Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranyláz Alaszkában 6x02 - Vér, izzadság és arany

2016. január 19. 15:00 - Chat Géza

Még csak most kezdődött a szezon, de máris csúcson pörög az izgalomfaktor. 

Hoffmanék

Mivel a 12 focipályanagyságú területük lápi mocsárrá kezd alakulni, ezért hamar elővarázsolnak egy szuperszivattyút, ami 4000 gallon liter vizet képes megmozgatni egy perc alatt. Szépen elhelyezik, ahogy kell, csak Logan közben beszól a rádión, hogy kéne némi segítség. Logan egy feladatot kapott, hogy markolóval ásson egy árkot, hogy elvezethessék a vizet, de ezt is sikerült etolnia, amikor ráment a jégre és az beszakadt alatta. Most ott áll a parton a fél csapat és agyalnak, nehogy a kukába landoljon a 150 000 dollár értékű munkagép. Egy másik markolóval elhordanak egy csomó vizet, így "simán" megoldódik az ügy. Hála Istennek, ne meg nekem, hogy nem lett ebből komolyabb baj - végszavazik a másik markolós.

kepernyofoto_2016-01-19_9_16_39.png

kepernyofoto_2016-01-19_9_16_52.png

Minden megy a maga rendje és módja szerint, senki sem akar hazavágni egy csillió dolláros gépet sem. Sőt! Az egyik markolós már a felszíni rétegben is kilós aranyrögöket vél felfedezni. Odahívja a főnit és úgy döntenek, hogy egy napig ott ásnak aranyat, aztán meglátják mi lesz. Most az mindegy is, hogy az öreg Hoffman tinédzser fia ekkor szembesül, hogy egész nyáron aranymosó szőnyegeket fog hajtogatni, mert a fater és a többiek 29 uncia aranyat kapartak ki a legfelsőbb földrétegből. Ahogy a szakmában mondani szokás: ez már döfi.

kepernyofoto_2016-01-19_9_18_39.png

Parker vs Tony

kepernyofoto_2016-01-19_9_17_12.png

Na, itt van az igazi  péniszméregetés. Ugyan Parker már dolgozgat a kiadott  földön, de Tony behívta magához, hogy aláírják a szerződést. De minek is, amikor Parker már aláírta a magáét? Na, azért mert kicsit átírták a szerződést, amit a kis Kylo Ren hasonmás már nem is akar szignózni. Tony nem fosta le a bokáját, csak azt hajtogatja, hogy ez van, ezt kő szeretni. Parker elmegy, Tony meg már szalad is Gene-hez, hogy felkérje a gigászi munkagépének a kapitányának. Egy kifőzdében meg is köttetik az alku, kezet ráznak, mindenki boldog. Másnap jön a hír az ügyvédtől, hogy még a Parkerrel kötött megállapodás miatt Gene nem dolgozhat Tony-nak. Ezzel végre Parker került helyzeti előnybe, szóval ki is néz magának egy csinos és még érintetlen területet, amit aztán le is papíroznak. Gene meg mehet a darálóba, hogy helyre tegye Big Mike-ot és a többieket, akik nem tudnak rendesen dolgozni a 

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása