Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az alaszkai vadon gyermekei 3x09 – Évad összefoglaló

2016. március 14. 09:00 - Bruti

Azzal kell kezdenem, hogy sajnos a Discovery Channelnél felcserélődött az utolsó két rész, így most az évad befejező részét láthattuk, míg jövő héten az utolsó előtti epizódot. Ezzel együtt a mai részben sok újat nem tudunk meg, inkább csak egy ilyen megúszós évad összefoglalót kapunk, de nem győzik hangsúlyozni, hogy soha nem látott jelenetekkel árasztanak el minket!

01_2.jpg

Az elhagyatott Brown tanya képeivel indulunk, mindenfelé „épületek” de emberek, azok nincsenek. Hogy hová mentek az is kiderül, de ne rohanjunk ennyire előre. A Brown családnak nem jött össze annyira ez a nyár, mióta a szigetre költöztek elég sok minden történt velük, de leginkább a csak szívatta őket a természet.
Persze embereink nem adták fel, folyamatosan fejlesztgették a tanyát, ami rengeteg faanyaggal járt. Így történhetett meg, hogy azok az alapanyagok, amit Billy a teraszra szánt eltűntek. Mint kiderült, az összes kölyök saját projekteken ügyködött, így nincs mese fát kell szerezniük. Még kész szerencse, hogy az alaszkai vadonban élnek, ahol mondjuk úgy, nem égetően nagy probléma a faanyag beszerzése. Ezért az egész család odasétált az egyik fához, és egynapos gondos előkészület után kivágta!!! Ezt alaposan dokumentálták a sorozat készítői, ti ITT tudhattok meg többet az esetről. A soha nem látott részekből megtudtuk, hogy mennyire élvezik a gyerekek a bozótirtást és milyen öröm tölti el az öreg Billy-t, mikor Gabe fia kivágja első nagy fáját.

02_3.jpg

Tehát mielőtt beütött volna a ménkű, virágzásnak indult a tanya! Mondjuk, ahogy pásztáz a kamera felette, nekem inkább hajléktalanok erdei szállására emlékeztet, de biztos velem van a baj. Noah, a család feltalálója úgy dönt, elhozza az ipari forradalmat a tanyára és pl. bevezeti a vizet a házba, vagy füstölőt készít, amiről ITT és ITT olvashattok bővebben. Most egy sosem látott felvétel szerint a közvilágításon ügyködik. Csak remélni tudjuk, hogy a Dunaújvárosi projektnél jobban sikerült, bár ezt a pet palackokból, levelekből szigetelőszalaggal összegányolt lámpatestek cáfolni látszanak.

03_3.jpg

Sajnos már a nyár elején rosszra fordulnak a dolgok, ugyanis Ami anyunak iszonyú fájdalmai vannak. Szerintem összeszedett egy kiadós nyaki gerincsérvet, ami tényleg durván fájdalmas, így elvitték a legközelebbi kórházba. Amíg anyut kezelték, addig a srácok halászással ütötték el az időt, a lányok meg bogyót szedtek az erdőben, így gondoskodva a család élelméről. Közben Bear-re koncentrálunk kicsit, aki már nagyon akarna egy csajt magának, de neki olyan kell, aki tud fára mászni, futni meg tüzet gyújtani! Ennek egy ősasszony kéne basszus! No, ilyet még egy ideig nem fog találni, így inkább foglalkozzunk kicsit Billy betegségével.
Ugyanis kiderült az öregről, hogy egyszer kómába esett és azóta fura rohamok gyötrik. Időnként rosszul lesz, lezsibbad, és azt se tudja milyen rendezvényen van, csak kóvályog az erdőben. Ezért nincs mese, ki kell vizsgáltatni komolyabban a dolgot, de az öreg nem akarta itt hagyni a családot.

04_3.jpg

Mivel a két szülő gyengélkedett, így a családi fuvarozó vállalkozást a négy legidősebb tesó vette kézbe. Itt történt az, hogy Bam Bam a kormányos (testvérei asszisztálásával), annyiszor vágta oda a hajót a kikötő dokkjához, ahányszor csak arra jártak. Aztán lerobbantak a nyílt tengeren, erről ITT olvashattok. De minden jóra fordult, sőt még Bear is becsajozott. Megismerkedett Madeline-el az arizonai lánnyal, aki az első randi után megköszönte szépen a lehetőséget és pánikszerűen elhagyta a Brown tanyát (ITT).
Matt következik, akihez Kevin haverja ugrik be, egy baráti látogatásra. A legidősebb fiú büszkén mutogatja neki az ólat, amiben lakik. Komolyan nehéz leírni, ami ott van. A falak kimustrált gumiabroncsokból, a tető valami fóliából meg fadarabokból vannak összeeszkábálva, kint kosz és szemét, komolyan mondom, a terebesi erdő hajléktalanjai szebben élnek. De ez láthatóan nem zavarja Matt-et, kifejezetten jól érzi magát otthon.

05_2.jpg

De a bajok tovább gyűrűztek. Most az állatok vegzálják a családot. Ugyanis pár medve úgy döntött, hogy időnként felkeresik hőseinket. Sőt amikor a család nem volt otthon, az egyik medve bejutott a házba és figyelmen kívül hagyva a feng shui tanításait, kicsit átrendezte a kuckót. A családot nagyon megviselte a dolog, mert most még azok a dolgok is elpusztultak, amik megúszták a hajójuk elsüllyedését, meg az előző házuk leégését. Aztán jött a legnagyobb baj, Billynek be kell mennie egy egy nagyvárosba, hogy kezelni tudják a rohamait. A család úgy dönt, hogy elhagyják a tanyát, Seattle-be utaznak, és mindent megtesznek azért, hogy az apjuk rendbe jöjjön. Persze a nagy kérdés az, hogy visszatérnek-e a vadonba? A családfő szerint igen, de erre már csak a következő évadban kapunk választ.

06_3.jpg

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Száraz György 2016.06.02. 13:32:22

Nem igazán értem a DISCOVERY műsorigazgatója gondolatát. Ezelőtt leadták a sorozat eddig elkészült összes részét. Mostmeg az utolsó 3-4 részt lemaradt.

És szomorúan keresem a folytatást, de nem látom.
süti beállítások módosítása