Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az alaszkai vadon gyermekei 3x07 – Medve a házban

2016. március 07. 09:00 - Bruti

Amerika kedvenc alaszkai suttyóinak a mai részben is meggyűlik a baja a természettel. Pedig ők aztán tényleg harmóniában élnek a természettel, ápolják a vadon lelkét, csak azt veszik el, amire szükségük van, de ezeknek a pofátlan, kretén medvéknek semmi se szent!

1_3.jpg

Az történt ugyanis, hogy amíg a kiccsalád vígan halászgatott a hajón, a természet visszafoglalta azt, ami az övé, és beküldött a házukba egy fasza medvét. Hiába zárták le a házat, hiába szegeztek léceket az ablakra, a medve úgy nyitotta ki az ablakot, mintha csak a redőnyt húzná fel. Bemászott az épületbe és magáévá tett dolgokat. Mit, dolgokat! Mindent. Persze ez is csak olyan kamu, mint az egész sorozat, de behunyjuk a szemünket, és úgy teszünk, mint anyám, aki minden percben ámuldozik, hogy milyen életük van ezeknek odaát Alaszkában. Szóval a medve gondosan szétszórta a házban a cuccokat, úgy, hogy az a kamerának is tetszetős legyen. Felbontott konzervek, sörös dobozok derékban átharapva, minden szanaszét, sőt a jószág állítólag megevett tíz kiló kristálycukrot is. Ha így folytatja a kis mohó, nézhet inzulin után! De ami a legszebb, hogy miután végzett a házzal, búcsúzóul egyszerűen odaszart a nappali közepére! Gyönyörű!

2_3.jpg

A legidősebb fiú, Matt viszont nem hagyhatja ennyiben, vissza kell szereznie a család becsületét, és elhatározza, hogy megmutatja a medvének, hogy ki a vadon ura! Felvesz egy husángot (!), és a medve nyomába ered. Megy, megy, mendegél az erdőben, mikor egyszer csak találkozik az állattal. Matt úgy dönt, ágakat dobál rá, majd ugatott is neki, de a medve azon kívül, hogy érdeklődve figyeli ezt az idiótát, nem igazán csinál semmit. Ezért a legidősebb fiú visszamegy a családhoz, és együtt próbálják kitalálni, hogy mit tegyenek. Több ötlet is felmerül, a legokosabb Snowbirdé. Ő azt javasolja, hogy fogjanak be egy medvebocsot, neveljék fel, és akkor egy medve majd az ő oldalukon áll!!!! A többiek egy darabig szótlanul nézik a okos testvérüket, majd további ötleteket vetnek fel. Végül a család Leonardóját, Noah-t bízzák meg egy medveriasztó elkészítésével, de addig is éjjel felváltva őrködnek.

3_4.jpg

Reggel Matt és Noah ellátogatnak a helyi roncstelepre. Ott az alaszkai néger barátjuk várja őket, és némi keresgélés után meg is találják a megoldást. Egy kiszuperált rendőrségi villogót, szirénával. Matt közben addig ólálkodik a kikötőben, míg az egyik helyi cégtől le nem csurran egy kis meló. Pár dolgot kell szállítani hajón, ez meg ugye pont a profilba vág, már amennyire ezeknek van olyan.
Otthon Noah összerakja a medveriasztót, aminek az öreg Billy nagyon örül, majd áttérünk egy másik medvére, Bear-re, akit éppen az anyja nyaggat az új csaja miatt. Ami már lakodalmat, meg húsz unokát vizionál, de a srác lehűti. Aztán kap a nőtől egy „Hogyan csajozz a vadonban” gyorstalpalót, amiben elmagyarázza neki, hogy, ha a lány nem akarja, akkor nem kell mindenképpen fára mászatni. Bear megfogadja a tanácsokat, de közben rájön, hogy amíg a szüleivel lakik, addig esélytelen becsajozni, így nekiállnak Bammel kibővíteni a faházát, ami pár fára van építve kb. 5 méter magasban.

4_3.jpg

Éjjel, mikor elcsendesedett a Bown tanya, újabb medve érkezik látogatóba. Az egész család kivonul és közösen riasztják el a jószágot. Másnap reggel Bear elhozza a barátnőjét Madeline-t a Brown tanyára. Az egész család kivonul és méregetik a lányt, mint piacon a kutyahúst, majd mikor kellően zavarba hozták, elkezdenek mesélni neki a vadon veszélyeiről. Ha ettől nem menekül el a kiscsaj hanyatt-homlok, akkor semmitől. Bear tetézi még a helyzetet és felmászik vele a „faházába”, ami inkább csak egy kilátó. Amíg a párocska ismerkedik a környékkel, addig Noah-tól kapunk egy rövid ismertetőt elektronikából. Forraszt, ragaszt, bénázik, de összerakott egy medveriasztót, ami működik is, és erre láthatóan nagyon büszke. Matt és Gabe közben készül a holnapi melóra és kipofozzák a csónakjukat, amit elég rendesen hazavágtak már. Míg ők dolgoznak Bear es Madeline a vadon legnagyobb fája felé sétál, mert ugye egy alaszkai randin mi mást lehetne csinálni, mint fára mászni. Fent aztán kiderül, hogy a lány amint teheti, lelép Alaszkából, vissza Arisonába, szóval az unokáknak egyelőre annyi. De a "maradjunk barátok" szöveg azért előkerül, amibe Bear kénytelen lesz beleegyezni.
Ahogy leszáll az est, a környék rémmedvéje újra visszatér, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy megegye a Brown családot, vagy legalábbis annak készleteit, de Noah riasztója nem hagyja őket cserben. A medve elmenekül, a család meg boldog!

5_3.jpg

Reggel a srácok mielőtt elindulnak az új melóba, az apjuk közli velük, hogy aggódik kicsit a hajó miatt. Néhány tanáccsal látja el a bandát, majd útnak ereszti őket. A srácok igazán nem akarják elcseszni a dolgot, ezért megbeszélik, hogy mindig, minden körülmények között összetartanak, és a csapatmunkára fektetik a fő hangsúlyt. A kikötőben felveszik a cuccokat, bár egy hűtőgép kicsit megizzasztja őket, de végül elindulnak a nagy útra. Ami persze közel sem eseménymentes. Nem elég, hogy egy nagy vihar felé hajóznak, még a gépházban is problémák adódnak, mert egy tömítés megadta magát, így most ömlik be a víz a motortérbe. A drámai feszültség egyre csak fokozódik, de hogy épségben túlélik-e a kalandot, az csak a következő részből derül ki.

6_3.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása