Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x08 - A rész, amelyben nem volt csöcs (18+)

2016. január 15. 14:00 - Dzsudibí

Nyitó: Dávid lelkes asszisztense közli a tényállást, miszerint Dávid felkerült a jútyúbra, majd azzal a lendülettel már mutatja is a videót, melyen Dávid türkizkék parókában és rózsaszín tollboát viselve lejt igencsak homoerotikus táncot a Kék Osztriga színpadán, miközben a tömegek őrjöngve tombolnak a performansz láttán. Két nappal korábban Tamara és Dávid parádéznak a bejárati ajtónál, Dávid Danikához jött látogatóba, aki Tamara szerint súlyos főfájástól meggyötörten már háromnegyed hétkor nyugovóra tért. Dávid nem veszi be a nyilvánvaló hazugságot, de Tamara erősebbnek bizonyul nála, rövid dulakodás után rácsukja a bejárati ajtót. 

1.png

Buci érkezik futva a kórházba, egy mankóval araszoló nőt félrerúgva ugrik Zsófi elé, akitől megtudjuk, hogy Emilt elütötte egy paraszt. Buci prüszkölve az elfojtott röhögéstől érdeklődik a helyzet súlyossága iránt, szerencsére Emilnek csak a lába tört el, úgyhogy zongorázni továbbra is tud majd, csak a pedálokat kell valakinek nyomogatnia helyette. - És hol történt, mikor? - faggatózik tovább Buci, de minek, a válaszok hallatán ugyanis lassan megjelenik a kis világító villanykörte fejecskéje fölött, hogy bizony ő volt az a paraszt. Elbúcsúzva Zsófitól és a hamburgerzabáló kölyköktől azért még ellenőrzi a kocsi seggét, és szomorúan fedezi fel Emil arclenyomatának maradványait. Otthon a jómadarak alaposan pofánröhögik szegény Bucit, amikor az elmeséli nekik felfedezését, és azt tanácsolják, ne valljon színt Zsófinak, mert ebből úgysem tudna jól kijönni.

2.png

A nagy ijedtségre el is mennek bulizni egyet, Buci oktatja az ifjakat - a szép csajoknak mindig van egy csúnya barátnője, hogy meglegyen a kontraszt. A trükk az fiacskáim, hogy a csúnyára kell rámenni, a szépet leszarni, és akkor tuti a siker - mutat a bárpult sarkánál susmorgó szöszi bombázóra és víziszörny barátnőjére. - Akkor mutasd meg Buci! - kérlelik a gyerekek, de Bucinak ma nincs kedve dugni. - Akkor menj te Jocikám, nézd meg hogy sasol a pufi! - küldi Dávid harcba a legifjabb királyfit. Az meg is indul, de végül mégsem a kis hableányt, hanem Ursulát viszi haza, aki otthon hangos sikongatással adja Dávid és Buci tudtára, hogy Joci megint betalált. A reggeli kávénál Dávid puhatolózik a daginál, hogy mi Joci titka, de az nem hajlandó köpni. Közben csöngetnek, egy kisteherautónyi doboz érkezett Dávid nevére, amit a sofőr kellő logisztikai érzékenységgel a plató emelésével zúdít a járdára. Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy az ember kitalálja, a küldemény Tamarától érkezett. 

3.png

Buci az autószerelő műhelyben magyarázza a bizonyítványát, de a mérnökfizikus szakon summa cum laude-val végzett autószerelő rögtön látja, hogy bizony ez az autó Buci elmondásával ellentétben nem villanyoszloppal ütközött, mert a horpadásból egyértelműen látszik, hogy két ellentétes irányú mozgást végző tárgy találkozásának nyomait láthatjuk az autón. Az irodában Zsófi megkéri Bucit, hogy segítsen kideríteni ki volt a tettes, Buci a homlokán legördülő hatalmas izzadtságcseppek törölgetése közben beleegyezik a dologba. Zsófinak még az sem gyanús, hogy Buci kocsija szervizben van. Zsófi célirányos kérdésekkel igyekszik a végére járni a dolognak a szomszédoknál - Jó napot, nem látott valami furcsát arrafele? - de mindhiába, egyik szomszéd sem látott semmi furcsát, Zsófi szája egyre lejjebb görbül, Buci izzadása meg mintha kissé alábbhagyott volna, mígnem az egyik kedves szomszéd felhívja Zsófiék figyelmét a térfigyelő kamerára. Buci homlokán a Grand Canyon rajzolódik ki azon nyomban, Zsófi egy kis csöcslóbálással tarkított ugrálással jelzi örömét. 

4.png

Eközben Ursula vacsit főz a fiúknak, merthogy Joci meghívta, Dávid némi minőségi vörösbor lassú adagolásával igyekszik megtudni Joci titkát az ágyban. Ursula elmondja, hogy többet nem találkoznak Jocival, ez az utolsó alkalom, azt nem tudjuk meg miért. Két korty bor elég ahhoz, hogy a reggeli ellenállást megtörve színt valljon Dávidnak Joci titkáról, ami nem más, mint a nyelve. Dávid értetlen arccal fogadja a választ, mi a franc köze van a nyelvnek a szexhez?! 

5.png

Reggel Ursula távozóban összefut Jocimamával, aki fondorlatos kérdésekkel kiszedi belőle, hogy Jocival együtt háltak. Jocimama rendkívül elégedett Ursulával, aki rendet hagyott maga után a konyhában. Finoman, de egyértelműen jelzi azért, hogy az ő ízlésének kicsit vaskos az új meny-jelölt, ami azért enyhén hiteltelen a szájából, tekintve, hogy egy toka szépségversenyben még mindig ő kerülne ki győztesként Ursulával szemben. Buci elkíséri Zsófit a rendőrségre feljelentést tenni, ahol készségesen tájékoztatják őket, hogy a feljelentés megtétele után alig egy hét, és a kamera felvételei alapján meg is lesz a tettes. Buci homlokán még mélyebbre húzódnak az árkok annak gondolatára, hogy most akkor újra járkálhat a bíróságra, mert már megint járásképtelenné tett valakit bekokainozva. A kocsiban ücsörögve Zsófi véletlenül meglátja a számlát a kocsi javításáról, melyet Buci gondosan elől hagyott, végre leesik neki a tantusz, de nem szól semmit. 

6.png

Joci fűzi Ursulát telefonon, aki azért nem kíván többet Joci nyelvével találkozni, mert Joci túl jóképű hozzá, ebben speciel egyetértek vele, még úgy is, ha Joci egyáltalán nem jóképű véleményem szerint. Tamara közli Dáviddal, hogy a házassági szerződés szerint a teljes vagyonuknak a fele őt illetni meg, elég nagy faszság volt szerintem erre külön szerződést kötni, pedig nem is vagyok jogász. Dávid Jocit kéri meg, hogy keresse elő a fiókjából a saját példányát, és olvassa fel a harmadik bekezdést, ami a betűk alapos ismerete nélkül Jocinak nem kis problémát okoz. Végül lerázza Dávidot azzal, hogy nincs harmadik bekezdés, és okosan, a nyomokat eltüntetve elégeti az az oldalt, amelyen véleménye szerint az említett passzus található. 

7.png

Ugrunk a nyitóhoz, Dávidon és a tollboán röhög az egész iroda, Tamara volt olyan kedves, és elküldte mindenkinek a videót. Zsófi a kórházban Emil nyígását hallgatja a kórházi állapotokról, senki nem foglalkozik vele, és holnap már haza is engedik, pedig neki még mindig fáj a bibije. Érdeklődik, hogy Zsófi elment-e a rendőrségre, aki azt hazudja, hogy elment, de a rendőrség szerint ki volt kapcsolva a kamera, hoppá, azt nem gondoltam, hogy falazni fog Bucinak. Kifelé összefut Bucival, aki színt akar vallani, de Zsófi felvilágosítja, hogy már mindent tud, és ha megesküszik rá, hogy nem direkt volt, megbocsájt neki. Buci leteszi a nagyesküt, összeborulás, lágy gitárzene, a háttérben nővérkék kara dúdolja a Halleluját.

8.png

Dávid rájön, hogy valaki kitépte az oldalt, amire szüksége lenne, majd kioktatja Jocit, hogy Ursula döntése teljesen érthető volt. Ebben a pillanatban érkezik épp egy csokor Jocinak, üzenettel, Ursulától, Dávid kéri, hogy olvassa fel, mert milyen vicces kis üzenet, de Joci kivágtázik a konyhába. Dávid megvilágosodik, hát a mi Jocink írástudatlan bazdmeg! Nem írástudatlan, helyesbít Joci, csak dszixlekszikás. Este a kanapén Buci és Dávid keres összefüggést a betűk ismeretének hiánya és az ágyban nyújtott teljesítmény között, de végül arra jutnak, hogy lehet, hogy a kettő csak véletlen egybeesés. Csöngetnek, Buci nyit ajtót, Kulkapu áll az ajtóban, két potenciális vevővel a házra, ajjaj. Az előzetes alapján az utolsó előtti részre végre beindul a cselekmény, jobb későn, mint soha. 

Címkék: 18+ válótársak
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása