Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az alaszkai vadon gyermekei 3x06 - Újra otthon

2016. február 29. 13:00 - Bruti

Ott hagytuk abba a múlt héten, hogy a négy nagyon okos tesó Gustavusban éjszakázik, mivel meg kell várniuk a rakományt. Hogy ne unatkozzanak, favágással ütik el az időt, és felfedeztek egy fura játékszert is maguknak.

1_2.jpg

Ugyanis találtak egy katapultot, ami igen jó mókának ígérkezik. A tesóknak annyira megtetszik, hogy elkunyerálják a tulajtól. Igazából nem is nagyon kellett megerőltetni magukat, mert a tulaj már inkább szabadulna tőle. Tipikusan az a cucc ami tényleg fasza, de otthonra azért nem kéne, de a tesók úgy döntenek, felteszik a hajóra.
A Brown tanyán közben folyik az élet tovább. Most éppen tyúkólat építenek, mert a medvék egyre közelebb portyáznak, szóval a nagyobbik lány vezetésével összekókányolnak egy fa ólat. Szerencse, hogy a faanyagot nem a tüzépről kell venniük, így a tesók bátran játszhatnak ácsosat. Persze megy a hülye duma, hogy mit, merre, meg miért, de ezektől én nem várok semmi jót.

2_2.jpg

A tesók visszatérnek Stevie Wonderhez, aki mára már kifaragta az integetős medveszobrot, így cipelhetik a hajóra, miközben Bear-el viccelődnek. Otthon a szülők már aggódnak kicsi hülye gyermekeikért, amire meg is van minden okuk. Ahhoz a dokkhoz kell beállni, amihez már egyszer odacsapták a hajót, szóval Bam kicsit ideges, de végül most sem sikerült elsüllyeszteni a ladikot, felpakolnak, és bár a kiálláskor csak sikerült meghúzni a hajó farát, de végül elindultak. Ezekre egy talicskát nem bíznék jó szívvel, nem hogy egy ekkora hajót. Bear szívja is Bam vérét,de a kormányos valamiért büszke magára. No, de nem sokáig, mert egyre durvább az időjárás, ráadásul a motor is éppen behalni készül. Sőt nem csak készül, hanem be is hal.

3_3.jpg

Ott hánykolódnak a jeges szorosban és kicsit be vannak gyulladva. Nem marad más, mint, hogy segítséget hívjanak rádión. Kiadnak egy általános segélyhívást, és nagy szerencséjükre válaszol rá egy hajó.
Otthon Snowbird a csirkeól projekt megbízott vezetője és kivitelezője, egy akkora ólat ütött össze tesóival, amiben simán elfér vagy 150 tyúk. Ezek aztán tényleg nem szarral gurigáznak, vagy csak egyszerűen nagy tételben gondolkodnak.
Közben megérkezik a Tisztesség megmentője is, és egy közeli kikötőbe vontatja a hajót. A srácokat tehát kihúzták a pöcegödörből, így nekiállnak megjavítani a motort. Valami fojtószelep pukkant le, amit Gabe egy cipőfűzővel hörcsögöl össze, ami már magában is vicces, de sokkal többet nem vártam tőle. Majd az üzemanyagszűrőben találtak némi vizet, de szerencséjük van, mert a motor nem kapott belőle. Némi drámázás után beindul a cucc és folytathatják az útjukat haza.

4_2.jpg

A viszontagságos utazás után megérkeznek és újra együtt a Brown család. Az öreg Billy nagyon örül a fiúknak, egészen addig, amíg el nem mesélik, hogy mit össze nem bénáztak az úton. Amit odalehetett csapni, az odacsapták, ami elromolhatott, azt elromlott, de a végére csak megoldódott minden, sőt még lett egy katapultjuk is. De mielőtt az orkok nekifognának játszadozni, az öreg kíváncsi a sérülésekre. Csónakkal körbejárják a hajót, a vén harcsa meg csak forgatja a szemét, mikor meglátja a horpadásokat. De a lényeg az, hogy nem süllyedtek el, szóval inkább megpróbálják szárazföldre juttatni a katapultot. Mivel elég nagy jószág, így nincs könnyű dolguk. Rárakják a motorcsónakra, majd a sok redneck addig okoskodik, míg majdnem beleborítják az egészet a tengerbe. Végül partra érnek és összeállítják a cuccot. Erre már megjelenik a család többi tagja is, és alig várják, hogy farönköket, meg vizeskannákat hajigáljanak. Értem én! Nincs sok kikapcsolódási lehetőség van arra felé...

5_2.jpg

Este még hivatalosan is átadják a csirkéknek az ólat, amit a nem túl eszes állatok büszkén vesznek tulajdonba, majd nyugovóra tér a család. Viszont az éjszaka még némi izgalmakat rejteget, ugyanis egy medve körbenéz a birtokon. Egy darabig ólálkodik, széttúrja a szemetet, majd lelép. Reggel Noah büszkén közli, hogy ő ugyan hallotta a medvét, de inkább meghúzta magát, mert őhozzá nem szólt az állat. Mán az a csávó! A többiek úgy döntenek, hogy kézbe veszik az ügyet és mindent beszegelnek. Amit meg nem, ott hagynak egy cetlit a következő szöveggel:

„Üdv medvék! Mindent hagyjatok úgy, ahogy találtok!"

Ez majd hatni fog, gondolják a bozótlakók, majd hajóra szállnak, ugyanis eszükbe jut, hogy mindjárt itt a tél és még nem fogtak laposhalat. A halászat annyiból áll, hogy a tenger közepén kidobnak egy horgokkal és csalival tele kötelet, majd várnak. Mikor úgy érzik, hogy megvan a nagy fogás, akkor felhúzzák. Persze a fiúk ezt sem tudják veszekedés nélkül csinálni, de ezzel együtt fognak vagy száz kiló halat, szóval vagy nagyon ügyesek, vagy ezt ott egyszerűen nem lehet elbénázni. Amíg ők a hajón éjszakáznak, a Brown birtokot újra meglepi egy medve, ami már nem elégszik meg azzal, hogy kint szimatol, hanem benéz a házba is. De, hogy hozzájutott-e a mézes bödönhöz, az már csak a jövő héten derül ki!

6_2.jpg

 

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása