Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x09 - Étlen-szomjan, félig meghalva

2016. január 26. 15:00 - Chat Géza

kepernyofoto_2016-01-26_7_56_48.png

Az egyik csaj épp a 25. szülinapját ünnepli. Rendesen meg is éneklik a Happy Birthdayt, aztán már megy is a sopánkodás biturbó a kamerába, hogy éhen és szomjan döglenek a vérbe. Ki vannak száradva, mint  Góbi sivatag, így páran elmennek, hogy legalább egy pocsolyából tudjanak inni. A múltkori felderítő túra után nettó három napig kolbászoltak körbe-körbe, szóval én nagyon drukkolok innen, teli hassal, a kólámból szürcsölészve a kanapén elterpeszkedve. A dzsungelben belebotlanak két kisdisznóba, de le már nem bökik őket... Mindegy, végül a part mentén sétálva, ájulásközeli állapotban találnak egy forrást. Egyből rá is pusztulnak, mint vidéki gyerek a közkútra. Ebből baj lesz, azt mondja Bear, mert a víz, bármilyen tisztának is tűnik, ha talajt ért, akkor az már tele van minden bacival, amitől könnyen kifoshatják a lelkület. Tapasztalatból mondom, láttam ilyet a Csupasz túlélőkben. Potom 3 óra forralás után már lehet is szittyózni. Sikerül tüzet csiholni, így már csak várni kell, de Lauren felnyitja a marmonkannát és ráfröccsen a forró víz. Ez a nő még nem főzőtt vasárnapi tyúkhús levest?

kepernyofoto_2016-01-26_7_57_46.png

Gyorsan a tengerbe rohan, aztán leápolják, így nem kell feladnia a kihívást. Lendüljünk ezen túl. Kaja az továbbra sincs, de az egyik vega csaj máris azon vekeng, hogyha enni kell, akkor majd hogyan és miként fogja azt abszorválni. Elmennek egy újabb rundó vízért, de a stabilnak hitt forrás bizony kiapadt.

Hát ez meg hogy...?

- állnak ott hülyén, de szerencsére megered az eső. A hirtelen felállított alá még a két kismalac is bemenekül és ahelyett, hogy menten lerendeznének egy disznótort aztán berúgdalnák az állatokat a parázsra, csak állnak és néznek. Végül egy tornádó is felüti a fejét, de a rácsodálkozás után semmivé lesz, nem kell befosni. Ellenben ez a semmike kis eső is tropára vágta táborukat. Nincs mese, menni kell.

kepernyofoto_2016-01-26_7_58_20.png Csendélet - olaj vászon, digitális technika, 2016.

Ilyen nincs és mégis van: a nők az éjszakát a cocákat átölelve aludtak. Mindegy, elindulnak az új táborhely felé. Fél óra után megállnak, mert valaki berosszul. Aztán megint. Megint előremegy két ember, akik megtalálják a partot, szóval elég karaj az élet. A többiek is megtalálják, öröm bódottá az élet, merthogy a malacok a parton követték őket. Így már annyira cukik, hogy egyiknek sincs szíve tűzre vetni őket. Kivéve Frant, akinek csak arra van energiája, hogy megfaggyon a parton, miközben panaszkodik a kamerába. Száraz fa híján nem tudnak tüzet gyújtani, tűz nélkül meg Fran nem tud felmelegedni, csak csonttá fagyni, így felkagylózza a mentőcsapatot és hazaviteti az életképtelen, gyenge valagát.

kepernyofoto_2016-01-26_7_58_39.png But first, let me take a selfie!

A tenger a partra sodor egy szinte teli üdítős flakont. Elosztogatják egymás között, mindenki extázisba esik, aztán nekiesnek a tűzgyujtásnak. 24 óra alatt sem sikerül nekik, így már 48 órája nem ittak semmit. (Az előbbi kis cukrozott szmötyit leszámítva.) Nincs mese kérni kell ellátmányt. Ez persze nem azt jelenti, hogy kitelepítenek egy terülj-teréüj asztalkámat, hanem visznek egy valami kis izét, amivel majd tudnak tüzet gyújtani. Így is lesz. Már csak egy gitár hiányzik a hibátlan tábortűz-hangulathoz. 

kepernyofoto_2016-01-26_7_59_12.png

kepernyofoto_2016-01-26_7_59_44.png

14 napja nem ettek rendesen, így tök normális, hogy egy pocsojában tapicskolva azon ábrándoznak, hogy egy hotelben vannak éppen és várják a szobaszervízt. Bezzeg a két kismalac megevéséről nem akarnak beszélni. Jobb híján megszavazzák, hogy mi legyen. Oké, malaclakoma lesz, a böllér is megvan, a vegán is elment sírva hányni a kis cocák legyilkolásának gondolatától. Már pecsenyéznek is. Bear küldd is egy szóbeli vállveregetést, hogy végre sikerült túlélőkként viselkedniük, ami egy ilyen kihívásnál nemhogy nem árt, de alapkövetelmény, ugye.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drover(fanyul társa) 2016.01.26. 15:53:19

Ez az egész G.FodorG. szintje kb. Aki erre veri virtuálisan, az egy beteg ember. Arra élvezni, hogy malac nyakát reszelik egy késsel idióta balfaszok, na ez aztán döfi.. remélhetőleg egymást is lemészárolják ezek a selejtek.

enzo23 2016.01.27. 01:13:02

Aki vega, az mi a frászért megy el egy ilyen műsorba eleve? maradjon otthon aztán egye a szójaszarságait.

evaKING_bb 2016.01.27. 16:18:16

@drover(fanyul társa):
1. nem mutatták a magyar verzióban a nyakelvágást
2. te mi a f-t tennél, ha éheznél. a csajok így is napokig évődtek, h elvágják. városi gyerek vagyok én is, de én azonnal elvágtam volna mindnek a torkát és mehet a falatozás.
ennyire ne legyél már puhapöcs.
süti beállítások módosítása