Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Derrick 2x03 - Kavarodás Rohn körül (Nur Aufregungen für Rohn)

2015. március 08. 12:00 - wolfbeisz

Müncheni kávézóban nyitunk, a szőke egyetemista aranyifjú, Harald Rohn osztja éppen az észt csoporttársának. A pénz a téma, a megélhetés, és hogy miként lehet dellára szert tenni a jóltanulás–ösztöndíj viszonylaton túl. Rohn állítólag cikkeket ír különböző lapoknak, hamarosan pedig nagyobb összeget vár egy kiadótól, itt már egy saját könyvről szól a fáma. Majd gyorsan elköszön a havertól, mert orvoshoz kell mennie. Az emeletes házban lévő rendelő várója javarészt nyugdíjasokkal van tele, de Haraldról gyorsan kiderül, hogy kutya baja: ő terepszemlét tartani jött ide. A váróteremből ugyanis éppen a közeli szupermarket hátsó bejáratára lehet rálátni, a két épület pedig egy kis udvart fog körbe. Rohn az óráját nézve buzgón jegyzetel egy kis füzetbe, hogy mikor viszik el a bevételt a boltból, szó sincs tehát semmiféle kiadóról, másban gondolkozik a fiatalúr.

6_nur_aufregungen_fuer_rohn.jpg

Tovább
Címkék: derrick
3 komment

A férjem védelmében - Ilyen volt az ötödik évad

2015. március 08. 10:40 - fuszulykavirág

Az ötödik évad pont ott folytatta, ahol az előző abbahagyta, Alicia és Cary együtt tervezgették a cégből való kiugrást és függetlenedést, az volt a terv, hogy ők lesznek az új Will és Diane. Csak közben jöttek azért nehézségek, mint például új irodabérlés, amiben például Alicia csodálatos édesanyja segítette ki őket. És bár igyekeztek nagyon csendben intézni az elválást, azért eljött az a pillanat, amikor lebuktak, és Will meg Diane tudomására jutott a tervük, akik persze kikeltek magukból, és rövidúton kirúgtak minden szökni vágyót. Sok sikert fiatalok.

alicia_cary.JPG

Aztán persze elindult a játszma a nagyobb ügyfelekért, kit tudnak megszerezni, kit buknak el, és a régiek ott vágtak az újak alá, ahol csak tudtak. Plüsspatkányokat küldözgettek nekik, meg ilyenek. A kiugrók kezdetben mégsem találtak maguknak megfelelő irodát, és egy ideig Alicia lakásából működtek. Ráadásul rögtön indulásnál annyira nem álltak jól anyagilag, hogy a Lockhart & Gardner korábbi csődbiztosát, Clarke-ot kérték meg, hogy segítse ki őket. Will közben meg is újította a céget, most már nem Lockhart & Gardner, hanem simán csak LG. Csak így lazán. Úgyis tudja mindenki, mi az.

Tovább
6 komment

Éden Hotel 3x10 - Mint kutya a lecsóstálat (18+)

2015. március 07. 08:54 - sixx

screen_shot_2015-03-07_at_6_59_44.png

Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig ott éltem vagy 22 évig, na mindegy, ne anekdotázzunk a vidéki létről, inkább lássuk, miből élünk.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
674 komment

Barátok közt 7305-7308 - Égjen a zsír mindhalálig!

2015. március 06. 16:00 - julie0812

1.jpg

New Bartha még mindig kórházban, alkesz doki szakértő kezeiben. Bartha jön látogatni, mire Krisztián annyira felcseszi az agyát, hogy frissen műtött hassal kipattan az ágyból és gyepálná is a bátyót, de Enikő és a doki gyorsan visszafektetik az ágyba, átvérzett a kötés. Hát igen, ez még a legkeményebbekkel is előfordul.

