Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csak színház és más semmi 1x05 - Már a fülgyertya sem segít

2016. február 08. 15:00 - Dzsudibí

A nyitó jelenetben a diri tiszteletét teszi mindenki öltözőjében, hogy szerencsét kívánjon az estéhez. Kitti, aki éppen Erzsikével klubbolgat, olyan látványt nyújt a fotelben elterülve, mintha most szívott volna el egy félméteres green peace-t - De a premier csak holnap van - néznek értetlenül - Igen, de a sajtó ma jön - válaszolja a diri. Mókuska Bélával sztorizgat, Barna a slozin próbál békére lelni, mert Neo-Dobó lila jetiruhában meg akarja fülgyertyázni, Alinda meg felpolcolt lábakkal olvasgatja a Storyt, aminek a címlapján már megint ő szerepel. - Ne izgulj dirikém, minden szuper lesz! - nyugtatja a dirit Alinda, aki fél liter izzadtságot töröl le egy mozdulattal a homlokáról, miközben magát Buddhának titulálva igyekszik meggyőzni Alindát és saját magát is, hogy tökéletesen nyugodt. A folyosón azért elrebeg egy gyors imát a falnak dőlve, miközben az izzadtságcseppek újult erővel támadnak halántékán. Főcím. 

1.png

Zsolt Swanson érkezik haza, Nóri remegve fogadja, mint a beszélgetésből kiderül, Zsolti napok óta kódorgott valamerre, annyira kiborult, hogy Nóri Alindával csókolózott. Nóri esküszik, hogy neki nem jelentett semmit a dolog, és könyörög Zsolt bocsánatáért. Ráadásul Zsolt még azt sem döntötte el, hogy a kép megjelenjen-e vagy sem, hiszen fényes karrierje a Storynál ettől függ, de azért azt még a kis pénzéhes egyszerű agyával ő is megérti, hogy kicsit kellemetlen, ha az ember barátnője egy másik nő karjaiban keresi a boldogságot. 

2.png

Petra beköpi Alindát Sasának, hogy azért mondta le az amerikai szerepet, hogy Sasi közelében lehessen és hogy visszaszerezze, Sasi igyekszik úgy tenni, mint aki nagy ívben és vastagon tesz a hallottakra. Alinda Mókuskával flörtöl a színpadon, aki élvezettel vesz részt a játékban. Sasi most kivételesen Alindát baszarintja le, merthogy véleménye szerint túl kurvás a ruhája. Alinda átöltözik egy elölről tökéletesen normálisnak és konzervatívnak mondható ruhába, Sasi elégedetten rá is bólint, csak amikor Alinda hátat fordít veszi észre, hogy a ruha seggközépig van kivágva. 

3.png

Neo-Dobó hisztériázik egy sort az öltözőben Sasinak, féltékeny Alindára, nem fog sikerülni a premier, elromlott a légkondi, fák halnak meg a világban, eljön a világvége és mindennek a tetejébe még a torka is fáj. Sasi helyében én már rég elküldtem volna a vérbe, de ő még mindig türelmesen próbálja meg visszaterelni Neo-Dobót a nyugodt hippi vágányra. Petra új darabjától el van ájulva a diri, meg mindenki más is, Petra meg is van lepődve, még nem tudja, hogy valójában Enrique szerzeménye aratott osztatlan sikert a bírálóknál. Vélt sikerén felbuzdulva meg is látogatja Enriquét az alagsorban, aki ünneplés gyanánt felajánlja Petrának, hogy megint kaphat sütit, amivel összekenheti magát, és minden mást 15 méteres körzetben. 

4.png

Utolsó próba a színpadon, Mókuska bűvészkedni akar a virággal, Sasinak nem tetszik az ötlet. Mókuska egy barátságos bazdmegeléssel válaszol, miközben Neo-Dobó és Alinda is kicsit összeszólalkoznak azon, hogy ki hova álljon. A diri rögtönzött csapatépítővel akarja oldani a hangulatot, aminek az lesz a vége, hogy Neo-Dobó megint a földön fetreng, mert Alinda nem kapja el, Sasi meg leszarja.

5.png

Grumpy Zsolt eközben a fotós haverját győzködi, hogy adjon el neki minden másolatot a képből, mert az nem jelenhet meg. Mivel pénze nincs, a jól bevált szerencsejátékhoz fordul, mert az ugye mindig működik. A terv egyszerű: az órám árából zsetont veszek, megtriplázom a lóvét, és még pont hazaérek a Barátok köztre. A terv kivételesen nem válik be, ezért inkább lenyúlja az asztaltársa nyereményét, aranyflitteres kistáskával együtt.  

6.png

Sasi és a diri kolbászt burkolnak a hentesnél, a diri bevallja Sasinak, hogy a színház kicsit szarban van anyagilag, és nagyot kéne robbannia a darabnak, hogy rendbe jöjjenek. Alinda eközben ördögi tervet eszel ki, hogy hogyan tegye Neo-Dobót még féltékenyebbé, Petrát is bevonja. A terv szerint Sasi érkezik az öltözőjébe, éppen akkor, amikor mintegy véletlen egy szál törölközőben illeg fel-alá. A zuhanyzóban kéne kikötniük, miközben Petra véletlenül leönti kávéval Neo-Dobót, hogy az is a zuhanyzóba rohanjon, de a terv kisiklik. Egyfelől Petra annyira balfasz, hogy még egy mű leöntést sem tud produkálni, néhány másodperc hezitálás után pofán önti Neo-Dobót, majd vihogva elszalad. Eközben Sasi és Alinda összekapnak, aminek heves csókpárbaj lesz a vége.

7.png

Petra végre rájön, hogy nem az ő darabját adta le a diri, hanem Enrique-ét. Igyekszik meggyőzni a fiút, hogy érdemes lenne megrendezni, de az hallani sem akar róla, inkább csak Petrát fektetné már meg, lehetőleg minél hamarabb. Még a kihajózó tengerész trükkjét is beveti: másfél évre bicajozni mennek a haverokkal Új-Zélandra, úgyhogy most, vagy soha. A dolog bejön, Petra belemegy, másnapra beszélik meg a nagy randit. A főpróba katasztrófába torkollik, Mókuskának nem nyílik ki a virága, Neo-Dobó pedig a színpad közepén kap agyvérzést, és áll szótlanul, amíg le nem rugdossák onnan végre. Sasi le is fújja a próbát, ciki, nem ciki, a kritikusok meg röhögnek a markukba.

8.png

Petra végül nem tesz említést a dirinek, hogy a leadott anyag valójában nem az övé, gondolom az a terv, hogyha Enrique úgyis elhúz a vérbe, akkor ő megschmittpalizza a darabját. Sasi eközben a tetőn kesereg, hogy időközben leszokott a cigiről. Alinda csatlakozna hozzá, de Sasi lecseszi, hogy az ő hibája, hogy Neo-Dobó kikészült idegileg, majd otthagyja. Nórit vacsival várja haza Zsolt, annak jeléül, hogy megbocsájtott, még az is belefér, hogy a képeket tartalmazó pendrive-ot teátrálisan bedobja a turmixgépbe. - Tudom, hogy gyakrabban kellene mondanom, hogy mennyire örülök, hogy te vagy a csajom - hangzik el a csodálatos szerelmes vallomás. Szent a béke, kibékülős szex, Nóri csak másnap reggel veszi észre az óriásplakátot az ablakból, melyen ő és Alinda szerepelnek Story címlapon. 

9.png

Mindenesetre jövő héten végre vége, jobban várom, mint a fizetésnapot és a Karácsonyt együtt.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása