Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Young & Hungry 2x02 - Young & Cookin'

2016. január 20. 11:00 - Lilac Scorpion

Sofia álhangon veszi fel az ismeretlen számról csörgő telefont – Gabi az, aki frissen érkezett Kínából három hét után, és nem, még nem csekkolta a hangüzeneteit sem. Sofia kapja is az infarktust: hiszen akkor nem hallotta Josh vallomását sem (lásd: előző rész)! De nem ám, Sofia tárcsázza is Josht expresszben, aki viszont amúgy pasikra jellemzően ki is törölné az üzenetet a fenébe, mert milyen kínos már, és különben is, mindenki tovább lépett már. Aha, persze, gyanakszik Sofia, mi is történt odaát? Inkább ki történt… mert hát Josh szokás szerint nem tudta a gatyájában tartani, ami oda való. Amíg ő újabb kotont húz, Sofia elkap egy taxit a reptér felé, nekünk meg főcím.

01.jpg

Sofia Josht kergeti a reptéren, és mindenáron próbálja rávenni, tegyen vallomást. Josh egy nagyjából tizennégy éves kamaszsrác érveit tudja csak felhozni, végső elkeseredésében pedig arra vetemedik, hogy vegyen egy új mobilt Gabinek, csak hogy feledésbe merüljön a régin dekkoló hangüzenet. Szöszi megérkezik, visítozás és ölelgetés, a csaj pedig kizárólag Cooperről képes beszélni. Sofia ugyan tesz pár próbát, hogy rávezesse, esetleg Gabinek Josh is hiányozhatott egy kicsit, de utóbbi telibe hagyja figyelmen kívül ezeket, és odaadja Gabinek az új telefont. Persze szöszi séfnek az adatait se kell átmásolni a régi mobilról az újra, dehogy: másnap megkapja az újat felkonfigurálva – és ha jól tippelek, Josh páros lábbal fog ugrálni a régin, nehogy használható legyen. By the way, Jilly az új barátnő, Josh pedig alig várja, hogy bemutathassa Gabinek. Csodálom, hogy Sofiának még nem nőtt az arcához a keze a sok facepalmtól.

02.jpg

Otthon Josh és Elliot épp edzenek (Elliot fejjel lefelé áll valami gépben. Ööö… én vagyok műveletlen, vagy ezt még nem vezették be Európában?). Yolandával persze lemeccselnek pár pattogós beszólást, Josh pedig a futógépen frissíti Gabi telefonját. Yolanda biciklizni kezd, közben fánkkal tömve magát, majd megjelenik a dögös ablakmosó pasi, akivel hangok nélküli, de szexi párbeszéd-mutogatósdit nyomatnak le. (Ez a nő régesrég szórakoztatóbb, mint Josh, a „főszereplő”, aki kizárólag a maga „komoly” problémáival képes foglalkozni, amik senkit nem érdekelnek.)

03.jpg

Gabi első napja a melóban, mióta hazaért… nos, ezt mindenki másképp reagálja le. Yolanda ölelkezik, Elliot ironizál, Josh pedig átnyújtja azt a tetves mobilt, hogy húznátok már le végre a wc-n. Jilly is feltűnik, és mint kiderül, ő készítette a reggelit. Gabi persze azonnal fenyegetve érzi a territóriumát (a pasit és mellesleg a főzést is), és gyorsan leléptetné a csajt a posztjáról. Elliot viszont üzleti vacsorát jelent be, erre mindkét csaj automatikusan magára vállalja a kajakészítést. Josh Jilly és a zseléscukor-mosolya mellé áll, Gabinek pedig a kínai úttal indokolja a dolgot. Aha, így megyek szabadságra legközelebb… tuti elveszik a munkám. Mellesleg Josh dumája egy pöttyecskét áthallásos, csodálom, hogy Jillynek vagy Gabinek (!!!) még nem esett le, mi a baja. Röhej.

04.jpg

Gabi otthon panaszkodik, Sofia kicsit sem finoman fordítja a történteket, simán figyelmen kívül hagyva, hogy kedves barátnője nyilván szociopata, ha ennyi jelből sem képes olvasni. Nem, Gabi inkább kihívást lát mindenhol, és kajacsatát hirdet kétségbeesett szánalmasságának tudatán kívül, Sofia meg hablatyolhat továbblépésről, időeltolódásról és vadonatúj cipőtartókról, senkit nem fog meghatni, mint általában.

05.jpg

Josh addig dobálja magát az ágyban, míg Jilly megunja és kikönyörgi belőle, hogy teljesen normális a helyzet, csak ismerje már be végre, hogy még nincs túl… Caroline-on. Josh elé ezüsttálcán nyújtották a tökéletes alibit, és fel is használná, de mint kiderül, valaki járkál a földszinten, és a hangokból ítélve épp most zúzza szét a konyha teljes készletét. Josh hokiütővel készül szétverni a betörő fejét, de mint kiderül, Gabi vetemedett ilyen aljas és magánlaksértéses húzásra. Naná, hogy ő akarja főzni az ominózus csodavacsit, és enyhén kétségbe vonja Jilly barátnő-státuszának legitim mivoltát. Josh kiakad, húz is vissza a paplan alá (érett kezelése a problémáknak), az említett barátnő pedig megjelenik, hogy lejátssza Gabivel, amit kell. Szöszi úgy tűnik, enyhén konfliktusfüggő, és vacsoracsatát akar: győzzön a jobb szakács. És persze Josh ízlése az etalon, végül is érte megy a cicaharc, basszus, ismerjétek már be, töketlen barmok!

06.jpg

Yolanda meglepően ki van öltözve, és dicséri a lányok főztjének illatát – a hülye ribik még ezen is össze tudnak kapni. Yolanda felvilágosítja a nonstop kötekedő Elliotot, hogy randira készül az ablakmosó sráccal – említett be is csönget, és tadaammm: nem csak egy ablaküveg tud gátja lenni a kommunikációnak, a hapsi ugyanis süket. Yolanda álla a padlón, Elliot tanácsát megfogadva azonban mégis lelép a randira.

07.jpg

Josh teljes parában oda se bagózik Elliot üzleti vacsorás felmérésére, inkább abban kér tanácsot, hogyan válassza biztosan Jilly főztjét Gabié helyett, amikor tesztelnie kell. Elliot felfedi: a tálkák színében lesz az eltérés, azt kell figyelni – mellesleg rámutat, hogy nem Jilly itt a bizonytalan egy kapcsolatban, hanem Josh, és pedig rohadtul. Kajacsata döntő is on, a ramekinek színe pedig pont tökmindegy, merthogy előkerül egy kendő Josh szemére. Josh ötven-ötven esély alapon az első csirkés pitére bök íz alapján, és mázlija van: barátnő repes, és alaposan megalázza Gabit, aki pedig tiszteletreméltó vesztesként nem kaparja ki Jilly szemét.

08.jpg

Yolanda randija nem sikerült épp fényesen, de ezen senki nem lepődik meg. Azon viszont, hogy a találka nem a pasi betegségén bukott be, hanem a klisés „ki fizesse a számlát” konfliktuson: annál inkább. A pasi smucig, de Yolanda nem meri kirúgni, nehogy előítéletesnek nevezze. Nos, legalább Elliot beszólásai egy kicsit felvidítják.

09.jpg

Üzleti vacsi lement, Jilly brillírozott. Josh örömében fel is kéri egy táncra, de pár másodperc zene utána a laptopból a Gabinek szánt hangüzenet kezd ordítani max hangerőn. Josh bevágja a bűnös gépet a sütőbe (??), de Jilly persze értelmesebb annál, hogy ennyivel le lehessen rendezni. Felnőttként távozik, az érvelése jogos, így Josh se játszhatja el a drámát – jó pont a csajszinak, értékelendő.

10.jpg

Gabi otthon Sofia támogatásával új munkát keres, de mint kiderül, még hülyébb, mint hittük. Josh persze jön és kimenti a bajból: mehet vissza dolgozni séfként, ha már annyira lúzer, hogy semmi másnak nem felel meg. Mellesleg a piteválasztás szándékos volt: Josh tudta, melyik van direkt olyan hozzávalókkal elkészítve, hogy neki finom legyen. Gabi szétolvadt a padlón, de megpróbálja megvigasztalni Josht a szakítás miatt, de úgy tűnik, a pasi nem igazán bánja a helyzetet… de a kínai képekre sem kíváncsi. Cooper és a vágyott csaj közös álomutazása? Nem, köszöni.

11.jpg

Mint kiderül, George-ot, az ablakmosó srácot se rendíti meg nagyon, hogy Yolandával nem jött össze a randi – az ablak előtt premier plánban pettingel az új csajával, míg Yolanda a kamu-betegségről szóló szakító-smst fogalmazza neki. Komment? Nem, nekem aztán nincs ;)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása