Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bear Grylls: A Sziget 2x08 - A bolyongás művészete

2016. január 19. 17:00 - Chat Géza

Na, az van, hogy a tábornál maradt nők 24 órája nem hallottak semmit a csapat másik feléről, akik ugye megtalálták a partot, csakhogy a visszaút nem rögzült a fejekben. Kiszáradtak és céltalanul kolbászolnak az erdőben, míg a táborban az egyik nőt akarják helyben felkoncolni, mert be nem áll a szája. A mostani taxisok vs uberesek deathmatchen sem annyira durva a helyzet, mint itt. Íme, pár megviselt anyatigris.

A felderítők majdnem rálépnek egy kajmánra, megy is a nagy riadalom, pedig volt az több méterre is tőlük, így az alábbi kép semmilyen szinten sem mondható hitelesnek. Ahelyett, hogy megölnék, inkább mennek tovább. Az evés nem olyan fontos, mint a hazatérés. (Mintha csak a Lessiet nézném.) Ja, könnyű azt mondani, csakhogy körbe-körbe mennek. Nincs mese, a dzsungelben fognak éjszakázni. Megint.

kepernyofoto_2016-01-19_9_25_40.png

A tábornál maradt brigád pedig konkrétan egymás agyára megy. Anyáznak és eléggé leoltják a nőt, aki juszt se csinál semmit, csak ül és spórol az energiával, mivel kaja és tűz az nincs. És nem is tudják, hogy a felderítők mennyire bénán tájékozódnak. Pedig... Itt egy beszédes kis térkép.

kepernyofoto_2016-01-19_9_27_21.png

kepernyofoto_2016-01-19_9_27_49.png

A parton éjszakázott lányokat hajnali fél hatkor éri el az eső. Ettől remélik a folyadékot, de olyan prímán sikerült elhelyezni a palackokat, hogy mindet elmosta a dagály. Hálistennek találtak egy, igen, EGY nyomorult kókuszdiót, amiből mind a páran ihatnak pár kortyot. 48 óra szomjazás után azért ez is valami, de Kate most jön rá, hogy mennyire hiányzik neki a családja. Amikor már majdnem mindenki hisztirohamot kap, akkor elkezd szakadni az eső. Végre nekiindulhatnak, hogy megtalálják a tábort. De nem megy ez olyan könnyen. Megint nem tudják, hogy hol vannak, és ettől bizony kiborul a bili.

kepernyofoto_2016-01-19_9_29_14.png

Ha egy túlélés során összevesznek az emberek, akkor hamar elveszítik a fejüket

- mondja Bear, azaz Mr. Egyértelmű Kapitány.

#MINDEKÖZBEN

kepernyofoto_2016-01-19_9_29_56.png

Fran kidőlt, mint a rohadt nád. Hívják a mentőcsapatot, akik hordágyra vágják és elviszik a legközelebbi kórházba. Már épp elkezdene mindenki ríni meg sopánkodni, de akkor Fran hirtelen jobban lesz a csónakban, így visszaviszik a szigetre... Kábé ekkor döntik el, hogy nem ülnek tovább a seggükön, megindulnak a másik csapat irányába. Bear szerint ez jó ötlet, de a táborlakók a part mentén haladnak, míg a felderítők a dzsungelben sétálgatnak. Amikor a felderítők azt hiszik, hogy jó irányba haladnak, akkor kiderül, hogy megint ugyanazon a parton vannak, ahol az elmúlt két éjszakát is eltöltöttek. A másik csapat sikeresen megtalálta a mocsarat, és onnan meg egy fokkal élhetőbb partszakaszt, aminek az egyik sziklájára kiállva meglátják a kilóméterre idegösszeomlásban szenvedő felderítő csapatot. Öröm, bódottá!

kepernyofoto_2016-01-19_9_30_40.png

kepernyofoto_2016-01-19_9_30_57.png

Csak  Kate van befordulva, aki még mindig visszasírja a családját. Fel is adja a kihívást... Egy hét elteltével két nővel kevesebben küzdenek és éheznek a  szigeten.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása