Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A Farm 2x01 - Három hónap, húszmillió és nem pornó

2016. március 22. 08:45 - sixx

screen_shot_2016-03-22_at_07_38_42_1.png

Népiesch muzsika (szintetizátor?) hangjaira hasad a hajnal Szlovéniában, birkák legelnek lustán, FördősZé meg aszongya, hogy korábban minden jobb vót, mert villamos, internet és angolvécé nélkül is lehetett teljes életet élni, de még milyet. Ennek illusztrálására megmutatja a Nagykörutat meg két, a szénaboglyában önfeledten bohóckodó gyereket, akik a felvétel után valószínűleg visszamentek Candy Crush-t tolni, de mindegy, ne kössünk bele mindenbe, és higgyük el, hogy falusinak jobb lenni, mint városlakónak. A far egyébként fasza, domboldalba tették, szépek a fények, nagy a terület, lehet majd szopatni a kézikamerás mozgó stábokat rendesen. Ide jönnek 14-en önellátni, mondja Zé, a végén meg egy delikvens kap 20 milliót, és kalap. A felvezetés végén Zé és Anikó, a VV és az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője a tornácon(?) állva néz bátran a kamerába, Anikó lába modellpózban, Zé kissé kikerekedve, jó lesz ez a páros.

Főcím, amit inkább megmutatunk, leírni nehezebb, meg nem is annyira vicces, tessék:

Anikó és Zé egy stúdiónak beredendezett pajtában fogja levezetni a műsort, amit valamiért nem sikerült rendesen bevilágítani, így halványszürkés a kép, de mindegy. Megint elmondják, hogy nem lesz fűtés, Anikó meg a női sztereotípiára rátéve egy lapáttal benyögi, hogy hajvasaló nélkül ő bezony nem megy sehová. Valahol a távolban egy szüfrazsett sír csendesen a sarokban. Zé lesz az alfa, ha mindketten műsorvezetnek, megint elmondja, hogy nem lesz víz, de lesz kiesés. Na lássuk már a medvéket, baszki. A lakosok a régi Survivor-évadok felvezetéséhez hasonó stílben érkeznek, egy traktor vontatta utánfutón ülnek szótlanul és néznek a jövőbe, sokan vannak és nem nagyon színesen öltözködnek, kivéve egy pink kabátos csajszit, biztos ő a modell.

Dóri 45 éves és háromgyerekes anyuka, egyedül neveli a gyerekeket, és ugyan életében nem járt farmon, de egyszer úgy érezte, mindenki leszophatja (szevasz, Lilu!), és jelentkezett. Szerintem nem ő az expornós, a lányaiért teszi. Dániel budapesti mezőgazdász és autóalkatrésznepper, ő a kisfilmje alapján a VV8 castingról került be a műsorba, önbizalom az van, de ha ráné z egy kecske, sikoltva fog a BMW-ig rohanni. Dia 23 éves, és olyan tájszólása van, amit csak imádni lehet. Neki nem idegen a farm, tanyán nőtt fel, ha ganajozni kell, ő ganajozik. Márk 21 éves modell, 43 kiló vasággyal, remélem neki adnak majd valami testhezálló feladatot, mondjuk betörni egy lovat, vagy valami hasonlót. A modellkedésben látja a jövőh zálogát, én nem szaladnék ennyire előre a helyében. Baszki, ha ilyen tempóban mutatják be a szereplőket, sose lesz vége a műsornak.

nod.gif

Hálistennek a barna paplanmellénybe öltözött Anikó meghallotta sirámaimat, és integet a traktornak, tessen idejönni, itt vesszük fel a spontán eseményeket. Az megvan, hogy Anikó az e hangot eá-nak ejti? Kurvajó. Közben a helyi Iron Maiden tributezenekar gitárosa egy talicska ganajt hord egy már meglévő halomba, gőzölög a cucc, odabólint Anikónak, ő meg vissza, mutatjuk. Megismerkedünk a következő delikvenssel, Geárgővel, a kutyájával albérletben élő, hosszú hajú macsóval. Anikó konstatálja is, nahát, ez meg mi? Kutya. Kongó bazdmeg. Kongó. Van valami skillje? Van, belefekszik a trágyába. Máris érdekesebb, mint VV Józsi, csak mondom. Gergő szereti, ha a kutya az arcát nyalogatja, és nem pofázik, mint a csajok. Hát jó, Gergő. Anikó harmadjára magyarázza el a szabályokat 8 perc alatt, majd rámutat a ganéra, és aszonyga, az ott gané. A játékosok megnézik, ja, gané. Na, abban van kulcs, mondja Ankó, aki megleli, heti gazda lesz, ő uralja a kamrát, ő alszik a szép ágyban, és őt nem lehet kiszavazni, mert védett.

Ezen a ponton azt hinnéd, hogy fejest ugranak a szarba az emberek, de annyira nem lelkes senki faszom, trágya, bazmeg, ne már, de néhányan elkezdenek a szarban tapicskolni, hátha. A keresés során két iskola hatása figyelhető meg, a lábbal turkálunk a ganyéban, hátha lesz kulcsé, illetve a kézzel a szarban turkálóé. Mivel ez egy hosszú folyamat, van idő még több játékost bemutati, Tina pl. kilenchetes terhes és nem megy a trágyába, ami elfogadható kifogásnak tűnik addig, míg az ember meg nem kérdezi magától hogy vajon vidéken tényleg úgy van, hogy egy alig két hónapos terhes nőnk már nem kell melóznia? Hát lófaszt. De oké, legyünk kicsit kevésbé faszkalapok, Tina terhesen ne merüljön derékig a szarba, van neki elég baja, egyszer evett életében tikot, és szerinte 15-n vannak. Hogy az ötvenes testépítő csávó, Sanya, mi az istenért nem képes belemászni a cuccba, azt viszont nem értem, de nem lett szimpatikusabb, a kisfilmje láttán meg pláne nem, öntelt hólyag, lapozzunk.

screen_shot_2016-03-22_at_07_44_49.png

A gőzölgő ganyéban dagonyázás eltart egy ideig, van aki sárnak nézi a szart, a kutya valóban beleheveredik, mi meg megismerjük Laurát, a modellnőt, aki régen nyavalygós volt, de már elmúlt, mint a gyíkká változtatás a Gyalog galoppban. Átlagos 19 éves csajnak mondja magát, akinek már két(!) éve nincs fix kapcsolata, mert nagyok az igényei, pl. a sminkcucc nagyon fog neki hiányozni. A ganajtúrás tovább folyik, a tetovált alkarú Cinti meg aszongya a kisfilmben, hogy ő nagyon laza és nagyon jófej. Brigi egy nagyon sok alapozót használó, 35 éves nő, aki tíz éve nem élt együtt senkivel csak a gyerekeivel, és most ez nagyon kemény lesz neki, a harsány emberektől elvonul, jézus, hova jött??? Attila az X-Faktorban énekelt, egyébként kőműves, és első blikkre egy gyökér, a pinát viszont szereti. Szeret káromkodni és az “érted?” szót sokkal többet használja, mint az egészséges lenne. Van egy favágónk is, Norbert, aki egyelőre szimpatikusabb, mint a többi lakos, szereti a nőket és nem fél a kecskétől, csak a sertéstől.

Még mindig túrják a szart, komolyan, 20. percben vagyunk, elment a műsor fele, ennyire nem történt itt semmi? Valamiféle rendszert visznek azért a keresésbe, de izgalmasabb nem lesz a szarrugdosás. Henrietta negyvenes, egyedül van, és mivel a férfiak az egyszerű nőket szeretik, nincs faszija. Ő lesz az expornós, van rá egy söröm. A kamera nagyon sok szaros kezet és lábat mutat, és egyszer csak egy kopasz faszi rálel a kulcsra. Tűzoltó volt, most nem az. Sándor, és sarkos, mint az asztal, ráadásul a legváratlanabb pillanatban kezd el üvölteni, kiváló karakter lesz, a pszichopatákat mindig is kedveltem. Na, Anikó negyedjére is ismertet, majd irány a ház. Van aki szaros cipőben betrappol és menten keres magának ágyat, Attila aszongya, hogy az paraszt dolog, és inkább lemossa magát, van benne valami. Az ágyak beosztása gyorsan megy, Dani nem akar faszi mellett aludni, mert a faszik finganak. Az étkezőben kurva sok kaja, azt persze nem tudják, hogy amint ez elfogy, baszhatják.

A mosakodás közben a modellnő megy hugyozni a pottyantósba, ez valamiért fontos elem, Sanyi, a bodibilder meg a kúttal ismerkedik, ami ugye nem sokkal bonyolultabb szerkezet, mint egy sárga bögre, de így is szinte megoldhatatlan problémát jelent. Heni a házban már kitalálta, hogy lehet dézsában fürdeni, egymás után és/vagy többen egyszerre, Attila ezzel nem ért egyet, de ahogy látom, Attila nem sok mindennel fog, attól is ki van készülve, hogy nem ehet, mert meg kell várni a heti gazda szavát vagy mit. És duzzog, mint egy gyerek, faszom nekem ne pofázzon senki, meg minek van bent a kutya a konyhában, meg egyébként is. Sándor, a heti gazda a kurva kézikönyvet emlegeti, Dániel meg a kurvaéletet, és ő eszik, de a cigisodrástól kibukik. A folytatásban fát kell hordani, vizet húzni a kútból, ami láthatóan nagyon nem egyszerű, és fát aprítani, amit Attila mutat a modellfiúnak aki kis híján levágja a lábát térdből, én ennyire idétlen gyereket életembe’ nem láttam.

A meló után este bulika, pálesz, asztalon táncolás, Attila félrészegen egy szál faszba’ fürdik a dézsában, Dániel meg Laurát fűzi azzal, hogy van autója, három. Laura arca kifürkészhetetlen, lehet undor amit látok, de lehet érdeklődés, az tuti, hogy amikor Dániel a homlokán látható pattanásra mutogat, akkor menten szimpi lesz neki a gyerek, mert milyen egyenes, faszacsávó. Este az ágyban van valami pusziszkodás is, de nyugi, se kúrás, se petting, korán van még ahhoz. Ma este már üvöltözés is lesz.

Címkék: a farm
266 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

,, 2016.03.22. 19:46:06

@Biriksz_Krokiksz!: most mutatják, pizsiben volt egész nap és aludt?:O

Rémület 2016.03.22. 19:46:14

Kongógazdi nyerjen!

Nem haszonállat... Vazze! Essél már ki, te!

Chuck Νorris 2016.03.22. 19:46:29

ez az Attila már vmi szarba játszott nem? amugy kurva idegesitő fazon

Schlomo Goldberg 2016.03.22. 19:49:33

Összegezzük. Szar volt a mai rész.

2016.03.22. 19:49:34

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: az. szerencsére benyomták az időjárás-jelentést is, bár az sem mondott semmi újat.

,, 2016.03.22. 19:50:49

hát ez uncsi volt. jóéjt

2016.03.22. 19:51:56

@Schlomo Goldberg: nu, ezért fogadtam az egészet fenntartásokkal. sztem nem fogom erőltetni továbbra sem a nézést, majd visszaolvasom a HV-t meg a kommentokat. osztkalap.

Schlomo Goldberg 2016.03.22. 19:55:47

Ha holnap sem lesz csöcs meg pina, le kell írjam az egészet.
Lilut oldalról nem szabad mutatni, VVÉNBFARM szárazpinájú Anikót meg elölről nem kéne.

aloksak 2016.03.22. 19:56:11

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Annak is mondhatjuk. :D Én azért megnéztem volna. :D A két csaj tuti azonnal hadtápba vágta volna magát. :D Danika meg legalább vett volna egy tisztességes, frissítő reggeli zuhanyt. Kellemeset a hasznossal tipikus esete. :)@változásbejegyzés alatt: Ebben igazad van. De hát ha minden nap jól berúgnak esti programként, ne is várjanak mást.
Egyébként a Főnök a hibás. Pedig annyira tudta mondani a bemutatkozó videójában, hogy ő majd hogy megmondja a magáét. Az látszik. :) Le merem fogadni, hogy a volt munkahelyén sem vezető pozicíóban volt. Erről ennyit.
A favágó gyerek egyenlőre szimpi. Az csinálja a dolgát, amit rábíznak, és normálisnak néz ki. Még. :D

Rémület 2016.03.22. 19:57:14

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Manapság a kutyák többsége nem haszonállat. Ezt felróni nekik...

Rémület 2016.03.22. 20:01:42

@Schlomo Goldberg: Ja. Én meg kihagytam miatta a Gyilkos elmék akárhanyadik ismétlését.

Mirocska 2016.03.22. 20:10:20

Sziasztok!
Kutyás csávó a kedvenc! :)
A többit még megkülönböztetni sem tudom egyelőre... :)

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.22. 20:14:40

@Mirocska: hát szió :))))))))))))

@Rémület: nem elróttam :)))))))

@aloksak: de így is felháborodtak :)

Commodore 2016.03.22. 20:15:07

Mikor lesz a kecskebaszásos rész?

2016.03.22. 20:15:25

megyek grimm új évadot nézni a viasat6ra, az legalább izgis. és annak is van hogyvoltja is, dupla örcsi. XD

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.22. 20:29:47

@Mirocska: Én a fiúkat a két adás alatt lassan már meg tudom különböztetni, de van vagy 3-4 csaj, aki eddig teljesen jellegtelen. A terhes az első tuti kieső.

A fiúk között, van a kedvenced a kutyás, az öreg nyugdíjas tűzoltó heti gazda, az antiszociális autóalkatrész kereskedő, azt hiszem Dani, az idegbeteg copfos (azt hiszem Attila), a favágó srác, a magamutogató szőke öreg bájgúnár, és a hülyegyerek formátumú szemüveges csákó... A csajok között van a szőke modell, az ízesbeszédű vidéki rövid hajú, és a terhes, de az utóbbi, ha nem lenne terhes, akkor abszolút jellegtelen lenne. A többit egyelőre nem tuftam megkülönböztetni.

Commodore 2016.03.22. 20:37:56

A tehén is terhes, vagy mi, talán a kutya is...

Commodore 2016.03.22. 20:39:49

...és valaki még +lesz ba@va...

Mirocska 2016.03.22. 20:46:24

@VV Erőlegény: Köszi! Most már képben is vagyok! :)) Már csak a neveket kell megtanulnom!
Szilveszter gazdát felismertem, bár szépen kikerekedett!

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.22. 20:48:41

@Mirocska: nem tudom az okát, pedig a gazdásban abszolút kedvencem volt, most rá sem ismertem.

Mirocska 2016.03.22. 20:51:06

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: Biztos már csak felügyel, nem végez fizikai munkát.

Well... 2016.03.22. 20:52:21

nalam az est fenypontja az volt, mikor az egyik csako magyarazta az egyik szokenek, hogy azert van a suly a vodorbe, hogy lemeruljon a vodor a kutba, es igy viz kerul a vodorbe...mire a csajosnal roved toprenges utan megaszuletett a nagy 5let "engedjunk le egy olyan lyukasat" (vodrot) okoska cukrot neki :o) a masik az a nyalas gyerek a bmw-vel, es a felesemigaz estimese amit eloadott a szokenek... gazdag, meg meno is, kar h kilog a kapanyel a szajabol, gondolom eze jelentkezett mert pont idevalo :oP

aloksak 2016.03.22. 21:03:14

@Well...: Azért jelentkezett, mert ez neki KIHÍVÁS!! :D Na az látszik. :D Kihívás reggel felkelni. :D :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 21:26:53

@Well...: a gazdagság elég relatív,aki tényleg elit,az nem kényszerül bohóckodásra,meg arra hogy dicsekedjen. Még ha tengeralattjárója lenne,az még hagyján,akkor érthető lenne bármi nedvesdés:))

Well... 2016.03.22. 21:29:41

@PeniValdes: visszaolvastam, nem irtam sehova, h gazdagnak gondolom a csavot...konkretan a nyalas jelzot hasznaltam :o) olyan jo kis mesemondo tipus....aszem a konkret angol kifejezes az "bullshiter " :oP

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 21:37:53

azért ebből a Dánielből is kiáll a vasvilla...Tina meg pont akkor költözött be a amikor leghisztisebb,gyenge láncszem,kiesik,pedig megnéztem volna ahogy szénában világra hozza a trónörököst.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 21:39:24

@Well...: én sem gondolom annak, ismerem a típust,egy ideig szórakoztató,aztán érdemes elásni:)

aloksak 2016.03.22. 21:43:04

@PeniValdes: Ezt szó szerint kell érteni? :D Mert ha igen, akkor vigyázok mit írok neked. :D Jobb félni, mint elásva lenni. ;)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 21:46:56

@aloksak: ha nem vagy Dani2 akkor nem kell félned.)

aloksak 2016.03.22. 21:51:55

@PeniValdes: Nincs két kecóm, három kocsim, és akkora arcom, hogy nem férek be a kapun. :D Azt hiszem, megnyugodhatok. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 21:54:46

@aloksak: pedig pörgethetnéd a kocsikulcsot a ház előtt:DD

aloksak 2016.03.22. 21:57:04

@PeniValdes: A bicikli lakatkulcs nem teszi meg? :D Nagyon menő lennék ám. ;)

aloksak 2016.03.22. 22:05:25

@PeniValdes: És felülhetsz a vázra is. Elviszlek egy körre. :D
Na mindjárt megkapjuk, hogy mit művelünk mi ketten itt. :D :D
Vissza térve a műsorhoz, remélem Danit valaki majd helyre teszi. :) Főlem a tehén is lehet. Úgy megnézném, ahogy repül a fejőszékestől. :D

aloksak 2016.03.22. 22:11:56

@PeniValdes: Szerintem nincs. Ez nem spanyol verzió. Ahol torreádorként is helyt kell állniuk. :D Pedig azt is szívesen nézném. :D

aloksak 2016.03.22. 22:20:13

@PeniValdes: Ne légy szomorú. :) Várjunk még. Hátha lesz még meglepetés. De ha szeretnéd, írok a retekklubnak, hogy küldjenek oda posta fordultával egyet. A te kedvedért. ;) :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 22:21:32

@aloksak: köszönöm.))
gondold el,be kéne törni a bikát szőrén megülve:)

aloksak 2016.03.22. 22:25:39

@PeniValdes: Már látom is a lelki szemeim előtt ahogy Dani betyár leng a bika hátán mint a győzelmi zászló. :D

alkalmi nyúl 2016.03.22. 22:28:10

Sziasztok. Látom eléggé összeszokott a társaság. Új vagyok, mondhatnám kommentszűz. Kizárólag egyvalaki miatt nézem ezt a fost. És sajnálom, de nem fog róla kiderülni, hogy pornózott. :) Legalábbis legjobb tudomásom szerint... :)

aloksak 2016.03.22. 22:30:39

@PeniValdes: Igen. :) Küldtem is fénypostával egy szelet sütit a remek ötletért. :D Nyitva van az ablakod? Már késő. Szétkenődött. :D

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.22. 22:31:39

@aloksak: köszönöm:)
te egyébként ki vagy? mutatkozzá be!

aloksak 2016.03.22. 22:31:47

@alkalmi nyúl: Szia. Üdv itt. :) Egyszer mindenkinek el kell veszíteni, amit el kell. :D

aloksak 2016.03.22. 22:32:56

@PeniValdes: Hogy hogy ki vagyok? :D Egy szomorú szamuráj. :D

alkalmi nyúl 2016.03.22. 22:34:13

De ha már itt vagyok, fikázok. Ez a nyugger tűzoltó egy igazi balfasz. Attila egy bunkónak látszó igazi bunkó, Danika meg jól adja a semmirekellő ficsúrt, majd kiderül, hogy tényleg az-e, de legalább csinálja a műsort. Amúgy eddig rettentő unalmas, de nem adom fel!

aloksak 2016.03.22. 22:38:35

@PeniValdes: :D :D :D jajjj de jót nevettem!! Köszi. :) De nem. Baj? :D Most fel kellene fednem magam?

aloksak 2016.03.22. 22:41:27

@alkalmi nyúl: A nyugger tűzoltó szó szerint az. :) Ahogy Attila is. Danit lehet utálni, vagy szeretni. Én előbbit teszem. :) De tény, csinálja a műsort. Nem az igazi, még. Fog e ez változni, majd kiderül.

aloksak 2016.03.22. 22:43:27

@PeniValdes: Guten Nacht! :) Bis morgen! :)

Commodore 2016.03.22. 22:58:32

Kaja, pia, cigi, gyros, gyorsan odaba@ majd! WD40!

Nem Penny hajója 2016.03.22. 23:17:32

Hát gyerekek olyant hallottam, hogy leültök. Ismerősömmel chateltem, aki ismeri a háromautós Dánielt.
Kevésbé meglepő dolog: apuka pénzes vállalkozó, és az ő farvizén villog a srác.
Egy fokkal meglepőbb: van egy 1,5 éves kislánya. Lottinak hívják.
:)

Post Modern Prometheus 2016.03.22. 23:30:09

Halika, eddig nem túl izgi, de majd csak belejönnek remélem, talán majd az első tetemrehívásnál :D
Kongó for president :)

Well... 2016.03.23. 00:43:31

@Commodore: nem ujjak, ahogy a muvelt francia mondana, "they are previously enjoyed" :o)

Well... 2016.03.23. 00:45:49

b+ nyomtam egy entert ... na folytatas... onnan hogy "they are previously enjoyed" , pont mint a 19 eves szoszi akinek 2 eve nincs komoly kapcsolata, mert akkor szakitott az alt. iskolas kedvesevel :o)

Well... 2016.03.23. 01:39:18

@PeniValdes: "szorakoztato???" bocsika, de aki eloadna nekem, h o "cash...kiviszem...megveszem 200 euroert...eladom felmillioert..," egy modot ismerek, hogy hasznalt autoalkatreszeken 10x profitot csinaljon valaki, az pedig mikor konkretan nagyon nagyon nagyon olcson szerzi be az alkatreszeket..... erted? ;o)

Well... 2016.03.23. 01:42:04

@Nem Penny hajója: azon mi a meglapo?
1:az, h o nem birja a gatyajaba tartani,
2. volt csaj aki eleget ivott ahoz , hogy ezt megb-sza ?

Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka 2016.03.23. 05:38:54

@Nem Penny hajója: ezen nem lepődöm meg, nagy szájhős, felhúz magára minden nőt, persze, h beikerülhet.

aloksak 2016.03.23. 06:28:40

@Well...: :D Én értem mire célzol. Hogy is mondta az adásban? "...van egy milánói cég...." ez magyarul azt jelenti van egy ...... akik beszerzik occón. :D :D Amúgy meg apuka farvizén nem nagy cucc ezt csinálni. Gondolkodtam is, hogy ő maga mondta, nem igazán szeret kétkezi munkát végezni, észkombánynak nem néz ki, szóval akkor honnan az istenből telik neki ilyesmire, hogyan tudott egyáltalán megindulni? :D De így már érthető. :D És milyen nagyra van magával. Igazi nagyképű gyökér. Olyan mutogatni való díszpéldány. Be egy kalitkába, és mondani a gyerekeknek, na látjátok, ilyen az mikor valakinek naaaaaaaaagy arca van. :D@Nem Penny hajója: Köszi az infót. :)

aloksak 2016.03.23. 06:30:54

@Well...: A 2. kérdésedre a válasz, igen. :D Ezek szerint. Sajnos manapság nagyon dívik az, hogy pénz beszél, kutya ugat. Tisztelet a kivételnek. :)

csincsilla72 2016.03.23. 08:22:09

Ez eddig nulla. Innen is gratulálok a remek castingosnak. Istmételten a harsány, nagypofájú és irritáló kategóriából sikerült válogatni, minimális intelligencia nem volt feltétel. Ezek az emberek vagy nem elég érdekesek, vagy a szerkesztők azt gondolják, hogy ugyanazzal a tartalommal kell megtölteni a műsort, amivel az utolsó VV idején.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 09:02:59

@Nem Penny hajója: kislányról tudok,említette a bemutatkozó szövegében:)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 09:04:55

@Well...: az benne a szórakoztató,hogy erősen sejthető,hogy vki farvizén evezget.) jó meghagyni ilyeneket abban a hitben egy ideig,hogy elájulsz a BMW.jüktől:))

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 09:07:27

@Dr.DottyTroll, a Vörös Csukás Katgimis AngyalTroll: na ez nem a dani szégyentáblája hanem azoké akiket felhúzhatott magára

aloksak 2016.03.23. 10:09:21

@csincsilla72: Sajnos ez a színvonal lesz a megszokott. Nem tudom, hogy nem esik ez le senkinek ott az illetékesek között? Hogy változtatni kellene, kicsit? Azt hittem annyira számít nekik a nézőszám, de ezek szerint mégsem. Mert nem zavarja a nagykutyákat, hogy alig nézi valaki. :) Komolyan nem értem. Egy valamire tudok gondolni. Ők is hasonló személyiségek, és kvázi a saját szórakoztatásukra csinálják a műsorokat. Úgy vannak vele, ha nekem tetszik, akkor biztosan másoknak is. Pedig nem. Csak ezt észre kellene venni.

aloksak 2016.03.23. 10:35:23

@PeniValdes: Szia. :) Tudom én, csak már felüdülés lenne normális embereket is látni. :D Nem azt mondom, hogy mindenki az legyen, mert kellenek a magamutogató, bolondok is egy ilyen műsorba, pont azért mert cirkusz kell a népnek, na de akkor is. :)

Most pont mennem kell. A fenébe. De addig megírhatnád nekem, hogy gondoltad te ezt a bemutatkozást? :D Tegnap jöttem ide, és máris coming outoljak? :D Ezt hogy? Amúgy is szégyenlős vagyok. :D És akkor oda a varázs. Nem? :D

Majd később jövök. :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 10:38:25

@aloksak: részben egyetértek:)
ok,kapsz tőlem szerelmes levelet majd

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 10:48:08

@aloksak: persze felüdülés lenne,de nem lesz:)

malevil2050 2016.03.23. 10:58:52

Én meg asszondom ez egy vv mázzal megkent művészien megcsinált semmi egyenlőre.

VV Erőlegény #TEAMBÁLA 2016.03.23. 11:33:30

@csincsilla72: Ilyen gyorsan még nem alkotnék véleményt! Nagyon az elején vagyunk még...

Kopasz Mercis 2016.03.23. 11:59:54

Isten őrizz, hogy normális emberek legyenek egy ilyen műsorban, azokon nem lehet szórakozni.

csincsilla72 2016.03.23. 14:00:57

@Kopasz Mercis: Tévedés. A normális ember szórakoztató, az ostoba csak szimplán idegesítő. Itt többen is vannak olyanok, akik csak egy dologra alkalmasak: jól lehet velük érvelni az abortusz mellett.

miciur 2016.03.23. 15:12:03

Azt az ecsethajú, magát gazdagnak és menőnek GONDOLÓ (messze van ő attól) kis gecit ütném legszívesebben

miciur 2016.03.23. 15:12:51

@Kopasz Mercis: ugye? a normális emberek általában konfliktuskerülők, de akkor meg miből lenne műsor?!

csincsilla72 2016.03.23. 15:27:04

@miciur: Tévedés. Nem feltétlenül konfliktuskerülők, csak éppen intelligensebben és kreatívabban oldják meg a vitáikat.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2016.03.23. 15:50:58

@csincsilla72: persze,de abban mi az izgalmas a fáradt népnek,ha este azt nézi,hogy 2 tudós hogyan oldja meg intelligensen a favágást,és behordást. A népnek bohócok kellenek,cirkusz

Cimili 2016.03.23. 16:19:05

A tegnapi rész nagy fostalicska volt, dög unalom.

aloksak 2016.03.23. 20:02:26

@miciur: Isten hozott a klubban. :D @csincsilla72: Ott a pont. :)

aloksak 2016.03.25. 08:36:00

@Cimili: Szia. Nekem olyan ismerős ez a zöld nyelvű cicus. :D Küldtem privi üzenetet. :) Nézd már meg, légyszíves. Köszike. :)
süti beállítások módosítása