Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x13 - Bear is lehogyvoltozza a történteket

2016. február 23. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-02-23_7_26_05.png

A buli véget ért, úgyhogy már csak egy valami van hátra, hogy Bear, a túlélőcsászár summázza a történteket. Az elején meglengeti süvegét a csapatok előtt. A pasik már az első napon találtak príma táborhelyet, míg a nőknek ez 9 napba telt, ellenben sokkal otthonosabbá varázsolták, na meg a tűzgyijtással is hamarabb megvoltak, mint az őstulok férfiak.

Természetesen a szigetre küldött civilek kaptak egy gyors kiképzést Beartől, hogy mik az ehető dolgok, hogyan kell levadászni egy kígyót, milyen csapdákat érdemes rakni, stb. De az igazság az, hogy ölni nem egyszerű. A nőknek különösen nehéz, és igazi fordulópont volt a kis cocákat nem babusgatni, hanem lebökni a túlélés érdekében. 

kepernyofoto_2016-02-23_7_28_18.png

Végre szó van a legfontosabb témáról, a szarásról. Senkinek ne legyenek illúziói, igen, többen is a vízbe kuláztak, mert ott sokkal megnyugtatóbb és biztonságosabb volt. Mintha egy kádba kábelezne az ember, olyan érzés. Az evés és a kloákázás után már csak az volt embertpróbálóbb, hogy ezek az emberek egy csapatként működjenek, és ne idegeljék ki egymást. Ennek érdekében a férfiak már reggel beröffentették a bífszivattyút, és ott monták el a gyűlésen mindenki előtt, ha valami bajuk van. A lányok meg szeretet szakkört tartottak. Mindegyik bevált, és csak ez számít.

6 hét nomád életmód után fura volt visszatérniük a civilizációba. Volt, aki még maradni akart, annyira magáénak érezte már a szigetet. De persze voltak, akik megkönnyebültek, hogy végre ehetnek egy jót. Az egyik srác kicsit kevésnek érezte az a szerén kaja adagot, amit a visszaszoktató diéta miatt kaptak, így amikor este bement a városba, bedobott még 3 steaket és némi sört. Na, nem is csinált mást hajnali 3-tól reggel 10-ig, mint a WC-n trónolt.

kepernyofoto_2016-02-23_6_53_41.png

Bear elmagyarázza, hogy egy ilyen túlélőpróba után teljesen megváltozik az ember. Köszönjük, Egyértelmű Kapitány. Ez látszik is, amikor csak ámulnak és bámulnak a zuhanyzó, az ágy, az angol budi láttán, de minden csoda 3 napig tart, hamar visszarázódik az ember, aztán ez az egész csak egy jó élmény, egy remek ivós sztori, egy emlék marad csak.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet. Jó mulatság, férfi munka volt.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2016.03.07. 09:07:53

" Volt, aki még maradni akart, annyira magáénak érezte már a szigetet. "

Ilyenkor bedobnám azt az opciót, hogy aki maradni szeretne az 3 napig még gyönyörködhet a szigetben, aztán érte jövünk :)
Nyilván inkább elhúznának már a vérbe.
süti beállítások módosítása