Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Válótársak 1x07 - Jaguárt minden pedagógusnak! (18+)

2016. január 08. 15:00 - Dzsudibí

Ma reggel mélységes depresszióval és szűnni nem akaró, maró könnyezéssel a szememben ébredtem. Eleinte magam sem tudtam az okát, csak éreztem, hogy valami visszavonhatatlanul véget ért, csendben elszállt, egy igazán jó és őszintén boldog szakasza lezárult az életemnek. Az este közeledtével jött csak a keserű felismerés: három hét kihagyás után újraindul ez a szartalicska, nézhetem megint Vircsi debil óbégatását szegényes ruhatáráról, Szonja csöcsökkel és öngyilkossági kísérletekkel szegélyezett ámokfutását a gyerekért, és Buci gondosan oldalra nyalt frizurájának csillogását az őszi (nyári? tavaszi?) fényben. Nyitó: Buci a kedvenc plüsskacsáját simogatja a kocsiban ülve a sötétben, pötit szürreál, de hát ki vagyok én, hogy másokat bíráljak, majd rátolat egy korábban (?) elhullott biciklistára. Csak nem Zsófi új szerelmét vonta ki a forgalomból (ez esetben szó szerint is)?

1.png

Két nappal korábbról indítunk. Jocimama érces hangon dudorászik felmosás közben, jó kedve van, mert a lidliben akciós volt a felmosóvödör, Szonja érkezik, akinek még derűsebb a kedve, úgy látszik ő felmosónyelet is talált áron alul. - Joci? Beszélnem kell vele, jó híreim vannak. Nnnna, ez vagy terhes, vagy a sarokcsiszolót is akciósan adják ezen a héten, azért sietett úgy Jocihoz. - Nincs itt, nem is lesz, nekem meg rengeteg szart kell felvakarnom még a jómadarak után, úgyhogy húzz haza anyádba Szonjácska - jelzi Jocimama kezének széttárásával és egyébként igen bájos holdvilág képének eltorzításával. Csakhogy Joci épp ebben a pillanatban trappol be, Szonja az anyós kedvéért csak még szélesebb vigyorral röppen oda csókot lehelni szegény kis analfabéta barátunk orcájára - beszélnünk kell Jocikám, most azonnal és lehetőleg négyszemközt, kurva jó híreim vannak. Távoznak, de az ajtóból visszafordulva még egy kőkemény jólrábasztálJocimama pillantást lövell anyóspajtás felé. 

2.png

- Nagy ajándékot hoztam! - vág bele rögtön a lecsóba Szonja. Joci arca felderül, lelki szemei előtt 3 vadiúj nyolcas fúrófej meg egy a Dejópopó didibár VIP részlegébe szóló havibérlet lebeg. De nem, a dobozka egy rászáradt húgytól ragacsos terhességi tesztet rejt, természetesen két csíkkal, mert az egy csíkban nem lenne semmi drámai. - Mi a fasz ez? - hördül fel Joci - de hát mi nem is.... - De bizony, tudod akkor - emlékezteti Szonja, Joci olyan arcot vág, mint akit most rúgtak bal herén stoplis cipővel.

3.png

Buci a kölkökkel gyorsétteremben tápol, akik kóláért rinyálnak, de Buci felelős szülő lévén kioktatja őket, hogy a vitamindús, marhakörömből és nyesedékből összegányolt burger meg az olajjal vastagon meglocsolt krumpligranulátum mellé nem ihatnak kólát, árt a fogaknak ugyanis. Fagyi sincs, csak gyümölcssaláta, anya szeretné, ha egészségesebben ennétek. Gratula, küldetés teljesítve. Annyira unalmas az egész, hogy én inkább a jelenet hátteréül szolgáló, a gyorsétterem falára erősített TV adására koncentrálok, mert ott bizony a Knight Rider megy Májküllel. - És Emil bácsi gyakran átmegy? Ottalszik? - Csak ha esik - jön a válasz. Én nem látom az összefüggést, de mondtam már, én nem vagyok olyan okos. 

4.png

Ugrunk Dávidékra, akik újra terápián ücsörögnek, pedig a múltkor Dávid kivonulása igencsak véglegesnek tűnt, de biztos én értettem félre valamit. - Tamara, milyen érzés újra látni Dávidot? - Hányni tudnék már a látványától is, őő izé, úgy értem, fájdalmas, de a pénz gyerekek miatt bármire képes vagyok. - Dávid, miért szerettél bele Tamarába? - Hát mert olyan életvidám volt. Mindeközben Tamara olyan arcot vág, mintha portrét állna éppen Révai nagylexikon, Hogy néz ki az, aki nem életvidám? szócikkéhez. - Tamara, neked mi tetszett meg Dávidban? Má'hogy a pénzen kívül. - Hát a biztonság. Amit a pénze nyújt. - Nagyon jó Tamara, örülök, hogy megnyíltál! - dicséri meg Annamari az elhangzott szerelmi vallomást.  

5.png

Szegény Bucek lebaszást kap Zsófitól - Te tényleg képes voltál húsipari hulladékkal és szikkadt zsömlével etetni a kölköket? - Há majd főzni fogok, nem? - háborog Buci. - Egyébként is, nem ez a baj, hanem hogy kurválkodsz, és az Emil itt alszik, a gyerekek állandóan csak erről beszélnek (amikor faggatom őket). Találkozni akarok vele, lebratyizni, aztán köpőcsövezni a kertben, amíg nem látom, hogy jó ember-e, nem dughatja a feleségem és nem nevelheti a kölkeimet! Szép hárítás Bucikám, hamburger téma ejtve, Zsófi elviharzik. 

6.png

Dávid okítja a fiúkat, akik a kanapén ülve merengenek szomorúan - há' ismerkedj meg a csávóval Buci, még az is lehet, hogy jófej - hogy a francba lenne má' jófej? - üvölt Buci - hát Bachot játszik, BACHOT ÉRTED???? Pontosan tudom, mire gondol, pokolba a kantátákkal és fúgákkal, az az ember egyetlen rockoperát sem írt és nem szerepelt az MTV Hits-ben sem, nem zeneszerző az ilyen. - Szonja terhes - kontrázik rá Joci. - Úúúúúú, beszoptad Jocikám, mostantól 20 évre elkötelezted magad - vigasztalja Dávid, Joci a könnyeit nyelve rohan ki, hogy megint szegény Csülkön vezesse le a feszkót, mennymáinnen felkiáltással taszajtja odébb szegény jószágot, hol a Green Peace, kérdem én???

7.png

Dávid érkezik Tamarához bejelenteni, hogy leáll a terápiával. Azért leülnek borozgatni - Hm, kitűnő bor, honnan van? - érdeklődik Dávid. - Idded a polcró - motyogja Tamara kissé spiccesen. - Bért akarott abahagydi a treápiát? - A terápia puhapöcsöknek való, azért. Add ide az üveget. Basszalak Tamara, ez a 63-as Dankó Pistám, különleges alkalmakra, faszér bontottad fel? - Bit szábít? Idattya bagát - vigasztalja Tamara. - 21 éve egy izgalmas dögös kis picsa voltál, most meg egy hatalmas kurva vagy csak - áll bosszút verbálisan Dávid. - Egy hideg frigid kurva vagy! MÉR? VAGY? FRIGID? - üvölti Dávid, háttérben a minden tekintetben hátrányos helyzetűnek mondható Danika bújik az ajtófélfa mögé. Érkezik Vircsi is, kilógó bimbókkal, rendet tenne a perpatvarban, de helyette Dávid teszi helyre őt, Tamara ködfátyolba burkolózó tekintettel mered erre az új, harcos gall vitézre, aki még Vircsitől sem fél. Dávid távozóban még elnézést kér a kurvázásért, Tamara hajcsavargatva flörtöl vele, meg is beszélnek egy randit, mert baszélniük kell. 

8.png

Dávid meglátogatja dr Pattit, aki szakszerű és hasznos tanácsokkal látja el - fáj a válla? - hát ha nyomkodom, akkor igen - akkor ne nyomkodja. - Egyébként már nem járunk terápiára, vége, nem érdekel, nem vagyok én puhapöcs, de képzelje doktornő, Tamara randizni akar velem, nem rossz bőr nem mondom, de maga sokkal jobb - Patti doktornő ennél unottabb fejjel már csak Bachot hallgathatna, le is koptatja szegény Dávidot. Mindeközben Szonja és Joci ultrahangon, Joci mindenképp helyénvalónak tartja közölni az orvossal is, hogy gyanúja szerint nem ő az apa, mire Szonja egy elmebajos nyugalmával nyugtatja vigyorogva - kicsim, most miért vagy mérges? Kicsit ideges ő is - magyarázkodik a dokinak, de egyébként jó gyerek ez a Joci, ne tessék aggódni. 

9.png

Buci érkezik az iskolához felkapni a gyerekeket, de Emil beelőzi - bocs Buci, de ma én viszem a kölköket, megyünk a jótékonysági koncertemre - Buci bosszúból jól lerúgja Emil bicajának lámpáját, ez nem volt szép tesó. Közli Zsófival, hogy most már muszáj megismernie Emilt, vacsorázzanak hármasban. A vacsi igen kellemes hangulatban telik, ahol megtudhatjuk többek között azt is, hogy Emil, ha nem a cangát tekeri, egy jaguárral közlekedik, mely információ hallatán Buci két deci levest és egy félig megrágott répát prüszköl vissza a tányérja mellé. Nem tudom, hogy azért, mert nem szereti a jaguárokat, vagy mert azt már ő is hihetetlenül nevetségesnek találja, hogy a sorozat egy olyan alternatív magyar valóságban játszódik, ahol a tanároknak jaguárja van, az ovisok reggelire füstölt lazacot kapnak teljes kiőrlésű pirítóssal és frissen facsart narancslével, a nyugdíjasok pedig hetente vesznek új Chanel kosztümöt a Fifi kutyának. Emil közli, hogy Balázska énekórákra akar járni, mert annyira muzikális, mire Buci tenemcsinálszafiambólbuzit tekintettel vág vissza, hogy Balázska márpedig focizni akar. 

10.png

Tamara és Dávid egy étteremben randiznak. Tamara osztriga nyalogatás és egy jól irányzott vadmacska tekintet kíséretében felmutatja a szobájához tartozó kártyát, melynek láttán Dávid felrángatja Tamarát, hogy egy rendkívül szürreális és nevetséges szexjelenetet adjanak elő. Dolga végeztével pedig úriember módjára távozik: - bocs Tamara, nem tudok maradni, hogy beszélgessünk és összebújva hengeredjünk jobbra-balra az ágyon, este meccset nézünk a fiúkkal. Na csácsumicsőváz! Tamara meg szedegetheti össze az állát és annak darabokra tört maradványait a párnák közül. 

11.png

Joci és Buci a kanapén matekoznak - hány napos a gyerek? Jajj Jocikám, ne lúzerkedjél már, rajta van a képen, 51 napos. Na várjál, emlékszem, pont 51 napja volt, hogy vigyáztál a gyerekekre, nem lehetsz te az apa, szerencséd van. Annak tényét, hogy a fogantatás időpontját már ilyen módon is meg tudják határozni, nem is kommentálnám különösebben, és a tanári fizetésből összeguberált jaguár óta már azon sem akadok fenn, hogy valaki pontosan és azonnal vissza tud emlékezni arra, hogy a haverja mit csinált éppen 51 nappal ezelőtt. Buci csak amiatt gurul be egy kicsit, hogy Joci a gyerekei felügyelete helyett Szonját csinálta meg éppen, pedig ő megmondta neki, hogy exekkel ne kezdjen. 

12.png

Joci rohan is Szonjához, bocs, hogy kételkedtem, de most már kiszámoltuk, biztos vagyok benne, enyém a gyerek. Szonja kivirul, a terv működik, egy újabb férfi szabadsága vált áldozatává a szakítás utáni rejtélyes teherbeesésnek, most majd élnek boldogan holtomiglan holtodiglan, a szerelem újra fellángol, ha boldog kis család lesznek. De Joci helyesbít, a gyereket vállalom, téged nem, Szonja szájacskája gyorsabban görbül le, mint a gazdasági mutatók Matolcsy kinevezése után - akkor elvetetem! - fenyegeti meg Jocit. Jocimama érkezik, hogy jobb belátásra bírja Szonját: felajánlja, hogy mivel Joci nem fog visszamenni hozzá, ő hajlandó lenne finanszírozni Szonja komplett költöztetését Londonba, vagy bárhova, csak minél messzebb legyen az ő drágalátos kisfiától. A beszélgetés szóváltássá, majd egy elég röhejes ajtó csapkodó veszekedéssé fajul, melynek eredményeképp Szonja a hasát szorítva összeesik. A mentők helyett Jocit riasztja, aki persze már nem sokat segíthet a vetélés tényén. 

13.png

Buci Zsófi és Emil után leselkedik a kocsiból, majd Emil távozása után közli Zsófival, hogy ez az Emil mégse olyan faszfej, mint előszörre hitte, és örül, hogy Zsófit boldoggá teszi, és még táncolni is tud! Zsófi szájra puszival köszöni meg Buci felnőtté válását. Buci el, de időközben Emil észreveszi, hogy a zsebmetronómját otthagyhatta Zsófinál, ezért visszafordul, Buci meg tolatásnál nem veszi észre, hogy elütött valakit, bámm, szevasz Emil, szevasz bicó, szevasz jaguár. 

Címkék: 18+ válótársak
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antiszociál 2016.01.09. 17:30:35

Még mindig Stohlbuci a leggyengébb láncszem :legyint
Balsai Móni viszont egy bestia ;) (bombázó):ugral

antiszociál 2016.01.09. 17:39:15

" alternatív magyar valóságban játszódik, ahol a tanároknak jaguárja van, az ovisok reggelire füstölt lazacot kapnak teljes kiőrlésű pirítóssal és frissen facsart narancslével, a nyugdíjasok pedig hetente vesznek új Chanel kosztümöt a Fifi kutyának. "

:)

Szinte fáj mikor nézem, annyira egyszerű, és bárgyú ez az egész :)
Az Aranyélet kenterbeveri .

Majolie 2016.01.11. 15:14:53

Bucinak mikor esik le, hogy Emil bácsi meleg?

antiszociál 2016.01.12. 11:16:27

@Majolie:

De akkor mi az az ottalvós sztori, Emilkének korán kell lefeküdnie, és mindegy hogy hol ?
Különben is , már nem meleg, meghót, az meg hideg. :P

Majolie 2016.01.12. 11:29:42

@antiszociál: hát nagy esőben nem tud tekerni a szerencsétlen, ott kell aludnia a kanapén.

Gondolod hogy meghalt? Mintha vergődött volna még a földön, de lehet, hogy csak a veszettül forgó kerék zavart meg.

antiszociál 2016.01.12. 11:43:59

@Majolie:

A Jaguár meg porosodik a garázsban :legyint

Nyilván él még Emil, de zongorázni nem mostanában fog.
A forgatókönyvírók nem nagyon erőltetik meg magukat, lopott klisékkel "operálnak", annyira egyszerű mint egy brazil sorozat.

Artie 2016.01.12. 15:56:00

@antiszociál: Írta: Linda de Mol. Oda van írva az elején.

Részletezzem, vagy innentől minden világos?

antiszociál 2016.01.12. 21:13:26

@Artie:

Szóval ez a Holland sorozat akkora siker, hogy már a 3. évadot tolják ?
De sajnálom őket.
A Bolgár verzióban meg Maseratija lesz a zongoratanárnak ?

Artie 2016.01.13. 09:34:27

@antiszociál: Ezek szerint... Az Endemol kiválóan ért ahhoz, hogy sztaniolba csomagolja a szart, és a népek még rá is cuppanjanak. És ezt egyáltalán nem a bigbráner miatt mondom.

antiszociál 2016.01.13. 15:11:47

@Artie:

Túl szépen van fényképezve, olyan érzése van az embernek mint ha Berlinben ülne a német csajával az ember, és semmi gondja, erős a fizuja, és nézi ezt ami róla szól, mert ő is a felső tízezerhez tartozik.
Ha a realitást nézzük nagyon csöves sorozat lett volna ebből, jó ez így, mert még depisebbek lesznek az emberek.
süti beállítások módosítása