Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x02 - Isten hozott a családban!

2016. február 22. 11:00 - Chat Géza

Újra itt a csodálatos kombóbréker (Candy feat. Chat) hogyvoltunk, a csaj- és pasi szemszögből megénekelt Három hónap múlva esküvő című TLC sorozat legújabb része. Itt arról van szó, hogy pár nagyon szerelmes ember, akik minden komolyabb átgonodlás nélkül simán belemennek abba, hogy 90 napos jegyes vízummal átcuccolna a lehetőségek hazájába, Amerikába, hogy három hónap alatt összeházasodjanak. Hogy ezekben a sztorikban mennyi a pofátlan zöld kártyára utazás és a nettó aranyásás, az majd kiderül. Ebben az epizódban megérkeznek az import házastárs-jelöltek, és megtörténnek a nagy találkozások a családokkal, ami minden kapcsolat esetében nagy vízválasztó lehet, hát még olyan esetekben, mint a műsorban szereplő párocskák.

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja.

Alexei és Loren - A csaj attól fél, hogy a szülei túl nagy előítélettel állnak majd a kapcsolatukhoz, meg ahhoz, hogy 90 nap múlva már egy családot fognak alkotni. Hál’ Istennek minden gond nélkül megy könnyed smúzolás, senki se kezdett el politizálni, vagy a csávót lemigránsozni. A srác viszont túl lazza a helyzetet, kicsit sokat evett a leszarom tablettából, mert folyton azt hajtogatja, hogy bármi megtörténhet, lehet, hogy honvágya lesz, lehet, hogy nem jön be az összeköltözés. A fater itt süti el a legnagyobb közhelyet, hogy nehogy össze merje törni lánya szívét, mert akkor megöli. Alexei és Loren egy hídon állva búcsúzkodnak, mert lehet, hogy a figura meg sem kapja a vízumot, így meg a floridai összebútorozásról is felesleges álmodozni. Pontosan. Addig tök fölösleges az olyan dolgokon rágódni, amik meg sem történtek.

kepernyofoto_2016-02-21_19_26_07.png

Mark és Nikki - A csaj megérkezik a reptérre, Mark a Világ Összes Sablonos Dolga könyvből vette az ajándékötletet, így egy csokor rózsát és csokit adott élete szerelmének. Hiába a lekenyerező aji, már úton hazafelé kialakul egy mini “Ne nyúlj az ablakhoz, mert összemaszatolod, a rohadt életbe!” balhé, de ezt leszámítva nincs semmi. A pali 20 évig volt egyedülálló szülő, most egy kicsit a Jancsikáját is kényeztetné ezzel a Nikki nevű lánnyal. Ehhez előbb meg kell reguláznia. Na meg legjobb barinők kell, hogy legyenek a lányával. Amint megérkeznek a házhoz, a lány megnyugszik, igen, ez a pénzes pali elég károly helyen lakik, amihez a kis aranyásó hamar hozzá tudna szokni. A volt feleség bekeretezett képei kicsit beárnyékolják a nagy örömködést, de hát mégis kitolt négy gyereket magából, hát jó, hogy van róla pár kép. Mark még puhítja a menyasszonyát, szóval másnap reggelre lecseréli az ominózus volt feleséges képet egy olyanra, amin már ő van. A romantikázás új szintre lett emelve. Igazi csicskaként ezt már tegnap meg kellett volna tennie, de mindegy.

kepernyofoto_2016-02-21_19_26_53.png

Kyle és Noon - Ez a csávó egy 28 éves csapos. Thaiföldön megismerkedett egy lánnyal, aki vicces sminket csinált neki, aztán smároltak. Tehát meg volt köztük a szikra. Ennyi elég is volt, hogy megkérje a 25 éves csaj kezét, aki meg már be is pakolta az ukuleléjét és USA felé tart. Én is 28 vagyok, de speciel nem kérném meg egy futóbolond kezét semi anélkül, hogy ne élnék vele, hisz ahogy egy ómagyar mondás is tartja: lakva ismerszik meg az ember.

Kyle tökéletes, mert jóképű. 

Hát ennyi. Amúgy látszik rajtuk, hogy szerelmesek, de az is, hogy nagyon kis csikók még a házasság szentségéhez. Arról nem is beszélve, hogy Kyle még arra sem vette a fáradtságot, hogy rendesen kitakarítsa a lakást, ami amúgy hemzseg a csótányoktól meg egy lakótárstól. Hogy akarnak emberek, rendes anyagi háttér nélkül megházasodni? 

Josh és Alexandra - Mivel az igen kimondásáig egészen pontosan nullaszor reszelhet a jegyes pár, ezért a volt gogó táncos csaj a nagymuternál fog lakni, míg Josh a szomszéd házban. Aleksandra találkozása a szülőkkel rendkívül jó hangulatban történt. A beszélgetés csúcspontja akkor következett be, amikor a mormon fater bekérdezte, hogy amúgy a ruszkik, hogyan lagziznak. Természetesen isznak, mint a gödény. Én is ezzel poénkodtam volna ilyen karót nyelt szülőknél és rendre túltoltam volna a vicceskedést, de itt se a csaj, se a szülők, de még Josh se nevet, merthogy Alexandra hót komolyan hogyvoltozza a paréjrészegség minden egyes momentumát.

Melanie és Devar - Devar megérkezik és már csapatják is a sztrádán. A Penszilvánia táblánál Devarban még a szar is megfagy. Pláne akkor, amikor kiderül, hogy itt nincs tengerpart. Jó, egy tó azért akad, de ott csak horgászni lehet. A jamaikaiak meg pont a pecázásról híresek, ugye. Ezt követi a világ legtökéletesebb és legolajozottabban lezajlo welcome bulija, mert még a kis Hunter is a szívébe fogadta Devant, aki ezt szintúgy viszonozta. Semmi dráma, csak a tökéletes családmodell.

kepernyofoto_2016-02-21_19_29_22.png

 

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja.

 

Alexei és Loren most találkoznak először Kanadában Loren szüleivel. Lorenapu kapásból oldja a feszültséget egy „átutaztál a fél világon a lányom kedvéért? Noooormális?” – jellegű poénnal, de a jég csak nehezen akar megtörni. A gond az, hogy Alexei még egyáltalán nem folyamodott az amerikai házastársi vízumért (azért is kell most Kanadában héderezni átmenetileg), és úgy, hogy a következő állomás Florida, és a lány szüleivel való összeköltözés, talán nem is fűlik annyira a foga az egészhez. Konkrétan az „it sucks” kinyilatkoztatás is elhangzik. Hmm.

02ep_05.png

Markhoz érkezik a 19 éves Fülöp-szigeteki szuvenír, Nikki. Hatalmas rózsacsokorral várja a reptéren, és Nikki arcáról le sem olvad az ezerwattos vigyor: rózsák, csoki, bazinagy házak, tiszta utcák, cabrio, Amerika ájlávjú. Kicsit elgondolkodtató, hogy a füligvigyor a remélt amerikai jólétnek, vagy Mark szottyadt fütykösének, meg a nem túl távoli jövőben a nyugdíjas otthonban tett látogatásoknak szól-e, de lehet, hogy túl hamar vagyok szkeptikus, ismerjük meg őket. Első blikkre Mark inkább vasárnapi apukának tűnik, akit a tizenéves lánya unalmában idegesít olyanokkal, hogy összefogdossa a kocsiablakot. 

02ep_01.png

Ahogy hazaérnek, fordul a kocka, mert Nikki kijelenti, hogy esze ágában nincs külön szobában aludni, megy inkább Mark hálószobájába ő is, a zebramintás ágynemű alá. A szobában az első dolog, amit megpillant, egy bekeretezett fotó Markról meg az exnejéről. WTF?! Kerekednek is Nikki szemei rendesen, hogy ezt így hogy. Newsflash: akár aranyásó, érdekházasság által vezérelt számító ribanc vagy sem, ez most lényegtelen. NINCS olyan nő, aki ne lenne plafonon egy ilyen húzástól. Mark veszi is a lapot, és másnap reggelre nemcsak eltávolítja az asszony képét, hanem kicseréli egy Nikkivel közös fotóra, mialatt Nikki hajat vasal a fürdőszobában. Így kell ezt kéremszépen, így máris jobb szájízzel indul neki ő is a leendő mostohalányával való első találkozásnak. Amit majd megnézhetünk a következő epizódban.

Josh és Aleksandra is hazaértek mormonföldre, ahol az első feladat elszállásolni a lányt az erkölcscsősz nagymaminál, nehogy a fiataloknak pajzánkodni támadjon kedve az esküvő előtt. De hogy erre lehetőségük se legyen, arra nagymami majd vigyáz, itt 11-kor takarodó van ám, mondja büszke mosollyal a kamerába, úgyhogy Aleksandra partygirl napjainak egyszer s mindenkorra lőttek. Josh már viszi is át a családi házba, ahol rögtönzött welcome- és születésnapi partyval várják a lányt, és az orosz esküvői hagyományokról szóló kérdésekkel hozzák zavarba. Hát van ott kezdetnek vodka, még egy kis vodka, meg még egy kevés vodka, kísérőnek természetesen vodkával, és még csak a délelőttöt meséltem el – valahogy így interpretálja a beszámolót az antialkoholista mormon családfő, akitől Aleksandrát kitöri a frász, és görcsösen ügyel arra, nehogy valami rosszat mondjon.előtte. Eddig egész jól megy. Másnap kiöltözve mennek ebédelni Josh-sal, ami Aleksandrának nagy kihívás, mert szerinte az összes ruhája kurvás. (akkor mégis miért hozta őket magával?) De csak kiválaszt egy hosszú ujjú, térdig érő sötétzöld csipkecsodát, ami pont illeni fog Josh sötétzöld nyakkendőjéhez, micsoda álomár. Az egész szegmens alatt nyugtalanítóan sokszor hangzik el a „change” szó, olyan, mintha Josh arra alapozná ezt az egész kapcsolatot, hogy Aleksandra milyen sokat volt hajlandó változni a szerelmükért, ami régen rossz, ha engem kérdeztek.

02ep_03.png

Most egy kicsit jobban megismerjük Devart is, akit Melanie most hoz haza Amerikába. Jó nagy kultúrsokk lesz Pennsylvania a jamaicai srácnak, akinél otthon igaz, hogy nem volt melegvíz, de volt strand és örök nyár, ami elég sok mindenért kárpótol. Itt meg lesz Melanie, és Hunter, a leendő mostohafiú. Devar elsődleges küldetése vele jóban lenni, ezt Melanie az első randijuk alkalmával már világossá tette. Devart kisebb buli várja családdal meg barátokkal, mindenki ölelget mindenkit, leendő anyós is, Huntertől meg rögbilabdát kapott, amire Devar azt se tudja, micsoda. Na majd megismerkedik ezzel is, Hunter lelkesen mutogatja neki a házat, Devar pedig okosan szinte csak a sráccal foglalkozik az első pillanattól kezdve, párásodik is Melanie szeme rögtön. Nagy családi ölelkezéssel zárjuk ezt a blokkot, itt nem volt rossz az indulás.

02ep_04.png

Van egy új párosunk is, a New Orleans-i Kyle és a bangkoki Noon. Kyle pultosként dolgozó agglegény, aki a legjobb haverjával él együtt az elképzelhető legnagyobb - legénylakásnak csúfolt - disznóólban. Jó, abban biztos vagyok, hogy a falon komótosan mászkáló csótányok csak a forgatás kedvéért kerültek oda, meg a szobatársnak is meg lett mondva, hogy grasszáljon egy kicsit egy szál faszban a kamera előtt hangulatteremtés végett, de akkor sem tűnik igazán nők álmának a kecó. Pedig Noon ide fog beköltözni, akit a srác a Facebookon ismert meg, amikor Thaiföldi útjára készült. A nyaraláson egymásba gabalyodtak, és most Noon feladott mindent azért, hogy összeházasodjanak. Kyle totál idegesen várja a reptéren, nem is értem, mire a nagy para, lehet, hogy azt hitte, mégsem jön? Ami azt illeti, Noon a kamerába azt mondja, hogy nem akar Amerikában élni, szereti az otthonát, és mindenki, aki fontos neki, Thaiföldön él. Kivéve persze Kyle-t. Így jön, összeborulnak, boldogság, I love you-k tömkelege, ahogy kell. Úgy nézem, Kyle őszintén odavan ezért a csajért, meglátjuk majd, mennyire kölcsönös ez. 

02ep_02.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása