Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7733-7734. rész:

2016. január 18. 13:00 - Gillotte

Nóra beinvitálja a rendőröket, akik egyből kiemelik Petrik ügyvéd úr jelenlétét, s a megállapítás kölcsönös, furcsa, hogy mindig összefutnak. Olívia belekezd a vallatásba, tudta Nóra, hogy a férje, Robi megcsókolta Ágit? A Zsaru megtoldja azzal, hogy ez Nórának milyen érzés volt? Gedi kicsit kiakad, amúgy is a földön fekszik Nóra, persze, rúgj bele, és kérdezd meg, milyen érzés volt. A rendőrök nem jönnek zavarba, folytatják a vallatást, de Gedeon inkább kitessékeli őket, mert igazán hagyhatnák a gyászoló asszonyt.

bk_januar12_1.png

Nikol nagyon otthonosan mozog a Bartha lakban, kifogásolja, hogy csak fehér cukor van, ami köztudottan méreg. Eközben válaszol Krisztián kérdésére, miszerint valóban ismer egy úgynevezett Hallert. Krisztián egy esetleges beépülés után érdeklődik, hisz vannak „játékszerei” amiket terjesztene, csak nincs összeköttetése, és ez a Haller külföldön is érdekelt. Nikol ismeri Hallert, a kérdés pedig az, hogy össze tud-e hozni egy találkozót Krisztiánnak. Nikol bizonyos százalék ellenében hajlandó segíteni. Ezután Krisztián Rudihoz megy, elmondja, mit beszélt Nikollal, be kéne épülni ehhez a Hallerhez fegyverkereskedelem témakörben, és mivel nagyobb kutya, mint Zsolt, feldobnák, és Zsolt szabad lehet a vádalku intézményével. Krisztián szeretné, ha Rudi is benne lenne a buliban.

bk_januar12_2.png

Olívia az udvaron összefut Petivel, elköszön tőle, hamár találkoztak, hisz mára mindenkit kihallgatott, folyt. köv. holnap. Peti érdeklődik az események állásról, ám erről Olívia nem beszélhet, de megkérdezi, hogy nem akar-e összefutni Petivel valamikor. Eljópofiznak, és megbeszélik, hogy Olívia majd keresi Petit, mert eléggé elfoglalt, s persze Peti is, mert albérletet keres.

bk_januar12_3.png

Alíz Hannának magyaráz arról, hogy Rudi még nem mondta, hogy szereti, de ettől még érezheti ezt, és előbb-utóbb ki is mondja. Hanna csak annyit tud hozzátenni, hogy Alíz még nem hozta a rendelését. Alíz bemegy Rudihoz az irodába beszélgetni, aki beszámol arról, miről beszélt Krisztiánnal. Alíz biztosítja Rudit róla, hogy nem fogja megengedni, hogy visszaálljon bűnözni, olyan nyugis az élet, miért kellett Krisztiánnak belekavarnia? Hanna ezalatt Petivel elegyedik szóba, aki lakást keres a Rózsa ingyenes wifijét használva. Hanna kapva kap az alkalmon, és felajánlja Petinek, hogy költözzön hozzá, hisz van egy üres kiadó szobája. (Mekkora az a lakás, de tényleg, hány szoba van benne, hogy Hanna, Ádám és Peti is elfér?!)

bk_januar12_4.png

Nóra nagytakarítással kezdi a másnapot, amit Bözsi szakít meg egy doboz házi készítésű pörkölttel, de Nórának nincs se ideje, se étvágya. Bözsi próbál segíteni Nórának akár takarítani is, de Nóra inkább arra vágyik, hogy minél több mindent csinálhasson, hogy elterelje a gondolatait. Elmondja Bözsinek, a temetést is ezért kezdte el szervezni, hogy legyen teendője, és milyen szép lesz, mert csak ő lesz ott. Elgondolkozik, hogy a temetés után mi lesz, hogyan folytatja az életet, és megkérdezi Bözsit, mint megözvegyültet, hogy ő hogy vészelte át. Bözsinek nincsenek jó tapasztalatai, hisz minden az urára emlékeztette, és megbeszélik, hogy igazából csak az idő és az egyedüllét segít. Bözsi azért biztosítja Nórát, hogy Vilmosra és rá mindig számíthat.

bk_januar12_5.png

Peti újságolja anyjának, hogy csak a szomszédba költözik végül Hannához, milyen jó, közel van és olcsó. Juli már bepánikol, hogy újrakezdődik a kínlódás Hannával, de Peti megnyugtatja, hogy nem lesz semmi, mert Olíviával fog randizni. Juli még jobban készen van, hogy Peti házhoz megy a pofára esésért, éppen, hogy megszabadultak a gyertyatartótól és Peti képes azzal randizni aki szimatol utána. Juli a gangon később összefut Hannával, elbeszélgetnek arról, hogy Peti odaköltözik, de azért Juli a lány orra alá dörgöli, hogy Peti randizni fog Olíviával, úgyhogy emiatt egyáltalán nem zavarja Julit, hogy fia a volt barátnőjéhez költözik.

bk_januar12_6.png

Nikol a Rózsa ,,kerthelyiségében” hívja fel ezt a Hallert, hogy beajánlja Krisztiánt. Alíz meghallja, és elég támadó stílusban rákérdez, hogy mit tervez Nikol, aki pillanatok alatt kiosztja a nagyszájú pincérlányt, úgyhogy Alíz visszavonulót fúj (bár gondolom, beleköp majd a nő lattéjába). Ezután Alíz az első adandó alkalommal elkapja Krisztiánt és beszámol, hogy Nikol valakivel telefonon beszélt Krisztiánról és Rudiról, és mivel Rudi a pasija Alíznak, nem fogja hagyni, hogy Krisztián után menjen minden hülyeségben. Ismét megemlítődik, hogy igen, Rudi a pasija Alíznak, úgyhogy nem derülhet ki a csók amit Krisztián lopott a lánytól. (Annyiszor elmondják, hogy nehogy elfelejtsük, hogy biztos, hogy lesz még szerepe a dolognak). Krisztián viszont felvilágosítja Alízt, hogy a katonáknál a bajtársiasság minden felett áll, és ne ő szabja meg Rudinak, hogy miben vehet részt, miben nem. Nem sokkal később Rudi és Krisztián találkozik a parkban megvitatni a Haller ügyet. Rudinak nem fűlik a foga a melóhoz, neki van egy határ, és ez most az (nem tudom, miben más ez a fegyver üzlet, mint a régebbi…). Krisztián viszont mindenáron ki akarja hozni Zsoltot a sittről akkor is, ha utána bujkálnia kell, de ezek szerint egyedül kell megoldania.

bk_januar12_7.png

Peti várja Olíviát a Rózsában, mit ad Isten, Hanna is pont ott ül, és olyan látványosan kagylózik, hogy Peti és a rendőrnő kiülnek az udvarra beszélgetni, pontosabban majd akkor kezdik, ha megérkezik a százados, a Zsaruk zsaruja. Ja, hogy ez nem randi? Koppan Peti, de persze nem mutatja ki, csupán meglepődik, hisz azt hitte, minden kérdésre válaszolt. A kikérdezésből nem látunk semmit, csak Hanna érdeklődik Petitől, hogy hogy ment a randi. Peti nem érti, Hanna honnan szedte ezt a hülyeséget, miért randizott volna Olíviával. Hanna csak Julitól tudja az infót, de Peti teljesen kiakad, hogy miért akarna ő randizni Olíviával, nem hülye ő, akkor volt hülye mikor, össze akart költözni Hannával. Ezután Hiszti Peti felmegy a lifttel, és faképnél hagyja Hannát.

bk_januar12_8.png

Miki Nóra hogyléte felől érdeklődik a gangon, de Nóra elég pipás amiért Miki elmondta a rendőröknek Robi és Ági csókját, hisz már Nóra is gyanúsított lett. Miki ettől még biztosítja Nórát a támogatásáról akár a temetést illetően is, de Nóra jelzi Mikinek, hogy senkire nincs szüksége, hiszen csak ő lesz ott a temetésen. Nóra ezután Ágit látogatja meg, nem hagyja nyugodni a csók dolog, így felszólítja Ágit, mondja meg, hogy történt a csók Robival. Ági csak úgy válaszol, hogy semmi olyan nem történt amit ő maga kezdeményezett volna. Nóra számára így világossá válik, hogy bármi történt, azt valószínűleg ténylegesen Robi szorgalmazta.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása