Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x05 - Depressziós kecske, köcsögkarate, kiválasztás (18+)

2016. március 26. 11:25 - Dzsudibí

Zé konferál, aki látnoki képességével már akkor érezte, hogy itten valami lesz, amikor Dani, mint az ösztönök által hajtott szaporodni kívánó ám előbb udvarolni kényszerülő páva, sorakoztatta díszes tollai helyett verdáit Laurának. Helyettük azonban Norbival és Szintivel nyitunk, Norbi olyan gyorsan hadarja el a kérdést Szintinek, hogy csak a válaszból jövök rá, mit akart szegény fiú: - De most hallooood, most mit mondjaaaak? De komolyaaan? Most mondjam a te nevedet? Nem tudom, hallooood, ezen még nem is gondolkoztam, há még csak 3-4 napja vagyunk itt halloooood - süvölti rekedtes hangján Szinti, csak hogy biztosra menjen, Norbi halljaaa. Azt is megtudhatjuk, hogy Szinti a p....-t is szereti, nem vagyok benne biztos, hogy pina vagy pankráció, de a műsor további alakulása szempontjából mindkettő érdekes lehet. A rövid udvarlást gyors megegyezés követi, együtt alszanak, aztán majd vagy lesz dugás, vagy dugás lesz. Romantikus képsorok, Norbi ráncigálja Szintiről a szaros gumicsizmát, közös köpködés a lavórba fogmosás közben, majd Szinti nőies röfögése az ágyban. 

1.png

Érkezik Sly gazda. Eredetileg úgy szólt a szerződése, hogy csak kéthetente egyszer kell jönnie ellenőrzésre, de a műsorszerkesztők rászóltak, hogy nézzen már rá a gyökerekre, mert nem hogy két és fél hónapig, de jövő hétig nem maradnak életben, ha így folytatják. Márkkal kezdenek, amíg ő elszalad a kecskéért, Sly gazda Sándornál érdeklődik, hogy Márknak hogy megy az ipar. - Jól, jól, már mindent tud, többször elveszett a kecske, de a lényeg, hogy most éppen megvan. Közben Dani és Norbi feladatot kap, trágyahordás tauligával, Dani akut agyfaszt kap rögtön, hogy nem hozta a szmártot, pedig azzal milyen kényelmesen menne a munka, helyette a trágya közel 73 és fél százalékát a tauliga mellé szórja, így azzal - logikusan - már nem kell többet foglalkozni. 

2.png

Márk lebaszást kap, a kecske két napja fosik, mert szerinte sok szalmát szénát kaphatott. Kiderül, hogy az egy és a kettő marék az bizony nem ugyanaz, Sly gazda igyekszik a lehető legszemléletesebben megmutatni Márknak a fenti tétel bizonyítását is, aki értetlen, balfasz fejjel áll szótlanul, szegénykém, most estig a kezeit fogja vizsgálgatni valami használaton kívüli ólban a sarokban ücsörögve, hogy rájöjjön, hol hibázott. Ráadásként Sly gazdával közösen megállapítják, hogy a kecske depressziós lett, nagyon beteg, most, hogy így jobban megnézem, tényleg szar bőrben van szegény pára, 4 nap alatt sikerül megnyomorítani, brávó. 

3.png

Sly alaposan lebaszarintja Sándort, amiért hagyta, hogy Márk tönkrevágja a kecskeprojektet. Sándor mentegetőzik - Azért bíztam rá ezt, mert minden máshoz full kretén nem volt máshoz affinitása, ez egyszerű feladatnak tűnt, ki gondolta, hogy még ezt elcseszi. Sly gazda száját nagy igazság hagyja el - Néha a legegyszerűbb dógok a legbonyolútabbak -, hiába egy marék vagy két marék, néha én is összezavarodom. Dani nyíg egy kicsit Slynak, hogy egyszerűbb volna a traktorral lehordani a ganét, de a dzsondír sajnos nem összkerék meghajtású. A kis városi parasztgyerek szerencsére új technikát fejleszt ki, mert pálcika karral bizony nem könnyű a szarlapátolás: vasvillával söpri a trágyát a tauligára, remélem róla nevezik majd el a gazdálkodás reformját jelentő módszert. 

4.png

Jönnek a tikfelelősök, Sly népszámlálást tart - Egy kecske elszökött, a tikok mind megvannak? - Igen mind, négyet levágtunk, de a többi mind megvan. Sly nem boldog - Éhen fogtok így dögleni parasztok - hiába a magyarázat - Kellett a hús. Norbit ellenben nagyon megdicsérik, Tejcsi és Tina jól vannak tartva. Sly gazda Sándort felelteti tehénellésből, aki sorolja is a jeleket - fújtat, bőg, meg jön a kisboci kifele - ügyes vagy Sándor, ülj le, négyes. Sly magyarázza a teendőket, hogy mit kell a parasztoknak csinálnia, ha jön a kisboci, a hideg ráz annak gondolatára, hogy szerencsétlen állat sorsa ezektől a retardáltaktól függ, akik akkor is rángatni fogják őt kifele kötéllel, ha kell, ha nem. Brazil szappanoperába illő csavar: kiderül, hogy Norbi azért várja már nagyon, hogy megszülessen a kisboci, mert az az ő saját gyereke. Remélem, nem kendővel a fején fog megszületni szegény állat. 

bocika.png

Jön a kert, Sly gazda ezzel sem elégedett, szarul lett gereblyézve. Sándor szerint Gergő ásta a legtöbbet, Dani és Szinti - aki időközben felmosórongyot kanyarintott a kontya köré díszítés gyanánt - felváltva puffog, amiért nem őket emelték ki, mint az ásás élmunkásai. Utolsóként a kamrát veszi szemügyre Sly Sándor kíséretében, a kamra viszont kurvára kifosztva, csak zsír maradt, Sly gazda homlokára mély ráncok árnyéka vetődik - Nagy baj lesz, éhen fogtok dögleni. Pedig ugye, erre ki számított, 14 öntörvényű, önző, mindentleszarok játékost összeeresztenek, és nem élik fel már az első pillanatban ami van, arra apellálva, hogy az RTL-nek kell a show, márpedig azt 14 összeaszott hullával nehéz összehozni, úgyhogy lesz majd valahogy, nem hagynak minket éhen pusztulni. 

5.png

Sly gazda összegzi a látottakat a parasztoknak, alapvetően Sándor a hibás, hiszen neki kéne rendet tartania. Dani a ribancaival Laurával és Szintivel körbevéve fogadja Sly gazda dicséretét, hogy milyen jól sikerült áthordani a trágyát A-ból B-be. Sándor annál csalódottabb, anarchiát hirdet, mintha eddig nem az lett volna. Rövid szóváltás után pedig neki is esik Daninak, aki szerinte egy kis genetikai hulladék (ebben kivételesen egyet kell értenem vele). Dani persze válaszol, de nem tudjuk meg mit, mert csak a síp szól két névelő között, meg a tojásos galuska darabok röpködnek a szélrózsa minden irányába a szájából.

6.png

A vitába Gergő is beszáll, előkerülnek a VV-s berkekben már klasszikusnak számító tekiagecivagy, majdteismeglátod, illetve kiviszlekanyádba szófordulatoka kiegyenlített szellemi párbaj majdnem verekedésbe torkollik, amikor Dani az állát mutogatva megy Gergőhöz, hogy hova kéri a taslit. Szerencséje, hogy Gergőben van annyi önfegyelem, hogy nem üt a kizárástól tartva, mert különben Danigyerek összetört kis pálcikaalkatrészeit napokig szedegethetné az asztal alól Laura és Szinti. Kint a cigizésnél még bevallja Attilának, hogy persze tudta volna még tovább húzni Gergőt, de nem AKARTA, mert nem akarja, hogy kiessen. Nofene, micsoda taktikás játék ez.

7.png

Zé táncikál idétlenül a kamera előtt, még mindig nem talált magára ebben a szerepben. Attila eközben egy félkarú majom ügyességével igyekszik kirakni DANI nevét kukoricacsutkából, mert ő a legjobb barátja az oviban, mióta Nándika eltörte a piros tűzoltóautóját. Dani az interjúólban közben elmondja, hogy azért szeretne visszajönni a párbajról, mert szeretne nyerni, meg ugye vannak kisebb célok, például megdugni Laurát kivinni Sándort párbajra. 

8.png

Érkezik Zé a Farmra, Dani golyóálló mellényt öltött a nagy nap tiszteletére, és még útközben is a haját fésülgeti. Zé kérdezgeti, így megtudjuk, hogy két csapatot ALAKÍTOTT ki a majomember, illetve hogy napok óta éhezik (4 NAPJA VAGY BENT TE SZERENCSÉTLEN KRETÉN). Jön a kiválasztás, Szinti és Laura szerelmesen figyelik a kérdőjel alakzatba görbült alfahímjüket, aki kivételesen összetett mondatokat használva elmondja, hogy 3 emberen gondolkozott, mint lehetséges párbajellenfél. Egyikük Sándor, aki ugye védett, ezen kár volt gondolkozni Pálcika. Másik Dóri, akit ebben az adásban most mutat először a kamera. Norbi a harmadik, aki kétszínű. A kendő végül Dórira kerül, aki MEGKÖSZÖNI, majd kellemetlen szócsata alakul ki Dóri és Pálcika között, arról, hogy mindenki azt csinál, amit akar. 

9.png

Dórit basztatják még egy kicsit a többiek, hogy haza akar-e menni, akit nem érdekel semmi, ha menni kell, hát menni kell, ő csak a gyerekeinek akarja bizonyítani, hogy klassz, erről lekéstél anyukám. - Képzeld el, hogy 45 éves vagy és van három gyereked, nem így fogsz gondolkozni, mint most - magyarázza Laurának - De te így is jöttél be, nem? Nem, akkor még csak 2 gyereke volt. Dóri megjegyzi, hogy nem lenne Dani gyereke, Dani közli, hogy Dórit még nőként is kiütné. Dóri még életében nem volt ilyen boldog, ebből látszik, hogy a boldogság igenis relatív fogalom. Dani puffog, hogy Dóri mekkora patkány, amiért ezt mondta, nem is értem először, hogy miért, amíg Dani ki nem böki, hogy van egy másfél éves gyereke, ez eddig nekem nem volt egyértelmű. JESSZUS. Ennek gyereke van. Kicsoda és miért szülte neki???? Attila még megmutatja ajándékát Daninak, aki összefossa magát a gyönyörtől - ölelkezés, örömkönnyek, ilyen táblája nem lesz senkinek.

Címkék: 18+ a farm
428 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CheTamás · http://rascasse-f1.blog.hu 2016.03.27. 09:44:56

Visszatértem hogyvótozni az Éden hotel után, örömmel látom, hogy vannak itt abból a brigádból is szépszerével. ( szia @Mók_Ica: hogy vagytok Zlatannal? :D )
Két kérdésem lenne ehhez a műsorhoz, egy: Miért, a kutyaúristenit?? Kettő: milyen tudatmódosítót kell ahhoz fogyasztani, hogy valakinek a Fürdős Cé-Izéanikó páros jusson eszébe műsort vezetni?

_z_ 2016.03.27. 10:10:59

Lemaradtam. De így, hogy kiesett a szúnyogcsődör, még az is lehet, hogy tovább nézem ☺!

Mók_Ica 2016.03.27. 10:39:46

Jó reggelt és kellemes húsvétot minden kedves kommentlakónak :)

@Lilith.Inanna1: szia Lilike, csók, puszi :) látom egyet érzünk/látunk szokás szerint :)

@CheTamás: szia Tamás :) versedet soha nem felejtem :) drága Zlatánom viszont elfelejtett engemet..... alig tudtam feldolgozni :)))))

aloksak 2016.03.27. 10:42:51

Megmondom nektek, kíváncsi vagyok, mi lesz kedden az összefoglalóban. Most két nap szünet, azért ezalatt bőven történnie kell dolgoknak. Gondolom a húsvéttal kapcsolatban is lesznek történések. Legalább locsolják meg a férfiak azokat a lyányokat, el ne hervadjanak már. :D De úgy mint elődeink, vödör vízzel. :)

Mók_Ica 2016.03.27. 10:47:55

@aloksak: a lyányok meg fessenek piros tojást!!! tojtak-e eleget a tyúkok????

Mók_Ica 2016.03.27. 10:47:55

@aloksak: a lyányok meg fessenek piros tojást!!! tojtak-e eleget a tyúkok????

aloksak 2016.03.27. 10:55:38

@Mók_Ica: Úgy kellene. :) De lehet már tyúk sem volt, amelyik tojt volna. :D Mivel ennyire tényleg nem értenek a dolgokhoz, tippem sincsen hogy valóban lesz e valami az ünneppel kapcsolatban. El tudom képzelni, hogy az RTL nem tesz ennek érdekében semmit, ők meg szerintem annyira bele vannak merülve a saját dolgaikba, hogy talán egyikőjüknek sem fog feltűnni, milyen ünnep van. Ha igen, akkor meg vajon mit tudnak kihozni az ott található dolgokból. Mert edző terem kialakítására volt eszük. Erre vajon lesz? :) Nincsenek nagy elvárásaim, azt hiszem magam is tudom erre a választ. :)

Mók_Ica 2016.03.27. 10:58:08

@aloksak: kérdés, hogy mennyire "élő" a műsor.... azért az ünnepeket csak mondják nekik.....aztán azzal meg azt kezdenek, amit akarnak. Lehet, levágnak egy bárányt???

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 10:59:57

Ha nem live, az most simán kiderül. Ha még csak említeni sem fogják a húsvétot, akkor tök máskor lett felvéve az egész kabaré...
Amúgy láttam van a falon órájuk. Csak tudnám minek. reggel kakas kukorékol ébresztőt, este meg ha töksötét van mehetnek be pálinkázni.

malevil2050 2016.03.27. 11:08:00

Noshátakkor. Megnézvén olvasgatván a dógokat , arra jutottam h képtelenek bármiből is valami jót is kihozni mostanában. Ez egy duplanullás lópikulacintányér. De látom azé itt is akad egykét kemény fan. Hát hajrá csak todományosan a kijelölt úton! Én megmarattam nórikánál.

Pácsó Ármándó 2016.03.27. 11:08:32

@Mók_Ica: @Majom1Parádé: Most történnek a dolgok, egy-két nap csúszás max.

Majom1Parádé #Team PINLobelt 2016.03.27. 11:38:59

Ha csak a fele igaz amit írnak nemhiába volt meg a véleményünk a csávóról.

aloksak 2016.03.27. 11:39:57

@Mók_Ica: Köszi az infót. Én a "másik" ügyéről sem olvastam még. Nem lepett meg. Tipikus Apuci kicsi fia. Kiruccant Új-Zélandra, és cirka 8-10 milla mínusszal jött haza. Mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. :D Ekkora egy őstulkot!! :D És persze, azóta megkomolyodott. Az látszott. Csak ki ne derüljön, hogy a nagy biznisze, amire oly büszke volt, éppenséggel ugyanaz, amivel megbukott korábban. Ezen sem csodálkoznék. A rend éber őrei helyében, én alaposan utána néznék a ficsúrnak.

aloksak 2016.03.27. 11:58:13

@Mók_Ica: Köszi újfent édes. :) Mondtam már hogy aranyat ér egy ilyen nő a háznál? :D Ha nem, akkor most mondom. ;)

aloksak 2016.03.27. 12:00:19

@Majom1Parádé: Köszi neked is. :) Lesz itt még édes hármas, csak éppen férfi ember nélkül. :D

Mók_Ica 2016.03.27. 12:03:59

@aloksak: még jó, hogy itt vagyok és nem a Farmon :)))))

@Majom1Parádé: drága Gézunk írta.... é Anikó műsorvezetését parádésnak titulálta.... hihihihihi

aloksak 2016.03.27. 12:08:07

@Mók_Ica: Nekünk jó, nekik nem. :))

Mók_Ica 2016.03.27. 12:09:23

@aloksak: majd CheTamás megint versbe foglalja :)))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:00:36

@Mók_Ica: Mint mindig egy EKG-n. :)) :*

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:02:59

@CheTamás: Balázs sem volt egy nagy fityma, de még is jobban vezetné le a műscsit. :)

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:04:14

@Pácsó Ármándó: Ármándó, úgy legyen, vagy feladom, mert nekem ez eddig elég nyögvenyelős. :)

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:05:20

@Mók_Ica: Ha nincs tojás fessenek be tyúkokat, vagy tehenet, azon nagyobb a felület. :D :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:06:28

@Majom1Parádé: Neki külön kategória jár, mert sem a nőbe, sem a férfiba nem pásszol bele. :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:08:03

@Well...: Nálam a botsáska mint név volt a befutó. :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:09:43

@aloksak: Hangember, de gyakorlatilag egy nulla. Vagy két nulla? :D :)))))))

aloksak 2016.03.27. 19:24:11

@Lilith.Inanna1: Most kire is gondoltál? Elvesztettem a fonalat. :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:32:38

@aloksak: Jaaj vájjá több fele vagyok, visszaolvasok. :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:33:17

@aloksak: Dani fijjúra gondoltam. :D

aloksak 2016.03.27. 19:40:58

@Lilith.Inanna1: Kösz. :D Akkor sok nulla. :)

aloksak 2016.03.27. 19:50:57

@Lilith.Inanna1: Na ezt megbeszéltük. :) Remélem Attila követi majd gyorsan, és a két barát újra együtt lehet. :D Azért ügyes volt Gizella, alig egy hét alatt sikerült megutáltatni magát majd egy egész országgal. Ez azért már nem semmi. :D

Mók_Ica 2016.03.27. 19:53:09

@Lilith.Inanna1: EKG bizony :) szeri van Lilike :) :) (kéne egy kávét innunk újra :) )

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:54:39

@aloksak: Látod, látod, tudtad de Nem sejtetted, hogy Dani fijjú ennyire ügyes,ehhez is tehetség kell. :D Attila az elviselhetetlen kategória nálam.Remélem hamarosan követi Danit. De kint IRL nem lesznek haverok, ezt már most aláírom. :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 19:57:22

@Mók_Ica: Már nem ott élek, másik megyébe költöztem.Kávézást megbeszélhetjük. Szerivan. :)))

Mók_Ica 2016.03.27. 19:58:47

@Lilith.Inanna1: tudom Babám :) jó lenne összehozni :)

aloksak 2016.03.27. 20:01:26

@Lilith.Inanna1: Ebben én is biztos vagyok. Ott már ciki lesz Gizellának vadember Attila barátsága. :D De cukik vagytok, ahogy egymásra találtatok, @Mók_Ica: :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 20:02:51

@Mók_Ica: Most tavasszal lesz egy ház átépítés, utána egyeztetünk és eljöhetnétek Xo-val. :))

Mók_Ica 2016.03.27. 20:03:32

@aloksak: régi kapcsolat ez :) egy EKG-n vagyunk már pár VV óta :) ittunk is pár kávét együtt....
szeretnél te is egy EKG-n lenni velünk? :)))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 20:03:51

@aloksak: Régi kommerek vagyunk itt páran, régi barátság a mienk. :)))

aloksak 2016.03.27. 20:06:24

@Mók_Ica: Na elmondanám,hogy régen már voltam veled egy EKG-n. ;) XO-val is. :) De igen, most is szeretnék. Ki ne szeretne ilyen szép hölgyek társaságában lenni. :D

Mók_Ica 2016.03.27. 20:08:07

@aloksak: tudtam, hogy régi vagy.... új néven.... :) eCCer majd csak "lebuksz" :)))))

@Pácsó Ármándó: hehehehe :)))) Te kismacska :) :PP

aloksak 2016.03.27. 20:10:04

@Mók_Ica: Nem, nem. :) Majd küldök privit. :)

aloksak 2016.03.27. 20:16:41

@Mók_Ica: Írtam. :) De maradjon kettőnk közt. :) Köszi.

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 20:17:30

@Pácsó Ármándó: :)))
@aloksak: Sokan kommenteltek itt, nekem meg rettentő rossz a névmemóriám. Nem emlékszem rád. :)

aloksak 2016.03.27. 20:19:15

@Lilith.Inanna1: Semmi gond. :) Ne hari de én se rád. Kérdezd meg barinődet. :) Lehet pedig egy társaságban voltunk. :)

aloksak 2016.03.27. 20:23:26

@Mók_Ica: Megkaptam, én is válaszoltam. :) Jó hogy összefutottunk.

Mók_Ica 2016.03.27. 20:23:32

@Lilith.Inanna1: Te Lilike, minket leöregezett Pácsó.... :)))) pedig sztem mi fiatalok és szépek vagyunk :))))

@aloksak: Lilike pedig akkor is itt volt, a képe volt csak más.... :)

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 20:24:07

@aloksak: Viszont a lényeg, hogy most "farmolunk". :))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 20:26:57

@Mók_Ica: Átgondoljuk adunk e holnap Ármándónak piros tojást. :))

aloksak 2016.03.27. 20:27:08

@Mók_Ica: Én azt vallom, a Nő olyan mint a jó bor, a korral csak nemesedik. ;) :)

Mók_Ica 2016.03.27. 20:29:16

@Lilith.Inanna1: festek neki külön egyet :)))

@aloksak: :)))

Cimili 2016.03.27. 20:31:24

Halihó! Ma miért nincs adás? Sztrájkolnak, vagy mifene?

Cimili 2016.03.27. 20:32:55

@Mók_Ica: Szijja, de rég beszéltünk itt. :) Lili, téged is üdv! :) Krétácska is szokott jönni?

aloksak 2016.03.27. 20:36:51

@Cimili: Halihó! Húsvét van. :) Írtam neked privit és válaszra sem méltatsz? :D

Cimili 2016.03.27. 20:38:34

@aloksak: Hú, rohanok megnézem. :)

aloksak 2016.03.27. 20:40:10

@Cimili: Szaladj is. :) Rossz cica. :D

aloksak 2016.03.27. 20:51:38

@Cimili: OK. De még úton van. :) Ha eltévedt a posta galamb majd írok. :)

Cimili 2016.03.27. 20:54:12

@aloksak: Ezért nem szeretem a freemailt, már nem is használom, de ide már 1000 éve ezzel a méllel regeltem.

Cimili 2016.03.27. 20:55:32

Mondjuk a lényeget itt is megírhatom, mindenre jól emlékeztél. :)

aloksak 2016.03.27. 20:56:08

@Cimili: Talán holnapra ideér. :D

Mók_Ica 2016.03.27. 21:01:35

@Cimili: sziamiau :) ma nincs adás... pedig épp ráérnék én is.... :)

Pácsó Ármándó 2016.03.27. 21:18:54

@Lilith.Inanna1: @Mók_Ica: Akkor helyesbítek, fiatalok vagytok és üdék. A napra lehet nézni, de rátok nem :-)
Magamról csak annyit, hogy néha túlzok :-)

Mók_Ica 2016.03.27. 21:21:50

@Pácsó Ármándó: Pácsó drága, mi imádunk téged :)))

aloksak 2016.03.27. 21:28:15

Love is in the Air. :) :D

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 21:37:17

@Cimili: Szia cica, Krétácska is időnként be szokott nézni. :))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 22:38:35

@taga20: Igen.Ha nem lenne bent a barátnőm, egy percig sem nézném. :)

taga20 2016.03.27. 22:41:09

@Lilith.Inanna1: bazdmeg, most nem tudom, hogy sajnáljak, vagy irigyeljek:)

u.i.: te csont hülye vagy.

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 22:45:08

@taga20: "te csont hülye vagy" ..jó, de ne híreszteld. :))

taga20 2016.03.27. 22:47:57

@Lilith.Inanna1: megígérem, nem teszem:)

a család tuggya mit csinálsz itt stikában?:))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 22:50:47

@taga20: Igen.Nekik is az a véleményük, mint neked. :)

taga20 2016.03.27. 22:53:46

@Lilith.Inanna1: jó fejek! te meg elmész a picsába:))))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 22:55:06

@taga20: Igyekszem.Köszönöm, kedves vagy. :)

taga20 2016.03.27. 22:59:51

@Lilith.Inanna1: szerintem szét vagy esve. mi a faszt érzelgösköcc?

ja és:))))

Lilith.Inanna1 2016.03.27. 23:10:30

@taga20: Miért lennék szétesve, miért lennék érzelgős - ( csak azért mert kapásból nem azt válaszoltam : ma méltán kiérdemelted a kapd be a faszom címet.) - Úgy gondolom normális válaszokat kaptál tőlem és ellentétben veled, én nem küldtelek sehova.
Mjúzik : www.youtube.com/watch?v=7w2bxuMjz4g

Jó éjt. Igen tudom, megyek a picsába.

Well... 2016.03.28. 02:13:43

na vegigizgultam a parbajt, nalam eddig ez beszelgetesek netovabbja a Tepozaras Gizella meg az idegbeteg kozott...
- "na b+ ezt rosszul csinaltad" - idegbeteg
- "hat b+ miert nem azt kiabaltad, hogy mit csinaljak ??" - T gizella
- "ja mondani ?!? " - idegbeteg aki csak most kapcsolt, hogy miert is nem ???

aszittem, hogy viceltek ,de nem, ez a kolok a H.E.T. mintapeldanya :o))

aloksak 2016.03.28. 06:16:52

Na kérem szépen, szeretnék jó sok locsolót kívánni a hölgyeknek, jó sok piros tojást az uraknak. :)
Készültem verssel is. Piros tojás, fehér nyuszi, locsolásért jár a puszi. :) Szabad e locsolni? :D
@Well...: Ők egy igazán összeillő pár. :) De csak ott a Farmon. Majd fog koppanni idegbeteg, mikor kint is haverkodna Gizellával, az meg elhajtja a picsába. Mert el fogja, hiszen nem üti meg az ő színvonalát.

aloksak 2016.03.28. 06:51:56

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Én is a piros tojást. :) Egy már megvan. Ez gyorsan ment. :D

Krétagarbó 2016.03.28. 12:20:31

@Majom1Parádé: elvileg live, úgy, ahogy a vv-nél van, az előtte napi történéseket látjuk.

Krétagarbó 2016.03.28. 12:27:42

@Cimili: hello, vagyok, csak szanaszét:)))

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 18:42:26

Én belenéztem az első, VIASATos ős-Farm topicjába és nézzétek csak ott ki esett ki elsőként :-)

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=25135964&t=9075807

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2016.03.28. 18:58:48

Tart a Nagy Részeg Pajtatánc, és megszületik 9 hónap múlva a kis Kártmen Erik :-)

Commodore 2016.03.28. 19:25:58

Összenőtt szemöldök! Durva!
süti beállítások módosítása