Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x09 - La huella - (Évadzáró)

2016. február 15. 15:00 - winniethepoooh

Andrés siet Cantaloába, hogy megmondja Juliónak, a nővére valóban gyilkosság áldozata lett. Akkor jön az ötlet, hogy vissza a hotelbe. Alicia irtó dühös lesz, de azért visszamegy ő is. Ayala nyomozó ismét megkezdi tevékenykedéseit a hotelben, ezúttal a bírói engedélyt lobogtatja Dona Teresa orra előtt. Megkezdi a konyha átkutatását. Meg is van a gyilkos fegyver, már csak a személyzetet kell kihallgatni, aztán jöhet az Alarcón család. Alfredo ügyesen elintézte, hogy Ayala ne zaklassa őket. Csak egy telefonhívásba került. A kormányzó ugyanis az apja jó barátja. Fura, hogy a gyilkosság estéjén mindenki elment sétálni. De tényleg. Alfredo és Sofia kreatívkodnak, kitaláltak a sétálástól távol álló alibit.

g0.png

Alicia tényleg ki van akadva Julióra, aki megszállottan keresi nővére gyilkosát. Még ha vége is lenne ennek az egésznek, Alicia akkor sem menne el Julióval. Most már nem. Belén éppen Diego irodáját takarítja, mikor megtalálja azt a bizonyos levelet. Jézus atya világ. Belén a levélből megtudja, hogy Andrés valójában egy Alarcón, és hogy nem mellesleg ő a szálloda jogos tulajdonosa. Ezek után tutira rá mászik Andrésra. Undorító egy nőszemély. Alicia ruhája készül az esküvőre. Alicia már annyira nem.

g1.png

Basszus ne, Andrés és Belén összeházasodnak, titokban, a templomban. Ezt nem kellett volna. Nagyon aljas húzás volt. Dona Angela ki fog akadni, csak úgy, mint én. A nászéjszakájuk egy hotelszobában lesz. A Gran Hotelben. Mindeközben Ayala nyomozó ujjlenyomatokat keres a gyilkos fegyveren. És találnak is egyet, de a kormányzó miatt nem teheti be a lábát a szállodába. Julio Don Benjamint megkérdezve rájön, hogy aznap este Alfredo és Sofia nem tartózkodtak abban a szobában, ahogy azt állították. Andrés elmondja ezt a nyomozóknak, akik engedélyt kaptak a kihallgatásukra. Alfredóból még egy ujjlenyomatot is kicselezett. Sajnos Sofián kesztyű volt, ezért a nyomozó Alicia segítségét kérte, hogy ki tudja zárni Sofiát a gyanúsítottak sorából. Alicia megsajnálja nővérét, ezért inkább kicseréli a tárgyat egy másikra, amit ő fogdosott össze.

g2.png

Közben Diego észreveszi, hogy eltűnt a levél. Fel akar mondani. Dona Angela rányit Belénre és Andrésra, megtudja, hogy a kicsi fia feleségül vette ezt a szörnyeteget. Ezután Belén eldicsekszik Diegónak, hogy megházasodott. Ezek után nem meglepő, ha Dona Tresa magához kéreti. Ugyanazt eljátsza vele is, mint amit anno Cristinával. Sofia is tudja, hogy Belénnél van a levél, ahogy Alfredo és Javier is. Talán hárman meg tudják szerezni a levelet. A nyomozó urak készülnek a teliholdra, sípokat osztanak mindenkinek, aki bármi gyanúsat hall vagy lát, az fújjon bele. A késes gyilkos ismét lecsapott egy szerencsétlen nőre, viszont a nőnek sikerült megharapnia.

g3.png

Andrés eljutatta a Sofia-fogdosta Bibliát a nyomozóhoz. Don Benjamin a vérző kezét tisztítgatja, miközben senki nem sejt semmit. Basszus, ő az aranykéses gyilkos!!! De pont Don Benjamin? Esküszöm nem gondoltam volna. Amíg begyógyul a sebe, addig eltűnik egy kis időre. Ayala nyomozó érkezik azzal a céllal, hogy letartóztassa Sofiát, de Alfredo hősiesen magára vállalja az egészet, ezzel megmentve Sofiát. És valóban Sofia ölte meg. Nem akarattal, de megtette. Szóval Alfredo megy a börtönbe az esküvő után. Elérkezett az esküvő napja. Az utolsó percekben Julio próbálja meggyőzni Aliciát, mindhiába. Javier kíséri Aliciát az oltárhoz. Julio bánatában szétvereti magát, andrést megrázza az áram, és leesik a létráról, Belént valaki követi, Aliciát pedig kétségek gyötrik, de végül IGENNEL válaszol (?)

g4.png

g5.png

Hát elérkeztünk az évad végére. Az utolsó részekben rendesen felpörögtek az események. Biztos vagyok benne, hogy a második évadban is hasonló élményekben lesz részünk, illetve volt része annak, aki már látta. Mindenesetre köszönöm szépen a figyelmet, és további szép napot mindenkinek!

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása