Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7715-7716. rész:

2015. december 30. 23:17 - Gillotte

Gizi a másnaposságtól félholtan fekszik a kanapén, rendkívül esztétikus látványt nyújtva. Amint magához tér már zavarja is el az őt fulladástól megmentő Lacit, aki tökösebb, mint valaha, s kijelenti, hogy márpedig visszaköltözik Gizihez. Gizi feküdne is vissza, most úgysem tud mit csinálni, s Laci hiába figyelmezteti, hogy esküvőre hivatalos Gizi, ahol egyébként tanú és a virágokat megszervező lelkes jelentkező is egyben, Gizi eddigre már rég újrabólint.

bk_december21_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x08 – A rabulejtő játék (The Point of Salvation)

2015. december 29. 14:00 - Kapitánylány

Egy kutatóbázison vagyunk, új anyagot (gyorsabb lesz tőle a számítógép) mutatnak be az illetékes katonatisztnek, ennek segítségével sokkal gyorsabban tudnak majd például szimulációkat lefuttatni. A bemutató persze kudarcba fullad, azonnal evakuálni kell az egész épületet.

Jenkins szorult helyzetük miatt egy tündért idéz meg, három kérdése lenne, utána útjára engedi a zöld szellemlényt. Első kérdés rögtön az, hogy Prospero tudja-e használni az új pálcáját, Puck szerint küszködik vele. Jenkins második kérdése, hogy mit akar Prospero? A zöld szellemlény erre még nem tudja a választ, de utána jár, és visszajön a válasszal.

01.jpg

Tovább
komment

Aranyélet 1x08 - Van aki ebben jó, van aki abban

2015. december 28. 14:09 - Zsoofka

Időhúzás gyanánt kicsi-Attival nyitunk, épp összeismerkedik Endrével, aki már 30 éve is lopkodással töltötte az őszi estéket… De hagyjuk ezt, nézzük meg mi a csuda  van Komáromival és a díszes bagázzsal.

11.png

Nos, a helyzet nem túl rózsás. Endre vérzik a golyó ütötte sebtől, Attila próbálja ellátni, miközben Márk instrukciókat olvas gúgli barátunkból az okostelefonján. Jáj. Orvos kellene, mondja nagy bölcsen az idősebb Miklósi. Csakhogy az kész lebukás, végül megpróbálják beérni egy esősegély-dobozzal a kocsiból.

Tovább
Címkék: aranyélet
komment

Barátok közt 7713-7014. rész:

2015. december 28. 12:00 - Gillotte

Robi tudni akarja, mit művelt apja Ágival, de a nő kéri, ne faggatózzon. Robi ezzel mit sem törődve tovább kérdezget, s ugyan választ nem kap, a reakciók alapján Robi rájön, hogy apja megerőszakolta Ágit. Be is ront a Herrhez és a falhoz keni vallatás célzattal, ám a Herr nem vall, sőt, kikéri magának, és aggódik a könnyen gyűrődő ingéért. Ági is beront és leszedi Robit apjáról, a Herr értetlenkedik, mégis miből következtet Robi erőszakra? Ági is tagad, hisz ő nem mondott semmit, biztosan félreértett valamit Robi. A Herr elzavarja sarját, Ági még négyszemközt próbálja megmagyarázni Robinak, mennyire félreértette, de Robinak már kár magyarázni, látja, hogy gáz van. Szegény Ági meg is kapja a magáért a Herrtől, amiért járt a szája Robinak, de ezúttal csak verbálisan tolja le. Ági viszont megvédi magát, rendben, hogy egy feleség jó dolog, de nem tulajdon, és bizony árthat is, nem is keveset!

bk_december18_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
komment

Jóban Rosszban 52. hét

2015. december 28. 10:33 - lulu1.0

Eljött hát az év vége. Majd szépen átevezünk az áhítat övezte karácsonyi hangulatba, azonban a hét elején van még némi teendő. Elvarrásra váró szálaink egyike a környezetszennyezéses, emberek haltak meg miatta, tóba öntött méreg ügy. Konrád és Alíz a múlt héten foglyul ejtett Kelement egy kórházi ágyban, mesterséges kómába kábítószerezve tartja fogva. Épp a felélesztésén ügyködnek, azért, hogy vallomást csiholjanak belőle Nándi ellen, amikor megszólal a telefon. Barbara a másik oldalról vészjósló hangon közli, hogy mielőtt CsipkeKelement éberségbe csókolják, fáradjanak elébe, de sebtiben.

52_het_1_bekezdes.jpg

Tovább
Címkék: jóban rosszban
komment
süti beállítások módosítása