Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x08 - Irány Eldorado!

2016. február 26. 18:15 - Chat Géza

A Szakáll király megpihen

kepernyofoto_2016-02-26_18_09_14.png

Hoffmanéknál minden jól megy, rommá keresik magukat, a gépek patentul muzsikálnak, szóval most egy kicsit lehet lazítani. Ez azt jelenti, hogy ha valamikor, akkor most nyugodtan elmehetnek Eldoradóhoz, hogy leteszteljék a földet, amit meg akarnak venni. Letesztelnek pár földet, de az van, hogy mindegyik megmunkált terület, nekik meg egy érintetlen lenne a legkirályabb. Hoffman fia itt drónozhat egy kicsit, aminek köszönhetően meg is találják a szűzföldet.  Mivel ott még a talaj is be van fagyva, nem beszélve a seggükről, ezért markolóval kell visszamenni, hogy aztán csinálhassanak egy kis próbamosást. Mivel 250 köbméter föld átmosásáról beszélünk, ezért ezt a Monster Reddel végeztetik el. Na, ennek nem tapsolnak annyira a munkások, mert ugyan a mosás maga kevesebb, mint 45 percet vesz igénybe, de a szőnyegek cserélye miatt az egész 3 óra leállással jár. A poén, miután patyolat tisztára mosták a földet kiderül, hogy semmi sincs benne. Hoffman is kimondja, hogy Eldorado halott.

A Kincses szigeten is túl

kepernyofoto_2016-02-26_18_08_09.png

Parkerékkel az van, hogy jelenleg fele annyi aranyat bányásztak, mint tavaly ugyanennyi idő alatt, szóval nagyon meg kellene a hajtani a szekeret, hogy ne csődöljenek be a szezon közepére. Egy kicsit meg kell piszkálni a mosót, egy nap három munkagépen is tropára megy a kerék, amit orvosolni kell, nem beszélve arról, hogy a munkavezető egy batár nagy megfagyott föld darabot az egyik dömperre rakva, majdnem hazavágta azt, de végül csak egy kicsit szabott le az oldalából, és így tovább, és így tovább. A lényeg, hogy különösebb fennakadás nem történt, így a mérlegelésen lehet csak remegni. Van Isten: 256 unciát termeltek ki egy hét alatt a Kincses szigetből. Ezzel már egész faszán állnak.

Valami mindig elromlik

kepernyofoto_2016-02-26_18_08_56.png

A kotróval van egy kis gond, hogy csak úgy okádja magából a vizet. Ez egyrészt azért hatalmas vicc, mert semmit nem állítottak rajta, másrészt viszont azért gőzöl be Tony, mert így rengeteg arany kerül a mosó aljára, vagy ami még rosszabb, vissza a földbe. Gene nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel, ezért Tony fizet egy másik, fiatalabb muksónak, Big Mike padavanjának, hogy csináljon valamit. No, fúr is egy lyukat és ráhegeszt egy csövet a vízvezetékre, amivel csökkenthetik a nyomást, merthogy az Ezeréves Kotró csak egy sebességbe kapcsolható. Kis próbaüzem után Tony belemarkol az átmosott földbe, és elismerően hümmeg. Végre rendesen bekalibrálták ezt a rohadt monstrumot úgy, hogy minden aranyat megfogjon.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása