Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x06 - Fény, kamera, dráma

2016. március 21. 09:00 - Chat Géza

Az évad felénél már túl is vagyunk, de időrendben van olyan pár, akinek 60 napja van hátra, hogy lepapírozzák a boldogító igent, de van akinek már ott toporog a küszöbön a nagy ceremónia. Az viszont mindenkinél igaz, hogy a szerelmes tubicák még csak most kezdik megismerni egymást. Nagyanyám is megmondta: lakva ismerszik meg az ember... Az éremnek és a párkapcsolatnak is két oldala van, hát ketten hogyvoltozzuk a reality-be oltott ásó, kapa, nagyharangot,  a csajos oldalon Candyperfumegirl, a pasison meg én állok. 

Chat Géza

Ahogy egy hapsi látja

kepernyofoto_2016-03-20_21_57_39.png

Mark és Nikki - Múltkor ugye megdumálták a stégen ülve, egy alkoholmentes koktél mellett, hogy Marknak több időt kell a menyasszonyáva töltenie. Ez oké, de a pofavizitre érkező családhoz nem nagyon tud lelkesedni a csaj. Hogy mi ennek az oka? Nikkinek kicsit rossz a kedve, mert megjött neki, mondja Mark. Amikor valami pizsiben csatlakozik az ünnepi ebédhez, akkor egyből előkerül a legkínosabb téma: a gyerekvállalás kérdése.

Nem akarom az életem hátra lévő részében mások álmát megvalósítani. Így vall a gyerekvállalásról Mark, Nikki meg megkussolgat mellette. Markban az a legjobb, hogy Jason Statham a magyar hangja, így minden mondata után látom, ahogy iszonyat bunyóba kezdve rendez le egy fél várost.

Az imserkedésünk első napján elmondtam, hogy 27 éve gyereket nevelek, ami tönkre tesz.

Még ezt követően sem áll fel a csaj, sőt, azt mondja, hogy vele akar maradni, nem véletlenül jött Amerikába. De amikor Mark face to face megmondja, hogy 

Nikki, ha azt mondod, hogy (majd valamikor) gyereket szeretnél, akkor azt mondom, hogy örültem a találkozásnak, szevasz.

Loren és Alexei - A Floridai bícsen henyélve Loren agyában felvillan a nagy ötlet, hogy a faszija egy igazi félisten, akiért megdöglenének a modellügynökségek. MEnnyire jó lenne már, ha ezért a henyélésért pénzt kapnál, nem? Így próbálja meggyőzni a kedvességben és önfeláldozásban még az irgalmas szamaritánust is lealázó pasiját, aki nagy nehezen belemegy, hogy csakis mellékállásban fog pózolgatni, és kész. Elég hamar beprotezsálják Alexeit valami ügynökséghez, így máris egy irodában feszengenek. Loren nagyon be akarja gyúrni a szakmába, így nem javasolja, hogy Alexei azt mondja, hogy annyira nem akarja ezt az egészet. A helyi nő lemeózza a csávóka kockahasát, ami pipa, de jobb lenne, ha Alexei szakállas és hosszúhajú lenne. Ez már nem annyira pálya. Loren persze megdumálja, hogy de, jó lesz az. Akkor már csak pár félpucér kép kell és kész is.

kepernyofoto_2016-03-20_21_59_42.png

Ma lesz szexi Alexeiből szupermodell.

A fotós azért megpendíti, hogy az arcon lehet szőr, de a mellkason és a hason nem. Egy beöntés is jobban esne most a srácnak, mint ez, de azért beadja a derekát. Az egész sorozatból kábé három kép, ha használható, ennek azért senki sem örül, de Alexei a kamerába ki is jelenti, hogy ha Loren tovább nyomasztja ezzel a hülyeséggel, akkor ennek a kapcsolatnak annyi. És tényleg. Minek kell ennyire akaratosnak lenni? Hát nem elég, hogy a csávó maga mögött hagyta a családját és most a nyuggerek által belakott Floridában él a menyasszonyának szüleinek a házában? Hát meg lehetne szépen kussolgatni és örülni, hogy a csávó nem ad a honvágyra és húz el a véres messzeségbe,de azonnal.  Meg amúgy ez nettó kizsákmányolás és egy kicsit a hazájukból elrabolt lányok prostitúcióra kényszerítő történetekre hajaz, csak egy kicsit softosabb, és a szenvedő alany itt egy izraeli fiúka.

Melanie és Devar - A múltkori grillvacsora csúnya kutyázásba csapott át, amikor kiderült, hogy Devar rendszeresen utalna haza lóvét, teljesen leszarva, hogy Melanie is nyögi a hitel meg a gyereknevelés anyagi terheit. Szerencsére sikerül tisztázni a dolgot: Devar kifejti, hogy majd akkor küld pénzt, ha már neki is úgy lesz, és csakis akkor, ha felhívják őt, hogy ez meg az történt, erre meg arra kellene, léccike. Ja, így oké a dolog, mondja Melanie, így még ő is ad bele, hát nem egy szívtelen banya ő, na. Hurrá! Megint minden a legnagyobb rendben.

Josh és Aleksandra - A múltkor félrement tinci-táncit Josh kompenzálni akarja. De még hogy. Reggel 6-kor felolvasunk a szentírásból, mondja Josh. Az ám a buli. Ha Aleksandra minden reggel megjelenik, akkor a fater befogadja a családba. Ennyike. Aleksandra viszont inkább még hatodszorra is visszanyomja a szundit a telefonján. De kis csúszással azért megérkezik. Ilyen az igaz szerelem. Ennyi kompromisszum szinte semmi.

kepernyofoto_2016-03-20_21_59_18.png

A fater jégszíve menten meg is olvad, engedi is, hogy felolvasson a napi szentenciából. A legközelebbi dumázáskor meg megesküszik, hogy mindig azon lesz, higy a fiuk boldog legyen. Ennyit a prágai visszaútról. Engem nem akartak elvenni a pécsi mormonok, de majdnem megtérítettek, csakhogy előbb beleolvastam A Könyvbe, ami annyi örömet okozott, mint egy egész évtizednyi Kretén magazin poénrengeteg.

Kyle és Noon - Végre elköltöznek a szutykos lakásból. Noon már hivatalosan is kivakarta a szarból ezt a pultos hülyegyereket. Az új lakásért persze rengeteg túlórát kell vállania, de hát ez van. Amíg Kyle a piát méri a szingli lédiknek, addik Noon bejárja New Orleanst, na meg ránéz a vőlegénye körmére. Itt kiderül a nagy turpisság, hogy Kyle flörtölget a zsíros jattokért. Noon nem túl boldog, és Kyle is inkább a melójára koncentrál, mint a csajára. Noon azon agonizál, hogy a vőlegénye majd megcsalja, de hajnalban, a műszak végeztével a srác felvilágosítja, hogy ez itt így megy, plusz nem megdugni akarja a nála italozgató hölgyeményeket, hanem csak több pénzt akar kiszedni belőlük. A pénz meg a nászútra kell, szóval hátrább a féltékenykedéssel, plíz. 


kepernyofoto_2016-03-20_21_59_52.png

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

06_ep_01.png

Marknál vacsoraparti lesz a tesója, az unokahúga meg az unokaöccse részvételével, de Nikki nagyon nem akar lejönni, mert szar kedve van, görcsöl a hasa, meg kínozza a PMS. Miután nagy nehezen ráveszi magát, hogy csatlakozzon, a családtagok felteszik nekik azt a kérdést, amire Mark óvatlanul nem készítette fel őket, nevezetesen, hogy Nikki szeretne-e gyereket. Nos, hogy ő mit szeretne meg mit nem, ez esetben másodlagos, Mark ugyanis már az első randin közölte vele, hogy neki ez a gyerekesdi négyszer már untig elég volt, ő ugyan végig nem csinálja még egyszer ennyi idősen. Nikki fejét elnézve neki ez nem annyira OK, még csak 19 éves, azt se tudja, merre van arccal előre, ilyenkor nem jó érzés úgy elindulni a nagybetűs életbe, hogy bármi ki van zárva a jövőben. Ez a páros ráadásul képtelen kommunikálni egymással, amikor a vacsi után Nikki napokra bedurcul, Mark csak tovább cseszteti, és megint a hülye ultimátumaival jön, ahelyett, hogy végre észrevenné, hogy nem egy helyes szuvenírt hozott haza a Fülöp Szigetekről, hanem egy emberi lényt. Mert így Nikkinek is le fog esni előbb-utóbb, ami kívülről nézve teljesen egyértelmű, hogy hatalmas hiba lenne összekötni az életét ezzel a kompromisszumképtelen vén fasszal.

06_ep_02.png

Ami Lorent és Alexei-t illeti, most jöttem rá, hogy Loren az a típusú csaj, akinek már gyerekkorában sem volt elég, hogy az övé a legklasszabb játék az osztályban, ezt az összes osztálytársa orra alá is kellett dörgölnie, mert az tette boldoggá, és pontosan ezt csinálja most a pasijával is. Úgy áradozik „Sexy Alexei” már-már félisteni szépségéről, hogy azt hallgatni is kellemetlen, a stábtagok meg gondolom, percenként mostak fel alatta az interjú közben. Lényeg, hogy a csodálatos Alexei-t az Isten is fehérnemű modellnek teremtette szerinte, és az, hogy a srác telibe szarja a modellkedést, és amúgy rendőr vagy tűzoltó akar lenni, huszadrangú tényező. Elrángatja egy modellügynökséghez, majd tesztfotózásra, ahol az ügynök meg a fotós is finoman próbálnak rá célozni, hogy a srác még nem biztos, hogy szupermodell lesz csak azért, mert kedves menyasszonya úgy akarja (már csak azért sem, mert kicsit sem jóképű, de ezt csak én teszem hozzá), de Loren ahhoz szokott, hogy megkapja, amit akar. Úgyhogy hajat és szakállt kell növeszteni, mellkast borotválni, gatya le és nagy mosoly! Alexei nem is rühellhetné jobban az egészet, és ez az eredményen is meglátszik (ez egyáltalán nem egy egyszerű szakma annak sem, aki amúgy elhivatott, ezt sokan elfelejtik), de ennek a csajnak mondhat bárki bármit, totál álomvilágban él. Az ilyen álomvilágból lehet a legnagyobb koppanással visszazuhanni a kijózanító valóságba, csak mondom.

 06_ep_03.png

Melanie és Devar csak egy kurta jelenetet kap a mai műsorban, a múltkori este folytatását. Melanie most már a nővérek jelenléte nélkül is hallani szeretné Devartól, hogy is lesz ez az apanázs az otthon maradt családtagoknak, akik egészséges felnőtt emberként simán képesek lennének munkát vállalni. Most már Devar úgy fogalmaz, hogy akkor, ha bajba kerülnek, ő nem hagyja majd őket a szarban, hanem dob majd egy mentőövet, ha lesz saját keresete. Ez így már máshogy hangzik, mint az állandó 90%-os juttatás, de Devar jobban is teszi, ha átgondolja mindezt, mert Melanie karakán nő, ha nem érzi azt, hogy Devar 100%-ig mellette meg a fia mellett áll, gondolkodás nélkül hazazavarja.

 06_ep_04.png

Mormonéknál az van, hogy Josh és a családja minden reggel 6-kor kelnek össznépi jelleggel Bibliát meg a Mormon könyvét olvasgatni, amihez most már családtagként Aleksandrának is csatlakoznia kéne. Aleksandra meg inkább fordulna olyankor a másik oldalára a takaró alatt, nem emberi önként ilyen korán kelni, meg különben is rohadt nagy bulinak tűnik az egész. Aleksandrának viszont nagyon fontos az após véleménye, ezért kivakarja magát az ágyból, és beszáll ásítozva-akadozva olvasni, kőkemény küzdelmet vívva az angol nyelvvel. Ekkor Joshapuban megváltozik valami, ez a csaj még ezt is bevállalja, nagyon szeretheti a fiamat, ezért aztán a következő közös családi happeningen Aleksandra tudomására is hozza, hogy nála jobb feleséget a fia keresve sem találhatna.  A lány láthatóan megkönnyebbült most, csak az anyósjelölt mosolya nem őszinte, de ahogy elnézem, neki most nem osztottak lapot.

 06_ep_05.png

Kyle és Noon végre elköltöznek abból a gusztustalan disznóólból, amit Kyle nem szégyellt lakásnak nevezni. Ez nagy lépés, menyasszony, vőlegény, cica, összebútorozás, vállalható lakás, alakul ez. A gondok ott kezdődnek, amikor Noont odaeszi az unalom a bárba, Kyle melóhelyére, hogy megnézze a vőlegényét munka közben, és nagyon nem tetszik neki, amit lát. Kyle 28 éves csaposként munkaköri kötelességének tekinti, hogy flörtöljön a részeg tehenekkel, abból lesz a nagy borravaló, ezért aztán amikor Noon felbukkan, nem siet fennhangon kihirdetni, hogy itt a menyasszonyom. Noon azonnal felveszi a „lócitromba haraptam” - ábrázatot, és ezen pukkad még az egész hazafelé vezető úton is, oh my Buddha, Bangkokban nem viselkednek így a csaposok. Értem én, hogy szar így látni a vőlegényét, de azt is érdemes lenne figyelembe venni, hogy a srác az új kecó meg Noon eltartása miatt vállal plusz műszakokat a bárban, meg azt is, hogy a vak is láthatja, hogy odavan a csajért  - valami megfejthetetlen okból kifolyólag.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanda.Ipse 2016.03.26. 08:23:37

Egyáltalán hol szedik össze ezek egymást, a neten?
Hosszú boldog házasságot egyiknél sem látok, némelyiknél a zöldkártyáig sem fognak eljutni.
süti beállítások módosítása