Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x06 - La joya desaparecida

2016. január 25. 11:00 - winniethepoooh

Eugenia sajnálatos halála miatt a vadászatot is elhalasztják. Alicia figyelmezteti Juliót, hogy a nyomozó urak le fogják tartóztatni. Így egy jó tervet kieszelve kénytelen a hotelben bujkálni. A tábornok halott lányát siratja, mindezért Javiert okolja. „Egyik lányom halott, a másik eszméletlen” A nyomozó úr is megmondta sajnos nem bűn gazemberként bánni a nőkkel. A tábornok mérgében párbajra hívja Javiert, aki eléggé meglepődött.

g0_masolata.png

Ez a bújócska nem megy túl jól Juliónak. Ha Alicia nem lenne, már rég a börtönbe csücsülne. Eközben Sofia és Alfredo átkutatják Belén szobáját, és megtalálják a fizetési meghagyást, amit Dona Teresa ajánlott fel Belénnek. Sofia mostmár tudja, hogy Belén gyerekét kapná örökbe, de mivel a gyerek Diego fattya, nem szívesen nevelné fel. Dona Teresa ezek után számon kéri Diegón tettét, aki először hülyének tetteti magát, majd mindent bevall. Alfredo nagyon szívesen nyilvánosságra hozná Diego és Belén kapcsolatát, viszont most Sofia meghátrál, mert ugye Alfredo semmit sem tud a terhességről.

g1_masolata.png

Sofia gondolt tehát egyet, és felvett egy új szobalányt, aki szintén terhes. Így meg van oldva a Belén kérdés. Amíg Dona Angela betanítja az új szobalányt, addig Alfredo tanítgatja Javiert a fegyverhasználatra. Igen, Alfredo lesz a segéd. Javier annyira befosott, hogy minden lehetséges esélyt megragad a menekülésre. Csakhogy a tábornok segédje megállította. Mikor az ablakon át próbált volna távozni, a segéd besokallt, és úgy döntött, Javier szobájában marad éjszakára. Andrés tanítgatja az új lányt, erre Belén rohadt féltékeny lesz. Később Belén kihallgatja Dona Teresa és Sofia beszélgetését a gyerekről. A már amúgy is rossz hangulatát fokozza az új lány, Kathalina és Andrés kapcsolata.

g2_masolata.png

A párbaj pedig kezdetét veszi. És már majdnem, már majdnem elkezdődött, amikor Ayala nyomozó suhan le a dombról, és véget vet az egésznek. A majd’ befosott Javiernek nagy lett a szája, és most az egyszer hálásan tekintett a nyomozóra. Alfredónak ez már nem kedvezett annyira. Mivel Javier megfutamodott, így a segéd nyakába szakadt ez a teher. Szegény AlfredoL Természetesen Sofia is kifejezte nemtetszését. Miért is tetszene neki?

g3.png

Julio miközben kiszolgálja a szálloda vendégeit, az egyik nő nyakában észreveszi a nővére medálját, amit korábban Pascal házában is látott. Kiderítette, hogy Cristina Diego szeretője volt. Végre van egy gyanúsított. Julio fogja magát, és becsórja Cristina medálját, majd Diego asztalára rakja. Ekkor jön Alicia, és nincs menekvés. Diego lebukik, de állítja, hogy a szobalány halálához semmi köze. Ezek után Alicia és nővére egy újságot böngésznek, amiben a fény ünnepéről írnak. Diego nem volt a képen, pedig az állította. Alicia azt is elmondta nővérének, hogy Diegónak viszonya volt egy szobalánnyal. Sofia azt hitte Belénről van szó, de meglepődött, hogy Cristina volt az. Ezután határozottan kijelentette, hogy Alicia nem mehet hozzá ahhoz az emberhez.

g4.png

Már épp ideje volt, hogy Alicia felnyomja Diegót a rendőrségen. Ayala nyomozó már érkezik is a hotelbe, hogy lecsapjon Diegóra. Hoppá, Diegót lecsukták, viszont a véglegesítéshez Julio vallomása is kéne. Julio megteszi. Vallomást fog tenni, még ha ezzel börtönbe is kerül. Diego is értesült arról, hogy a tanú 6-kor tesz vallomást. Rögtön utasítja emberét, hogy azonnal ölje meg azt a tanút. Alfredo és Sofia még mindig a becsületen vitáznak, Dona Teresa pedig közli Belénnel, hogy már nem tartanak igényt a gyerekre. Ad neki valami gyógyfüves cuccost, ami végez a babával. Belénnek esze ágában sincs ezt megtenni, inkább Kathalina teájába keveri. Szerencsére Dona Angela kicseréli a poharakat, és a „gyógyfüves” főzetet Belén issza meg.

g5.png

Javier megpróbálja kiiktatni a tábornok fegyverét, persze részegen felbátorodik, és párbajozni akar. A tábornok észrevette a bakit, úgyhogy Javier kénytelen csalás nélkül végigjátszani. Ééés Javier lőőő, de mellé. A tábornok pedig....nem tud lőni, mert a lánya éppen magához tért. Végül pedig Juliót le akarják lőni, de egy nő leüti a támadót. Az a nő nem más, mint Cristina Olmedo.

g6.png

g7_masolata.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása