Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x10 - A nők és a vadászat

2016. február 02. 09:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-02-01_22_15_48.png

Miután megették a kis cocákat Aby megnyitja a fodrász szalont. Jelen esetben ez annyit tesz, hogy hajófestékkel bekeni a haját, majd dolga végeztével kozzáteszi:

95 font lesz.

Pár napja volt már a malaclakomának, így újfent éheznek. Ez persze előhozza a nőkből a csípős brit humort.

Kérek egy kis homokot a reggelihez, mert már nagyon hiányzik a számból.

kepernyofoto_2016-02-01_22_17_15.png

Napi 200 kalóriat visznek be, ami nagyon kevés. Annyira, hogy az egyik csajból alul, felöl, mindenhol sugárba küldi ki magából a cuccokat. Georgina nagyon rosszul van, megint kidobobta a tacskót, meg a reggli jukkát. Nincs mese, flamóznia kell, úgyhogy elindulnak a parton hátha találnak egy sarki hotdogost. Néhány csigát találnak és egy ráját, amit nem sikerül levadászni. Egy gyors mérlegelés után kiderül, hogy a csapat összesen 65 kilogrammot fogyott, ami azért elég meredek. Ez már nem fogyitábor, hanem masszív, kínkeserves éhezés. Abie, a fodrász, a legdolgosabb asszony mind közül egy szar éjszaka után úgy dönt, hogy nem bírja tovább, mert konkrétan még egy este a kemény földön és a gerince katapultál a testéből. Szóóóóóval hazamagy. Sírás, ölelkezés, elkeseredés. Ez ilyen.

kepernyofoto_2016-02-01_22_18_15.png

Jobb híján megpróbálkoznak a halászattal. Kiraknak egy hálót, de nem járnak szerencsével. Másnapra csak a csapdák maradtak. Az egyikből fixen kiette valami a csalit, de a csapda nem indult be. De a másik csapdában egy malac van. Visszamennek a táborhoz, hogy erősítést hívjanak. Már csak le kell bökni a vadat. Stratégiai megbeszélés során kiosztják a feladatokat: ráugranak, aztán a kismalacokat lebökő csaj majd elmetéli ennek a nagy dögnek is a torkát. Ott is vannak. 4 az 1 ellen. Állnak és nézik, ahogy a disznó menekülni próbál, aztán annyit töketlenkednek, hogy az állat végül kiszabadul.

kepernyofoto_2016-02-01_22_18_37.png

Megint csigákat kell zabálniuk, mint a franciáknak. Itt az egyik csaj szinte sokkot kap a csigaevéstől, amit a barátja heréinek elmajszolásához tud hasonlítani. A lakoma után, mivel a herék már szóba jöttek, a filterezés témakört is körbejárják. Idézem: 

Ernyedt, kissé lógó állapotú herezacskó (tea filter használatát imitáló) fel-le mozgatása egy hölgy nyitott szájában.

kepernyofoto_2016-02-01_22_19_46.png

Mivel a reggeli csapdáról a bogarak leették a csalit, ezért csak a dzsungelben császkálásban bízhatnak. Találnak is egy boát, amit nehezen, de megölnek. A hazaúton meg a korábban már elfogott malacra bukkannak, amint alszik az avarban. Megbeszélik hogyan legyen, körbekerítik, lebökik, kész. Már jön is a szent beszéd a parton a homokban ülve az ősember üzemmódról és az állati ösztönökről. Aztán kizsigerelik az állatot és végre esznek egy jót.

De nyugi, a következő részben hatalmas vízpara lesz, sőt, valaki még el is ájul...

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evaKING_bb 2016.02.08. 09:33:29

Chat Géza: láttam bőszen letorrentezted a részeket, csak épp az angol epizódokból a magyar változathoz egy csomó mindent kivágtak. így az említett filterezős részt is. plusz az általad "idézett" mondat egyáltalán nem hangzik el, még az angol verzióban sem. az pusztán elméd játéka.
süti beállítások módosítása