Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7755-7756. rész

2016. február 02. 12:00 - Gillotte

A Berényi irodában pánik uralkodik: ó jaj, hol lehet Nóra? Ági felhívná a rendőrséget, mégiscsak gyilkosság történt, ilyenkor nem szokás csak úgy lelépni! A többiek azonban lebeszélik, nem kéne ráküldeni a zsarukat az összetört Nórára. Ehelyett szépen betörnek a lakásába, és kiderítik, hol lehet. Sokkal korrektebb eljárás.

bk_januar27_1.png

Alíz ül Kertészéknél, Lucát várja haza, mert mennek majd shoppingolni. Luca már-már gót stílusban érkezik, Vili bácsi kérdezi aggódva: ,,te jó ég, ki bántott?” Az öreg nem nagy barátja a fekete sminknek ezek szerint, de Bözsi nyugtatja, ne aggódjon, hisz Lucának a haja lila, nem a bőre. Alízból előjön az anya, megpróbálja meggyőzni Lucát, hogy a kinézete bizony hagy némi kívánnivalót maga után, de Lucát nemigen érdekli, hisz neki így tetszik. Alíz azzal próbál bekeményíteni, hogy nem viszi el Lucát plázázni, de nem hat, így Luca elhúz egyedül. Ezután Alíz felmegy a fiúkhoz duzzogni Lucáról, de a fiúk szerint ez nem tragédia, hisz Alíz sem Barbiezott már 14 évesen. Alíznak ez nem indok, vissza akarja kapni a kedves kis Lucát, vajon mitől lett ilyen? Biztos egy fiú van a dologban – parázik be Alíz – biztos szegecses dzsekije van és punk frizurája. Annyira be van tojva, hogy Rudi felajánlja, hogy utánanéz Lucának, aki Alíz szerint a könyvtárban van. Rudi hamar visszatér az infóval, hogy Luca tényleg könyvtárban van, tök egyedül, és azért nem viszonozza anyja telefonhívását, mert a könyvtárban le kell halkítani a telefont. Kisvártatva csenget Luca, s kikéri magának, hogy újságpapírba lyukakat vágva Big brothereset játszanak vele, majd rávágja az anyjára az ajtót. Krisztián megy utána puhítani a helyzeten, megkéri Lucát, dumáljanak el, csak úgy barátilag, hogy mi ez az új külső, hisz az ember akkor változtat a külsején, ha az életében is változások vannak, szóval mi történt. Luca elmondja, hogy attól van kész, hogy Timi elment, s Krisztián megnyugszik, hogy nem egy fiú van a dologban. Egyúttal biztosítja Lucát, hogy ezt nyugodtan elmondhatja Alíznak is, mert oké, szerencsétlenkedik, de pont azért, mert segíteni akar.

bk_januar27_2.png

Reni visszavonulót fúj, nem, kell Peti pénze, hülyeség volt kérni, de Peti büszkébb annál, hogy elfogadja, ha valaki esetleg kihasználja, úgyhogy gond nélkül megígéri, hogy ad a lánynak százezret, s közben kölcsönösen biztosítják egymást arról, hogy bírják egymást. Hanna jön arra a céges bankszámlakivonatokkal, Peti egy csókkal, s a pénzfelvétel ígéretével válik el Renitől, s Hanna rögtön lecsap a témára, hát Peti, te nem vagy normális – mondja. Peti kikéri magának, hogy Hanna mindenbe beleszól, hisz nem tartozik neki elszámolással, de Hannát csak a jószándék vezérli, nem akarja, hogy átverjék Petit. Peti azonban kéri Hannát, ne foglalkozzon, se vele, se a pénzével, és ne szóljon bele mindig mindenbe, továbbá ha rendbe hozná a saját életét, másokét nem akarná megváltoztatni. Jogos. Nem sokkal később Peti jön visszafelé a bankból, s Reni szólítja le. Csak hatott Hanna piszkálódása, mert Peti rákérdez, hogy honnan ez a véletlen találkozás, nem bírta ki Reni míg megkapja a pénz? Reni eléggé kiakad, csak pont meglátta Petit, és amúgy is csak egy malacperselyt akart odaadni amibe majd törleszti a pénzt. Peti egyből hárít és bocsánatot kér, csak rossz napja volt, mondja. Ezután hazatérvén Hamletet játszik a persellyel, majd ismét összefut Hannával. és jól az orra alá dörgöli, hogy Hanna tévedett, s ő nem olyan, mint Hanna, hisz ha van pénze, ad belőle bárkinek. Hanna szerint ez az ő pénze, hisz ő adta az alapot Peti cégéhez, ezen jól összevesznek, s visszamennek Ádámig és Éváig, pontosabban addig, hogy Hanna Balázzsal, Peti pedig Alízzal csalta Hannát.

bk_januar27_3.png

Ági leadja a Herrnek a drótot Nóra eltűnéséről, de a Herr megérti, hogy Nóra egyedül akar lenni, hisz a Herren kívül ő az egyetlen akit megrázott Robi halála. Ági szerint viszont furcsa, hogy a többiek nem akarják jelenteni a rendőrségen Nóra eltűnését, biztos azért, mert tudnak valamit, és fedezik Nórát.

bk_januar27_4.png

Juli eközben fel-alá pattog az idegtől az irodában, liheg, meg minden amit ilyenkor szokott, rettentő irritáló, de nem lenne élet az élet, ha Juli nem idegeskedne folyton. Lamentál azon, hogy hol lehet Nóra, s Attila megjósolja, hogy hamarosan kiderül, mert Miki felfogadott egy magánnyomozót, aki majd kideríti, hol van. Ezután Lacival és Ágival átmennek Nóra lakásába. Ági rögtön lecsap a laptopra, mert ha megtudják, mit nézett utoljára Nóra talán kiderül, hol van. A laptop be van kapcsolva (nem tudom, mikor ment el Nóra, de jól bírja az aksi) s Robi képe látható rajta, mint utoljára megtekintett dolog. Juli elgondolkozik, mégis mi a fenét csinálnak, mire Novák rávágja, hogy ha Juli nem hazudott volna a zsaruknak, nem kéne ott lenniük. Ági lecsap a témára, hogyhogy hazudtak a zsaruknak? Laci nem akarja végighallgatni, lelép, de Ági nem hagyja annyiban a témát, tudni akarja, miért hazudott Juli a rendőröknek. Juli csak nem akarta gyanúba keverni Nórát, ezért mondta, hogy ügyféllel van, de Áginak ez gyanús, hisz már másodjára vezeti félre Juli a rendőröket. Ágiban összeáll a kép: azért küldte el Nóra Timit Svájcba, hogy megszabaduljon tőle, és aztán eltűnhessen. Juli szerint ez baromság, ne akarjon Ági mindig mindent jobban tudni mindenkinél. Folytatják a keresést, s Ági meg is találja, amiért jöttek, s egy iratot nézegetve csak ezt kérdezi: még ezek után is azt gondolod, hogy Nórának nem volt indítéka a gyilkosságra?

bk_januar27_5.png

Gizi a boltban készíti a másnaposság elleni kutyulékot paradicsomléből, mikor Bözsi érkezik birsalmáért, kompótot akar csinálni Lucának, az ő kis drágájának. Erre Gizi elkámpicsorodik, hisz a ő kis drága unokájának milyen nagyanyja lesz ő, hisz úgyis csak inná a tequilát ott Peruban. Bözsi biztatja barátnéját, hogy felállt már ebből egyszer, fel fog állni másodszor is, de Gizi szerint örökké alkoholista marad, hiába ígérgeti magának, vagy bárki másnak, úgysem tud leállni az itallal. Bözsi nem sok gondolkodási idő után azt mondja, hogy Luca is befestette a haját, de ettől még ugyanaz a szeretnivaló kislány, s Gizivel is ez van, hibázott, ivott, de ettől még ugyanaz a kedves teremtés, akit mindenki szeret. Milyen megható.

bk_januar27_6.png

Attila és Miki a Persely utca sarkán találkoznak, s Miki beszámol arról, mit talált a nyomozó: Nóra egyedül elment Ciprusra, a nászútra, ahová Robival ment volna.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása