Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x04 - Nagy meglepetések

2016. március 07. 15:00 - Chat Géza

Még nagyon az elején járunk a vészesen ketyegő 90 napoknak, ami idő alatt nullárol le kell boltolni páronként egy házasságot. Ketten hogyvoltozzuk, mivel a jó kapcsolat is kettőn áll, ugye. Candyperfumegirl írja a csajos oldalt, én meg a pasisat.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

kepernyofoto_2016-03-06_21_38_45.png

Mark és Nikki - Egyből Markot idézném, mert aszondja: "Nikki négy napja él itt, és máris vannak gondok." Gondok vannak apukám? Zavar, hogy a 19 éves csajod sokáig alszik, míg te korán kelsz? Nem teljesen vágom, hogy ezzel mi a probléma. Mármint úgy, hogy ez még csak NÉGY napja történik, nem mondjuk négy éve... Ennyi idő alatt naná, hogy nem talál magának semmi elfoglaltságot. Saját lustaságomból kiindulva én ilyenkor kezdenék el unatkozni, mármint az unatkozás közben. Mark úgy dönt, tol egy kabriót Nikki segge alá, azzal minden meg lesz oldva.

Ezt a kocsit vettem a volt feleségemnek - mondja Mark.

Mármint ugyanolyan, de nem ugyanaz. Az most mindegy, hogy a volt feleségének milyen céllal vette, mert az nem szerezte meg a jogsit, aztán meg kitolt magából több gyereket, oszt sose volt szükség egy fasza kis kabrióra. Nikki ennyiből összrakja a kétdarabos puzzle-t, hogy Az első feleség szabad akart lenni, ezért vált el. Muhaha, most adja ki Mark ukázba, hogy húzzanak le a beachre, de tüstént. Még szerencse, hogy Nikki is azt akarja, hogy többet legyenek együtt, ami férjecskéje home office-os robotolásával, és a csaj otthon történő henyélésével nem egyenlő.

Devar és Melanie - A nagy jegygyűrűnézegetés során kiderül, hogy még ezt sem tudja finanszírozni a jamaikai aranytestű vőlegény, hanem a család ajándéka lesz ez, így a 2000 dolláros gyűrű nem lenne túl gáláns választás. De van ennél nagyobb gond is. Az egy dolog, hogy Melanie nővére elég kétkedve fogadta a hírt ezzel a friggyel kapcsolatban, de Devar anyja se túlságosan boldog, hogy tej kerül a kávéja mellé, és így összekapucsínózzák a családi összhangot. Devar anyjához hálistennek csak Marylandig kell utazni.

kepernyofoto_2016-03-06_21_42_32.png

A kis kocsikázás alatt Melanie instant gyomorfekélyt kap. A nagy találkozáskor elsőre nem is akarják meggyilkolni egymást a nők, de a zöldborsós rizs enyhe lefikázása nem túl jó indulás Melanienek. Amikor két falat között Devar bekérdez a muternál, hogy mit szól a fehér asszonyhoz, csak annyit mond, hogy ez van, ti tudjátok, szeressétek egymást. Én se másznék át az asztalon, hogy kitekerjem a némber nyakát egy komplett stáb jelenlétében.

Josh és Aleksandra - Az orosz menyasszonka sok mindenről lemondott, amikor mormon lett. Ja, az életről, kiabálta be az előszobából a csajom a nagy igazságot, de Alexandra csak szelíden mosolyog az alkoholmentes kertipartin. Mivel mindenki elkezdni a múltjáról kérdezni, ezért elkezd a múltjáról beszélni.

Prágában hordhatnak a lányok dekoltázst.

kepernyofoto_2016-03-06_21_41_40.png

Ez így hangzott el. Aztán az egyik csaj elkezd károgni, hogy ez a csaj csak a piáról tud pofázni. De hát, ha egyszer erről kérdezték az idióta mormonok, akkor mégis mi a halálról beszéljen, az időjárásról? Elképesztő, hogy az ilyen fapicsák mennyire nem veszik észre magukat. A gyíkarcú mormon vőlegény meg csak kussol. Alexandra Skype-on beszél a szülőkkel, kicsit sír, de ennyi, mert máris az anyóssal nézegetnek esküvői ruhákat. Találnak is valami kevésbé ribancosat, így már csak a vallással nem összegyeztethető tetkóval kell kezdeni valamit. Én pasi vagyok, de szerintem ez egy alapozóval bőven megoldható, de az anyós még a bőrfelület lenyúzását is előbb vízionálja ennél a faék egyszerű megoldásnál.

Noon és Kyle - Noon hamar beletanul a legénylakás csótánytalanításába, de máris talál neki Kyle egy jobb szórakozást. Elviszi ejtőernyőzni, hogy aztán földetéréskor megkérje a kezét. A Nagy durranás film fix, hogy ebből a lánykérésből vette az ötletet a címhez. Noon persze mit se sejt, így fülig érő vigyorral üdvözüli a gesztust. Ennél még a Minden Sablonok Nagykönyve is jobb példával szolgálna, de pultosként egy benyomott alkesztől is értékesebb lánykérő tippeket kaphatna.

kepernyofoto_2016-03-06_21_40_29.png

kepernyofoto_2016-03-06_21_40_54.png

Fernando és Carolina - Ugye itt az van, hogy Fernando az anyjával él, de rohadtul megszeretett egy 22 éves kolumbiai lányt, aki sajnos nem tud Amerikába jönni. Mint kiderül, Carolina kérte Fernandót, hogy látogassa már meg az embere, akivel amúgy EGY ÉVE nem találkoztak. Nem kapok szikrát, hogy az ilyen kapcsolatok házassággal végződnek. A csaj felhánytorgatja, hogy ruppótlanul, munka nélküld dekkol Kolumbiában, ami nem járja. Ez a kellemetlenségben világbajnok téma az esti családi vacsinál is feljön. Fernando megpróbálja elhadoválni, hogy miért telik ennyi időbe egy nyomorult vízumot kikérni, de a fater a jövőre is kiváncsi, hogy mi a terv, meg ilyenek. Ez a szerencsétlen Fernando a legnagyobb aduászt bezzeg nem dobja be, hogy ha nem szeretné a hülye, kis 22 éves csikó lányukat, akkor most nem zabálná velük Kolumbiában a puliszkás melegszendvicsnek kinéző helyi tapast.

kepernyofoto_2016-03-06_21_43_28.png

candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

Mark és Nikki kezdenek szépen belesimulni a szürke hétköznapokba, ami kb. abból áll, hogy Mark az ügyes-bajos dolgait intézi, Nikki meg látványosan unatkozik. Eleve úgy kell valami hajókürttel kiparancsolni az ágyból, de az egész agónia arra az egyszerű tényre vezethető vissza, hogy a hatvan felé közeledő Marknak halvány segédfogalma nincs, mivel töltené az idejét szívesen egy 19 éves lány. Ezért azt gondolja, hogy a kézenfekvő megoldás, ha a segge alá tol egy tűzpiros kabriót, és az, hogy Nikki nem tud vezetni, nem akadály, hiszen az összes többi gyerekét is ő tanította meg vezetni. Egyre inkább kiakad a creepiness-mérőm ettől a faszitól, és ez még semmi, azt is benyögi – csak úgy mellékesen – hogy ilyen kocsit adott már az exének is, de az meg inkább teherbe esett, majd lelépett ahelyett, hogy megtanult volna vezetni. Na itt álljunk egy egy szóra - így Nikki, ilyen kocsit, vagy konkrétan EZT a kocsit? Csak ugyanilyet, mondja Mark, de ettől nem sokkal lesz kevésbé gáz a dolog, Nikki a riportban ki is mondja, hogy tulajdonképpen csak egy dologra vágyott volna igazán, hogy Mark több időt töltsön vele. (az ex lehető legkevesebb felemlegetése mellett, hadd tegyem hozzá) Nem olyan bonyolult ám a női lélek, mint sokan hiszik.

04_ep_01.png

Melanie és Devar gyűrűt nézni mennek, és Melanie síkideg, mert kezdenek tornyosulni az esküvői előkészületekkel kapcsolatos teendők előttük, de valójában más a baj, találkozni kell az anyósjelölttel. Devarnak is megvan ugyanis a maga színes kis családi háttértörténete, az apja meghalt, és az anyja elhagyta a családot, hogy Amerikában keressen pénzt és eltarthassa őket – mindezt Devar 9 éves korában. Devaranyu azóta is Amerikában él, Marylandben, nem lesz olyan nehéz meglátogatni. A gond az, hogy Devar tudja, hogy anyuka elítéli a fekete-fehér házasságot, meg amúgy is látszik, hogy fájdalmas sebeket fog feltépni a találkozás, de annak meg kell lennie, mert ezt nem lehet kikerülni. Így már mennek is, Devaranyu hatalmas öleléssel köszönti kisfiát és a leendő menyét is, de a vacsora alatt már kevésbé lelkes, és végig olyan fejet vág, mintha Melanie egy izmos tehénlepénybe lépett volna, mielőtt belépett az ő lakásába. „Kisfiam, én nem választhatok helyetted” – ez talán a legtámogatóbb mondat, ami elhangzik tőle, viszont Mel sokat nő a szememben, amikor felteszi a kérdést, hogy „anyuka nem örül annak, hogy kicsi fia olyan közel költözik hozzá, hogy alig 3 óra autózás után meg tudja majd látogatni?” Ügyes. Kiderül még az is, hogy Devar és a testvérei mindenképpen folyamodtak volna amerikai vízumért, csak az hosszú és nehézkes folyamat, a házastársi vízum egy fokkal egyszerűbb, de ez Melanie szerint felmenti Devart a zöldkártyavadászat vádja alól.

04_ep_02.png

Josh és Aleksandra mennek július 4-et ünnepelni Josh tágabb családjával, de itt nem lesz bebaszás meg petárdázás, mert Josh nagycsaládjában is mindenki mormon. A tíztagú mormon családok hátulütője viszont az, hogy képtelenség számon tartani ki rokon és ki nem, az egyik unokahugica meg is kérdezi Aleksandrát, hogy most melyikőtök a rokonom? Bele sem akarok gondolni, milyen problémákat szülhet ez egy kisvárosban. Itt azért van pár érdekes dolog, egyrészt Aleksandra csuklója be van fáslizva, másrészt nevetséges az a kisujjas kézfogás, ahogy Josh-sal közlekednek, és harmadszor az összes unokatestvér ördögűzőt akar hívatni, amikor elhangzik az a szó, hogy alkohol. Kezd már idegesíteni ez a szemforgató stílus, semmi baj nincs azzal, hogy ők absztinensek, ha ezt akarják, de ne tegyenek már úgy, mintha az valami megveszekedett perverzió lenne, hogy egyes kultúrákban (sic) fogyasztanak alkoholt. Jobb is, ha inkább Aleksandra első menyasszonyi ruha - néző körútjára ugrunk, ahova sajnos az anyósjelöltet is el kellett vinni, aki legszívesebben tetőtől talpig lepedőbe csavarva adná fiacskájához a lányt. Aleksandra az összes ruhára pofákat vág, ami nem is csoda, mert egytől egyig vállalhatatlanul ronda mind, pedig nem a világ legnagyobb kihívása szép menyasszonyi ruhát készíteni hosszú ujjú és nem túl mélyen dekoltált kategóriában sem. Mindenesetre a fásli oka kiderül: Aleksandrának tetkó van a csuklóján, amit el kell majd takarni a szertartás alatt is, mert ezzel a test temploma meg lett szentségtelenítve. Huh.

04_ep_03.png

Kezd végre körvonalazódni Fernando és Carolina története is. Mivel Fernando válási papírjaival valamit nem találtak rendben, ezért nem apprúvolták Carolina vízumkérelmét sem, márpedig addig nem lehet az Államokba jönni. És 10 hónapja nem látták egymást, ez is most derül ki, hoppá. Ezért jön most Fernando Kolumbiába, hogy nyugtatgassa a menyasszonyát, meg az örömszülőket is, mert ami utóbbiakat illeti, nem hisznek az egész eljegyzésben. A lányuk fiatal, tapasztalatlan, nem beszéli a nyelvet, és még soha nem hagyta el Kolumbiát, ezek pedig nem alaptalan aggodalmak, ezt adjuk meg nekik. Fernando sem kimondottan tudja őket megnyugtatni, de majdcsak lesz valahogy.

04_ep_04.png

Kyle és Noon megtapasztalják milyen, amikor nincs privát szféra, éppen kiskifli-nagykifliben heverésznek, amikor átcsörtet a szobán a lakótárs a biciklijével együtt. Noon még morog egy kicsit a koszra meg a bogarakra, de azért takarítgat egy kicsit. Ezek az élhetetlen legénylakások felfoghatatlanok nekem, pedig én is láttam már egyet s mást. Na de térjünk a lényegre, Kyle mostanra tervezi a nagy hivatalos lánykérést, mert olyan még nem volt nekik. Nem szarral gurigázik, elviszi Noont egy tandemugrásra, és mire a lány leér, a barátok már kifeszítenek egy „Hozzám jössz feleségül?” feliratú transzparenst, ami többszáz méter magasból is jól látszik, majd ő is odapattan mellé füligvigyorral. A hatás megvan, Noon is sírva-vigyorogva mond igent, és csak pár perccel később jegyzi meg, hogy okádhatnékja van, így mégis totál romantikus ez az egész.

04_ep_05.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása