Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x06 - Young & Moving

2016. február 16. 13:00 - Lilac Scorpion

Gabi indulna melóba, de Sofia sürgősen visszatessékeli, mivel az előző éjjel Cooperrel hagyott ágy-kupi még mindig teljes gyönyörűségében pompázik a nappali közepén. Gabi összecsukja a kanapét (benne a maradék pizzával, üdítőkkel és szétdobált ruhadarabokkal), Sofia pedig az apró lakás miatt kesereg. Nos, amint Gabi kinyitja az ajtót, hogy elinduljon végre, a folyosón az egyik szomszédot éppen hordágyon viszik a mentősök a hullaházba. Megürült egy szép nagy lakás, a lányoknak pedig csak a házmestert kéne meggyőzniük, hogy adja nekik. Sofiának vannak ezzel kapcsolatban ötletei. (Kaja vagy szex egy pasinak? Még be is válhat…) Gabi stoppolja a kaját, és végre lelép. Főcím.

01.jpg

Gabi Josh konyhájában készíti a házmester csáberejű pirogját, közben elújságolja a szkeptikus Elliotnak a lakásszerző tervet. Josh érkezik frissen és jókedvűen, vihorászik mint egy kiskamasz: egy idősebb nővel volt az éjjel. Kissé megtévesztő, amikor Yolanda libeg le utána a lépcsőn, de persze nem ő volt az ominózus csaj, csak épp veszekedett Coleman-nel, így maradhatott éjszakára. Meg sem lepődöm, hogy Coleman máris félredugna, amint visszakapta az exfeleséget. Shauna meg egy rettenet ronda hölgyemény, Josh farkának napi választása, egyébként ABC News-os riporter – repkednek itt a teches utalások, de egyiket sem értem – ellenben Joshnak mintha problémái lennének. Shauna nem akarja meghívni magához az istennek sem: padlófelújítás, elzárt víz; szar mentségek tonnái. Josh gyanakvó, valami titok lappangását sejti, a csaj viszont gyorsan lelép, mielőtt lebukna. Rejteget valamit, ehhez nem kell Sherlock.

02.jpg

A lányok a házmestert várják otthon: Gabi pirogja kész, ahogy Sofia mellei is, wc-papírral kitömve. A házmester érkezik, sitty-sutty megjavítja a sebtiben eldugult mosdókagylót, és már menne is, mit neki pirog. Sofia mellei sem tesznek rá nagy hatást: mindenki a 2B lakást akarja tőle, akár szexért is. Sofia a mellméretére vonatkozó kifogás után gyorsan visszafogja magát, a házmester pedig végleg lelépne, de az ajtóban Yolandába ütközik, és úgy tűnik, megtetszik neki, amit lát. Yolly sorozatot nézni jött, a pasival ugyanaz a kedvencük, a lányok pedig nem vakok a lehetőségre. Tévé be, pirog a szájban, Yolanda meg feszenghet, be lett fogva lakás-csáberőnek.

03.jpg

Josh konyhájában Sofia és Gabi a tervet beszélik meg: Yolandát rá kell venni, hogy randizzon a házmesterrel, aki egyébként főbérlő is. Jön is a takarítónő, és még mindig szeretné Colemant busz alá lökni, szóval nincsenek nagy akadályok. Gabi fel is veti: az talán észhez téríti Colemant, ha Yolanda egy másik palival randizna. És hát itt ez a cuki főbérlő, Dimitri…? Yollynak láthatóan tetszik az ötlet, randi levajazva. Shauna lép be, kér egy teát Gabitől, és lelkizni szeretne. Mennyiben helyes eltitkolnia Josh elől, hogy anyuka? Ugyan, bíztatja Gabi, Josh szereti a gyerkőcöket, Elliotot is alkalmazza… Közben mellesleg szöszi egész hatékonyan elsajátítja az ausztrál szlenget.

04.jpg

Josh a szobájában dolgozik, Elliot érkezik panaszkodni. Ellopta Shauna telefonját, amelyben egy bizonyos Anderson Cooper száma érdekelte, mellesleg pedig rátalált pár üzenetre. Shauna, úgy tűnik, megcsalja Josht egy bizonyos Brett-tel, aki egyébként valószínűsítem, a kisfia lehet, de tényleg elég kétértelmű üzeneteket hagyott neki. Josh a padlón. Közben a csajok otthon leárazott törölközőket nézegetnek az új fürdőszobákba, de Gabi próbál reális maradni: azt se tudják még, hogy sikerült a mindent eldöntő találka. Éppen, amikor átszöknének meglesni álmaik lakását, Dimitri érkezik, és elég zaklatott. Szerelmes Yolandába, de olyan boldog, hogy simán belemegy a csereüzletbe: Yolandáért a 2B lakás, hétfőn szerződést kötnek. Visongás, boldogság, öröm.

05.jpg

Josh beszélni akar Shaunával, aki megszeppen, de hiába terelné el a témát a mindent feledtető szex irányába, Josh a közepébe vág: tudok Brettről. Shauna meglepődik, de az első reakció igazából az, hogy szeretné őket összeismertetni. Josh álla a padlón, a csaj triciklizni akar?! Shaunának ez nagyon fontos, de közben sürgős munka jön közbe, így lelép. Félreértések egymás hátán, Josh a fejét fogja, de belemegy, hogy Brett átmenjen másnap este egy kis hármas randira.

06.jpg

Gabi épp az új lakásba kunyerálna cuccokat Joshtól, amikor észreveszi, hogy főnök úrnak kissé lóg az orra. Na, mi a gond, máris feljött a Brett-téma? Honnan tudsz te arról? Ugyan már, nem nagy ügy. Aha, kicsit sem, Josh fején látszik, hogy egy percet nem aludt az éjjel, neki láthatóan nagy ügy. Yolanda el van ragadtatva a randitól, de Gabi reményeivel ellenben nem Dimitriétől, hanem a féltékeny Coleman lerohanásától. Gabi rémülten próbálja rávenni, ne adja már magát ilyen könnyen Coleman-nek, ellenben Dimitri megérdemelne egy második esélyt. Yolanda persze nem megy bele. Ettől Sofia is beparázik, hiszen így nem kapják meg a lakást, inkább megy és elbúcsúzik a mosogatógéptől, amit szintén megkaptak volna. Dimitri érkezik a nyitott ajtón át, és tanácsot kér egy napai úttal kapcsolatban, nevezetesen is, hogy elviheti-e magával Yolandát. Gabi már épp kibökné az igazat, de egy gyors hír Sofiától a nagy lakás pezsgőfürdőjével kapcsolatban, és már be is kamuzott egy szerelmi vallomást Yolanda részéről. Az egyetlen kikötés az lenne, hogy Dimitri játssza a néma leventét: nem kéne Yollyhoz szólnia egy darabig, mondjuk három napig… különben túl rámenősnek tűnik. A pasi nem nagyon akar várni, de belemegy „az amcsik furák” felkiáltással.

07.jpg

Josh nekifekszik egy édeshármas-pornónak, hátha felkészülhet kicsit a Shauna-Brett-ügyre. Elliot egy darabig érdeklődve nézi a videót a válla fölött, majd amikor Josh gyorsan lecsukja a laptop tetejét, még biztatja is szerencsétlen főnökurat. Na ja, neki könnyű, a kis perverz. Szól a csengő, Josh a kis publicistát küldi, hogy mondja meg Shaunának, nem tudja megtenni. A nő persze a kisfiát hozza, Elliot csuklik a röhögéstől, és csak kiküldi az íróasztala mögött bujkáló Josht a vendégekhez. A kissrác elbűvölő, Josh szívéről szikla szakad le, azonnal összecuppan Brettel.

08.jpg

Hétfőn a lányok az idegtől kissé zakkantan várják Dimitrit a szerződéssel. Az be is fut, de a lakás sírja meg van ásva: elment meglátogatni Yolandát a hétvégén, ha már a hívás tiltva volt, és persze ott találta Colemant. A kép ezek után összeállt, Dimitri nem is hülye: a csajoknak a lakás kellett. Magyarázkodás ezerrel, de már késő, Yolanda jelenik meg a kitöltött szerződéssel, csak az aláíráshoz kéne neki egy toll… Yolly persze végül egy adag tintahal után megbocsájt, végül is a lányok megszabadították. Coleman beismerte, hogy hazudott, és többször megcsalta Yolandát. Na nem baj, üssük el az időt egy filmmel, amit a csajszi Josh szobájában talált…

09.jpg

Na ezt se akartátok látni, emberek!

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mkrumpli 2016.03.02. 08:34:11

Végre beértem a hogyvoltot :)
Amúgy nem tudom, hogy irónia volt-e, hogy szegény Kylie Minogue-t rettenet ronda nőszemélynek hívod (mondjuk nekem is tartott vagy 5 percig, míg leesett, hogy tényleg ő - valahol az ausztrál akcentus tanulásánál).
süti beállítások módosítása