Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x11 - Parker 21. szülinapja

2016. március 18. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-03-17_17_20_00.png

Hoffmanéknál az a büdös nagy harci helyzet, hogy elértek a szupergödör végébe. Ezt megönnepelendő az egyik markólós faszi le is veri a géppel a terület végét jelző vödröt, amit egy fára akasztottak fel. Eközben Peter - az meg ki a franc - a földtulajdonos is megérkezik, hogy lesápolja Hoffmant. Csupán az eddig megszerzett arany 25%-áért ugrott be. Persze azért megkérdezte, hogy mizujs, mire Hoffman elárulta, hogy minden remek, már csak a gödör másik felét kell tisztára mosni. Hohó? Már a fele megvolt és csak ennyi aranyat hozott? Nem lesz ez így jó, okoskodik a fószer. Persze, hogy nem, de mégis, mi az anyámat csinálhatna Hoffman? Hát bővítse ki a gödröt. Mi? A szezon közepén? Minden tiszta sár lesz, azt meg rohadtul nem lehet ám megmunkálni, haverka! Vagy ez, vagy nem lesz meg a kitűzött cél. Hát, kösz a semmit, majd megdumálom a többiekkel, és Hoffman ezzel lelép, hogy a naplementében elmagyarázhassa, ő már egy dagadt barom, és nagy hülyeség lenne a terület kibővítésével megkockáztatni az egész bánya elmocsarasítását. Mondja ezt most, de úgyis megcsinálja, ide a rozsdás bökőt. 

És tényleg megcsinálja. A kis munkások már ásnak is tovább, hogy meglegyen a 18 focipályányi területecske. Ccsakhogy a legnagyobb munkagépből csöpög az olja, és elég nagy a baj, annyira, hogy 5 nap, míg megjavítják a masinát. De ezt 3 nap alatt kel eszközölni. Plusz nehezítés, hogy alkatrész csak 1000 mérföldre van, de ott sincs raktáron, tehát két hét lenne leszállítani, így valami házibarkács megoldással kell előállni a szerelőnek. Sikerül is neki, szóval minden patent. Még egy halom aranyat is sikerült kibányászni a héten.

kepernyofoto_2016-03-17_17_19_35.png

Parkeréknél nincs különösebb izgalom, még annak ellenére sem igen, hogy ő viszi el az egész hátán az adott epizód címét. Annyi van csak, hogy a frissen bérelt földterülettel rengeteg meló van, mert egy olyan forradalmi ötlettel állt elő, hogy az egész területet két részre osztja, az egyikből a másikba szállítja az aranytartalmú földet, hogy azt eláraszthassa vízzel, így a mosót a két rész között területen felállíthatja. Ezzel egy csomó benzint megspórol, hogy nem kell a föld tisztára mosásakor olyan sokat dömperezni. Parker is besegít, hogy 5 nap alatt meglegyen a cucc. Sikerül is, viszont ennyi földet nem tud ennyi idő alatt átmosni, ezért kibérel egy nagyobb gépet, amit rohadt jó, Goldzillának hívnak. Nincs más hátra, mint megünnepelni a kölyök 21. szülinapját egy hajón, ahol megálmodják a szezon második felére is a terveket, hogy 10 hét alatt kell megtriplázni az eddig kibányászott aranyat. Nem lehetetlen, csak éppen rommá terheli és stresszeli a munkásait.

kepernyofoto_2016-03-17_17_21_02.png

Megy Tony, a főni, hogy lemeózza a kis büszkeségét, az ezeréves kotrót, ami már aranyat is termel. Minden oké, de persze, hogy abban a pillanatban összeszarja magát valami gép. Épp a szivattyú melegedett túl, de annyira, hogy füstölni kezdett. Jobb és tartósabb megoldás híján vesznek egy tök újat, de nehogy azt higgyük, hogy itt nem lesz semmi gebasz. Hát dehogynem lesz, mivel ezt a szivattyút egy 75 évvel korábbi csőre kell rácsatlakoztatni, szóval megint lehet kiokoskodni valamit. Ezt is sikerül megugrani, úgyhogy az időhúzás helyett most már aranyat is termelhetnének végre.

Tony ad egy kicsit az egészséges megalomániájának, és megnéz egy újabb kotrót. Tény, hogy ez sokkal jobb állapotban van, mint az amivel éppen dolgoznak, de ennek a felesége rohadtul nem fog örülni, az zicher.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása