Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x04 - Az óriási gép átköltözik

2016. január 29. 11:00 - Chat Géza

Parkerék

kepernyofoto_2016-01-29_8_08_03.png

Parker egyszerre bányafőnök és művezető, sőt, még a munkagépeket is felváltva kezeli, ekkora multifunkci a csávóka. Emily beülhet a nagy markolóba, a 700-asba, ő fogja megpakolni a dömpereket. A csaj örül a kihívásnak, pedig Parker azért testálta rá ezt a feladatot, mert rohadtul el vannak maradva így is, és itt olyan nagyot azért nem hibázhat. Emily kis zökkenő és egy kis gyorstalpaló után azért belerázódik a melókába, így simán ott is hagyják. Na, ekkor pánikol be, de annyira, hogy rendesen rohamot kap és el kell vinni a legközelebbi, két órára lévő kórházba. És itt be is dobja a kulcsot, köszöni, sajnálja, de neki eddig tartott a buli.

Hoffmanék

400 ezer köbméter kavicsot kellene átmosni a kitűzött 3 millió dollár eléréséhez. Az van, hogy a szupergödör felszínét kapargatják még, és még a  Monster Redet, a szörnyeteget, a legnagyobb mosót is el kell költöztetni, mert 1 per pillanat kilóméterre van a megfelelő helytől.

kepernyofoto_2016-01-29_8_06_58.png

Brandon lecsúszott az útról és beszakadt alatta a jég. Volt már ilyen a múltkor is, de most a 70 tonnás buldózer szépen lassan szlottyan bele a vízbe, de a pláne az, hogy csak önerőből tud kimászni, mert olyan rossz szögben áll, nem nagyon lehet markolóval kikanalazni és!vagy kihúzni... De persze sikerül. Megint. Ezt a bakit Hoffmannak meg kell emésztenie, így bevonul a konténerbe és elmélázik azon, hogy kirúgja-e Brandont, amiért majdnem hazavágott egy 250 ezer dolláros munkagépet. Egyelőre nem adják ki az úját, de többet nagyon nem hibázhat.

kepernyofoto_2016-01-29_8_05_07.png

Mindezen túl még sikeresen elköltöztetik a Monster Redet, oszt be is indítják, így végre megkezdik a szupergödör aranymosását.

Tony és a kotró

A kotró valamiért nem olyan hatékony, mint kéne. Nincs mese, finomhangolni kell. Azaz kellene, mert most mindennél fontosabb, hogy egy kósza másodpercre se álljon le a gép. Ezt Gene keze alá dolgozó két nagykutya nem pont így gondolja, mert folyamatosan leállítják a gépet. Egyszer azért, mert kiállt egy csavar, amit fél óra alatt sikerül csak a helyére kalapálni. Aztán meg batár nagy kövek kerülnek a vödrökbe, amik könnyen szétbarmolják a szitát. Hálistennek baj nem történik, csak feltorlódtak a kövek a csúszdán, ennyi. A hét végén kiderül, hogy 60 unciát sikerült kikotorni, ami több, mint elég. Kis finomhangolás után ez még sokkal jobb is lehet.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása