nekik se érdekük, hogy olyan elvonási tünetei legyenek, hogy mondjuk rosszul legyen, szó szerint. Mert így is eléggé kiszámíthatatlan, de akkor lenne csak igazán az. Ugyanis egy alkesz bármit megtenne a hőn áhított alkoholért. És nem azért iszik mert jól érzi magát tőle. Az ilyen emberek már azért isznak, hogy ne legyenek rosszul. Ha nem kapna semmilyen alkoholt, akár epilepszia szerű rohamot is kaphatna. Sajnos tapasztalatból beszélek.Az RTL-nek meg nem hiányzik, hogy azért basztassák , mert beválogatott egy ilyen beteg embert. És most a beteget az egészségi állapotára értem.

aloksak 2016.03.30. 06:23:10

Ma lehet látjuk a kisborjú születését? :) Már a nevekről megy a szavazás.

2bullfighter2 2016.03.30. 07:49:17

@Well...: na ne már, és tényleg ott a hinta..... végképp kiábrándultok az egészből...... azt még el tudom képzelni, hogy a szereplőknek semmi nem jut eszükbe maguktól némelyik annyira életképtelen, de hogy a szerkesztőknek sincs egy önálló ötletük, az szégyen.
mi értelme van egyáltalán ennek az egész műsornak? kivisznek a mezőre 14 hülyét, behívják a riportba és megmondják neki, hogy te figyeljél má' ha esetleg két döglés között van kedved, csináljá má' egy hintát a szőke hosszúhajúnak mer' az menő

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 07:54:20

@aloksak: Nem látom rajta az alkoholista jeleket, egyszerűen idegbeteg, és a műsorhoz megfelelő mértékben műveletlen és unintelligens is. Ezért lett beválogatva! :-)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 07:55:58

@VV Erőlegény: A két-három eddigi bebaszós napon nem volt részegebb, és az alkohol miatt vállalhatatlanabb az átlagnál!

aloksak 2016.03.30. 08:16:48

@VV Erőlegény: Tévedhetek is, ezt vállalom. De tudod, nem csak azt nevezik alkoholistának, aki tajt részegre issza magát minden nap, és úgy kell felmosni a padlóról állandó jelleggel. Nem volt, ezt elismerem. Ha tévedek, és alapból ilyen, nos nem is tudom melyik a rosszabb eset. :) @2bullfighter2: Nem is ez az igazán szomorú. Hanem ha mondjuk Van Dammenak nem is Brigi az aki igazán bejön. Hanem a szerkik mondták azt is neki, Brigi legyen a választottja. Tudom, ez már aztán valóban képtelenségnek hangozhat, de ha a hintát megmondták neki, akkor ezt miért ne tették volna. Kinézem belőlük. :)

2bullfighter2 2016.03.30. 08:25:30

@aloksak: én most már biztos is vagyok benne, hogy így volt. anikó tegnap nagy büszkén hangoztatta, hogy ugye megmondtam, hogy lesz valami norbi is cintia között. hát hogyne, ő egy igazi jövőbelátó jósasszony.. az rtl elmehet a picsába a manipulációjával. csak az állatállományt sajnálom, hogy belerángatták őket ebbe a vásári bazárcirkuszba. szegény kecske tegnap már alig vonszolta magát. cefetül van szegény pára.

Krétagarbó 2016.03.30. 08:28:25

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): sztem ez most nem fair, a személyes sértettséged beszél belőled. A múltkor azt írtad nekem, hogy reméled, a szurkolói tábor ellenére lehetsz vele kritikus. Amíg a játékáról van szó, nincs is baj ezzel, de te a saját - vele való - problémádat akarod most leverni rajta, úgy, hogy ő most nem tud védekezni. Ha meg a szurkolói tábor védené, akkor elfogultak és elvakultak vagyunk, gondolom ezt kapnánk. Te most nem vagy az?

Krétagarbó 2016.03.30. 08:30:34

@2bullfighter2: az is lehet, hogy Gergő is látott egy két külföldi adást. Én is belenéztem volna a helyében.

Krétagarbó 2016.03.30. 08:36:22

@alkalmi nyúl: azért így erős ez a gyanúsítgatás. Mert ha mégsem igaz, nehezen mossa le magáról.

aloksak 2016.03.30. 08:36:59

@Krétagarbó: Ez nekem is eszembe jutott. Mi van ha rákeresett esetleg a régi Farmra a jútyúbon, és belenézett a szlovén, vagy horvát verzióba is. Csak hogy lássa mire számíthat. :) Nem lehetetlen. Attól hogy kigyúrt pali, van még esze. :)

2bullfighter2 2016.03.30. 08:42:44

@Krétagarbó: és pont a szlovén változatba nézett bele, amiből nagy valószínűség szerint egy mukkok sem ért. nem lett volna egy saját ötlete, hanem meglátta brigittát, eszébe jutott a youtube-ról a szlovén farm és épített neki sebtibe egy hintát. ugyan-ugyan.... ez nekem nem életszerű. a másik meg, hogy most gondolkodtam el a tegnapi velvetes cikken is. ott az volt, hogy gyermekotthonban nevelő, itt kaszkadőrként fut. az egy perc és nyersz nyereményből farmot akart építeni a gyerekeknek, tegnap a riportban megint arról beszélt, hogy akar egy farmot. hát nem farmot épített a nyereményből?? ez az ember egy egyszerű amatőr színész, aki eljátssza a nem túl sok agymunkát és színészi képességet igénylő rtl-es trágyashowban a rá osztott amoroso szerepet.

Krétagarbó 2016.03.30. 09:03:39

@2bullfighter2: miért ne lenne életszerű belenéznie egy már futott sorozatba? Még ha nem is érti a nyelvet, egy csomó minden kiderül a képsorokból is, mire számíthat, stb... A youtube-on meg még pörgetni is tudja, ha éppen olyan rész van, ahol sok a duma és nem érti.
Én nem vagyok biztos abban, hogy nincs igazság a kaszkadőrségben, meg hogy akar egy farmot a gyerekeknek.
A kereskedelmi tv-k pedig úgy működnek, hogy ha egyszer belekerülsz a látókörükbe, akkor használnak. De ettől még nem vagy színész.

2bullfighter2 2016.03.30. 09:19:15

@Krétagarbó: nem az az életszerűtlen, hogy belenézett volna ebbe vagy abba, nekem az az életszerűtlen, hogy pont hintát épített. ha udvarolni akar, faraghatott volna fából virágot, vagy csinálhatott volna akármi mást, de pont hintát? annyi egyénisége nincs, ha meg is néz yt-on ezt azt, hogy újat találjon ki, a személyiségéhez vagy a szituhoz illőt? egy 36 éves férfi egy 3 gyerekes 35 éves nőnek egy kertihintát épít? ne haragudj, de én ezt nem hiszem el.

,, 2016.03.30. 09:22:40

@Krétagarbó: persze hogy elfogult vagyok negatív irányban, hogyne lennék az?:O Az a meglepő hogy ez meglepő. Hidd el így is kurvára igyekszem visszafogni magam. Amit tegnap láttam,az az volt h szokás szerint a saját szarát másokra akarta kenni, ő tökéletes, nem hibás semmiben. Mindig ez van. Ti ezt másképp látjátok. A védekezést nem értem, őt sem zavarta, hogy az ellenem felhozott szarságaira nem tudtam reagálni, pontosan tudta h miért (ki miatt) nem. De ezt faszán ki is használta... Korrekt, ja.
A szurkolói táborotokkal kapcsolatban a jelenlegi álláspontom (felülbíráltam magam, veletek valóban nem voltam teljesen fair ) az, h virágozzék minden virág stb, csak bátran. Hajrá. (Dia:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:25:37

@2bullfighter2: @Krétagarbó: Egyébként ebben a kérdésben mindkettőtök verziója logikusnak és életszerűnek tűnik (bár én is inkább szeretnék hinni a Kréta verziójában), sőt kis valószínűséggel, de elképzelhető az is, hogy teljesen véletlenszerűen találta ki Gergő ugyanazt, ami előtte a szlovén verzióban is ment, és hogy miért ugyanannak a fának ugyanarra az ágára tette, hát azért, mert annak a fának az az ág tényleg adja magát egy hinta tengelynek. :-) Arra vagyok inkább kíváncsi, hogy hogyan (milyen beavatkozással) fogja megoldani az RTL a kaja és a pia utánpótlás biztosítását. Ha nem akarja a konteo elméletesekben a műsor teljes manipulálásának érzését növelni, akkor valami látszólag "természetes" módot kellene ehhez kitalálnia. Az azért még sem járja egy farmon, hogy ha teljesen kiapadnak az élelmiszerkészletek, akkor egyszer csak ingyen újra feltölti "a szomszéd" a pincét!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:32:55

A másik ami foglalkoztat, hogy miért tűnt el napok óta a Tűzoltó a műsorból, miért nem látjuk a párbaj óta Dórit (akit egyébként az előtt sem láttunk, és jó ha eddig összesen 60 másodperc műsoridőt kapott a párbajon kívül), és mi a szerepe Briginek, a Kutyás emberrel való romantikus szál vivésén kívül? Vajon tudatos a részükről ez a totális rejtőzködő életmód, a játék első heteiben?

beacska 2016.03.30. 09:36:13

skacok, van új poszt

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 09:40:55

@2bullfighter2: Nyilván volt a casting során tudatosan is úgymond "szereplő párosítás", de ezt még nem tartom bűnnek a szerkesztők részéről. Volt a Velveten egy szavazás tegnap arról, hogy ki a Farm legjobb nője és a 35+-os nők közül Brigi kapta a legtöbb pontot (3 gyerek ide, vagy oda). Ha a Kutyás nem akar az éretlen tinik közt vadászni (akik egyébként a Vivin kívül láthatólag ugyancsak nem nagyon kultiválják a 35+-os ffi felhozatalt), de valami társ szerűre vágyik a kutyáján kívül is az adásban, akkor logikus, hogy a Brigit választja. A Brigi meg ugyan 3 gyermekes, de egyedülálló, elvált asszony, tehát az esetleges "erkölcsi problémák" sem áthidalhatatlanok.

Krétagarbó 2016.03.30. 09:43:34

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): sztem ezt majd vitassátok meg egymás között, ha kijött. Ennek nem itt van a helye, és nem is ránk tartozik, csak rátok.

Eddig nekem úgy tűnik, csak te látod úgy, hogy a tegnapi adásból az derül ki, hogy Heni rá akarja a saját szarát kenni másra. Az adásban is többen mondták, Sanya nem csinál semmit. Heni párszor megkérte, de mint ahogy mondta is, ő nem fog senkit egrecíroztatni, nem fog könyörögni vagy terrorizálni senkit, ha nem végzi a dolgát el.
Pont amiatt vette el Attila tőle a konyhafőnöki pozíciót, mert nem kérte számon a beosztottjait (illetve nem jelezte ezt Attilának), akik nem végzik el a melójukat. Nem, nem azért, mert Heni nem csinál semmit, és most rá akarná ezt kenni Testépítőre. Erre mondtam azt, hogy neked a sértettséged miatt van egy kép róla, és most bele akarod vetíteni ezt oda is, ahol nincs is.

alkalmi nyúl 2016.03.30. 10:02:13

@Krétagarbó: Ezért írtam, hogy szerintem. Az kóros ivászatnak sokféle változata van. Amúgy meg miért kéne levakarnia bármit bárkinek magáról ha már kiáll a tv-be közszemlére tenni magát? Azt lehet írni, hogy idegbajos, suttyó, bunkó, paraszt stb.., azt, hogy van némi alkoholproblémája SZERINTEM, azt nem? Nem kötekszem, csak nem értem a logikát. Az enyém is csak egy vélemény, de ne legyen igazam. Amúgy hajrá Heni :)

,, 2016.03.30. 10:05:13

@Krétagarbó: hátt, felesleges ez a párbeszéd, én így láttam, akkor ezek szerint egyedül, most nem tudom mit vársz? Nyilván nem fogsz meggyőzni, ezerszer tapasztaltam ezt a hozzáállást, kapásból felismerem még így is. Te sem fogod meggondolni magad, én sem

Krétagarbó 2016.03.30. 10:13:51

@alkalmi nyúl: Bocs, átsiklottam a "szerintem"-en ezek szerint. Nem védeni akarom Atteszt (isten ments), csak a pletyka ahogy működik, tud bonyodalmat okozni egy két ilyen, esetleg mégsem igaz info (iszik, drog stb..) az ember életében, erre akartam célozni. De persze mindenki azt ír, amit akar. Én is csak a véleményemet írtam le a tiedről:))

Amúgy tényleg, hajrá Heni:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.30. 10:14:24

@Imperator Furiosa (változásbejegyzés alatt): Gyerekek, véleményszabadság van, mindenki azt lát és ír, amit akar, ezért szeretjük a reality műsorokat, és ezért látogatjuk a kísérő blogot is!

aloksak 2016.03.30. 10:38:17

@VV Erőlegény: Jó a kérdés felvetés. :) Ha tippelnem kellene, lehet kapni fognak valami feladatot, amit ha ügyesen oldanak meg, akkor az a nyeremény, hogy feltöltik a kamrát? És elmondják, ez egyszeri alkalom volt, kapnak egy második esélyt. Ha nem osztják be, akkor legközelebb már tényleg éhen is halhatnak. :D Na jó, azt azért nem. A hulláik nem lennének valami érdekesek, ahogy ott oszlanak. :))) Vagy ez túlságosan adná magát? Ezért nem is fogják ezt választani?
Na megyek én is az új posztra. :)

miciur 2016.03.30. 10:52:15

Én ezt a Sanyát ismerem látásból basszameg. A Fortunába járt elég sokat és akkoriban a Baby Sisterses Klárit kúrogatta, irigyeltem is érte:)

aloksak 2016.03.30. 12:03:10

@miciur: Azt hittem táncolt neked. :D :))))

aloksak 2016.04.11. 19:56:27

Dia végre megnyerte Norbit. :) boldog
süti beállítások módosítása