Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x02 – Terhesek és gondterhesek (18+)

2016. március 23. 08:07 - Bruti

Tegnap indult, de a második napon már teljes gőzzel üzemel a farm! Bár néhány jobbágy még nem bírja beemelni, hogy milyen rendezvényen van, de a többség azért felfogta, hogy három hónapra vége a tévé előtt tespedésnek.

1.jpg

Anikóval indítunk, aki olyan furcsán beszél, mintha otthon mesélne a gyermekének, és közben nem tudja elkerülni a figyelmemet, hogy amennyire szép ez a lány, olyan görbék a virgácsai. Ráadásul ezen a sztreccs farmere se javít. De igazából lényegtelen, nézzük inkább a pórnépet. A reggeli órákban Szilveszter gazda érkezik a farmra két nagy zsákkal, körbenéz a tanyán, de amit lát, az mocskosul nem tetszik neki. Riassza is a csürhét, aminek nem örül mindenki, néhány lakó még inkább durmolna, de Sándor noszogatására megjelennek a nappaliban. Attila, akiről két adás után nyugodtan kimondhatjuk, hogy ő már úgy érkezett ide, hogy egy igazi paraszt, éppen Tinára neheztel és a következő mondat bír kijönni a száján:


„Ne idegesítsél… öltözök felfelé, kommunikációs szinten fogjuk előadni… négy percet kibírsz bazmeg alsónadrággal a fejeden!”

Ő biztos érti, amit mond, de ha ez tényleg így beszél, akkor be kell szereznem egy klingon-magyar szótárt. A nagygazda bemutatkozik, majd elmondja, hogy segíteni jött, mert ami trehányság most van, az tiszta szígyen! Ezzel a lendülettel kivezényli őket a jószágokhoz, hogy lakóink kapjanak egy gyorstalpalót állattartásból. De nem jön mindenki, pl. Botox Dani inkább visszafekszik aludni, mert tegnap az agysejtjeit csúnyán összekuszálta a szesz.

2.jpg

Szilveszter végigrángatja a csürhét a farmon, Cintiáé lesznek a tyúkok, a kecskefelelős Márk lesz, a teheneknél meg kiderül, hogy az egyik nemsokára elleni fog, és lehet kötéllel kell kihúzni a borjat, szóval lesz itt még dráma. Gergő azonnal ki is próbálja a fejést és rájön, hogy van tehetsége a kézimunkához (ami nem meglepő, hisz egyedül él a kutyájával).
Amíg a Cintia, Heni páros csatlakozik Botoxhoz, és bevágódnak a paplan alá, Kongó kutya felfedezi Szilveszter gazda két zsákját. De amikor az egyik megmozdul, inkább menekülőre fogja a dolgot. Attila már nem ennyire beszari, kibontja a zsákot és szabadon ereszti a tartalmát, egy pulykát. Erre érkezik Stallone gazda, majd közli vele, hogy tegye szépen vissza, mert az ajándék lett volna, de olyan állapotban volt a farm, hogy inkább agyonveri őket egy lapáttal, minthogy nekik adja. Aztán Sándorhoz megy és közli vele, hogy nem ezt várja tőle a szakvezetés, ide kemény führer kell és spártai szigor. Ha valaki nem dolgozik, akkor büntessen, pl kajamegvonás. Én valami fizikai fenyítésnek jobban örültem volna, mondjuk huszonöt botütés, vagy egy nap kaloda, de sajnos rám nem bíznak ilyen műsort. Sándor, a nyugalmazott lánglovag felszívja magát és egy csupor vízzel látogatja meg a másnaposan fetrengőket. A két csaj sűrű szülőzésbe kezd, Botox meg szóhoz sem jut, csak hápog idegességében, mintha valaki kulccsal húzta volna végig az apjától kapott C mercijét.

3.jpg

A nagygazdi most kivezényli csapatát a szabadba és felásatja velük a kertet. Norbi a favágó bőszen hozzá is kezd, bár láthatóan nincs tisztában a feladattal. Ok, a bemutatkozásából kiderült, hogy nem egy MTA tag, de mondjuk pont belőle nem néztem volna ki, hogy előremenetben akar ásni. A gazda viszont türelmes, öt percig magyarázza neki a dolog technikáját, és láss csodát, Norbi szintet lép! Szinte látom, ahogy a feje felett egy buborékban megjelent az ásás skill.
Kb. délre Botox is felébred, de nincs elemében a szúnyogcsődör. Még hányt is az ártatlan jószág, pedig saját bevallása szerint minden pénteken megiszik egy liter vodkát (néha kettőt), de sose szokott így megbicsaklani. Biztos a friss levegő zavarta meg a testit, nem szégyen az! A legkeményebbekkel is előfordulhat ilyesmi, hát még vele! A teraszon aztán felszívja magát, amitől úgy néz ki, mint egy lopótök, és nekimegy Sándornak. Jön a szájkarate: "kint megleszel várva tudom hol laksz geci kiszavazlak", de pont rossz helyen kapott idegösszeomlást, mert a tűzoltó beleáll a csörtébe, így inkább lemegy a tehenekhez megnyugodni, míg meg nem verik.

4.jpg

A szünet után hőseink már javában ásnak. Sándor meglepetésére Botox és Cintia is beszállt a melóba, míg Gergő és Attila a boronát próbálgatják. Mindeközben a házban Tina tragédiája bontakozik ki. Mikor a szerencsétlen nekikezd kaját készíteni a csapatnak, jön a Vadparaszt és beleköt a reggeli szócsata miatt.

„Valami nőknek álcázott kutyámmajmok ezek”


panaszkodik Attila Norbinak, aki annyira nincs elragadtatva a fickótól. Aztán a Nők Álma még trollkodik kicsit a konyhában, míg a csaj fel nem megy bőgni. Mi már tudjuk, hogy Tina állapotosan érkezett, szóval a rosszullétek miatt gyakorlatilag egész nap ült az ágyszélén és ő is rájött, hogy kurvára semmi keresnivalója nincs itt. Nem azért, mert terhes, hanem azért, mert egy elkényelmesedett nyápic. De ezt tudja ő is, ezért csak bőg és várja, hogy valaki megvigasztalja. Alap esetben megsajnálnám, de ez egy reality, szóval, így nem sok értelme van az ittlétének. A lakók sorra jönnek, ő mindenkivel közli a titkát, aminek az a következménye, hogy végül már az egész farm, köztük az istálló vemhes tehene is tudja, hogy nincs egyedül ebben a szép életszakaszban.

5.jpg

Még egy blokkot kapunk mára Gergő és Kongó a blöki főszereplésével. Míg néhány embert kifejezetten zavar a kutya, addig a többiek egész jól kijönnek vele, de ez csak addig tart, míg Gergő oda nem adja neki a vacsorájukat. Én imádom a kutyákat, de az minimum fura, hogy ezek ketten egy tányérból falatozgatnak. A közös vacsi után nyugovóra térnek a szintén közös szalmazsákjukon, és már csak Vadbarom szitkozódik a riportban, hogy ki lesz szavazva vahúr a gazdájával együtt. Meg lehet próbálni!

6.jpg

7.jpg

 Bónusznak: modellcsaj+lavór+kútvíz.

Címkék: 18+ a farm
157 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem Penny hajója 2016.03.23. 19:26:33

Az idő előtti kieső miatt nem jön majd új ember?

Chuck Νorris 2016.03.23. 19:26:47

Attila a következő részben feltalálja a patakot, és oda járnak majd le meztelenül fürdőzni, meg szaros gatyát suvickolni

aloksak 2016.03.23. 19:27:54

@Chuck Νorris: Nem baj az. :) Elmondom miért. :) Egy vagy két hét alatt megeszik az összes állatot, beleértve a teheneket is. :D Aztán egy hét éhezés után következik az igazi túlélő műsor. :D Egymást fogják megenni. :D
@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Igen, ez egész ügyes volt. Mondjuk eszükbe juthatott volna még egy kezdetleges zuhanyzó megoldás is, és akkor nem kellene annyi vizet használni. :) De ami késik, talán nem múlik. Már ez is haladás. Használták az eszüket. Legalább is egyesek.

csincsilla72 2016.03.23. 19:29:03

Tinával sincs több gond. Köszönjük.
Dia for president:-) A csaj legalább életrevaló. Az viszont teljes rejtély, hogy miért nem tudnak ezek a szerencsétlenek lavórban mosakodni. Minek kell beleülni?

Chuck Νorris 2016.03.23. 19:31:21

ha elfogy a kaja , megehetik a postást is. tányérsipkástul

perszepolisz 2016.03.23. 19:35:05

Szóval valóban egy életkor szerinti csoportosulás látszik kibontakozni.

Schlomo Goldberg 2016.03.23. 19:44:23

mekkora feszültség. ha már feleennyien lesznek, még szarabb lesz

Rémület 2016.03.23. 19:46:11

Briginél van a szolárium kulcsa?

Commodore 2016.03.23. 19:46:26

Késő volt bezárni a reteszt,
Megfordult a tornyon a kereszt.
Éjfélkor megkondult a harang,
Földre szállt egy sátáni hang.
Mert leült az Ördög az orgonához,
A sánta kántor menekült.
A zsoltár metálba váltott,
Nem a vég volt ez, csak a kezdet!

Chuck Νorris 2016.03.23. 19:46:44

Henike sztem csak kannákba erős, amugy észre se lehet venni

kis.herceg 2016.03.23. 19:46:51

lol hát nem történt meglepetés, ez az ő-szinte itt is elviselhetetlen volt xD

Chuck Νorris 2016.03.23. 19:48:52

a Dani brigád széthullni látszik az összefogást meghagyják a hanyatló nyugat opiumának

Chuck Νorris 2016.03.23. 19:51:20

Tina helyett beküldtek egy lányt. valószinüleg egy leszbikust ezzel minimálisra csökkentve az esélyt hogy a müsor ideje alatt ö is terhes legyen

paranyuszi (törölt) 2016.03.23. 19:53:20

@Chuck Νorris: az RTL azt akarja, hogy ezt hidd.... ;) egyik legjobb karakter, szted miert szortak meg jelekkel?

Nem Penny hajója 2016.03.23. 19:53:49

@Chuck Νorris: azért Cicanadrág nagyon rámozdult az új csajra. :) Tényleg, ha lesz dugás, akkor azt ebben a kora esti idősávban hogyan mutatják be? :)

aloksak 2016.03.23. 19:56:41

@Nem Penny hajója: Pont mondani akartam. :) Márk egyből rámozdult, mondta is, ő profi mindenben. :D Igen, főleg kecske pásztorkodásban. :D

aloksak 2016.03.23. 19:58:56

@Chuck Νorris: :D :D Igen, igazad van. Előbb még ő is ott van. Meg ugye bár ne felejtkezzünk el Zéről és Anikó drágáról. :D Szilveszter gazdát meg majd nem ki felejtettem. :D Jó kis magyar "walking dead" lesz még a végén. :D

Commodore 2016.03.23. 20:01:11

@Nem Penny hajója: Ahogyan a csirkevágást, Körbeállják őket, és szörnyülködnek, vihorásznak... az aktus nem látszódik!

Berborosz 2016.03.23. 20:04:13

@Chuck Νorris: @Nem Penny hajója: Honnan tudjátok, hogy bejött egy új csaj?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 21:08:31

@aloksak: a Gizellát is, Gizella fut: kb 20 km/órával,oroszlán fut 48 km/órával,és oroszlán kitartó

aloksak 2016.03.23. 21:18:06

@PeniValdes: Igaz. :) Mivel a gazella fut gyorsabban mint állatok királya, így inkább Gizella lesz vacsora. :D Szegény. :D Én se vagyok nagy ivó, de néha társaságban szoktam, persze mértékkel. :)

taga20 2016.03.23. 21:40:14

@PeniValdes: te ilyen állatságokat nézel? jesszusz!:))

aloksak 2016.03.23. 21:44:56

@PeniValdes: Láttam. Válaszoltam is. :) Az hogy nem vagy társasági ember, az nem nagy probléma, nos azon nagyon könnyen lehet változtatni. :) Azért megjegyezném, én sem vagyok az a nagyon bulizós, nagy társasági ember. Van egy baráti köröm, akikkel évek óta összejárunk, ennyi. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 21:51:10

@aloksak: én magammalk szoktam bulizni a Tescoban.)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 21:52:15

Terhes Tina látom feladta,szerintem ez meg volt szervezve

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 21:54:04

Hamar jött ez az első kiválasztás a harmadik adásnapon...! A vörös hajú női játékostól pl. eddig jó ha három mondatot lehetett hallani adásban...

taga20 2016.03.23. 21:59:01

@PeniValdes: ááááá, dehogy! itt minden spontán, az élet írja a történetet:)))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 21:59:02

@aloksak: röviden,elég laza alak vagyok,csak jól leplezem

aloksak 2016.03.23. 21:59:08

@VV Erőlegény: Tényleg elég korán jött. De tuti így volt tervezve, nem hiszem hogy improvizáltak volna.

taga20 2016.03.23. 22:00:24

@PeniValdes: ez kábé olyan, mint amikor nem nézed a pornót, hanem csak megfigyeled:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 22:03:44

egtyébként ezek Dia nélkül tényleg éhenhalnak...

aloksak 2016.03.23. 22:07:28

@taga20: Aha. Ír egy forgatókönyvet. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:08:08

@aloksak: Jó, mondjuk itt nem a közönség szavaz, de szerintem még ők is alig ismerik egymást. Lesz egy beköltöző is úgy látom a terhes Tina helyett. Egyébként utóbbi, ha nem lenne terhes, akkor is hihetetlenül jellegtelen karakter lett volna (a butasága mellett még csúnyácska is volt)!

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:09:50

@PeniValdes: Diáról nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy inkább a lányokhoz vonzódik!

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 22:13:16

@VV Erőlegény: semmivel sem volt rosszabb mint a többi felhozatal:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:13:19

@PeniValdes: Igen, a lányok közül a leginkább a Farmra való, illetve tulajdonképpen az egyetlen az eddig látottak alapján!

taga20 2016.03.23. 22:14:06

@aloksak: árulj má el nekem egy kulisszatitkot! ti eszt tényleg nézitek?:)

aloksak 2016.03.23. 22:14:27

@VV Erőlegény: Lesz bizony. És úgy tűnt valami szebb kiadású. :) Na majd beindulnak itt az események. Lehet lesz még majd itt cicaharc is. :D Egy jó kis iszapbirkózást megnéznék. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:15:35

@PeniValdes: Ez leginkább a felhozatalt minősíti. :-)

aloksak 2016.03.23. 22:16:23

@taga20: Magam is szinte hüledezek, de igen. Még. Egyenlőre. De ez nem jelenti azt hogy később is így lesz. Majd kiderül.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:16:31

@PeniValdes: Ez leginkább a felhozatalt minősíti. :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 22:18:27

@VV Erőlegény: arra utaltam,hogy csúnyácska. női szemmel nézve, Cintia az,aki jól néz ki. de majd a férfiak meghazudolnak

taga20 2016.03.23. 22:19:11

@PeniValdes: cuki az avatarod:) itt legalább lehet látni, nem úgy, mint a gyíkon:)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:19:31

@taga20: A VV7 után vettem újra egy nagy lélegzetet és megnéztem az első három adást! Még nem biztos, hogy végignyomom, de eddig ráerőltettem magam. :-)

taga20 2016.03.23. 22:20:32

@aloksak: :))) hirtelen, majd nem elhittem. szerintem te függő vagy.

aloksak 2016.03.23. 22:21:09

@PeniValdes: Az már tuti. De van egy olyan érzésem, hogy a többiek sem annyira buták mint mutatják magukat. Csak eddig még nem terítették ki a lapjaikat. Dia azt a taktikát választotta, hogy próbál nélkülözhetetlenné válni. Eddig bejött. Hülyék lennének kiszavazni azt aki főz rájuk. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:22:44

@PeniValdes: Még nem kapcsolatam össze az arcokat a névvel, eddig csak az idegbeteg Attila, a Szúnyogcsődör Dániel, valamint a Terhes Tina, és a kiválasztás miatt/alatt most a Szőke Csöcsös Heni az, akit névre is beazonosítottam.

taga20 2016.03.23. 22:23:04

@VV Erőlegény: erre most mit mondjak, csak nézek, mint a jukinyúl:)

te végig nézted mind a hét szutyok vévét, és most meg meg kell erőszakolnod magad?:))))

aloksak 2016.03.23. 22:24:06

@taga20: Pedig nem. :) Eddig egy VV-t néztem végig, és ezt keztem el most. Szóval ezt nem mondanám függőségnek. :D

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:25:34

@taga20: Nem, csak a 7.-et, meg az elsőt, meg a 4. és 5.-et nagyjából...

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:28:45

@taga20: Amúgy azért is erőszakoltam, mert amúgy meg alig nézek tévét, ha igen, akkor is jobbára csak sportot. Ezt is leginkább a Hogyvolt blog miatt teszem! :-)

taga20 2016.03.23. 22:37:58

@VV Erőlegény: most nehogy elkezd, hogy nincs is tévéd, és akkor is csak a spektrumot nézed:))

taga20 2016.03.23. 22:39:32

@aloksak: és kábé tízszer akartál leszokni a cigiről:))

aloksak 2016.03.23. 22:41:39

@taga20: Benézted barátom. :D Sose dohányoztam. Itt görbüljek meg, ha hazudok. :D Kisdobos becsület szavamra. :)

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 22:42:29

@taga20: A Spectrum az olyan, mint az Eurosport, meg a Sport 1 és 2 ? :-) Nem kezdem, van a családban 3 tévé is, de a net nagy különbségú pontozással győzte le az elmúlt évtizedben!

taga20 2016.03.23. 22:43:53

@aloksak: jó csak bepróbálkoztam, bár gyanús nekem ez a sose:)

ez kábé olyan, mikor valaki aszt írja, hogy soha nem nézett pornót:))

aloksak 2016.03.23. 22:48:31

@taga20: Na azt aztán nem mondhatom. :D Figyelj. Egyszer egy szálat elszívtam. Kipróbálás gyanánt. De ennyi. Nem szoktam rá. Azóta egy szálat sem.

taga20 2016.03.23. 22:52:25

@aloksak: na jó elhiszem:)

jó éjt mindenkinek, holnap meló, ezé megyek csicsikálni:))

aloksak 2016.03.23. 22:53:48

@taga20: Jó csicsikálást. :)

aloksak 2016.03.23. 23:09:38

Azt hiszem én is elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek. :)

aloksak 2016.03.23. 23:10:24

@PeniValdes: Tanúsíthatom. :D Jó éjt Cuki lány. :)

Well... 2016.03.24. 01:20:30

@taga20: probaljuk,aze a napi 140 hsz az minositt lefele

aloksak 2016.03.24. 08:01:27

@Well...: Kiket? Minket? Azért ez relatív. Vagyunk páran akik a társaság miatt is járunk ide. Én legalább is igen. És nem egyszer teljesen másról is beszélünk. Szóval ez is megnyomhatja a hsz számot. :)

mézescsók 2016.03.24. 10:10:04

@aloksak: Nem erre a hsz-edre, hanem egy korábbira: igen, mindig ezen a néven tetszettem kommentelni. Függő nem vagyok (talán), de viszonylag rendszeresen néztem a VV5-től a többi részt, az ÉH-ból az utolsó kettőt, a gazdásból 2-5 részt, de a többi kimaradt, ha volt. Általában hozzá is szólok, de nem mindenáron és nem tartozom az őskommerek táborához sem.
A harmadik rész után ez tetszik (még). És többekkel ellentétben szerintem nem volt rossz a casting.

BabaMyrtill 2016.03.24. 10:16:45

Tina..... Nem túl sok mindent tett azért, hogy legyen napi betevőjük. Folyton csak sírt mindenen

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.24. 10:38:06

@BabaMyrtill: a sóadagot kitudta volna termelni a könnyeivel.

Well... 2016.03.24. 12:08:17

@aloksak: nem teged/minket minositgetnek a hsz-ek,hanem a musort

aloksak 2016.03.24. 15:01:35

@PeniValdes: :D Mikre nem gondolsz? :D :D @Well...: Értem. :) De ezt igazából már megszokhattuk a nagy kereskedelmi csatornáktól. Én magam az Éden Hotelt nem néztem, sem a régi Viasat-os, sem a múlt évi TV2-s verziót. De sok helyen olvastam vissza, hogy az eredeti jobb volt. Mérföldekkel. Példaként hozva csak. Valahogy az az érzése az embernek, mindig olyanok mint a magyar focisták. Van egy jó alap, amiből kilehetne hozni egy klassz műsort, mégis kihagyják a ziccert. :D

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2016.03.24. 18:11:17

@BabaMyrtill: minek tett volna ? úgy is kihányta volna.

Gia 2016.03.25. 16:59:36

Látom itt a "köménymag". :-)

aloksak 2016.03.25. 17:05:32

@Gia: Kezét csókolom. :) Küldenék egy privi üzenetet, ollly ismerős tetszik lenni nekem. :)

Gia 2016.03.25. 17:42:56

@aloksak: Elfelejtettem,hogy hol kell keresni a privi löevelet..

aloksak 2016.03.25. 17:49:05

@Gia: :D Azon az email címen, amivel regisztrálni tetszett, csókolom. :) Ide a blogra. :)

Gia 2016.03.25. 18:01:47

@aloksak: Jóvannna..:-D Megvagy hadnagy. :-D

aloksak 2016.03.25. 18:04:09

@Gia: ;) :D Válaszoltam. Főnökasszony. :D
süti beállítások módosítása