Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x07 - Ne erőltesd!

2016. március 28. 13:00 - candyperfumegirl

 

Nagyon találó az epizód címe, ezt minden kapcsolatban meg kell tanulni, pláne az olyanokban, ahol még alig ismerik egymást a párok, és kulturális különbségek is vannak bőven. És akkor az újabb problémákat felvető családtagokról még nem beszéltünk. Esküvőre váró párosaink többsége most van félidőnél, és szaporodnak a buktatók is, ezt meséljük el női és férfi szemszögből, Chat Géza kollégával.

07_ep_01.png

Mark és Nikki a múltkori nézeteltérés miatt még mindig fasírtban vannak. Ilyenkor egy 19 éves lánynak a legjobb barátnőjére van szüksége, akinek elsírhatja a dolgot, de most be kell érnie az ehhez legközelebb eső személlyel, aki ebben az időzónában tartózkodik, az pedig Mark 21 éves lánya, Elise. El is mennek egy közös shoppingtúrára, ami Elise-nek is jön, mert végre megismerheti most kicsit jobban az apja jelenlétében folyamatosan feszengő leendő mostohaanyját. A gyerektémát illetően Elise azt tanácsolja, hogy először is szokjanak össze Markkal és ismerjék meg egymást jobban, mielőtt bármi komolyabb dologban végleges döntést hoznak.

07_ep_02.png

Ezek után el is mennek miniszabira Ocean Citybe, ami Mark részéről több szempontból is rémesen szar ötlet. Ez volt ugyanis a volt feleségével közös kedvenc nyaralóhelyük, ezt Mark megemlíti Nikkinek is, és csak úgy mellékesen egy mondatban háromszor hozza fel az asszonyt. SHUP UP. Ez én voltam, kb 5 másodperccel azelőtt, hogy Nikki száját is ugyanez hagyta el, félelmetes, hogy Mark mekkora idióta. Ezek után nem is csoda, hogy a menyasszonya egész nap szarul érzi magát a nyugger tengerparton, és amikor ebédnél kerek perec megmondja, hogy rosszul esik neki, hogy folyton az exről beszél, Mark annyit bír kinyögni, hogy jó, majd megpróbálok kevesebbet. De látszik rajta, hogy nem igazán érti, miért is kéne így tennie. Én viszont értem, miért nem volt a tönkrement házassága után egyetlen életképes kapcsolata sem.

07_ep_03.png

Ideje lenne Fernandót és Carolinát is jobban megismerni végre, de ez most meg is történik, ugyanis Carolina vízumkérelmét is elfogadták. Hurrá, lehet jönni Amerikába, beköltözni a családhoz. Ez nem lesz olyan egyszerű, Fernando házisárkány anyja (az értelmező kéziszótár "ANYÓS" szócikke mellett az ő képe szerepel illusztrációként) ugyanis már előre rühelli az import menyasszonyt, és kinyilatkoztatja, hogy ő ugyan semmit nem lesz hajlandó az életén változtatni csak azért, mert még egy ember költözik a házba. A hazaúton Fernando és Carolina egy pillanatra egész helyes párnak tűnnek, amikor azzal poénkodnak, hogy Carolina majd azzal idegeli ki az anyóst, hogy azt mondja, csak a pénzért meg a zöldkártyáért jött, de amikor megérkeznek, véget ér a vidámság. Az öregasszonynak láthatóan feltett szándéka olyan gyorsan visszazavarni a lányt Kolumbiába, ahogy csak lehet, mert nem elég, hogy mindenért baszogatja, még hosszan ki s fejti, hogy rühelli a kolumbiaiakat, mert nem normálisak, mind kokós, ráadásul ők csempészi a drogot is Amerikába. És még megfejeli azzal, hogy tiszta szerencse, hogy Carolina bőröndjét nem szaglászták körbe a drogkereső kutyák a reptéren. Hú. Innen költözni kell, de azonnal.

07_ep_04.png

Joshnak és Aleksandrának már csak 8 napja van az esküvőig, hogy ment el ilyen gyorsan az idő? Aleksandra szülei most érkeznek, akik egy szót nem beszélnek angolul, és nem tartják a legjobb ötletnek, hogy kicsi lányuk egy mormon családba házasodjon. Ezért hát össze kell ereszteni a szülőket, ez biztos jó buli lesz. Josh szülei meg is kérdezik, hogy na és kedves elvtársak, tudnak valamit a mormonokról? Á dehogy, mi semmit, nem is hallottunk még ilyen vallásról, de ha már itt tartunk, mi van ezzel a többnejűséggel? Josh szülei mosolyogva legyintenek, az mér régen volt, ma már nem gyakoroljuk ezt a nemes szokást. Akkor hát minden a legnagyobb rendben, lehet is erre koccintani egy szánsavmentes ásványvízzel.

07_ep_05.png

Kyle és Noon már félúton van az esküvő felé, és megtudjuk, hogy Noon szülei nem jöhetnek Amerikába az esküvőre, úgyhogy legalább Kyle szüleinek illene megjelenniük. Ott viszont valami nagyon nagy baj van, és még mindig nem derül ki, hogy mi, mert Kyle csak annyit bír mondani a könnyeivel küszködve, hogy az anyjával nagyon jóban voltak, aztán történt valami, eltávolodtak, és 10 éve nem találkoztak, telefonon sem nagyon beszéltek. Ez tényleg valami fajsúlyos lesz, mert a srác nem akar beszélni róla, de látszik rajta, hogy tudja, hogy nem sunnyoghatja el a menyasszonya előtt, és már a gondolat is totál felzaklatja. Függőség, betegség, bűnözés, pszichés zavarok, minimum ilyen kaliberű dolog szerintem.

07_ep_06.png

Loren és Alexei szintén félidőnél, és a múltkori fotózásról beszélgetnek, mármint arról, hogy Alexei mennyire nem élvezte a dolgot. Pedig Loren azt szeretné, ha megtalálná a szenvedélyét, de azt is szeretné, ha az a modellkedés lenne. Álljon meg a menet, én az egész életemet hátrahagytam miattad, emlékeztet Alexei, és ez végre hat. Ha ennyire utálod, én többet szóba nem hozom, így Loren, és ezzel le is van zárva ez a kínos kis fejezet, örülünk.

07_ep_07.png

Melanie-nak és Devarnak 32 napja van az esküvőig, úgyhogy el is kezdik számolni az esküvői költségeket, ami nem egy szívderítő program, pláne úgy, hogy Devart eléggé frusztrálja, hogy még nem tud dolgozni. Meg is egyeznek, hogy nagyon low budgetben fogják tolni a dolgot, úgyhogy másnap Melanie elmegy az anyjával meg barátnőkkel olcsó menyasszonyi ruhát nézni. Eleve nehezítő tényező, hogy csak a leértékelt polcról válogathatnak, de a sportos Melanie-nak valahogy minden ruha borzasztóan áll, mert nagyon látszik, hogy nem az ő stílusa, és szörnyen darabosan is mozog bennük. Na de sebaj, a lényeg, hogy majd Devarnak tetsszen, a lányok addig is lelkesen sikongatnak a  göncök láttán.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

kepernyofoto_2016-03-28_9_13_42.png

Mark és Nikki - Már csak 59 napjuk van ezen a roppant kínos gyerek kérdésen rágódni. Ennyi idő alatt Marknak meg is kell gyűráznie a leányt, szóval nincs idő tökölni. Nikki elmegy Mark lányával ruhákat nézegetni és csacsogni. Kettesben! Végre nyit a kiscsaj felé, ami jó. Itt ki is derül, hogy igazából a faszi lánya se nagyon lenne Nikki helyében, sőt, ha úgy érezné, hogy nem kapja meg azt a szeretetet, amire szüksége van, akkor már húzna is haza a vérbe. De itt inkább az az érdekes, hogy senki sem gondolja azt, hogy filippínó lány csak a zöld kártyára utazna, mert ha így lenne, akkor azt mondaná, hogy jó, ok, soha nem akarok gyereket szülni a világra, Mark lenyugodhatsz a francba, eztán jönne aházasság, nászút, 1-2 év boldogtalan együttlét, aztán válás és kész is, problém letudva. Mindegy, mert Mark 5 nap múlva el is viszi a jegyesét Ocean City-be, hogy az óceánparton lazulhassanak. De már az út is elég gyászos hangulatban telt, mert Mark megint a gyönyörű volt feleségével példálózott, hogy mennyiszer voltak a nejével ezen a helyen, ahova éppen most mennek. A parton való kelletlenkedés után bedobnak valami ebédet. Nikkiből akkor robbannak ki ezek a sérelmek. Mark igyekszik megváltozni, de Nikki már nem nagyon tud hinni neki. Egy 58 éves ember hova és minek változzon meg? Én Mark helyében biztos nem nősülnék meg újra, csak várnám a nyugdíjt meg a halált.

kepernyofoto_2016-03-28_9_15_52.png

Carlonia és Fernando - Na, Carolina is megkapta végre azt a rohadt vízumot, úgyhogy mindenki szuper izgatott, mert amint a lány átlépi a hatért az óra ketyeg, és 90 nap múlva oltár előtt kell kimondaniuk a boldogító igent, hogy "akarom" (egy olyan férfival leélni a tyúkszaros kis életem, aki ennyi idősen is az anyjával él. Kösz, Isten.) A lány megjön és már száguldanak is haza. Na, amikor anyámnak bemutatkozol, akkor semmi mást ne mondja, csak annyit: "Heló, én a pénzért, a zöld kártyáért és a kicseszett házért jöttem.", imádni fog, mondja Fernando. A nagy bemutatkozások után a kedves anyuka nem finomkodik a kolumbiaiakat lekutyázni, azt mondja, hogy azok drogdílerek... Jó étvágyat! Ezzel megindult a hadjárat a lány kiutáltatásáért.

kepernyofoto_2016-03-28_9_18_11.png

Aleksandra és Josh - 8 nap van az esküvőig. Ennek örömére meg is érkeznek a lány szülei Oroszországból. A mormonok jó kis orosz menüvel, valami főtt/párolt káposztával és kolbásszal fogadják őket. Az orosz apuka a legjobb, aki ugyan csak a kamerába, de kereken kimondja, hogy egy jó nagy barom volt, amikor megengedte a lányának, hogy egy mormon fiúhoz menjen hozzá. A kedves anyuka is ezen vekeng, meg is kérdezi, hogy igaz-e, hogy a mormon férfiaknak több feleségük is lehet. Ja, hát régen ez így volt, de ma már felhagytak a poligámiával, mivel az is bűn, ugye... Valahol értem én a szülőket, mert tök fiatalon házasodik meg a lányuk, plusz ez a vallási balhé sem éppen jobb, mint a tény, hogy a lányuk gogo táncos volt, de szerintem, ha eddig nem tudták megbeszélni a dolgokat, akkor ne egy héttel az esküvő előtt fingják szét a nullás litsztet, hanem támogassák azt a gyereket.

kepernyofoto_2016-03-28_9_19_42.png

Kyle és Noon - Lemeózva egy csudálatos budhista templomot, kiderül, hogy Kyle ezer éve nem beszélt az anyjával, de az apjával sem éppen puszipajtások. Noon ezt nagyon sajnálja, mert gondolta, ha már az ő szülei nem lesznek ott a nagy napon, akkor legalább Kyle szüleivel lehet majd örömködni. Kyle meg úgy van ezzel, hogy még nem akarja ezt a szart is Noon nyakába akasztani. És én sem értem, hogy jelen esetben egyáltalán miért kellene a 10 éve nem látott anyámmal felmelegíteni a kapcsolatot, csak azért, hogy az esküvőn legyen valami rokon. Ha ez életem legfontosabb és legszebb napja, akkor biztos nem akarom megosztani valaki olyannal, akivel amúgy évek óta nem beszéltem. Noon azért még egy kicsit pusholja ezt a dolgot.

kepernyofoto_2016-03-28_9_15_07.png

Alexei és Loren - 45 nap az esküvőig, de ez a legkevesebb. Sokkal fontosabb dolgot kell megbeszélniük egy szökőkútnál ülve. Loren egyből elkezdi nyomatni ezt a modelles baromságot, mire Alexei előveszi az "Én Izraelben hagytma a családomat ÉRTED!!!" kártyát, amivel meg is nyeri a vitát, Loren nem erőlteti tovább ezt a dolgot. Azt hittem nehezebbe lesz meggyőzni ezt a pszicholibát, de hát vannak még csodák.

kepernyofoto_2016-03-28_9_16_20.png

Melanie és Devar - Egyszer fent, egyszer lent - mondja Devar, pedig innen a tévé előtt ülve tök okésnak tűnik a kapcsolatuk. A reggeli futás után a parkban ücsörögve megbeszélik azt az anyagi katasztrófát, amiben épp dagonyáznak. Devar is fosul érzi magát, hogy nem dolgozhat, de hát ezt dobta a gép, nem tehet mást, minthogy megkussolgat. Melanie is elmenekül a problémák elől és elmegy leakciózott esküvői ruhákat próbálni. Itt lehetett volna összeházasítani a műsort a Mondj igent a ruhára című TLC-s reality-vel, de ez a fúzió elmaradt. Ez se sok, de náluk éppen ezek mennek. Melanie egyelőre jól kezeli a pénztelenséget, nem veri ki a hisztit, hogy nem lehet több ezer dolláros ruhája, szóval, amíg Devar sem utalgat haza végtelen pénzeket, addig minden oké.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.29. 06:25:43

Pedig modellkedni csak nem ártana :D

A kolumbiai lány anyósjelöltje meg, hjaj Istenem...... :DDDDDDDDD
süti beállítások módosítása