Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7763-7764. rész

2016. február 10. 12:00 - Gillotte

Egy szigorú hölgy érkezik Zsolthoz a sötétzárkába Sztárek Andrea személyében. (Igazi színészek a BK-ban? Mi lesz a következő, Orbán Viktort hívják a legújabb Berényi építmény ünnepélyes megnyitójára?!) Zsolt egyből levágja, hogy a jövevény pszichológus, úgyhogy struccpolitikát alkalmaz. Egy kis oltogatás után kivárásra játszik, s várja, hogy a nő a csendet megunván távozzon. Jól állja a sarat a pszichonő, Zsolt már az őröknek kiabál, hogy távolítsák el. Érdeklődik a nőtől nem fél-e, hogy bántani fogja őt, de a nemleges válasz után még tovább vár Zsolt, hisz majd megunja a másik. Vagy nem.

bk_februar2_1.png

Peti és Reni Pusszancsot eszegetnek, s jókat nevetnek a mozis és ócenáriumos élményeiken, mikor Hanna jön rontani a levegőjüket. Kifogásolja, hogy Peti riheg-röhög ahelyett, hogy mennének a tárgyalásra a Pusszancsról, hogy milyen ember Peti, hogy munkaidőben a saját termékét eszegeti ahelyett, hogy dolgozna. Peti aztán jól leoltja Hannát, hogy mivel áttették a tárgyalást holnapra ezért eszébe sem jut odarohanni. (Amúgy nem értem, Hanna mit pattog, eddig is Peti intézte az ilyen ügyeket.) Hanna sík idegen tér haza és dühöng Ádámnak Petiről, amiért nem szólt, hogy áttették a tárgyalást, és Reniről, hogy szórja a pénzüket. Igen, a pénzüket, mert Peti Pusszancsból bejövő pénze Hanna pénze is. (Szegény Peti egy életen át fogja kapni az ívet amiatt a kis tőke miatt amit Hanna beletett). Ádám végig dokumentálja Hanna kitörését a fényképezőgéppel, pedig talán nem kéne, ezzel a lenyalt hajjal nem az igazi.

bk_februar2_2.png

Gizi az utcán tántorog és hangosan gondolkodik, mikor Nóra jár arra, épp jókor, hogy elkapja. Nem kell nagyon kérdeznie, mi a baj, Giziből csőstül jön a siralom, Laci szórja a pénzt, nem hiszi el, hogy Gizi nem iszik, éppen ezért ivott, és Gizi nem akar visszamenni ahhoz az elnyomó Lacihoz, felőle fel is fordulhat. Nóra itt pöccen be, hogy Gizi azért van kiakadva, mert a férje aggódik, pedig Nóra mit meg nem tenne, ha lenne férje, aki aggódik.

bk_februar2_3.png

Miki a Novák ABC-ben vesz kávét és bort, Laci megragadja az alkalmat, hogy panaszkodjon Giziről aki állandóan részeg és fecseg, és Ágiról aki Gizihez jár infóért. Miki innentől kezdve nem is törődik Lacival, mert összerakja, hogy Ági Gizitől tudja, hogyan halt meg András, és ezért gyanúsítja Mikit Robi megölésével. (Mennyi név…)

bk_februar2_4.png

Krisztián idegesen pakol a Rózsa irodájában, Rudi sunnyog oda, de csak a hülyét adja, s Krisztián hamar rájön, hogy Rudi találta ki, hogy Krisztián máshogy néz Lucára. Azzal védekezik, hogy Alízék kellenek neki, csakis ezért tette, de Krisztiánt ez nem vigasztalja.

bk_februar2_5.png

A sötétzárkában a pszichonő végre távozna, hozzáteszi, hogy holnap úgyis jön, és mennyivel jobb lesz holnap, mert Zsolt másnapig azon fog rágódni, hogy a pszichonő most hazamegy, és együtt vacsorázik a családjával és aztán megnéznek valamit a tévében (csakis az Rtl-en nyilván). Ezzel, s annak ígéretével, hogy mennyi múlik a jelentésén a nő faképnél hagyja Zsoltot, aki visszahívná, hisz eléggé telibe találtak a dilidoki szavai. Kisvártatva visszamegy az immáron nyitottabb Zsolthoz. Zsolt nagy nehezen kinyögi, hogy miért ütötte le Szamarat, miszerint sokat beszélt a másik, ő meg nem akarta bántani, csak ideges volt. Ez alapján a dilidoki összerakja, hogy Szamár csak az volt akin Zsolt levezette a feszültségét, nyilván nem rá haragudott. (Hát ezért nem kellett volna éveket az orvosira járni.) Ezen gondolatok birtokában hagyja magára Zsoltot azzal, hogy másnap találkoznak. Úgy tűnik, Zsolt jó irányba halad, mert nem sokkal később kap egy kis hangulatvilágítást.

bk_februar2_6.png

Peti felviszi a lakásba Renit Pusszancsot tesztelni, és új ízeket kitalálni. A szempont az, hogy izgalmas legyen, új, és egészséges. Reninek ez utóbbival van baja, unalmas, hogy minden egészséges, úgyhogy felturbózza a Pusszancsot a moziból maradt almáspite morzsájával. Olyan jól sikerül a kóstolás, hogy a végére szájból-szájba kóstolnak.

bk_februar2_7.png

Gizi Nóra lakásában pakolássza a ruháit, úgy tűnik, összeköltöznek csak minket kihagytak belőle. Nóra eközben egy üveg nyitott bor mellet összeírja, mit evett Robi a halála napján, hol volt, és kikkel találkozott. Eléggé kiborul, úgyhogy Gizi elküldi őt lazítani, s felajánlja, hogy közben összedob valami kaját. Ebből már most látni, hogy semmi nem lesz, mert Nóra helye még ki sem hűlt a széken, Gizi már lecsap az ott maradt borra. Miki jön letolni Gizit amiért elmondta Áginak András halálának körülményeit, ,,mi a francnak kellett ennyit fecsegni a száddal?” – teszi fel a kérdést, s hozzáteszi, hogy Gizi ostoba, gyenge és szánalmas, aki állandóan részeg. Nóra kijön, hogy megvédje Gizit, majd Mikivel kimegy a gangra megtárgyalni az ügyet. Nóra szerint Gizi az egyetlen aki nem ítélkezik felette, és támaszt nyújt a jelenléte ezekben a magányos időkben, úgyhogy Miki szálljon szépen le róla, különben Nórával gyűlik meg a baja. Wow, micsoda bajtársiasság. Nóra visszamegy, és mivel bevett egy altatót megy lefeküdni, ezzel lehetőséget adva Gizinek, hogy befejezze a félbehagyott üveg bort.

bk_februar2_8.png

Hanna ismeretlen okból magát kirittyentve jelenik meg Ádám előtt aki köpni-nyelni nem tud. Hanna ajánlja, hogy lemehetnének a Rózsába inni valamit, és ők is költekezhetnének, elmehetnének moziba…és utána az ócenáriumba? – fejezi be Ádám. Nem érti, miért kell mutogatni magukat a Rózsában, és különben is, Hanna sokkal szebb természetesen, smink nélkül, most meg úgy néz ki, mint egy bisztrócica. Hanna visszavág, mert ugyebár ő nem Alíz akinek pár kedves bóktól lecsúszik a bugyija. Nem tudni, ez hogy jön ide. Ezt belátja Ádám, Hanna nem olyan, (ja, mert nem volt ott, mikor Hanna bugyija Balázsnak csúszott le) de vázolja, hogy ellenben olyan, aki megállás nélkül beszél a volt pasijáról, Petiről. Hanna rájön, hogy ezúttal Ádámnak van igaza, úgyhogy visszavedlik természetessé és magyarázza a bizonyítványát, miszerint igaza van Ádámnak, tényleg nem lenne szabad törődnie Petivel, nem is fog. Lemennek a Rózsába beszélgetni, s mit ad Isten, Petiék is betérnek, és az egyik legdrágább bort rendelik megünnepelvén, hogy Peti pénzéből majd elmennek Párizsba. Hanna ezt végighallgatja, Ádámra sem figyel. Amikor Reni kimegy vécére Hanna felpattan és odamegy hozzá, olyan nőiesen félrerángatja, és kikéri magának, hogy átcsessze Peti fejét. Felajánlja Reninek, hogy kifizeti Reni repülőjegyét és szállását is Párizsban, ha leszáll Petiről. Milyen gáláns ajánlat.

bk_februar2_9.png

Alíz bemegy a Rózsa irodájába Krisztián bocsánatáért esedezni amiért elhitte, hogy Krisztián más szemmel nézett volna Lucára. Késő bánat, Ruditól ez durva volt, Alízzal meg mindennek vége, még köszönnie sem kell, ha találkoznak. Ezután Krisztián felmegy a lakásba próbálni a „premierre”. Annak rendje és módja szerint felcelluxozza habtestére a telefont, elindítja rajta a hangrögzítő applikációt, és eljátssza, hogy bemutatkozik a bűntársainak. Igen ám, csak a vékony pulcsi alatt marhára látszik a telefon formája, úgyhogy ez ugrott. B terv kell.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2016.02.10. 13:12:06

:-DDDD rendes színészek. Én rendesnek gondolom a többieket is, mindet. Krisztián mondjuk elég gyengén kezdett, de mostanra egész hihetően játszik. A többi meg oké. Bár színházban nem tudnék a gondolattól szabadulni, hogy a BK-öt nézem, vagy mást?

Gillotte 2016.02.10. 19:21:09

@hannamontanna: Biztos nekem magas az ingerküszöböm, de azért vannak páran akik néhol eléggé erőltetettek. Nekem pl. Attila, Juli, és Hanna, de tény, hogy sokan belejöttek az idők során, pl. Krisztián ahogy írtad. De Gizit pl. határozottan jónak tartom.
Poén lenne amúgy - Barátok közt: A színdarab. 7764 felvonásos :D

hannamontanna 2016.02.11. 11:21:47

@Gillotte: Jogos! Ági és Róbert is az erőltetettek közé sorolandó. Timiketroll is, felüdülés hogy külföldön tanul. Az tény, hogy Gizi nagyon jó, és ha így nézzük Aliz is, mert ezt csak eljátszani lehet ilyen jól, nagyon remélem, hogy az életben nincs ilyen fazon. (De.) :-)

Gillotte 2016.02.13. 01:04:47

@hannamontanna: Ágit még nem ismertem ki, mert a magabiztos nőt nem hozza rosszul, de ha érzelmet kéne belevinni, nem tudom, mire jutna. Ja Timikét tényleg megváltás volt, hogy likvidálták! Érdekes tanulmány lenne, ha egy rész erejéig mindenki a másik bőrébe bújna, akkor kiderülne, hogy ki mire képes.
süti beállítások módosítása