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Better Call Saul 1x02 - Mijo

2015. március 06. 15:00 - roxig

Tuco Salamanca dúdolva aprítja a hozzávalókat, mikor aggódó nagyanyja mögött két srác sétál be a házba. A nő arról panaszkodik, milyen mérges rá a két férfi - ami egyébként teljesen jogos lenne egy cserbenhagyásos gázolás esetén - Salamanca viszont gyanúsan méregeti őket, mint aki az elejétől kezdve tudja, hogy megrendezett baleset volt az egész. Mielőtt lerendezné a dolgot, nagyanyját kedvenc sorozatára hivatkozva felküldi a szobába, arra viszont nyomatékosan megkéri, hogy jól hangosítsa fel a tévét. Amint becsukja a szoba ajtaját a magában szitkozódó asszony, a két fiú rögtön pénzt követel, különben hívják a zsarukat. Salamanca eléggé megfeszül a rendőrség hallatán, amin szintén nem segít a fenyegetőzés, hogy sittre juttatják az asszonyt. Salamanca erre úgy tesz, mintha a tárcájáért nyúlna, közben viszont hirtelen felkapja nagyanyja háromágú botját és úgy pofán vágja a két fiút, hogy eszméletlenül terülnek el a földön.

kepernyofoto_2015-02-17_13_49_55.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

The Flash 1x14 – Fallout

2015. március 06. 13:00 - SuperLawyerGirl

Szóval az előző részt ott hagytuk abba, hogy RonStein felrobban, úgyhogy itt is vesszük fel a fonalat. Caitlin és Flash igyekeznek elrohanni az atomcsapás elől – vagyis Barry igyekszik elfutni, Caitlin meg kapaszkodik – ami természetesen sikerül is hőseinknek. Miután Cisco megnyugtatja őket, hogy ennek a gombának nagyobb volt a füstje, mint a lángja - azaz nincs sugárzás – visszafutnak Ronnie-hoz, aki megtépett felsőjében tápászkodik felfelé, majd örömmel smárolja le menyasszonyát. Az idilli képet Dr. Stein dörmögése töri meg, nagyon szeretne már új ruhát kapni. Őszintén szólva nem értem a türelmetlenségét, én arra számítottam, hogy vagy csak Ronnie-n lesz ruha, vagy mind a ketten pucérak lesznek, ha már felrobbantak. De nem, a jó professzornak még a szemüvege is megvolt.vlcsnap-2015-03-02-12h38m41s80.png

Tovább
Címkék: the flash
8 komment

A férjem védelmében - Ilyen volt a negyedik évad

2015. március 06. 11:00 - fuszulykavirág

Most az lesz, hogy folytatódik A férjem védelmében hogyvolt. Csakhogy a Universal a 6. évadnál tart, én meg ide utoljára a 4-ről írtam, szóval első körben gyorsan felzárkózunk az eddigi eseményekből, aztán meg robogunk tovább az aktualitásokkal. A legutolsó meghogyvoltozott rész a hetedik volt a negyedik évadból, ott úgy álltunk, hogy Peter szokás szerint éppen kampányolt, közben újra ügyész is volt (Aliciaval oda-vissza segítették egymást szakmai ügyekben), a Lockhart & Gardner pedig pocsék anyagi helyzetben találta magát, és csődeljárási biztos egyengette az útját. Most pedig lássuk zanzásítva, hogy mi történt a negyedik évad további részeiben.

alicia2.JPG

Will és Diane néhány fondorlatos húzással kiszabadították magukat (meg a céget) Clarke, a csődeljárási biztos uralma alól, majd érintőlegesen kiderült, hogy Clarke a saját szakállára akarta a céget egy reményteli befektetőnek átjátszani, a szemét. És Clarke nem állt le, a győzelem csak átmeneti volt, továbbra is fennáll a roló lehúzásának lehetősége, ha nem prezentálnak pénzügyi sikereket is a tárgyalótermiek mellett.

Tovább
2 komment

Éden Hotel 3x09 - White Trash Circus (18+)

2015. március 06. 09:00 - sixx

Kimegyünk a hegyoldalba, és egy farmeres-Ramones-pólós Gólemet találunk ott, akinek kibaszottul fogalma sincs arról, milyen zenekar neve van a mellére írva, de nem is azért tartja a TV2, hogy rocklexikont írjon. Mélyvíz gyön ma, kinyílik Pandora katonaládája, és kijön belőle a genyóság. Mindezt a mostanra védjegyszerű, gépies, teljesen természetellenes hangon, ami azért rém bosszantó, mert az Éden Éjjelbe lehet hallani, hogy a pali tud természetes is lenni, ha hagyják.

Tovább
Címkék: 18+ éden hotel
475 komment

Barátok közt 7301-7304 - Bözsike, a sztárszakács

2015. március 05. 14:00 - julie0812

1.jpg

Feszkóval nyitunk, habzó szájú Atikám és nyúlmentő lánya veszekednek, Juli próbálja nyugtatni őket. Zita nem érti, hogy miért nem jó amit tett, hiszen a nyulak életéről van szó. Atikám nyugodtabb hangnemben próbálja elmagyarázni, hogy a lopás akkor is lopás és egyébként a nyulaknak meg mindegy, hogy megeszik vagy kisminkelik őket, utána úgyis mind a nyúl mennyországba jutnak.

Tovább
Címkék: barátok közt
5 komment

A FALKA 1X04 – Ki vagy Ewa? (18+)

2015. március 05. 13:00 - Bruti

1_2.jpg

Túl vagyunk az évad felén és bár nincsenek hírek az újabb évadról, én azért remélem, lesz folytatása a dolognak. Nem azt mondom, van hova fejlődni, de megfogott ez a kicsit ismerős miliő, a karakterek, a helyszín és a sztori.
A patológián nyitunk, ahol Ewát boncolták. Az ügyészcsaj mindent megtud, amit akar. A halál kb. 12 órája állt be, egy 9mm-es a bűnös. Pont olyan, amit a határőrök is használnak. Égési nyom a robbanás miatt, szalagszakadás, de szépen ellátva, szóval volt segítsége. És a végére még egy frankó bordatörést is összeszedett, ami jóval frissebb, mint a többi sérülés. Kifelé menet, az Ügyész már vegzálja is Grzywát, hogy neki milyen fegyvere van. Hát persze, hogy 9mm-es Glock, mint minden határőrnek. Aztán megint Rebrow a téma, de Grzywa vehemensen védi kollégáját. Ugyan ő találta meg, de akkor már rég halott volt a csaj. Az viszont biztos, hogy valami nagy szarba keveredett a régi falka.

2_2.jpg

Az ügyész Rebrow-al folytatja a kihallgatást. Kíváncsi, mit tud Ewa múltjáról, pl. hogy Afganisztánban szolgált és értett is a robbanószerekhez. Rebrow is olvasta az aktáját, de megbízott a csajban. Aztán előkerül egy kulcs, amit Ewánál találtak, meg a halom pénz ami Rebrow pc-jében volt, de nagyon úgy néz ki, hogy emberünk ebben vakon van. Erre az ügyészcsaj kerekít egy szép sztorit: Ewa és Rebrow a csempészekkel dolgozott össze, majd együtt tervezték meg a robbantást is. Ewa elbújt az erdőben, aztán valamin összekaphattak és Rebrow kinyírta. Most meg sajnáltatja magát. Szép sztori, itt akár be is fejezhetnénk a sorozatot, de valami azt súgja, hogy köszönőviszonyban sincs az igazsággal.
Váltunk Nataliára, aki éppen fel akar mondani, de a Főnök nem hagyja. Ezt még eljátsszák vagy ötször ma. Az ügyész a helyi nyomozót kérdezgeti Rebrowról, de ő is csak jó véleménnyel van a srácról, szerinte valaki be akarja mártani.
Érkezik egy határőr fejes, aki kiosztja az egész falkát, főleg a Főnököt. Gyors eredményeket vár és azt, hogy leszedjék Ewa képét a gyászfalról. Ugrunk Kalitára, aki éppen disznótort tart. Nagyon humánus módon, egy baltával veri agyon a szerencsétlen jószágot, aki idegességében felrúgja a segítőjét. Felakasztják a desznyót, közben azt vitatják, hogy egyre nagyobb a gáz. Mivel Ewa meghalt, tuti őket veszi elő mindenki, közben Kalita meg van győződve róla, hogy Metro áll az egész mögött.

3_2.jpg
Az ügyész tovább kérdezgeti Rebrowot, aki elmondja, hogy Ewa egy kaméleon volt. Beépült ide-oda, a merénylet napján éppen egy csecsen nőt játszott, volt is egy jó fogásuk. Szégyellem, de nekem csak most esett le, hogy az első részben Ewa volt a karatés csecsen luvnya. Közben az ügyész emberei Luczakot keresik, de az inkább bujkál előlük.
Váltunk Grzywára és Agára, akik járőrözés közben felfedeznek egy elhagyott kocsit, majd nem messze tőle egy halott nőt. Erősítést kérnek és kutyával követik a nyomot, ami az erdőn át egyenesen az ukrán határhoz vezet. Na, idáig mennek, a Főnök nem engedi tovább őket. Innen majd hivatalosan intézik. De a bürokrácia nem csak magyar betegség, mert az ukránok elbohóckodnak rajta egy hónapig is, szóval kell valaki, akinek van odaát ismerőse. Na, és ki az? Hát persze, hogy Rebrow. Az ügyész elengedi, Főnök eligazítja, és már mennek is ki a határra Grzywa-val. Kint találkoznak egy ukrán határőrrel, aki azzal indít, hogy átad két karton cigit Rebrownak, gondolom teljesen szabályosan lengyel zárjeggyel… No de a lényeg, hogy két napja megszökött egy ukrán diliházból egy veszélyes fickó (Lárva), aki nőket gyilkolászik. De a diliház állítja, hogy odabent van, mert ha kiderül, hogy lelépett tőlük egy beteg, akkor valamit nagyon rosszul csináltak. Így aztán nem is keresik. Rebrow kap róla egy aktát is, amit bevisz a Főnöknek.

4_2.jpg
Irány a labor, ahol a technikus éppen azt magyarázza az Ügyésznek, hogy az első részben lelőtt fickót és Ewát ugyanazzal a fegyverrel nyírták ki. Majd kitérnek a talált kulcsra és láss csodát, a technikusunknak erre is van válasza. Pont ilyen kulcsot látott egy ügy kapcsán a templomban. Már haladnak is a helyszínre és meg is találják Ewa cuccait egy kamrában. A technikus emberünk Rebrowéknak is leadja az infót a fegyverről, ebből Grzywa arra következtet, hogy csak Kalita lehetett a hunyó.
Az Ügyész egyre mélyebbre ássa magát az ügyben, majd találkozik a nagybátyjával, aki úgy néz ki, mint aki Brezsnyev alatt szolgált a Kremlben. Egyenruha, sújtások és merő plecsni az egész ember, valami tábornok lehet az öreg. Az unokahúgi egy bizonyos Robert Kordát keres, aki Ewa parancsnoka volt Afganisztánban. Kiderül, hogy tapasztalt deszantos parancsnok, rengeteg háborúban megfordult, ma multik tanácsadója és elég nagy körülötte a homály, szóval jobb lesz vigyázni vele.

5_2.jpg
Rebrow most Nataliával járőrözik, akinek elindul az orra vére, így inkább hazamennek. Váltunk az Ügyészre, akire éppen rámozdul telefonon a technikus, de a csajnak fontosabb dolga is akad, elkapja a kocogó Kordát. Beülnek a fickó kocsijába és előad egy szép történetet Ewáról. Az egyik legjobb tisztje volt, abszolút megbízható és lelkiismeretes. Ráadásul rendkívül képzett is, szóval nem egyszerű az ilyet megölni. Valaki olyan tehette, akiben bízott. Vissza Rebrowékra. Natalia éppen telefont kap a Főnöktől és lelép, Rebrow meg dulakodást hall kintről. Az egyik határőr és Rambo és Aga balhéztak össze, de Rebrow rendet teremt. Nataliát vacsira hívta a Főnök, még mindig a munkáról beszélgetnek, de a csaj mindenképpen le akar szerelni. Vagy ahogy ő mondja „Szarok én erre a melóra”, majd lelép. Rebrow megint a vadászháznál szomorkodik, mikor megjön Luczak haverja. Természetesen előkerül az olcsó szesz is, majd Luczak bocsánatot kér, hogy nem hitt neki Ewával kapcsolatban. Aztán inkább csendben isznak.
Az utolsó képsorokban Korda egy kör SMS-t küld, és mi is meglátjuk a címzetteket, Kalitát, Grzywát és az „Orosz”-t. Valamiért egyik se örül az üzenetnek, amiben ez áll: „Megtalált a nő!”

6_2.jpg

Címkék: 18+ a falka
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása