Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x10 - (Nincs) vége (18+)

2016. január 29. 12:50 - Dzsudibí

Hát elérkezett a várva várt pillanat, a szívem hangosan zakatol, egész nap alig ettem valamit az izgatottságtól, reggel az öltözésnél pedig az ünnepi bugyimat vettem fel (amelyik nem lyukas), hiszen VÉGE. Pontosabban 40 percre vagyunk attól, hogy vége legyen. Nyitóban Buci próbál meg Zsófi száján keresztül a rekeszizmáig eljutni az esőben állva, Dávid orrát Patti doktornő nyalja, Joci meg Szonját csöcsörészi a kanapén. 

0.png

Buci jön fütyörészve, randija lesz Dobóval. - Megint az erdőbe mentek? - kérdi Dávid. - Ezek az erdőben szoktak dugni - magyarázza a szitut röhögve Jocinak. - Nem, nem az erdőbe megyünk, ezúttal foglaltam egy hotelszobát, és különben is, nem az erdőben dugtunk, hanem a kocsi hátsó ülésén, amivel az erdőben parkoltam. Joci arcáról lerí, hogy már rég nem tudja követni a sztorit, inkább azon agyal, hogy az erdőben van-e f betű, Dávid érdeklődik tovább. - És hova mentek? - Hát abba a hotelbe, ahova Zsófit is vittem mindig, amíg még őt dugtam. - Pont oda, Bucikám, nem tré ez egy kicsit? - csóválja a fejét Dávid. - Nem, dehogy, oda van pontgyűjtő kártyám, már csak 4258 eltöltött éjszaka hiányzik, és kedvezményesen megkapom a rozsdamentes kuktakészletet. - Ja az más - bólint Dávid.

2.png

Buci érkezik a hotelbe, egészen véletlenül Zsófinak is pont ebben a megcseszett hotelban van találkája munkaügyben, de elkerülik egymást a recepción. Dobó késik egy kicsit, Buci az ágyon törleszkedve hívja fel - Gyere bébi, első emelet 106-os szoba, a recin mondd, hogy a feleségem vagy. De siess, mert kurva kanos vagyok! Azzal ledobja a rongyait, és egy szál faszban várja Dobót. Zsófi eközben a recin érdeklődik, hogy nem hagytak-e neki üzenetet, merthogy fél órája itt vár. - Ön Sáfárné? Mert akkor a férje üzeni, hogy a 106-os szobában várja. Zsófi fejére akut értetlenség ül ki, de azért felcsoszog az elsőre megnézni, hogy MAF. 

3.png

Buci nyit ajtót ádámkosztümben, Zsófi csak a szemöldökét emeli fel kissé a látványra - Megmagyarázom Zsófi! - mentegetőzik Buci, miközben magára rángatja a köntösét. - Randid van? - teszi fel a felesleges kérdést Zsófi - Igen, Leonórával. - És pont ide hoztad, te szerencsétlen, az ÉN pontgyűjtő kártyámmal? - Ne haragudj, azt akartam, hogy minél előbb meg tudd venni a kuktakészletet. Zsófi szerencsére nem haragszik, udvariasan sok sikert kíván Bucinak, és menne is, de kopognak. Zsófi nyit ajtót, az ajtóban Dobó áll egy szál kombinéban, még mindig szarul néz ki szegény. Dobó próbálná feldobni a társalgást - Mi már találkoztunk az iskolában, téged is bejelöllek iwiwen! - Mi nem jártunk egy iskolába. - hűti le Zsófi, azzal távozik, Dobó szomorúan pislog Bucira. 

4.png

Dávid várakozik rózsaszín naciban a kórház előtt, jön dr Patti. A nadrághoz illő férfiassággal fogadja Dávid - Doktornő, és kérni szeretnék magától valamit, csak ezt az egy valamit, és soha többet nem kérek semmit, ígérem, itt rohadjak meg, csak könyörögve kérem, kéremszépenszépen, jöjjön el velem egy randira, igyunk meg valamit, maga a legszebb az egész világba', könyörgökkk. Dr Patti közli vele, hogy éppen a kórház igazgatójától jön, aki felelősségre vonta, mivel valaki azt állította, hogy ők kavarnak. - Akkor gondolom a kávé ugrott - görbül le Dávid szája. - Ja, amúgyis utálom a kávét. Legyen inkább vacsora. Dávid arca felderül, mégis sikerült legyőzni a lovakat.

5.png

Buci magyarázza a bizonyítványát Dobónak - hát esküszöm, a reciről küldték fel, itt volt tárgyalása, hinned kell nekem. Dobó száját örök érvényű igazság hagyja el válaszként - Ha én féltékeny típus lennék, akkor most nagyon féltékeny lennék. Bábumm, ha a cukor sós lenne, akkor só lenne, ha a tél meleg lenne, akkor nem lenne hideg, ha Terry Black nem nő lenne, akkor bizonyára férfi, és ha Lagzi Lajcsi nem áramot lopott volna, akkor gázt. 

6.png

Zsófi megy a gyerekekért iskolába, Bazsika fején lyuk tátong. - Miért verekedtél, Bazsika? - Mert a Kocsis Laci aszonta, hogy az apu meg a Leonóra néni szerelmesek, úgyhogy szétvertem nuncsakuval a fejét. Otthon Zsófi leteremti Bucit, hogy hogy lehetett ilyen hülye, most már az egész iskola tudja, hogy egy férjes asszonnyal kever, szakítania kell vele. Buci a parancs könnyes szemmel ül magába roskadva a kanapén. Elhívja Dobót, stílszerűen az erdőbe, aki az erdőjáró platform cipőjében érkezik. Buci közli a tényállást, vége, Dobó könnyes szemmel eltrappol. 

7_2.png

Buci otthon, a kanapén folytatja a távolba merengést, miközben a háttérben a kanok tápolnak, Dávid meséli Jocinak Patti doktornő becserkészésének történetét, miközben látványosan szarnak a búsuló Buci fejére. Csengetnek, Dobó jött kuncsorogni, de Buci elhajtja, pedig Dobó még a Misikét is hajlandó lenne új suliba paterolni egy-két kósza kufircért az erdőben. 

8.png

Dávid készülődik az esti vacsira, Joci kíváncsiskodik - Mit főzöl? - Sok mindent, de a fő attrakció a kobe marha lesz. - Az mi, és hogy betűzik? - kérdi Joci. - Hát az olyan marha, amit masszíroznak, és sört iszik. - Akkor az inkább bika, nem? - vonja le a következtetést Joci. - Gyerekek, szeretném, ha este kettesben lehetnék Patti doktornővel, menjetek el mozizni, vagy ilyesmi, itt egy ezres, vegyetek magatoknak valami szépet. Legalább a csókig el akarok ma jutni, csak már nem tudom, hogy kell. - Hát jól a falra kened, oszt lekapod, így ni - mutatja be Buci. 

9.png

Buci megy Zsófihoz bejelenteni a szakítást, Joci virággal köszön be Szonjához bojlert javítani (lemaradtam valamiről?), Patti doktornő pedig érkezik Dávidhoz. Joci és Szonja egy rövid nosztalgiázás után hamar áttelepülnek a kanapéra smárolni, miközben Patti doktornő két pofára tömi a kobe marhát. Buci és Zsófi köszönésképp kimennek az esőbe smárolni egyet, de Zsófi hirtelen eltolja magától. - Nagyon szeretlek Zsófi! - próbálkozik Buci - És, most hova szarjak? - töri le a szarvát Zsófi, azzal bevonul a házba.

10.png

Dávid igyekszik követni Buci tanácsát, de a szenvedélyes csók szenvedélyes fejelésbe torkollik. - MAF volt ez Dávid? - kérdi Patti. - Hát a Buci barátom azt mondta, hogy szenvedélyesen kell az ilyet. Mondjuk a Joci meg azt tanácsolta, hogy gyengéden csináljam. - Inkább Jocira kellett volna hallgatnod - azzal megnyalogatja az orrát. Gyengéden. Majd elhúzódik, és közli Dáviddal, hogy nem érzett semmit. Sorry. - Csak a kobe marhám kellett, te riherongy! - fakad ki Dávid.

1.png

Szonja hozza a desszertet Jocinak, rohadt ijesztő látvány, bugyirószaszín torta két babafejjel a tetején - Gratulálok Jocikám, apa lettél! Elmentem a klinikára, beültették a maradék két petesejtet, és csoda történt, ikreink lesznek! Joci még szarabbul fogadja a hírt, mint első alkalommal, közli Szonjával, hogy mindenki elmebetegnek tartja, és ugyan 10 részre volt szüksége, de most már ő is belátja, hogy igazuk volt, és valóban hibbant, majd elviharzik. És ezzel vége. Kicsit olyan érzésem van, mintha a sorozat készítői a 36. percnél vették volna észre, hogy már csak 4 perc maradt hátra, ezért gyorsan minden szálat elvarrtak 1-1 percben. Csak remélni tudom, hogy nem azért, mert folytatása következik. 

Címkék: 18+ válótársak
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2016.02.01. 20:17:50

a szállodás résznél
kár hogy a sorozatot nem támogatta a pepsi :)
youtu.be/43vvV7ecOTM?t=32s
süti beállítások módosítása