Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gran Hotel 1x05 - Luna de sangre

2016. január 18. 11:00 - winniethepoooh

Ott tartottunk, hogy Eugenia le akarja lőni Javiert, de a férfi ügyesen kicselezte, és kitaszigálta az ajtón. A tábornok tudomást szerezvén a dologról, párbajra akarja hívni Javiert, amit Dona Teresa nem igazán támogat, de amúgy meg leszarja.  A nyomozó urak még mindig vallatják szegény Juliót, aki kénytelen bevallani, miért is jött a hotelbe. Az érzelmes pillanatok közepette Ayala nyomozó közli Julióval, hogy találtak egy holttestet, ami valószínűleg a nővéréé. Diego és Alici már kitűzték az esküvő napját, a szállodába pedig új vendégek érkeztek, Don Bernardo és fia, Ignacio személyében, akik a vadászatra jöttek.

g0.png

Sofia kihasználja az alkalmat, amíg Belén Diego ágyneműjét cseréli le, addig ő szépen kutakodik egy kicsit a szobában. Közben Julio lecsekkolja a holttestet, de szerencsére nem a nővére volt. Valaki sorjában mészárolja a csinos lányokat. Valahogy kiokoskodják, hogy ez a gyilkos kizárólag teliholdkor öl. Julio beszámol Aliciának a történtekről, és gyorsan meglesik az aranykéseket, hogy a helyükön vannak-e. Hoppá, eltűntek. Don Benjamin fogja felszolgálni őket a vendégek tiszteletére. Jó kis tervet eszelnek ki. Négy asztalnál fognak aranykéseket felszolgálni. Az egyiknél Julio, a másiknál Andrés lesz a pincér. A családi asztalnál Alicia, az utolsónál pedig Ayala fog figyelni a késekre. Jó tervnek tűnik.

g1.png

Belén beárulta Sofiát Diegónál. A férfi rögtön kérdőre is vonja a nőt és a kedves férjét. Don Bernardo állást ajánl Belénnek, de nem, mint szobalány, hanem mint gazdasszony. Magasabb fizetéssel persze. Oké, mindenki helyet foglalt az asztalnál. Kisebb gubanc után a „figyelők” is elfoglalták helyüket, és cinkosan egymásra kacsintgattak. Úgy figyeltek azokra a nyomorult késekre, mintha legszentebb ereklyék lennének. Aliciának kis híján nyakgörcse lett. Javier pedig részegen parádézik az asztalnál, a tábornok és Dona Teresa legnagyobb bosszúságára.

g2.png

A kések nagy biztonságnak örvendenek. Egyelőre. Ayala nyomozó maga sem gondolta volna, hogy Julio és Alicia ennyire bíznak egymásban. Véletlenül elszólja magát, hogy Julio börtönben volt még anno. Ezek után a lány jól lebassza szegény Juliót, és most öri hari van kettejük közt. Ezután Julio és az örökmozgó Benjamin törölgetik a késeket, majd érkeznek a nyomozók, és őrt állnak. Belén végül is elvállalta az állást, amit Bernardo kínált, Dona Angela nagy örömére. Már csak Andrésszal kell közölnie, aki szinte sírva fakad a hír hallatára.

g3.png

Eugenia gondol egyet és lelöki az ablakban olvasgató húgát. Nagy port kavart Mercedes majdnem halála, ráadásul a nyomozók is kiestek egy pillanatra a feladatkörükből. Közben a tálalószekrényről mindenki megfeletkezett. Mikor odaértek Andrést leütve találták, és az egyik kés csodák csodájára eltűnt. Bernardo tovább lopkodja az alkalmazottakat, Diego pedig szó szerint elég közel került Belénhez, és ahhoz, hogy Sofia ezt meglátván rosszra gondoljon. Mindenesetre Belén indulásra kész, ám Bernardo az utolsó pillanatban mégis visszautasítja a nőt, mert megtudta, hogy terhes. Mármint Belén. Dona Teresa nem veszi jó néven Belén „árulását” , mégis pénzt ad neki, amit csakis a szülés után vehet fel, és visszahelyezi régi állásába, szobalányként.

g4.png

g5.png

Julio találkozni akar Aliciával, hogy kimagyarázza magát. Ezt egy levélben írja meg, amit Diego megtalál. Julio és Alicia között kezdenek a dolgok rendeződni a dolgok, de jön Diego, és meglátja Aliciát. Hála Ignacio közbeavatkozásának, és hogy magára vállalta az egészet. A két férfi összeverekszik. Ignacio tisztázta, hogy Aliciával pusztán barátok. Ezzel Diego sikeresen leégette magát. Közben a nyomozók az éjszaka közepén lesben állnak a gyilkosra várva. Az aranykéses gyilkos a szállodában üldözi Aliciát, aki Diego karjaiba fut. Az utca másik felén pedig megtörtént a gyilkosság.

g6.png

Javier titokban meglátogatja Mercedest, Eugenia ráront, úgyhogy a férfi menekülőre fogja. Eugenia bánatában öngyilkos lesz, de előtte ír egy levelet apjának, amiben rákeni Javierre Mercedes balesetét. Végül pedig Alicia elmondja Ayalának, mi történt este a szállodában, aztán meglát a nyomozó asztalán egy elfogató parancsot Julio Olmedo ellen.

h7.png

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása