Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Három hónap múlva esküvő 3x01 - Indulások és érkezések

2016. február 15. 09:00 - candyperfumegirl

Valentin-nap alkalmából ismét elhozzuk nektek a zöldkártyavadászok, trófeafeleségek és aranyásók romantikus reality-jét, melynek legújabb évada során új pároknak kísérhetjük figyelemmel azt a bizonyos kritikus 90 napját. A Három hónap múlva esküvő című TLC sorozat olyan párokról szól, ahol az egyik fél amerikai, a másik külföldi, és ahhoz, hogy Amerikában együtt lehessenek, a külföldi fél országba lépésétől kezdve 90 napjuk van, hogy összeházasodjanak, és megkapják az ún. házastársi vízumot. Ez a könnyebb része a dolognak, a TLC természetesen olyan párokat válogatott össze ismét, ahol korkülönbség, vallási, kulturális különbségek, különböző bőrszín, előző házasságból hátrahagyott gyerekek és persze kritikus, szkeptikus, intoleráns környezet is nehezíti a boldog frigy beteljesülését. Ahogy tavaly, most is női és férfi szemszögből hogyvoltozzuk a történetet, hiszen minden kapcsolat máshogy fest férfi és női szemszögből, másoké is.  A női oldalt ismét én, a férfit pedig Chat Géza kolléga fogja képviselni. A tavalyi évadot itt olvashatjátok el vagy frissíthetitek fel, most pedig lássuk idei párocskáinkat, hogy alakul útjuk az oltárig.

Candyperfumegirl

Ahogy egy csaj látja

01ep_01.png

Loren  - az ő szavaival élve - egy 27 éves New York-i elkényeztetett kis hercegnő, aki azt sem tudja, hogy a shoppingolást vagy a pasiját szereti jobban. Előbbit egy kicsit hátrahagyva ismerte meg az utóbbit, amikor másfél éve Izraelben járt a zsidó gyökereit kutatni, és a két méter magas deltás Alexei-t találta. Loren félig repedtfazék, félig nyávogós orgánumán tolmácsolva ezek a részek az elviselhetetlenség határát súrolják, de azt azért megtudjuk, hogy a fiatalok gyorsan egymásra kattantak, ágyba is bújtak az első randin. Ezután elválaszthatatlanok lettek, és amikor Loren hazautazott, Alexei meg is kérte nyomban, így most Amerikába költözik. Ez nem olyan egyszerű, ugyanis a shopaholic Loren két kézzel szórja a pénzt, a 90 nap alatt Alexei meg nem vállalhat munkát az USA-ban, ezért kézenfekvő a megoldás, hogy odaköltöznek Loren szüleihez. Akik még sosem látták a srácot, ezért mindenekelőtt át kell esni a kínos bemutatkozáson, amihez jobbnak látják, ha semleges terepet választanak, ezért irány Kanada. Itt Lorenapu gyorsan bedobja a zöldkártya-parát, mire Loren könnyek nélküli sírásban anyuci vállára borul. Azt hiszem, sejtem már, hogy szerezte meg ez a csaj a pónit, a cabriót meg a New York-i kérót magának eddigi élete során. Érkezik már az izraeli fiúka, de a szülői vizit a következő epizódra csúszik.

01ep_03.png

Idén is lesz egy páros, akiknél annyi red flag van, hogy ki sem lát közülük az ember, ők Mark és Nikki. Mark 58 éves, lejárt szavatosságú bájgúnár, aki zongorakölcsönzéssel foglalkozik, zebramintás ágyneműben alszik, és olyan szőrös a háta, amitől kiégett a szemem. Nikki meg egy 19 éves mosolygós filippínó tinédzser. Természetesen online datingen keresztül ismerkedtek meg, de a legjobb még csak most jön: Mark első feleségét is így szerezte be 27 éve, szintén egy filippínó nőt, akitől született 4 gyereke, majd a nő úgy döntött, hogy ez az életforma neki uncsi, és otthagyta Markot a 4 gyerekkel együtt. Másodszorra majd biztosan bejön a dolog! Itt persze ezerrel aggódik mindenki, Mark nővére (aki rémes szaggatott leggingsben látta jónak megjelenni egy tévéfelvételen), meg Mark 21 éves lánya, Elise is.

01ep_04.png

Az apa-lánya beszélgetés egyébként priceless, ilyenek vannak benne:
-Apa, azért elmondhattad volna, hogy megnősülsz!
-De hát elmondtam: frissítettem a státuszomat a Facebookon!
Illetve szeretné, ha Elise családtagként kezelné Nikkit, de nem mostohaanyaként. Nem lesz ezzel gond, a 21 éves Elise valószínűleg inkább kishúgaként tudna rátekinteni.  

01ep_05.png

A 21 éves orosz Aleksandra és a 22 éves idahói Josh kapcsolata is ígéretes. Josh családi hagyományokat követve mormon, és misszionáriusként dolgozott Prágában, amikor belefutott Aleksandrába, aki első körben persze elhajtotta őt a szentfazék dumájával együtt. Josh azonban nem adta fel, bár az ügy azért is nehéz volt, mert a misszionáriusok nem randizhatnak, amíg meló van, így addig csak imádkoztak meg szépen néztek egymásra, és azon gondolkodtak, milyen jó is szűzen az oltárhoz menni. Mármint csak Josh, mert a go-go táncos múlttal, és erőteljes partygirl aspirációkkal rendelkező, talán már Dubai-t is megjárt Aleksandra már egészen más történet. Josh szerint tök jó, hogy a lány lemondott minden bűnös élvezetről az ő kedvért, sőt még a vallásra is hajlandó áttérni, mert az ő szerelme és persze a Mormon könyve megváltoztatta az életét. Na nézzük inkább, hogy áll ehhez a 11 tagú szűk családi kör mormonéknál. Izzadnak már rendesen az asztali ima alatt. Mi lesz, ha a család szeme fénye egy komcsit ültet majd ide közéjük, egyáltalán hogy szólítsuk az elvtársnőt, beszél angolul? Öööö, már egyre jobban, közli Josh bárgyú vigyorral, tehát ezért nem nagyon tudtak egymáshoz szólni a korábbi Skype-os jelenetben. Aleksandra mindenesetre érkezik reményteljes mosollyal és vámpírfogakkal. Összeborulás, idillikus, hidegháború utáni orosz-amerikai családegyesítés ígérete, minden, ami szem-szájnak ingere a levegőben van.

01ep_06.png

Melanie és Devar igazi vakációs románcból indultak. Nehezítő tényezők, hogy a nő Amerikában él, és van egy 11 éves fia az előző házasságából, a pasi meg egy szobortestű jamaicai életmentő, aki sosem járt még Amerikában, és jelenleg két testvére mellett ő a családfenntartó. A homokos jamaicai parton meg a bódító napsütésben azonnal egymásba habarodtak, és igaz, hogy egyfolytában eddig 10 nap a maximum, amit együtt töltöttek, de Devar máris megkérte Melanie kezét. Az első és legfontosabb feladat az, hogy Melanie 11 éves kisfiát meg kell nyerni, de Devar úgy tűnik ért a gyerek nyelvén és/vagy nagyon leleményesen felismeri, hogy a közös nevező a sport, így aztán nagyon gyorsan buddy-buddy viszonyba kerülnek a kissráccal Skype-on keresztül. Melanie még ötyézik egyet a két kötelező szkeptikus barátnővel, akik felsorakoztathatják az összes kontra érvet a feka Hasselhoff ellen, Melanie viszont csak a pro-kat látja, mert a rózsaszín szemüvegen keresztül mi mást is látna. Már indul is a csődörért Jamaicába, de azt azért még kőkemény realitással elmondja, hogy ha a sráca és Devar között a legkisebb súrlódás felmerül, a vízimentő mehet vissza piros úszógatyát húzni és beszívott turistákat kimenteni a cápák szájából, de rögtön.

01ep_07.png

Chat Géza

Ahogy egy pasi látja

Alexei és Loren - Loren egy tipikusan olyan csajszi, aki mintha egy Szex és New York-sablonból pattant volna ki, mert azt mondja:

Talán még a vőlegényemnél is jobban szeretem a vásárlást.

És itt nem a leakciózott csirke farhát azonnali beszerzésére gondol, hanem a klasszik shoppingolásra. Az ő szemszögéből az lesz a különösen nehéz abban, hogy 90 nap alatt kell tető alá hoznia egy remekbeszabott házasságot egy izraeli csávóval, hogy a faszi ebben a három hónapban nem dolgozhat, mert a vízum nem engedi.  Így már az előző évadban látott dolgok is értelmet nyernek, hogy az Amerikába cibált emberek miért nem csinálnak mást a masszív kanapén döglésen kívül. Az meg már csak hab a tortán, hogy Alexei még meg sem kapta a vízumot, így Kanadában kell megejteni a nagy családegyesítést a csaj szüleivel. De még ezt a nyomort is lehet fokozni, merthogy a New York-i életről is l kell mondani, hisz a csaj nem tudja kettőjüket eltartani, így muterékhoz kell lecuccolni Floridába. Látszatra tényleg dúl a love, de az aggódó apuka felteszi az ötmilliós kérdést, amivel az egész sorozat lényegét is sikerül summáznia: 

200 millió ember él az államokban, és Neked be kell hoznod még valakit?

kepernyofoto_2016-02-14_20_51_14.png

Mark és Nikki - Az ő kapcsolatuk pikantéruáját nem csak a távolság és a kulturális különbségek adják, hanem a korkülönbség is, mert míg a hapsi 58 éves, addig a csajszi, csak 19. /Kanye West Gold Digger playing in the distance./ Mark zongorákat ad bérbe, és egyedül is boldog, így nem akarja felvágni az ereit, hogy magányosan eteti a kacsákat a mólónál. Egy Fülöp szigeteki feleséget már megvett, aki szült neki 4 gyereket, aztán lelépett. Szóval tényleg már csak a verandán kéne hesszelnie egy hintaszékben és várni, hogy potyogjanak az unokák, de nem, ő elment megint a Fülöp-szigetekre, ahol megismert egy 19 éves lányt, majd egy kábelkötegelővel meggyűrűzte. Egy haverom a pezsgős üveg fém izéjéből hajtogatott gyűrűvel kérte meg a csaja kezét, szóval ezen már meg sem lepődök. Ha ez a dili így folytatódik, akkor Mr. Swarovski elkezdheti bezúzatni az üzemét. Minden okésnak tűnik, de Mark azért elébe megy a paravonatnak és megkérdezi a menyasszonyát, hogy nem fog-e itt unatkozni. Hogy miért unatkozna? Mert nulla tervvel és semmi elképzeléssel a motyójában ül a gépre, és ettől Markben, még titkolja ugyan, de elindult valami, hogy az átverés passzát szele hajtja ezt a szerelemvitorlást, az.

Josh és Alexandra - Kezdjük ott, hogy a srác mormon. 7 bátyja van és egy húga. Nem iszik, nem dohányzik, nem kefél házasság előtt. Az ivás meg a szívás utána is tabu. Na, azon a lagzin, akkor se lennék ott, ha fizetnének, milyen  lehet már kólától bódultan,a rántotthústól begörcsölt hassal lefordulni a székről? Isten templomának missziunáriusaként botlott bele a lányba, aki orosz, de prágában tanul. Szerelem volt ez első látásra, hisz Alexandra gogo táncos volt, de átment a mormon agymosáson és megfogadta istennek, hogy nem nyúl a bűnös szerekhez, és nem cibálja más dákóját sem. Josht abból a szempontból meg tudom érteni, hogy neki szűzként biztos választás egy gogo táncos. A mormon vallással vannak alapvető fenntartásaim, de erről majd később mondok egy történetet. Az apa azon poénkodik, hogy majd elvtársnőzni fogja a csajt. Ha lett volna nevetőgép a családi asztalnál, ahol ez a hétmérföldes poén elhangzott, akkor se nyomta volna be senki. Én meg Josh helyében ebben a szent pillanatban szoktam volna rá a piázásra és a dohányzásra, hogy kihozzam a sodrából a fatert. A csaj megérkezik a reptérre, nyilván nem találják egymást, aztán egymás nyakába borulnak, és mennek is haza. A kedves apa még nem dobta le a viccbombát, szóval minden a legnagyobb rendben.

kepernyofoto_2016-02-14_20_39_11.png

Melanie és Devar - A jamaikai Devar 20 nap után kérte meg Melanie kezét. A nő szépen tárgyiasította szerelmét, akit leginkább csak a teste miatt szeret. A nyaraláson készült fotókon Devar sem a boldogság mintaszobra, de nekik legyen mondva, hogy szeretik egymást és ez így ahogy van, maga a rögvalóság, a meghazudtolhatatlan alapigazság. Természetesen a sportos anyukának van egy 11 éves fia, Hunter, akivel eddig Skype-on hibátlanul kijött a jövendőbeli pótfater, de ha bármi olyan történnik ebben a 3 hónapban, ami a kis Hunternek nem fekszik Devarral kapcsolatban, akkor akár úszhat is vissza egészen Jamaikáig. Ezt a szülői hozzáállást is abszolút adom, egyszer "befenyítettem" anyámat, hogy lehet, hogy nem kéne ennyire nagyon költöznünk, mert nem biztos ám, hogy én szeretném, elvégre juszt se lett tőlem megkérdezve. De akkor még bírtam az embert, csak tányleg bántott ez a dolog, és úgy láttam, hogy a Spar parkolójában a leideálisabb ezt megvitatni, hisz a beszélgetés úgy zárult, hogy akkor hova menjünk, haza, vagy az új helyre. Melanie barátnői is picsognak és tamáskodnak, hogy ez nagyon nem lesz jó, mert csak a zöldkártyáért meg az ingyenéletért jön a pali. De persze a második koktél után ők teljes mellszélességgel ott vannak és segítenek, ha baj van.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása