Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A S.H.I.E.L.D. ügynökei 2x22 - S.O.S. 2. rész (ÉVADZÁRÓ)

2015. december 18. 15:00 - Smokey the bear

Az előző részt a vérszomjas Jiajinggel zártuk, így most stílszerűen a másik Skye-szülővel folytatjuk. Calt egy terepjáróval a garázs falához passzírozta Coulson, így nyert egy kis időt, hogy beszélhessen a fickóval, anélkül, hogy az kettétörné a gerincét. A Főnök ismét Cal jó szívére és arra az ígéretére hivatkozik, hogy meg fogja védeni a családját. Tudja, hogy a férfi nem rossz ember, csak Jiajing hajszolta bele a szörnyűségekbe, amiket elkövetett. Cal egy ponton megtörik, és bevallja, a kis Frankenstein-projektje nem úgy sült el, ahogy tervezte. Mielőtt Whitehall darabokra tépte, Jiajing jószívű teremtés volt, aki nem hogy szórakozásból szívta el mások életerejét, de úgy kellett könyörögni neki, hogy megtegye az életben maradása érdekében. Cal összevarrta, azért ölte le az egész falut, mert kellett az energia a felesége feltámasztásához. De kár volt, mert azóta, Jiajing kifordult magából. A pótapa-figura Coulson elmondja, hogy bár Skye nem az ő lánya, de ő áll a legközelebb ahhoz, amit családnak lehet nevezni, és ezért mindent megtesz, hogy megvédje a lányt, ha kell a saját anyjától is. Persze csak ha Cal hagyja. Turbó-apu letolja magáról a kocsit, nyakon ragadja Coulsont, de csak azért, hogy nyomatékosítsa, ő is a mentőakció részese kíván lenni. Hurrá.

1_cal.jpg

Tovább
11 komment

A titkok könyvtára (The Librarians) 2x07 - Dorian Gray (The Image of Image)

2015. december 18. 13:00 - Gabba

Ebben a részben is az irodalmi vonalra fekszünk rá, a magyar cím spoileresen el is árulja, kivel/mivel lesz dolgunk, de mi még ne üssük le a labdát, inkább haladjunk a történet szerint. Na szóval: Londonban kezdünk, Jake és Cassandra Prospero után nyomoz (nem azért, de mintha Flynn is pont emiatt vált volna külön a csapattól), majd úgy döntenek, kéne inni egy sört valahol. A közeli klubból pont ekkor lép ki néhány lány és vidáman fotózni kezdik egymást, közben az úttesten a tilosban átmegy egy felhajtott gallérú férfi, akit majdnem elüt egy autó. A sofőr csikorogva fékez és sikerül is időben megállnia, ugyanekkor az egyik fotózkodó lány jó pár métert repül, mintha őt ütötték volna el. Ez varázslat, néz össze a két könyvtáros.

libr2_7_01.JPG

Tovább
2 komment

Készhelyzet 1X10 – Akasztják a hóhért

2015. december 18. 12:00 - Bruti

Elérkeztünk a Készhelyzet évadzáró epizódjához, ami hozott némi meglepetést, bár a műsor rutinosabb nézői, valószínűleg sejtették, hogy bizony nem lehet csak úgy büntetlenül röhögni a másikon, előbb-utóbb a műsorvezetőt is be fogják forgatni. És persze így is lett. De ne rohanjunk előre, nézzük mi történt az utolsó adásban.

1_8.jpg

Tovább
Címkék: Készhelyzet
Szólj hozzá!

Válótársak 1x06 - Soha ne told fullba a kretént (18+)

2015. december 18. 11:02 - Dzsudibí

Nyitó: Buci és az immáron férfivá és Dáviddá érett ex-Papucs a kanapén dumcsizik - szerinted? - szerintem csak beszélgetnek. Az emeletről leszűrődő ütemes hangok azonban nem erre engednek következtetni. Egy nappal korábbról indítunk, a rosszcsontok ismét iszogatnak, ezúttal a szabadságra, kinek kellenek a nők, kinek kell feleség óbégatással ürítik poharaikat, gyerekek, hát így ki fog nektek unokát szülni? Buci TÁNC! felkiáltással megnyitja a magyar filmtörténelem legkínosabb báljelenetét, már csak Straub Dezső hiányzik, és indulhatna az Én táncolnék veled újragondolt forgatása. 

1.png

Tovább
Címkék: 18+ válótársak
3 komment

Crossing Lines - Határtalanul 3x11 - Penalty

2015. december 17. 09:00 - Chat Géza

 kepernyofoto_2015-12-17_7_33_10.png

A koppenhágai expressz nagyon felkavarja egy hölgy gyomrát, így a végállomás előtt két kanyarral kénytelen lesz kimenni a mosdóba. Én itt lennék ideges, hogy tuti a vonaton maradok, ami bevisz a depóba és soha a büdös életbe nem keveredek ki onnan, így inkább az első restiben orvosolnám a rosszul létet, de nem rólam szól a sorozat, ugye. A nő kimegy a mosdóba, megmossa az arcát, de az sem segít, mire a kaller leszállítja az utasokat és benyit a klotyóba már vérző orral a wc falának dőlva találják a nőt. A helyi erők megkezdik a nyomozást, de ez az ügy az ICC-ért üvölt, mert a csaj telefonált Dornnak, hogy valami gigafontos dologról szeretne vele beszélni, ami emberek ezreit érint.

Tovább
Szólj hozzá!

Defiance 3x13 - Upon the March We Fittest Die (Évad- és Sorozatzáró)

2015. december 16. 11:00 - Szencsike

Eljutottunk ide, ez bizony a sorozatzáró epizód, három évadot érhetett meg, őszintén szólva kár, mert szívesen néztem volna még őket sokkal-sokkal tovább is. Nagyszerű szereplőgárda, remek történet, pofásan kidolgozott környezet, de úgy tűnik, hogy ennyit szántak a sorozatnak a rajongók nagy bánatára. Akkor folyt. köv. onnan, hogy Lilalány megszerezte a desszertjét kicsi Luke személyében, Alak kiütve hever a nappali padlóján, Stahmában még buzog az élet, könyörög a lánynak, hogy kímélje meg a csecsemő életét, inkább az övét vegye el helyette. Még a rabszolgalétet is vállalja Lilalány mellett, csak a kicsit hagyja életben. Lilalány él az ajánlattal, de attól a gyerek még meg fog halni. Alak közben felébredt, és pont jókor berobog Datak Wolverine és a karom Lilalány fejében köt ki, odaszegezve őt a falhoz. Alak visszakapja Luke-ot, a Tarr család teljes létszámban menekülhet, Lilalány dühöngve veri a falat, mert alig tud kiszabadulni. A kocsiban Alak szép lassan összerakja a sztorit, Andinát ugyan megölte, de ha Stahma nem beszélt volna folyton az omechez, mindenki halott lenne… Stahma csak azt tette, amit minden anya megtett volna a gyerekeiért, mint például Christie is tette anno, Alak itt felhördül, ennyi elég mára a belőle.

1.png

Tovább
3 komment

A muskétások 2x04 - Emilie

2015. december 16. 09:00 - Gabba

Hej de, népfelkelés van a mi utcánkban, vagy legalábbis készülődik, egy erdőszéli táborban parasztok és más közemberek gyülekeznek, vezetőjük egy Emilie nevű fiatal lány a Duron nevű faluból. Isteni sugallatra a gaz spanyolok ellen készül seregével, Fülöp királyt egyenesen az Antikrisztusnak tartja. A lány időnként eszméletét veszti, anyja, Josette szerint ilyenkor szól hozzá az Úr és látja el utasításokkal. Emilie-nek rövid idő alatt több ezer követője támad, pedig akkoriban még nem is volt Facebook, és szavai olyan hatást fejtenek ki, hogy a spanyol származásúak már kezdenek félni. Például Párizsban két spanyolt, akik közül az egyik Perales követ titkára, a csőcselék kirángatott a kocsijából és a nyílt utcán meglincselt. A muskétások felkeresik Emiliet a táborban, hogy beszéljenek vele, de személyi védelmezője, Raymond csak nagy nehezen engedi őket a lány közelébe. Porthos a tűzfegyverek és ágyúk hiányára figyelmezteti Emiliet, hogy akar így Fülöp ellen vonulni, de Emilie szerint a győzelemhez elég, ha Isten velük van. Tisza Jeanne d'Arc feeling, nem? De.

musk2_04_01_1.JPG

musk2_04_01.JPG

Tovább
Címkék: muskétások
5 komment

Bear Grylls: A Sziget 2x04 - Kaja az nincs, hiszti az van

2015. december 15. 17:00 - Chat Géza

Disclaimer: ez pedig a hetedik rész, de a Discovery először a férfiakkal történt dolgokat adja le, aztán jönnek a nők.

kepernyofoto_2015-12-15_6_30_22.png

Már 24 napja szenvednek a férfiak, de még ennyi idő alatt sem sikerült stabil élelemforráshoz jutniuk - konstatálom ezt nagyon szomorúan a sarki áfészból megérkezve a tévé elé. Mindegy, ők akarták feszegetni a határaikat, nem én. Most Vic kerül a középpontba, mert egyszerűen megállás nélül pofázik és szitkozódik, hogy szerinte senki sem végez rendes, tisztességes munkát. Az egyik szálkásra sovánkodott operatőr srác összeüt egy gyors csontlevest, a többiek megköszönik, de már a szagától is okádniuk kell. Vic elmegy halászni, kifogja a fél óceánt, visszatér, majd a nagy esti pecsenyézés előtt bejelenti, hogy ő aztán juszt se fog kaját szerezni ennek a lusta társaságnak, mert amíg ő rommá halássza magát, addig mindenki más csak henyél és ez így nagyon nem kóser. Mindenki kummant, hisz ez az igazság. Másnap el is mennek vadászni a népek.

Tovább
1 komment

The Knick 2x09 - Do You Remember Moon Flower?

2015. december 15. 15:00 - glaurung24

Nincs sok idő Abby halálán lamentálnia Thacknek, akinek egyrészt sok dolga is van a részben, másrészt azt a kevés időt, amit képernyőn tölt, jórészt egy 1894-es, nicaraguai flashbackben teszi – de ebből legalább végre megtudjuk, pontosan hogyan is került egykor John a Knickerbocker kórházba. A közép-amerikai dzsungelben mászkáló Thack megegyezett a nicaraguai katonákkal, hogy kikezeli őket a himlőből, ha ők elengedik az ő bajusztalan mosolyáért a foglyukat, egy bizonyos Captain August Robertsont, akiről a helyiek azt mondják, ő maga terjesztette el a járványt. Thack persze elő is állt a gyógymóddal, Robertson pedig cserébe, hogy megmentette az életét, felajánl egy állást a Knickben az orvosnak. A remek anekdota mellett persze Robertson ügye miatt is fontos volt a visszatekintés, hiszen ellene épp a lánya, Cornelia nyomoz, mert állítólag a hajómágnás New Yorkban sem riadt vissza mindenféle járványok elszabadításától némi üzleti haszon fejében.

vlcsnap-2015-12-14-12h12m33s235.png

Tovább
Szólj hozzá!

Barátok közt 7703-7704-ik rész:

2015. december 15. 15:00 - Gillotte

Robi éppen Nóra laptopján kutat a Bartha mappában mikor jön Nóra, s Robi lányos zavarában lecsapja a laptopot, de nehezen át áll a helyzetre, hogy majdnem rajtakapták, így azzal üti el Nóra gyanúját, hogy csak örül az érkezésének. El is rohan, lemegy a Rózsába és önzetlenül segít Alíznak behordani az irodába pár cuccot, és megragadja az alkalmat: szembesíti Alízt a ténnyel, hogy tud arról, hogy Alíz lőtte le Zsoltot. Persze nem Nóra mondta el, de véletlenül kint hagyta a papírokat amikbe Robi véletlenül beleolvasott. Ennek ellenére biztosítja Alízt, hogy senkinek nem fogja elmondani a titkát.

bk_december11_1.png

Tovább
Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása